کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-17 ساعت 15:20)ican2015 نوشته:  سلام دوستان
در بررسي سايت سفارت آنكارا ايا كسي هست كه فقط تاريخ آپديت به 15 جولاي تغيير پيدا كرده باشه و status اون pending نخورده باشه؟ من براي برخي دوستان را چك كردم فقط تاريخ آپديت تغيير كرده بود و براي بعضي interview تبديل به pending شده بود. ممنون اگه پاسخ بديد.

لطفا یکنفر جواب منو بده.بعد از یک هفته سایت آنکارا شماره کیس ما رو نمی شناسه.سایت سفارت مشکل داره یا مشکل از شماره کیس ماست؟
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: بابراس ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 15:21)zohrehm نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 10:37)بابراس نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 09:18)zohrehm نوشته:  سلام دوستان وعزیزان امیدوارم روز بسیار شادی رو آغاز وخبرهای خوبی درراه باشد.من تازه به جمع شما یوستم .کیس *** ۵ as برنده همسرم ،تعداد۴ تبدیل به ۳ چون دخترم بالای 21 سال داره ،مصاحبه ۴ ژانویه ،روز مصاحبه کلیرینس خوردیم. آفیسر به مایک برگه صورتی داد ویک آدرس سایت وگفت از ۱تا۳ماه این سایت راچک کنید .ماهرچی مراجعه کردیم تاریخ آبدیتها رو 15 جولای موند .سایتی که شمادوست عزیز دیش دادید رو هم چک کرده بودیم اما آبدیت وبسایت همچنان روی ۱۰ جولایه .نمیدونم چکارکنم . درضمن تاریخ آبدیتهای متعددشما عزیزان رو متوجه نمیشم . محبت کنید هرکدام از شما دوست عزیز منو راهنمایی کنید باسپاس بیکران
لطفاً شرايط كيس خودتون رو بگين تا بچه ها بهتر بتونن راهنماييتون كنن:
ميزان تحصيلات/محل خدمت/كار(شركت خصوصي يا دولتي)/محل مصاحبه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 15:14)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:40)credelboy2004 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:29)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:19)mahyaaa نوشته:  دوستان به نظر شما قضيه چيه كه بچه هاي آنكارا امروز به تاريخ ١٥ جولاي آپ شدند؟ يعني داريم كلير ميشيم؟

دوست عزیز چیزی که من فکر میکنم اینه که سفارت آنکارا به صورت دوره ای کیس ها رو چک میکنه تا ببینه جواب چک های امنیتی اومده یا نه؟! شاید هم آمارگیری و اینطور مسائل. احتمالا پانزدهم جولای هم یکی از همین بررسی های دوره ای بوده و چون سایت تا امروز آپدیت نشده بوده ما نمیتونستیم آپدیت 15 جولای رو ببینیم.

آقا این که میگن تبدیل / به OR یعنی کلیر درسته؟
اگه درسته چرا بعد از سه روز ایمیلی نمیاد؟
بنظرم تا ایمیل نیاد کایر شدن بی معنیه

ما توی یک روز مصاحبه داشتیم Smile
چیزی که من تا بحال دیدم معمولا آنکارا بعد از ظهر ایمیل کلیری رو میزنه
ان‌شاءالله که همین امروز ایمیل رو دریافت میکنیم.
وگرنه حتما تا آخر هفته میاد
اینو باید در نظر داشت که سفارت ها بر اساس شرایط و تعداد ویزا کلیر شده ها رو دعوت به گرفتن ویزا میکنن.

ممنون از پاسخ هاتون.اميدوارم به زودي همگي كلير بشيم.
تشکر کنندگان: بابراس ، rbrb-2015 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e
(2015-08-17 ساعت 15:29)credelboy2004 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 15:14)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:40)credelboy2004 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:29)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 14:19)mahyaaa نوشته:  دوستان به نظر شما قضيه چيه كه بچه هاي آنكارا امروز به تاريخ ١٥ جولاي آپ شدند؟ يعني داريم كلير ميشيم؟

دوست عزیز چیزی که من فکر میکنم اینه که سفارت آنکارا به صورت دوره ای کیس ها رو چک میکنه تا ببینه جواب چک های امنیتی اومده یا نه؟! شاید هم آمارگیری و اینطور مسائل. احتمالا پانزدهم جولای هم یکی از همین بررسی های دوره ای بوده و چون سایت تا امروز آپدیت نشده بوده ما نمیتونستیم آپدیت 15 جولای رو ببینیم.

آقا این که میگن تبدیل / به OR یعنی کلیر درسته؟
اگه درسته چرا بعد از سه روز ایمیلی نمیاد؟
بنظرم تا ایمیل نیاد کایر شدن بی معنیه

ما توی یک روز مصاحبه داشتیم Smile
چیزی که من تا بحال دیدم معمولا آنکارا بعد از ظهر ایمیل کلیری رو میزنه
ان‌شاءالله که همین امروز ایمیل رو دریافت میکنیم.
وگرنه حتما تا آخر هفته میاد
اینو باید در نظر داشت که سفارت ها بر اساس شرایط و تعداد ویزا کلیر شده ها رو دعوت به گرفتن ویزا میکنن.
آره ۳ آپدیت اخیر ما مثل همه احتمالا باهم کلیر بشیم
شما اگه امروز کلیر بشی حرکت میکنی یا فردا؟

به احتمال زیاد آخر هفته
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، sunn789 ، smpf
(2015-08-17 ساعت 13:56)Arshia2000 نوشته:  دوستان یک همفکری نیاز دارم. من هفته پیش کلیر شدم و همسرم و پسر ۱۴ سلام هنوز کلیر نشدند. امروز ایمیل زدند پاسپورت خودتون را هر چه سریعتر تحویل بدین اما در حال حاضر ویزا نامبر ای‌ در سراسر جهان برای پسر و همسرتون موجود نیست. من پاسپورتم را امروز بلافاصله تحویل دادم. من قسمتی‌ از متن ایمیلِ سفارت را اینجا میزارم. اساتید نظر بدهند به نظرتون منظور آنها این است که سهمیه پر شده یا برای این ماه ویزایی ندارند. اصلا قصد نگران کردن یا استرس وارد کردن به دوستان را ندارم، اما موندم مگه تا حالا موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچشون ندهند. نمیدونم چیکار باید انجام بدم که منطقی‌ و صحیح باشه.لطفا اگه اطلاعاتی‌ دارید کمکم کنید ممنونم.
And for your son, we are unable to process his application now since the DV numbers are not available worldwide. We have requested additional ۲ more numbers for your husband and son and the request is in waitlist.
دوست عزیز انچه من از متن انگلیسی میفهمم این است که بقیه اعضای خانواده شما نیز کلیر شده اند و شما بهتر است همه پاسپورت ها را تحویل دهید .واز انجا که هر نفر یک ویزا نامبر مختص خودش در مرکز میگیرد پس باید شماره بنامش از امریکا صادر شده باشد تا سفارت بتواند ویزا را چاپ کند و اینطور نیست که فقط اکی کلیری بیاید و سفارت از دم ویزا چاپ کند. و راجع به موجود بودن ویزا نامبر نیز درست همان قضیه بولتن هست حتی در مورد بقیه انواع ویزا نیز سهمیه ماهانه تعیین میگردد و باز به همین دلیل است که در اخر ماه گذشته علیرغم مهلت دریافت ویزا تا روزهای اول ماه بعد برای بعضی دوستان ، وقتیکه مراجعه کردند ویزا هاشان در روز اخر ماه چاپ شده بود.و مثلا بعضی از انها دیگر مهلت تمدید مدیکال را نیز پیدا نکردند.
اما برای من هم هنوز سوال است که چرا در وسط ماه ویزا نامبر نایاب شده است.مگر بولتن ماهانه نیست؟ ولی انچه مسلم است به معنی تمام شدن ویزای لاتاری نیست ،.تا همین یکساعت پیش نیز دوستی که از ابوظبی یکضرب گرفته پست گذاشته که گفته اند چهارشنبه بیا ویزا و پاس را بگیر. پس در کل اصلا نگران نباشید و هر سه تا پاس را سریع تحویل دهید.
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
کیس نامبر *** 5 2015as
سفارت آنکارا / مصاحبه 4 jun/ نتیجه مصاحبه کلیرنس / تاریخ ابدیت ها 10 و 15 july / شغل برنده اصلی کارمند بانک دولتی / تعداد اعضا 3 نفر / برنده دارای خدمت سربازی سپاه / دوستان عزیز علت آبدیت نشدن سفارت آنکارا چی میتونه باشه ؟ چرا ابوظبی جلو تره ؟
شماره کیس ***5 as
تعدادافراد کیس 3نفر(شماره 1 نفر اصلی )
سفارت آنکارا
تاریخ مصاحبه 4 جون
شغل نفر اصلی کارمند وضعیت سربازی س
نتیجه مصاحبه AP ،آبدیت ها 10 جولای ،15،17،20 آگست ،1سپتامبر >باایمیل پیگری
خدایاهرچه به صلاح ماست آن شود
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 15:29)nimanoush نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 15:20)ican2015 نوشته:  سلام دوستان
در بررسي سايت سفارت آنكارا ايا كسي هست كه فقط تاريخ آپديت به 15 جولاي تغيير پيدا كرده باشه و status اون pending نخورده باشه؟ من براي برخي دوستان را چك كردم فقط تاريخ آپديت تغيير كرده بود و براي بعضي interview تبديل به pending شده بود. ممنون اگه پاسخ بديد.

لطفا یکنفر جواب منو بده.بعد از یک هفته سایت آنکارا شماره کیس ما رو نمی شناسه.سایت سفارت مشکل داره یا مشکل از شماره کیس ماست؟
از سايت سيس كنترل بفرماييد
معمولاً سايت هاي سفارت ها دير به دير آپديت ميشود بخصوص آلان كه سرشون خيلي شلوغه
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، ARSAMNEW ، آزاده_امین ، 1362amin1362 ، nimanoush ، ebrahim1e ، sunn789 ، moj21
(2015-08-17 ساعت 15:32)joybar نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 13:56)Arshia2000 نوشته:  دوستان یک همفکری نیاز دارم. من هفته پیش کلیر شدم و همسرم و پسر ۱۴ سلام هنوز کلیر نشدند. امروز ایمیل زدند پاسپورت خودتون را هر چه سریعتر تحویل بدین اما در حال حاضر ویزا نامبر ای‌ در سراسر جهان برای پسر و همسرتون موجود نیست. من پاسپورتم را امروز بلافاصله تحویل دادم. من قسمتی‌ از متن ایمیلِ سفارت را اینجا میزارم. اساتید نظر بدهند به نظرتون منظور آنها این است که سهمیه پر شده یا برای این ماه ویزایی ندارند. اصلا قصد نگران کردن یا استرس وارد کردن به دوستان را ندارم، اما موندم مگه تا حالا موردی بوده که به پدر یا مادر ویزا بدهند و به بچشون ندهند. نمیدونم چیکار باید انجام بدم که منطقی‌ و صحیح باشه.لطفا اگه اطلاعاتی‌ دارید کمکم کنید ممنونم.
And for your son, we are unable to process his application now since the DV numbers are not available worldwide. We have requested additional ۲ more numbers for your husband and son and the request is in waitlist.
دوست عزیز انچه من از متن انگلیسی میفهمم این است که بقیه اعضای خانواده شما نیز کلیر شده اند و شما بهتر است همه پاسپورت ها را تحویل دهید .واز انجا که هر نفر یک ویزا نامبر مختص خودش در مرکز میگیرد پس باید شماره بنامش از آمریکا صادر شده باشد تا سفارت بتواند ویزا را چاپ کند و اینطور نیست که فقط اکی کلیری بیاید و سفارت از دم ویزا چاپ کند. و راجع به موجود بودن ویزا نامبر نیز درست همان قضیه بولتن هست حتی در مورد بقیه انواع ویزا نیز سهمیه ماهانه تعیین میگردد و باز به همین دلیل است که در اخر ماه گذشته علیرغم مهلت دریافت ویزا تا روزهای اول ماه بعد برای بعضی دوستان ، وقتیکه مراجعه کردند ویزا هاشان در روز اخر ماه چاپ شده بود.و مثلا بعضی از انها دیگر مهلت تمدید مدیکال را نیز پیدا نکردند.
اما برای من هم هنوز سوال است که چرا در وسط ماه ویزا نامبر نایاب شده است.مگر بولتن ماهانه نیست؟ ولی انچه مسلم است به معنی تمام شدن ویزای لاتاری نیست ،.تا همین یکساعت پیش نیز دوستی که از ابوظبی یکضرب گرفته پست گذاشته که گفته اند چهارشنبه بیا ویزا و پاس را بگیر. پس در کل اصلا نگران نباشید و هر سه تا پاس را سریع تحویل دهید.
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. اما در ایمیل مجددا ذکر کردند پروسه همسرتون هنوز کامل نیست، و گفتند با بردن پرینت این ایمیل پاس خودتون را بفرستید. صبح هم که برای تحویل پاس به پست آفیس رفتم، ایمیل را خوند و بعد تحویل گرفت. نمی‌شود بیخود هر ۳ پاس را تحویل بدهم، تازه هنوز همسر و پسرم / در فایل آنها به or تبدیل نشده است. آنها هنوز کلیر نشده اند.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، رشید ، bahar101 ، ARSAMNEW ، nora ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، A2000 ، sunn789 ، moj21
(2015-08-17 ساعت 14:59)houshym نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 11:47)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 11:44)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 11:34)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 02:30)ehsan_pars نوشته:  آسیا یعنی فقط ایران؟؟؟
مگه سهمیه ایران ثابت و مشخص نیست؟!!
مگه نمیدونیم تا الان برای چند ایرانی ویزا صادر شده؟!!

نه آسیا فقط ایران نیست اما اگر سهمیه حدوده 8500 تایی آسیا تموم بشه میشه مثه پارسال که دیگه توی سپتامبر هیچی ویزا نبود.
هر کشوری یک سهمیه حداکثری داره که ۷ درصد کل ویزاهای جهان هست اما سهمیه حداقلی نداره و افراد تا وقتی که ویزا باشه میتونن ویزا بگیرند. اما بعضی کشورها که تعداد شرکت کنندشون زیاد هست به سرعت به سهمیه ۷ درصد خودشون میرسند مثل نپال واسه همین براشون کات آف میزنند و شماره های کمتری را از اون کشور به نسبت بقیه منطقه توی بولتن اعلام میکنند و زودتر اون کشور را متوقف میکنند
میدونیم چند تا صادر شده و با جمع کردن اعداد نفرات ایشود شده فایل سیس که تا ۱ آگوست موجوده مشخص شده و خود شما هم میتونی محاسبه کنی که البته جناب خلیلخواه از سایت سیس از تاریخ ۱ آگوست به بعد را هم دنبال کردن و آمار ویزاها را 2150 نفر اعلام کردند
موفق باشید

از نظر سهیمه آسیا بعید می دونم تو آسیا ویزا کم بیاد

ممنون استاد
اگه آسیا کم نیاد و سهمیه ایران هم که به هیچ وجه کم نیماد و نهایتا همه چی به سهمیه جهانی مربوط میشه که اونم کل جهان نسبت به پارسال 4000 تایی کمتر هست
من آرزو میکنم همه از این تاپیک خوشحال و با ویزا بروند
دوستان
نه سقف ویزا برای هر قاره داریم نه کف ویزا. بنابراین اینطوری نیست که مثلا اسیا سهم مشخصی داشته باشه ملاک این است که از هر کشور بیش از ۷% گرفته نشود و در کل 55000 ویزا داشته باشیم. لذا اینکه ویزا برای ایرانی ها کم نیست که قطعا کم نیست و 3500 ویزا را ایرانیان میتوانند بگیرند ولی اینکه ویزا باقی بماند خیر ممکن است در حالی که سقف ایران نیز پر نشده باشد تعداد کل ویزا تمام شود

اما با توجه به روند منطقی امسال فقط دعا کنیم کلیرمان کنند باقی موضوعات حله تعداد مشکلی نداره
دوست عزیز بنظرمن منظور ازسقف در واقع جمع هفت درصد همه کشورهای اسیایی شامل لاتاری هست.وهمچنین درست است که جمع ویزای لاتاری 55هزارتا است اما هر سال 5هزارتای ان مختص فقط کشور نیکاراگوه در امریکای مرکزی هست و از قضیه 7درصد هم مستثنی است. پس جمع ویزا برای همه قاره ها حداکثر 50هزارتا است.
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، rbrb-2015 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، A2000 ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 15:35)zohrehm نوشته:  کیس نامبر *** ۵ 2015as
سفارت آنکارا / مصاحبه ۴ jun/ نتیجه مصاحبه کلیرنس / تاریخ ابدیت ها ۱۰ و 15 july / شغل برنده اصلی کارمند بانک دولتی / تعداد اعضا ۳ نفر / برنده دارای خدمت سربازی سپاه / دوستان عزیز علت آبدیت نشدن سفارت آنکارا چی میتونه باشه ؟ چرا ابوظبی جلو تره ؟
دوست خوبم
همه سفارت ها مشغول كار بر روي پرونده ها هستن و با توجه به تعداد مراجعه كننده سرشون شلوغتر يا خلوتره....در مجموع جواب چك هاي امنيتي از آم ر ي ك ا مياد براشون و طبق آمارها زياد با هم فرق ندارن
شما با توجه به دولتي بودن شغل همسرتون و خدمت در س پ ا ه تعداد چك بيشتري رو دريافت كرده ايد ولي با اين حال آبديت هم داشته ايد يعني جواب يكسري از چك هاي شما امده است پس اوضاع خدارو شكر خوبه
اگر ايميل پيگيري نزديد حتماً اينكار رو بكنيد و با توكل بر خدا منتظر باشيد
انشاالله هر چه سريعتر جواب كليري شما بياد
در ضمن چون سايت سفارت آنكارا دير به دير آپديت ميشه حتماً از سايت سيس پرونده تون رو چك كنين و ايميل خودتون هم مد نظر داشته باشين
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: Siamak ، bahar101 ، ARSAMNEW ، hamed shayan ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، A2000 ، zohrehm ، sunn789 ، moj21
(2015-08-17 ساعت 11:58)milad89485 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 11:52)sasanoush نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 10:00)khalilkhah نوشته:  امروز اولین روز کاری در آمریکا است تا شب باید منتظر بمانیم که ببینم سیاست کی سی سی برای ادامه راه چی می باشد.
Y
آقای خلیخواه سلام ما ۱۴آگوست آنکارا مصاحبه داشتیم وبا توجه به اینکه ما شرایط کلیرنس نداشتیموبرنده من بودم البته من خانم هستم وشوهرم سربازی معاف وکار دولتی نداشته میخاستم ببینم نظر شما چی با توجه به تجربیات شما آیا ما تا پایان سپتامبر کلیرنس میشیم وکی ایمیلی به شفارت بزنیم امید وارم اسم شما رو هرچه زودتردر لیست کلییر شده ها ببینم ممنونم از اینکه راهنمایی میفرمایید بت تشکر .شماره کیس 70**تعداد باخودم ۴نفر سفارت آنکارا مصاحبه ۱۴آگوست همون روز مصاحبه فقط یه آپدیت داشتیم.
سلام چرا آپدیت خوردید؟ شغلتون چی بود؟

سلام منم نمیدونم چرا ولی ۷سال پیش دانشگاه آزاد مربی بودم ولی الان ۷سال که شرکت شوهرم که خصوصی کار میکنم
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تشکر کنندگان: بابراس ، bahar101 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، ehsan_pars ، sunn789
دوست عزیز انچه من از متن انگلیسی میفهمم این است که بقیه اعضای خانواده شما نیز کلیر شده اند و شما بهتر است همه پاسپورت ها را تحویل دهید .واز انجا که هر نفر یک ویزا نامبر مختص خودش در مرکز میگیرد پس باید شماره بنامش از آمریکا صادر شده باشد تا سفارت بتواند ویزا را چاپ کند و اینطور نیست که فقط اکی کلیری بیاید و سفارت از دم ویزا چاپ کند. و راجع به موجود بودن ویزا نامبر نیز درست همان قضیه بولتن هست حتی در مورد بقیه انواع ویزا نیز سهمیه ماهانه تعیین میگردد و باز به همین دلیل است که در اخر ماه گذشته علیرغم مهلت دریافت ویزا تا روزهای اول ماه بعد برای بعضی دوستان ، وقتیکه مراجعه کردند ویزا هاشان در روز اخر ماه چاپ شده بود.و مثلا بعضی از انها دیگر مهلت تمدید مدیکال را نیز پیدا نکردند.
دوست عزیز در قسمت اول ایمیل نوشته اند AP شما کامل شده ولی‌ هنوز پروسه ی همسرتون تو pending است. از من خواسته بودند می‌خواهم به تنهایی پروسه‌ام کامل شود یا می‌خواهم صبر کنم.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
تشکر کنندگان: Siamak ، bahar101 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، sunn789
(2015-08-17 ساعت 15:38)Arshia2000 نوشته:  
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. اما در ایمیل مجددا ذکر کردند پروسه همسرتون هنوز کامل نیست، و گفتند با بردن پرینت این ایمیل پاس خودتون را بفرستید. صبح هم که برای تحویل پاس به پست آفیس رفتم، ایمیل را خوند و بعد تحویل گرفت. نمی‌شود بیخود هر ۳ پاس را تحویل بدهم، تازه هنوز همسر و پسرم / در فایل آنها به or تبدیل نشده است. آنها هنوز کلیر نشده اند.
سلام دوست عزيز
خودتون ميفرماييد هنوز كلير نشدند بعد انتظار داشتيد همان زمان كه شما كلير شديد به ايشان هم ويزا بدهند؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، A2000 ، sunn789
ببخشید من فکر کردم ابوظبی هستید که پاس ها را دستی تحویل میگیرند. درضمن این قضیه or/را خیلی هم جدی نگیرید! هرچند من هنوز رو نظر خودم هستم یعنی اینکه ویزا نامبر و worldwide مربوط به پروسه کلیرنس نیست.هرچند باور کنید که خود کارمندها هم دقیق نیستندو واقعا تا ویزا نیاد تو پاس هیچ نظری قطعی و صریح نیست. بهرحال انشالله که زودتر معلوم بشه و همگی ویزا را بگیرید
تشکر کنندگان: HERMES7 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، A2000 ، moj21
(2015-08-17 ساعت 16:01)joybar نوشته:  
ببخشید من فکر کردم ابوظبی هستید که پاس ها را دستی تحویل میگیرند. درضمن این قضیه or/را خیلی هم جدی نگیرید! هرچند من هنوز رو نظر خودم هستم یعنی اینکه ویزا نامبر و worldwide مربوط به پروسه کلیرنس نیست.هرچند باور کنید که خود کارمندها هم دقیق نیستندو واقعا تا ویزا نیاد تو پاس هیچ نظری قطعی و صریح نیست. بهرحال انشالله که زودتر معلوم بشه و همگی ویزا را بگیرید
دوستان، با عرض معذرت از این همه استرسی که به همه شما وارد کردم. بعد از خواندن همه نظرات، و بعد از پشت سر گذاشتن این شوک بزرگ، فکر می‌کنم شاید، سفارت وقتی‌ که ۱۰ آگوست من را کلیر کرده بعد تقاضای ویزا نامبر برای همسر و پسرم داده و هنوز جوابی از آمریکا نگرفته. آخه مالزی در کّل ۴۲ کیس لاتاری در سال ۲۰۱۵ داشته، شاید به جزئیات وارد نیستند یا سهمیه کمتری دارند. به نظرتون این امکان دارد؟
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، sunn789 ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان