کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دوستان كلير شده عزيز كه بعضي هاتون مدتها بود منتظر بوديد! به همتون تبريك ميگم و آرزو ميكنم مهاجرتتون با شادي و خوشبختي فراوان همراه باشه!
واسه همه منتظرا هم آرزو مي كنم همين روزا انتظارشون به سر برسه و با خبراي خوب بيان

Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
(2015-08-18 ساعت 22:37)ARSAMNEW نوشته:  بچه هایی که امروز کلیر شدن و تاریخ 17 آگوست اپ داشتن میشه ساعت آپ خوردنشونو بگن ؟ روز بوده یا شب؟ ممنون
آپ دیشب 17 ام آگوست من حدود 8شب بود
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
به هر حال من جز پر ریسک ترین کیسهایی هستم که اگه کلیر بشم دیگه خیال همه راحته که میگیرن اونم الکی الکی سربازی ارتش بخش خصوصی و رشته ای که الکی حساس حسابش میکنن

خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
(2015-08-18 ساعت 22:16)samane1363 نوشته:  لیداجان، خیلی مبااااارکه خانم، خیلی خوشحال شدم برای شما و همسرتون
ایشالا لسلامتی تشریف ببرید usa و در سعادت همیشگی زندگی کنید عزیزم
مرسیییی لطف دارید همچنین شما عزیزم

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
ممنون از تمام دوستان خوبم که بهم تبریک گفتن و قدم به قدم با من تو این پروسه همراهیم کردن . به امید کلییر شدن همسر هیلدا . آقای قریشی و تیچر عزیز که همیشه و در هر حالی منو تحمل کردن و دلداریم دادن

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-08-18 ساعت 20:54)hamed shayan نوشته:  شاد باش به همه کلیر شده های اخیر و همچنین در آینده بسیار نزدیک.دوستان عزیز وقتی که درسفارت ایروان مدارکم رو به خانم تحویل میدادم پرسید آدرس گرین کارتت همینه؟واقعیتش چون اون آدرس گرین کارد توی فرم260 تغییر کرده بود.من گر گیجه گرفتم چی بگم.خلاصه با کمی تردید همون آدرسو تایید کردم.آیا این مسعله میتونه مشکلی ایجاد بکنه؟با تشکر

سلام نگران نباش از همه میپرسه
از منم پرسید گفتش آخه به همین آدرس می فرستیم فوقش گرین کارت برگشت می خوره
حالا دوستان با تجربه بگن اگر برگشت بخوره چی میشه؟ًً:-)
دوووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
من و همسریه عزیزم هم آپدیت 18 آگوست رو خوردیم یه آبم روش!!!
فکر کنم حدودای ساعت 6 و 7 بود دقیق نمیدونیم.
چون مهمونی بودیم
..............................
خلاصه کلی خوشحالیم و کلی هم گریه خوشحالی کردیم .. مرسی از همه مرسی از همه دوستان
انشاالله به امید خدای بزرگ فردا هم شماره کیس همه دوستانی که آپدیت خوردن و خیلی وقته منتظرن تو سایت اعلام بشه .
انشااله همه دوستانی که منتظرن هرچه سریعتر کلیر بشن به امید خدا... دوستان ایروانی آپ خورده هم فردا کلیر بشن انشاالله
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
(2015-08-18 ساعت 23:26)hilda60 نوشته:  دوووووووووووووووووووووووووووستان
فکر کنم حدودای ساعت ۶ و ۷ بود دقیق نمیدونیم.
چون مهمونی بودیم
خلاصه کلی خوشحالیم و کلی هم گریه خوشحالی کردیم .. مرسی از همه مرسی از همه دوستان
انشاالله به امید خدای بزرگ فردا هم شماره کیس همه دوستانی که آپدیت خوردن و خیلی وقته منتظرن تو سایت اعلام بشه .
انشااله همه دوستانی که منتظرن هرچه سریعتر کلیر بشن به امید خدا... دوستان ایروانی آپ خورده هم فردا کلیر بشن انشاالله

هورااااااااااااااااااا خدا رو شكر هورااااااااااااا
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
چون مهمونی بودیم

هيلدا جان مباركه. خدا رو شكر. آقا دارن همه رو كلير مي كنن خدايي. س پ ا ه مپاه هم نداره. درود بر آمريكا.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: mel ، hilda60 ، bahar101 ، m.ghoreishi ، ehsan_pars ، Shaft ، ebrahim1e ، ARSAMNEW ، ali-2015 ، SAMBAR ، farrokh33 ، sunn789 ، بابراس ، Alex 2014 ، babak90 ، moj21 ، samane1363
(2015-08-18 ساعت 23:27)mel نوشته:  
چون مهمونی بودیم

هورااااااااااااااااااا خدا رو شكر هورااااااااااااا

خدا رو شکر . ایشالا فردا هورای کلیری
خیلی واستون خوشحال شدم دوست عزیزم
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
(2015-08-18 ساعت 23:30)1362amin1362 نوشته:  
چون مهمونی بودیم

هيلدا جان مباركه. خدا رو شكر. آقا دارن همه رو كلير مي كنن خدايي. س پ ا ه مپاه هم نداره. درود بر آمريكا.

تبرييييكككك هيلدا خانم

Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
سلام دوستان؛ الحمدلله ؛ هورااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااا
از خبر آپدیت طلایی همه دوستان بالاخص هیلدا خانم و لیدا خانم خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم
ایشالا که همه دوستان منتظر دیگه هم به زودی کلیر بشن و فردا برای همه هورای واقعی و از ته دل بکشیم
بازم تبریک میگم
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
(2015-08-18 ساعت 17:46)1362amin1362 نوشته:  اميدوارم امشب هممون آپ طلايي رو دريافت كنيم.
براي بچه هاي سربازي س خيلي دعا كنيد.

آقا ايشالا از us پيغامتو ببينيم
برنده لاتاري ٢٠١٥/دونفر/ورود به امريكا اكتبر٢٠١٥/ ميامي فلوريدا
چون مهمونی بودیم
هیلدا واقعا براتون خوشحال شدم

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
سلام دوستان
نیازمند یک همسفر برای انکارا .
حرکت پنج شنبه 29 مرداد
بازگشت یکشنبه 1 شهریور.
دلیل:کاهش هزینه هتل و اقامت.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، m.ghoreishi ، ehsan_pars ، behzadsh ، ebrahim1e ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، sunn789 ، hilda60 ، Alex 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان