کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام دوستان ماهم امشب حدود ساعت 9یا 10شب اپ خوردیم.میشه تحلیل کنین؟از امریکاس؟ما 11اگوست مصاحبه داشتیم و از16ام و17ام از سفارت داشتیم و امشبم اپ شدیم.
تاریخ مصاحبه:11اگوست ابو ظبی وضعیت : ap اپدیتها:16،17،18،19اگوست هردو کیس برنده اصلی خودم ،همسرم شغل خصوصی سربازی س، شناخته شدن کیس توسط سایت سفارت 20اگوست.
تشکر کنندگان: mel ، 1362amin1362 ، bahar101 ، ebrahim1e ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، sunn789 ، hilda60 ، M.d ، بابراس ، Alex 2014
دوستان سلام وتبریک به همه هیلدا خانوم لیدا و همه وهمه ای که کلیر شدنشون و خوشحالیشون رو با ما قسمت کردن.
امیدوارم خدا هیچ کس رو بدون کلیر از ایرانیها وبخصوی ار نوع مهاجرسرایی نذاره. دوستان برای یکدیگر دعا کنید. این خیلی جواب میده.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
(2015-08-19 ساعت 00:02)MASTAN1 نوشته:  دوستان سلام وتبریک به همه هیلدا خانوم لیدا و همه وهمه ای که کلیر شدنشون و خوشحالیشون رو با ما قسمت کردن.
امیدوارم خدا هیچایوایرو بدون کلیر از ایرانیها وبخصوی ار نوع مهاجرسرایی نذاره. دوستان برای یکدیگر دعا کنید. این خیلی جواب میده.
به امید خدا

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، hilda60 ، بابراس ، Alex 2014
(2015-08-18 ساعت 23:26)hilda60 نوشته:  دوووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
من و همسریه عزیزم هم آپدیت 18 آگوست رو خوردیم یه آبم روش!!!
فکر کنم حدودای ساعت ۶ و ۷ بود دقیق نمیدونیم.
چون مهمونی بودیم
..............................
خلاصه کلی خوشحالیم و کلی هم گریه خوشحالی کردیم .. مرسی از همه مرسی از همه دوستان
انشاالله به امید خدای بزرگ فردا هم شماره کیس همه دوستانی که آپدیت خوردن و خیلی وقته منتظرن تو سایت اعلام بشه .
انشااله همه دوستانی که منتظرن هرچه سریعتر کلیر بشن به امید خدا... دوستان ایروانی آپ خورده هم فردا کلیر بشن انشاالله

تبریک میگم
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، hilda60 ، بابراس ، Alex 2014
عجب روز پر هيجاني. امروز چند تا از قديمي ترين دوستان اين تاپيك رو راهي كرديم . به همشون از صميم قلب تبريك مي گم. به صبر و استقامت و متانتشون در اين دوره سخت آفرين مي گم. اميدوارم هميشه موفق و مويد باشيد.
دوستان، لطفا براي بچه هاي سربازي س يا فقط آموزشي س ( مثل من) از ته دل دعا كنين.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
(2015-08-18 ساعت 23:26)hilda60 نوشته:  دوووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
من و همسریه عزیزم هم آپدیت 18 آگوست رو خوردیم یه آبم روش!!!
فکر کنم حدودای ساعت ۶ و ۷ بود دقیق نمیدونیم.
چون مهمونی بودیم
..............................
خلاصه کلی خوشحالیم و کلی هم گریه خوشحالی کردیم .. مرسی از همه مرسی از همه دوستان
انشاالله به امید خدای بزرگ فردا هم شماره کیس همه دوستانی که آپدیت خوردن و خیلی وقته منتظرن تو سایت اعلام بشه .
انشااله همه دوستانی که منتظرن هرچه سریعتر کلیر بشن به امید خدا... دوستان ایروانی آپ خورده هم فردا کلیر بشن انشاالله

هيلدا جان تبريك..
خدا رو شكر همسرتون هم كلير شد و ديگه تنها نميريد...
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
(2015-08-18 ساعت 23:57)yassin30 نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 23:55)ehsan_pars نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 23:45)yassin30 نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 22:57)houshym نوشته:  به هر حال من جز پر ریسک ترین کیسهایی هستم که اگه کلیر بشم دیگه خیال همه راحته که میگیرن اونم الکی الکی سربازی ارتش بخش خصوصی و رشته ای که الکی حساس حسابش میکنن

رشتتون چی بود؟ اگر کسی تو سپاه بخش ورزشی بوده چی ؟ایراد میگیرند؟

سرباز س یا شاغل س؟
البته بستگی داره تو فرم چی نوشته باشید و چی آفیسر پرشیده باشه؟!
من برنده ۲۰۱۶ هستم و شمارم کارنت شده و هنوز تاریخ مصاحبه ام نیمده. سرباز بودم دو سال پیش در بخش ورزشی. میخوام بدونم اگر آفیسر پرسید و من گفتم سپاه بخش ورزشی اشکال میگیره ؟

توی فرم چی نوشتید؟
اگر پرسید همونو بگید
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، farrokh33 ، hilda60 ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014
(2015-08-18 ساعت 16:45)endeavour نوشته:  دوستان ببخشید لطفا جواب بدین......چند روز طول میکشه ویزا تو پاس بخوره

سلام دوست عزيز
اولاً كليريتون مبارك وثانياً براى ما توى ايميل زده بودن هرروز ساعت دو بعدازظهر وتوى سايت سفارت بالاي پيام همين جمله روتين يكشنبه وسه شنبه بود ولى پايينش باز هرروز ساعت دو ذكر شده بود ومن هم دوشنبه پاسها رو سفارت تحويل دادم .درمورد كيس ما فرداى كليرى ،ويزاهايمون رو توى سيس ايشود زدند(سهميه ماه جولاي)درنتيجه ويزاهاى ما اماده بود وچهارشنبه هم پاسها رو ازسفارت پس گرفتم .
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
سلام عزیزان عجب روز خوبیییییییییییییی خدا شکرت
کل کیس ما هم امروز آپدیت شدیم همسرم از 19می تا حالا آپدیت نداشت یاد نوشته یکی از دوستان افتادم که میگفت برای آپدیت اینقدر خوشحال میشیم کلیر بشیم چکار میکنیم
مطمئنم خبرهای خوبی در راهه.
مخصوصا برای بچه های س واقعا وقتی دوستانی که این همه مدت چشم انتظار بودند آپدیت میشن واقعا خوشحالی داره تبریک به همتون لیدا جان هیلدا جان همگی دوستان دیگه جناب قریشی مطمئنم برای شما هم خبرهای خوبی در راه است پرونده بچه های س ظاهرا داره بررسی میشه ولی کیس ما/ به orتبدیل نشده دوستان عزیز لطفا تحلیل کنند کیس ما 18 آگوست آپدیت شد سربازی س کیس **47 البته ساعت آپدیت رو نمیدونم صبح ساعت 19 چک کردم خبری نبود فکر کنم از سفارت بوده .
ممنون از همتون زیاد پست نمیگذارم ولی بدونید دلم با همتون هست و از ته دل برای تمام عزیزانم در اینجا دعا میکنم امین خان فکر کنم شما هم همین روزا هورا بکشی منتظر خبرهای خوش+++++
کیس نامبر:**47//نفرات کیس:4نفر//تاریخ تکمیل فرم ها:8july//تاریخ کارنت:9February//دریافت نامه دوم:24February//تاریخ مصاحبه :14April//محل مصاحبه : ایروان //نتیجه مصاحبه:نفر اصلی و فرزندان یکضرب وهمسرم کلیرینس آپدیت ها 17Aprilو19Mayو فقط نفر اصلی16July - تمام اعضای کیس 18 آگوست- 20 آگوست فقط شخص AP- کل اعضا 21 آگوست (با OR)-شکر خدا کلیر 21 آگوست:
سلام دوستان ببخشید کسی بوده امسال کارمند وبا سربازی ارتش کلیر شده باشه
کیس نامبر:2016As 60##      تعداد اعضا: 3نفر.        سفارت :  انکارا  انتقال به ابوظبی.   ارسال فرمها: 17june
مصاحبه :هفته دوم می
خودم ودخترم یک ضرب
همسر:کلیرنس. سربازی و کار دولتی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، mahyaaa
دوستان
طبق اخرین فایل سیمون با تقریب بسیار زیاد میتوان گفت که امسال عالی برنامه ریزی کردند و میتوانند تا 55460 ویزا حداکثر صادر کنند.
1-کل کیس های اماده مصاحبه 19678 که از این تعداد حدود 8200 نفر مصاحبه نرفته اند که تا اخر سپتامبر به 9000 عدد حدودا خواهد رسید بنابراین کیسهای باقی مانده برای مصاحبه چیزی حدود 10500 نفر خواهد بود
2- کل کیسهای AP خورده و در حال انتقال و ... 5195 نفر میباشند.
بنابراین جمع این دو عدد حدود 15700 نفر در کل میتوانند در ادامه به مصاحبه رفته یا ویزا بگیرند که با 38700 تا ویزایی که تا به حال صادر شده به عدد 54487 خواهند رسید

لذا فقط انرژی مثبت که کلیر شویم مشکلی برای تعداد ویزا نداریم
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
شاد و پرانرژی باشيد
از جملات مثبت استفاده کنيد
خودتان رو دوست داشته باشيد
روی خوش زندگی رو ببیند و خوش بین باشيد
و در نهایت به قدرت خدا ایمان داشته باشيد
شب خوش
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

هییییییییییییلدا جان مبارکه خدا رو شکر که تنها نرفتی و با همسرت میری سفر بی خطر و به سلامتی.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
(2015-08-18 ساعت 19:45)credelboy2004 نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 19:35)farrokh33 نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 19:25)credelboy2004 نوشته:  دوستان بنظرتون اگه ۵ شنبه صبح برسم آنکارا واسه چه روزی بلیط برگشت بگیرم؟
آیا شنبه یکشنبه هم احتمال داره ویزام حاضر بشه یا میفته به بعد از دوشنبه آینده؟
ممنون
سلام دوست عزیز چون سفارت شنبه ویکشنبه تعطیله احتمالا ویزاتون میوفته برا بعد از دوشنبه .به نظر من برا برگشت عجله نکن سعی کن ایندفعه سفر بدون استرس وخاطره انگیزی داشته باشی شاید تا مدتها فرصتی پیش نیاد که دوباره بری آنکارا .این سفر رو سفر تفریحی در نظر بگیر وخوش باش .شاد باشید

ممنون از پاسختون
به نظرتون من ۵ شنبه برم؟
آخه دفعه پیش تاخیر داشت و بعد از 12 رسیدم
شک دارم قبل از 12 برسم سفارت
میشه راهنمایی کنید؟
سلامی دوباره دوست عزیز. میتونی فردا چهار شنبه با ایران ایر پرواز کنی وصبح روز پنجشنبه بری سفارت ویا با ترکیش ایر پرواز کنی (نمیدونم ترکیش چه روزهایی پرواز داره)ولی میدونم که ایران ایر یکشنبه وچهارشنبه عصربه آنکارا پرواز داره .تا جایی که میدونم سفارت تا بعد ازظهر حدودای ساعت 4باز است. شاد باشید

(2015-08-18 ساعت 19:45)credelboy2004 نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 19:35)farrokh33 نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 19:25)credelboy2004 نوشته:  دوستان بنظرتون اگه ۵ شنبه صبح برسم آنکارا واسه چه روزی بلیط برگشت بگیرم؟
آیا شنبه یکشنبه هم احتمال داره ویزام حاضر بشه یا میفته به بعد از دوشنبه آینده؟
ممنون
سلام دوست عزیز چون سفارت شنبه ویکشنبه تعطیله احتمالا ویزاتون میوفته برا بعد از دوشنبه .به نظر من برا برگشت عجله نکن سعی کن ایندفعه سفر بدون استرس وخاطره انگیزی داشته باشی شاید تا مدتها فرصتی پیش نیاد که دوباره بری آنکارا .این سفر رو سفر تفریحی در نظر بگیر وخوش باش .شاد باشید

ممنون از پاسختون
به نظرتون من ۵ شنبه برم؟
آخه دفعه پیش تاخیر داشت و بعد از 12 رسیدم
شک دارم قبل از 12 برسم سفارت
میشه راهنمایی کنید؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014
(2015-08-19 ساعت 00:18)2015reza نوشته:  عجب روز پر هيجاني. امروز چند تا از قديمي ترين دوستان اين تاپيك رو راهي كرديم . به همشون از صميم قلب تبريك مي گم. به صبر و استقامت و متانتشون در اين دوره سخت آفرين مي گم. اميدوارم هميشه موفق و مويد باشيد.
دوستان، لطفا براي بچه هاي سربازي س يا فقط آموزشي س ( مثل من) از ته دل دعا كنين.

من از صمیم قلب برای شما و آقای قریشی عزیز دعا میکنم تاروز جمعه کلیر بشید
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، 2015reza ، farrokh33 ، ehsan_pars ، sunn789 ، hilda60 ، mel ، m.ghoreishi ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، mahyaaa ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان