کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-18 ساعت 22:57)houshym نوشته:  به هر حال من جز پر ریسک ترین کیسهایی هستم که اگه کلیر بشم دیگه خیال همه راحته که میگیرن اونم الکی الکی سربازی ارتش بخش خصوصی و رشته ای که الکی حساس حسابش میکنن

رشتتون چی بود؟ اگر کسی تو سپاه بخش ورزشی بوده چی ؟ایراد میگیرند؟
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ebrahim1e ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، farrokh33 ، sunn789 ، hilda60 ، Alex 2014
(2015-08-18 ساعت 23:26)hilda60 نوشته:  دوووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
من و همسریه عزیزم هم آپدیت 18 آگوست رو خوردیم یه آبم روش!!!
فکر کنم حدودای ساعت ۶ و ۷ بود دقیق نمیدونیم.
چون مهمونی بودیم
..............................
خلاصه کلی خوشحالیم و کلی هم گریه خوشحالی کردیم .. مرسی از همه مرسی از همه دوستان
انشاالله به امید خدای بزرگ فردا هم شماره کیس همه دوستانی که آپدیت خوردن و خیلی وقته منتظرن تو سایت اعلام بشه .
انشااله همه دوستانی که منتظرن هرچه سریعتر کلیر بشن به امید خدا... دوستان ایروانی آپ خورده هم فردا کلیر بشن انشاالله
به سلامتي نگران شما بودم خيلي Smile
[عکس: GlobalAug172015.jpg]
سيمون هم فايل گذاشت ايشالا فردا بخونيمش
جالبهكيس هاي اي پي و ردي اسيا رو جمع ميكني با ويزاهاي صادر شده عددش ميشه ٨٨٥٠
(2015-08-18 ساعت 23:25)ehsan_pars نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 20:54)hamed shayan نوشته:  شاد باش به همه کلیر شده های اخیر و همچنین در آینده بسیار نزدیک.دوستان عزیز وقتی که درسفارت ایروان مدارکم رو به خانم تحویل میدادم پرسید آدرس گرین کارتت همینه؟واقعیتش چون اون آدرس گرین کارد توی فرم260 تغییر کرده بود.من گر گیجه گرفتم چی بگم.خلاصه با کمی تردید همون آدرسو تایید کردم.آیا این مسعله میتونه مشکلی ایجاد بکنه؟با تشکر

سلام نگران نباش از همه میپرسه
از منم پرسید گفتش آخه به همین آدرس می فرستیم فوقش گرین کارت برگشت می خوره
حالا دوستان با تجربه بگن اگر برگشت بخوره چی میشه؟ًً:-)
متشکرم دوست عزیز. خیالمو راحتتر کردی. میشینم با خودم به پروسه ام فکر میکنم برای خودم بامبول درست میکنم. الان میفهمم بعضی از دوستان میگن طی این دوره کلیرنس داریم دیوانه میشیم چی میگن خدا کمکشون کنه . تازه 5 روز از مصاحبم گذشته به فس وفس افتادم.

(2015-08-18 ساعت 23:25)ehsan_pars نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 20:54)hamed shayan نوشته:  شاد باش به همه کلیر شده های اخیر و همچنین در آینده بسیار نزدیک.دوستان عزیز وقتی که درسفارت ایروان مدارکم رو به خانم تحویل میدادم پرسید آدرس گرین کارتت همینه؟واقعیتش چون اون آدرس گرین کارد توی فرم260 تغییر کرده بود.من گر گیجه گرفتم چی بگم.خلاصه با کمی تردید همون آدرسو تایید کردم.آیا این مسعله میتونه مشکلی ایجاد بکنه؟با تشکر

سلام نگران نباش از همه میپرسه
از منم پرسید گفتش آخه به همین آدرس می فرستیم فوقش گرین کارت برگشت می خوره
حالا دوستان با تجربه بگن اگر برگشت بخوره چی میشه؟ًً:-)
متشکرم دوست عزیز. خیالمو راحتتر کردی. میشینم با خودم به پروسه ام فکر میکنم برای خودم بامبول درست میکنم. الان میفهمم بعضی از دوستان میگن طی این دوره کلیرنس داریم دیوانه میشیم چی میگن خدا کمکشون کنه . تازه 5 روز از مصاحبم گذشته به فس وفس افتادم.
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، ebrahim1e ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، sunn789 ، hilda60 ، Alex 2014 ، moj21
چون مهمونی بودیم
خلاصه کلی خوشحالیم و کلی هم گریه خوشحالی کردیم .. مرسی از همه مرسی از همه دوستان
انشاالله به امید خدای بزرگ فردا هم شماره کیس همه دوستانی که آپدیت خوردن و خیلی وقته منتظرن تو سایت اعلام بشه .
انشااله همه دوستانی که منتظرن هرچه سریعتر کلیر بشن به امید خدا... دوستان ایروانی آپ خورده هم فردا کلیر بشن انشاالله

تبرييييييك تبرييييييييك، خيلى خوشحال شدم و شاكر خداوند منان هستم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
چون مهمونی بودیم

تبریک بنده رو هم پذیرا باشید
(2015-08-18 ساعت 19:42)khalilkhah نوشته:  دوستانی که برای سفارت ابوظبی جواب ایمیلشان را داده, متل ایمیل به صورت زیر بود؟:
Thank you for your email. Your case remains pending under administrative processing. We will update the website we gave you as soon as its been concluded.
اگه هست یکم عجیبه, چون قبلنا می گفت:
Thank you for your Email, the case is yet under administrative process. Thanks
سلام
من رکود دار ای میل به سفارتم. هر دو مورد رو دیدم به نظرم چیز خاصی نداره
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
(2015-08-18 ساعت 23:50)MASTAN1 نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 19:42)khalilkhah نوشته:  دوستانی که برای سفارت ابوظبی جواب ایمیلشان را داده, متل ایمیل به صورت زیر بود؟:
Thank you for your email. Your case remains pending under administrative processing. We will update the website we gave you as soon as its been concluded.
سلام
من 2بار میل زدم جناب خلیلخواه هر 2بار دقیقا همین جواب رو دادند.چند روز بعد هم اپ و در نهایت کلیر.

Sent from my GT-I9300I
(2015-08-18 ساعت 23:50)MASTAN1 نوشته:  
سلام

البته فكر كنم ركورد دار ايميل تيچر بودن ????
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
فایل جدید سیمون اومد پیش بینی من فکر کنم درست بود. امسال اسیا زور بزنه 7500 ویزا میگیره و به احتمال زیاد سقف پنجاه هزار ویزا پر نمیشه. امسال از اونطرف بام افتادن
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
(2015-08-18 ساعت 23:45)yassin30 نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 22:57)houshym نوشته:  به هر حال من جز پر ریسک ترین کیسهایی هستم که اگه کلیر بشم دیگه خیال همه راحته که میگیرن اونم الکی الکی سربازی ارتش بخش خصوصی و رشته ای که الکی حساس حسابش میکنن

سرباز س یا شاغل س؟
البته بستگی داره تو فرم چی نوشته باشید و چی آفیسر پرشیده باشه؟!
خدایا در این نیمه شب یک نیم نگاهی به منتظران این تاپیک کن،
کافیه تو بخواهی و. هممون کلیر بشیم ،
بدون اراده تو برگی از درخت نمیفته
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
(2015-08-18 ساعت 23:55)ehsan_pars نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 23:45)yassin30 نوشته:  

سرباز س یا شاغل س؟
البته بستگی داره تو فرم چی نوشته باشید و چی آفیسر پرشیده باشه؟!
من برنده 2016 هستم و شمارم کارنت شده و هنوز تاریخ مصاحبه ام نیمده. سرباز بودم دو سال پیش در بخش ورزشی. میخوام بدونم اگر آفیسر پرسید و من گفتم سپاه بخش ورزشی اشکال میگیره ؟
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ebrahim1e ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، sunn789 ، hilda60 ، Alex 2014 ، لطف اله
واااااای چقدر که من خوشحال شدم ،مثل وقتی که از جلو کبابی رد میشی بو کباب میاد این تاپیک هم بوی کلیری و آپدیت طلایی میاااد
به دوستان کلیر شده و آپدیت شده مخصوصا LIDA59,hilda,rihana,rbr , .... تیریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم
و باز هم مثل همیشه همگی واسه مابقی دوووستان قدیمی و جدید دعا میکنیم که دعای دسته جمعی ردخور نداره
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
دوستان ایروانی
کسی بوده که 28 ژولای اپدیت داشته و باز هم این چند روز اپدیت داشته ( بدون نامه پیگیری؟)
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
(2015-08-18 ساعت 23:58)M.d نوشته:  واااااای چقدر که من خوشحال شدم ،مثل وقتی که از جلو کبابی رد میشی بو کباب میاد این تاپیک هم بوی کلیری و آپدیت طلایی میاااد
به دوستان کلیر شده و آپدیت شده مخصوصا LIDA59,hilda,rihana,rbr , .... تیریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم
و باز هم مثل همیشه همگی واسه مابقی دوووستان قدیمی و جدید دعا میکنیم که دعای دسته جمعی ردخور نداره
مرسی دوست عزیز

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان