کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
اوضاع ما شده مثل تیمای ملی ایران (فوتبال و والیبال) ..... همه چی گره خورده به اما و اگر و اخرین بازی .....
من یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم اگراطلاعاتی دارین در این خصوص من و راهنمایی کنین

کیس ما ( شامل مرد خانواده Big Grin نفر اصلی و من نفر دوم ) از روز مصاحبه اینجوریه که همسر در وضعیت AP به سر میبره ولی من و زده Ready
من هرکیس نامبری و میزنم تو Ceac همه افراد کیس یا AP هستن یا یکی Issued یکی AP و یا زده AT NVC کلا اینکه ندیدم کسی Ready باشه.
چرا من نه AP هستم نه هیچ چیز دیگه. چراReady نوشته؟ من که همراه با همسر در مصاحبه شرکت کرده بودم !
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
(2015-08-19 ساعت 09:52)mordad نوشته:  من یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم اگراطلاعاتی دارین در این خصوص من و راهنمایی کنین

کیس ما ( شامل مرد خانواده Big Grin نفر اصلی و من نفر دوم ) از روز مصاحبه اینجوریه که همسر در وضعیت AP به سر میبره ولی من و زده Ready
من هرکیس نامبری و میزنم تو Ceac همه افراد کیس یا AP هستن یا یکی Issued یکی AP و یا زده AT NVC کلا اینکه ندیدم کسی Ready باشه.
چرا من نه AP هستم نه هیچ چیز دیگه. چراReady نوشته؟ من که همراه با همسر در مصاحبه شرکت کرده بودم !
به شما ap نخورده حتما آماده ویرا هستید
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mordad ، لطف اله ، ARSAMNEW ، بابراس ، Alex 2014 ، m.ghoreishi ، sunn789 ، mahyaaa ، SAMBAR ، hilda60 ، moj21 ، bahar101
(2015-08-19 ساعت 00:58)houshym نوشته:  دوستان
طبق اخرین فایل سیمون با تقریب بسیار زیاد میتوان گفت که امسال عالی برنامه ریزی کردند و میتوانند تا 55460 ویزا حداکثر صادر کنند.
۱-کل کیس های اماده مصاحبه 19678 که از این تعداد حدود 8200 نفر مصاحبه نرفته اند که تا اخر سپتامبر به 9000 عدد حدودا خواهد رسید بنابراین کیسهای باقی مانده برای مصاحبه چیزی حدود 10500 نفر خواهد بود
۲- کل کیسهای AP خورده و در حال انتقال و ... 5195 نفر میباشند.
بنابراین جمع این دو عدد حدود 15700 نفر در کل میتوانند در ادامه به مصاحبه رفته یا ویزا بگیرند که با 38700 تا ویزایی که تا به حال صادر شده به عدد 54487 خواهند رسید

لذا فقط انرژی مثبت که کلیر شویم مشکلی برای تعداد ویزا نداریم

از دوستان تحلیلگر مخصوصا اقای خلیلخواه

این موارد بالا مورد تایید است؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، بابراس ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، sunn789 ، mahyaaa ، SAMBAR ، hilda60 ، bahar101
در آخرین فایل سیمون آخرین شماره کیس آسیا 7650 است ولی تعداد واقعی کیس ها 7250 می باشد که تعداد 11672 نفر را شامل می شود از این تعداد 6173 ویزا صادر شده که می ماند 5499 از این تعداد 389 نفر مردود شدند که تعداد را به 5110 نفر می رساند که از این تعداد 1180 نفر در چک امنیتی هستند که تعداد باقی مانده را به 3930 می رساند. از این تعداد 2395 نفر در حالت At NVC هستند که تعداد را به 1535 نفر آماده مصاحبه می رساند که از این تعداد هم احتمالا حدود 900 نفر آنها هرگز به مصاحبه نخواهند رفت می ماند 635 نفر که به علاوه 6173 نفر ویزا صاده شده و 1180 نفر چک امنیتی تعداد کل ویزاها را به 8000 می رسد (30 نفر هم در حالت In Transit هستند) حال اگر آمار سالانه صدور ویزای سال قبل آسیا را که 8200 نفر بوده را معیار قرار دهیم ویزا کم نمی آید که هیج, مازاد هم داریم, اگر آمار 5 سال اخیر را معیار قرار دهیم (غیر از 2012 که دو مرحله ای شد و کسی وجود نداشت که به او ویزا دهند) آمار همیشه بالای 8 تا 9 هزار در نوسان بوده که براساس این آمار هم ویزا کم نخواهد آمد, ولی اگر آمار ده ساله مد نظر باشد, با کمبود 500 تا 1000 ویزا مواجهه خواهیم شد که سهم ایران از این کمبود بین 100 تا 300 خواهد بود.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-19 ساعت 10:01)houshym نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 00:58)houshym نوشته:  دوستان
طبق اخرین فایل سیمون با تقریب بسیار زیاد میتوان گفت که امسال عالی برنامه ریزی کردند و میتوانند تا 55460 ویزا حداکثر صادر کنند.
۱-کل کیس های اماده مصاحبه 19678 که از این تعداد حدود 8200 نفر مصاحبه نرفته اند که تا اخر سپتامبر به 9000 عدد حدودا خواهد رسید بنابراین کیسهای باقی مانده برای مصاحبه چیزی حدود 10500 نفر خواهد بود
۲- کل کیسهای AP خورده و در حال انتقال و ... 5195 نفر میباشند.
بنابراین جمع این دو عدد حدود 15700 نفر در کل میتوانند در ادامه به مصاحبه رفته یا ویزا بگیرند که با 38700 تا ویزایی که تا به حال صادر شده به عدد 54487 خواهند رسید

لذا فقط انرژی مثبت که کلیر شویم مشکلی برای تعداد ویزا نداریم

از دوستان تحلیلگر مخصوصا اقای خلیلخواه

این موارد بالا مورد تایید است؟
اگه 10 % هم ریجکتی در نظر بگیرید خیلی بهتر میشه
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
دوستان, براساس صحفه کلیرنس سال های قبل سایت, در سپتامبر همه به نوعی کلیر می شوند, ولی گرفتن ویزای آنها منوط به وجود ویزا براساس اولویت است, بدین صورت که سفارت ها در صورتی که تمامی افراد بدون چک امنیتی یا با چک امنیتی مختصر را ویزا دهند, باقی ویزاها را مختص افراد با چک امنیتی بالا قرار می دهد.
فکر کنم به این دلیل می توان شروع بررسی کیس های مربوط به اسمشو نبر را توجیه کرد.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-19 ساعت 10:08)khalilkhah نوشته:  دوستان, براساس صحفه کلیرنس سال های قبل سایت, در سپتامبر همه به نوعی کلیر می شوند, ولی گرفتن ویزای آنها منوط به وجود ویزا براساس اولویت است, بدین صورت که سفارت ها در صورتی که تمامی افراد بدون چک امنیتی یا با چک امنیتی مختصر را ویزا دهند, باقی ویزاها را مختص افراد با چک امنیتی بالا قرار می دهد.

آقو مگه سپتامبر مصاحبه کم نمیشه ؟ اصلا مصاحبه هم مگه داریم تو سپتامبر ؟ که بخواد اولویت سپتامبر را بدن به یکضربیهاش؟؟؟؟؟
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، sunn789 ، mahyaaa ، Memolk ، لطف اله ، hilda60 ، bahar101
(2015-08-19 ساعت 08:49)Alex 2014 نوشته:  سلام به همه دوستان
آرسام جان از ایروان چه خبر دادا؟Wink
سلام الکس جان

امروز فکر کنم کیس های قدیمی که آپ 19 آگوست رو خوردند کلیر بشن . فعلا که خبری نیست امیدواریم...

من دیروز به لیدا خانوم گفتم خبری براش در راه هست .. ایشالا امروز کلیرن .
ما ها هم باید منتظر این آپ های دم غروب بمونیم .
(2015-08-19 ساعت 10:16)aria802 نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 10:08)khalilkhah نوشته:  دوستان, براساس صحفه کلیرنس سال های قبل سایت, در سپتامبر همه به نوعی کلیر می شوند, ولی گرفتن ویزای آنها منوط به وجود ویزا براساس اولویت است, بدین صورت که سفارت ها در صورتی که تمامی افراد بدون چک امنیتی یا با چک امنیتی مختصر را ویزا دهند, باقی ویزاها را مختص افراد با چک امنیتی بالا قرار می دهد.

آقو مگه سپتامبر مصاحبه کم نمیشه ؟ اصلا مصاحبه هم مگه داریم تو سپتامبر ؟ که بخواد اولویت سپتامبر را بدن به یکضربیهاش؟؟؟؟؟
چرا دوست عزیز ایشون فرمودند طبق صفحه کلیرسن سالهای قبل ، در واقع امسال سپتامبر عملا مصاحبه نداریم پس اولویت با کیسهای یکضرب ماه آگوست است و سپس بقیه ویزاها را به ما منتظرین می دهند . با سپاس

(2015-08-19 ساعت 10:19)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 08:49)Alex ۲۰۱۴ نوشته:  سلام به همه دوستان
آرسام جان از ایروان چه خبر دادا؟Wink
سلام الکس جان

امروز فکر کنم کیس های قدیمی که آپ 19 آگوست رو خوردند کلیر بشن . فعلا که خبری نیست امیدواریم...

من دیروز به لیدا خانوم گفتم خبری براش در راه هست .. ایشالا امروز کلیرن .
ما ها هم باید منتظر این آپ های دم غروب بمونیم .

خدا از دهنت بشنوه آرسام جان بد جوری به این آپ نیاز داریم .ای خداااااااااااا کمکمون کن .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
(2015-08-19 ساعت 10:21)Alex 2014 نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 10:16)aria802 نوشته:  

چرا دوست عزیز ایشون فرمودند طبق صفحه کلیرسن سالهای قبل ، در واقع امسال سپتامبر عملا مصاحبه نداریم پس اولویت با کیسهای یکضرب ماه آگوست است و سپس بقیه ویزاها را به ما منتظرین می دهند . با سپاس

الحمد الله ، واقعا خدارا صد هزار مرتبه شکر
مقصد کالیفرنیا
این روزا دوستان ، اینقدر استرس دارم و فکرم مشغوله که متوجه نشده بودم یک عده از دوستان عزیزم به من رتبه دادن .ازتون تشکر میکنم راستش تا الان متوجه نشده بودم .دوستون دارم بچه ها .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
(2015-08-19 ساعت 10:02)khalilkhah نوشته:  در آخرین فایل سیمون آخرین شماره کیس آسیا 7650 است ولی تعداد واقعی کیس ها 7250 می باشد که تعداد 11672 نفر را شامل می شود از این تعداد 6173 ویزا صادر شده که می ماند 5499 از این تعداد 389 نفر مردود شدند که تعداد را به 5110 نفر می رساند که از این تعداد 1180 نفر در چک امنیتی هستند که تعداد باقی مانده را به 3930 می رساند. از این تعداد 2395 نفر در حالت At NVC هستند که تعداد را به 1535 نفر آماده مصاحبه می رساند که از این تعداد هم احتمالا حدود 900 نفر آنها هرگز به مصاحبه نخواهند رفت می ماند 635 نفر که به علاوه 6173 نفر ویزا صاده شده و 1180 نفر چک امنیتی تعداد کل ویزاها را به 8000 می رسد (30 نفر هم در حالت In Transit هستند) حال اگر آمار سالانه صدور ویزای سال قبل آسیا را که 8200 نفر بوده را معیار قرار دهیم ویزا کم نمی آید که هیج, مازاد هم داریم, اگر آمار ۵ سال اخیر را معیار قرار دهیم (غیر از ۲۰۱۲ که دو مرحله ای شد و کسی وجود نداشت که به او ویزا دهند) آمار همیشه بالای ۸ تا ۹ هزار در نوسان بوده که براساس این آمار هم ویزا کم نخواهد آمد, ولی اگر آمار ده ساله مد نظر باشد, با کمبود 500 تا 1000 ویزا مواجهه خواهیم شد که سهم ایران از این کمبود بین 100 تا 300 خواهد بود.

اقای خلیلخواه
امار 5 ساله منطقی تر است و قطعا ویزا کم نخواهد امد
فقط کسی میداند که اون 5000 سهمیه ای که جدا میکردند در فایل سیمون وجود دارد یا خیر؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، sunn789 ، SAMBAR ، Memolk ، mahyaaa ، moj21 ، nimanoush ، bahar101 ، Pariba ، samane1363
(2015-08-19 ساعت 03:41)m.ghoreishi نوشته:  اقای خلیلخواه عزیز هم بتاریخ 18 اگوست اپدیت شده. لطفآ همه دوستان برا ایشونم یه دعای مخصوص بکنید تا حداقل جبران زحماتشون شده باشه.
خدایی گردن همه ما ۲۰۱۵ ایها حق دارن. همچنین اقا رضا۲۰۱۵ قدیم HERMES جدید WinkSmile
خدا میدونه من همیشه واسه این دو نفر دعای مخصوص میکنم امیدوارم که به حق همین صاحب وقت اقا رضا و خلیلخواه عزیز هر چه زودتر کلیر بشن و مزد زحمت هاشون رو بگیرن درسته سیاوش جان این دو مرد گردن همه ما حق دارن ایشالا که خداوند کلیر شدن و ویزا رو واسشون رقم بزنه.

Sent from my GT-I9300I
با تبریک به کلیرها و آپدیت های جدید مخصوصا خانم لیدا!
پس کلا برنامه اینه که تکلیف کیس های که احتمالا زود کلیر میشن رو روشن کنن بعد برن سراغ کیس های قدیمی اگه چیزی ته قابلمه مونده بود بهشون ویزا بدن.
جالبه که ابوظبی جواب سه بار ایمیل ما رو نداد ولی جواب ایمیل خانم s.zare رو دیروز دادن. این آخریا کلا همه چیز شیر تو شیره انگار.
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، m.ghoreishi ، sunn789 ، SAMBAR ، Memolk ، mahyaaa ، لطف اله ، babak90 ، moj21 ، APOLO5321 ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان