کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-19 ساعت 08:01)houshym نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 07:51)Alex ۲۰۱۴ نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 23:58)houshym نوشته:  دوستان ایروانی
کسی بوده که 28 ژولای اپدیت داشته و باز هم این چند روز اپدیت داشته ( بدون نامه پیگیری؟)

تا اینجا که خیر هوشی جان .ما همه منتظریم خدا کمکون کنه .
لطفا همدیگه رو بی خبر نزاریم روزهای سخت و دلهره اوری است با تبریک بسیار زیاد به کلیر شده ها و ارزوی مهاجرت موفق

حتما تو این روزا باید خیلی هوای همدیگه رو داشته باشیم . امروز خبرای مهمی میرسه هوشی جان منتظر باش .یه سری از دوستان کلیر میشن و نوبت یواش یواش به ما میرسه مطمئنم .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
(2015-08-18 ساعت 09:17)rbrb-2015 نوشته:  صاحب نظران محترم، چهار روز پیش کیس ما آپدیت طلایی رو خورد و "/" تبدیل به "or" شد. ولی آنکارای تنبل هنوز ایمیل نزده! به نظرتون اگه امروز هم ایمیل نیومد خودمون بهشون یه ایمیل برای پیگیری بزنیم؟!

(2015-08-19 ساعت 03:48)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 03:41)m.ghoreishi نوشته:  اقای خلیلخواه عزیز هم بتاریخ 18 اگوست اپدیت شده. لطفآ همه دوستان برا ایشونم یه دعای مخصوص بکنید تا حداقل جبران زحماتشون شده باشه.
خدایی گردن همه ما ۲۰۱۵ ایها حق دارن. همچنین اقا رضا۲۰۱۵ قدیم HERMES جدید WinkSmile

مبارك باشه جناب خليل خواه. انشالله فردا كليريتون رو جشن بگيريم. سياوش جان خبر خوبي بود. انشالله همين روزا خودتم كلير مي شي. يا علي
منم به نوبه خود به همه دوستان عزیز کلیر شده تبریک میگم بخصوص به آقای خلیخواه عزبز که آپدیت داشتن وبسیار زحمت کشیدن امیدوارم که شما هم آقای قریشی بزودی زود بهمراه ایشون کلیر بشوید.
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
سلام به همه دوستان
آرسام جان از ایروان چه خبر دادا؟Wink
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: بابراس ، bahar101 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، mahyaaa ، SAMBAR ، hilda60 ، moj21
سلام و صبح بخیر دوستای پرارژی و مثبت اندیش
راستش ما هم دیروزکه میشد 18 آگوست آپ خوردیم ولی به خاطر ایمیلی بود که به سفارت زده بودیم و توی جواب ابمیل هم اومد که همچنان این پروسه AP ادامه داره و تهشم نوشته بود قبل اینکه ایمیل بزنی برو سایت مون و بخون Smile)) هر وقت تموم شه خودمون خبرت میکنم.
فقط انگار دیگه روشون نشده بود بگن توچقدر کنه و سیریشی بچه که هی ایمیل میزنی Smile)))
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
دوستان اميدوارم خليلخواه زودتر كلير ميشه، بايد بگم اين آپديتشون براي ايميل بوده
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
سلام دوستان به همه دوستانی که کلیر شدن و ایمیل کلیری گرفتن از صمیم قلبم تبریک می گم مبارکتون باشه. دوستان برای ما هم دعا کنید بدون سربازی، بدون کار دولتی، بدون رشته حساس همچنان منتظریم!!واقعا خسته شدیم.
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
تشکر کنندگان: بابراس ، Alex 2014 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، tandis_n_m ، m.ghoreishi ، sunn789 ، mahyaaa ، hilda60 ، M.d ، moj21
(2015-08-19 ساعت 03:41)m.ghoreishi نوشته:  اقای خلیلخواه عزیز هم بتاریخ 18 اگوست اپدیت شده. لطفآ همه دوستان برا ایشونم یه دعای مخصوص بکنید تا حداقل جبران زحماتشون شده باشه.
خدایی گردن همه ما ۲۰۱۵ ایها حق دارن. همچنین اقا رضا۲۰۱۵ قدیم HERMES جدید WinkSmile

حقیقتش, فکر کنم این آپ ایمیلم باشه, ولی با این حال متشکرم
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
سلام دوستان تبریک صمیمانه برا کلییری دوستان انشاا... بقیه هم به همین زودیا کلییر میشن آمین
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
لیدا جونم مبارکت باشه هوراااااااااتو امروز میکشیم راهیت میکنیم Big Grin نگار از ابوظبی خبری نیست ؟؟؟
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
(2015-08-19 ساعت 09:06)khalilkhah نوشته:  

حقیقتش, فکر کنم این آپ ایمیلم باشه, ولی با این حال متشکرم

خلیل خواه جان اندکی صبر سحر نزدیک است
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
کیس نامبرهای زیر از از ارمنستان آپدیت شدن به 19 آگوست
6668
6712
6844
7514
7549
همچنین از کیس نامبر های باقی مونده ی ارمنستان 29 کیس آپدیت 18 آگوست داشتن (برخی از موارد فقط یک نفر آپ شده برخی موارد همه افراد خانواده)
تشکر کنندگان: بابراس ، Alex 2014 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، hamid99 ، m.ghoreishi ، sunn789 ، mahyaaa ، ebrahim1e ، hilda60 ، moj21
دوستانی که از فایل جدید سیمون استفاده می کنند در نظر داشته باشند که تاریخ فایل 8/17 است ولی اطلاعات آسیا مربوط به 5 روز قبل یعنی 14 ام است. جالبه که در این فایل نسبت به فایل قبل تعداد مصاحبه ایرانیان 31 نفر افزایش داشته, ولی خوشبختانه هیچ IN Transit ای در ارتباط با ایرانیها وجود نداره, یعنی با تعداد 3341 به تهش رسیدم.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، AliReza.Sh ، ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، tandis_n_m ، sunn789 ، mahyaaa ، SAMBAR ، hilda60 ، Alex 2014 ، moj21 ، bahar101
(2015-08-19 ساعت 05:36)sunn789 نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 04:00)behjat نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 23:26)hilda60 نوشته:  دوووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
من و همسریه عزیزم هم آپدیت 18 آگوست رو خوردیم یه آبم روش!!!
فکر کنم حدودای ساعت ۶ و ۷ بود دقیق نمیدونیم.
چون مهمونی بودیم
..............................
خلاصه کلی خوشحالیم و کلی هم گریه خوشحالی کردیم .. مرسی از همه مرسی از همه دوستان
انشاالله به امید خدای بزرگ فردا هم شماره کیس همه دوستانی که آپدیت خوردن و خیلی وقته منتظرن تو سایت اعلام بشه .
انشااله همه دوستانی که منتظرن هرچه سریعتر کلیر بشن به امید خدا... دوستان ایروانی آپ خورده هم فردا کلیر بشن انشاالله

سلام عزیزم خداروشکر که همیشه لحظه آخر دست آدمو میگیره خیلی خوشحال شدم موفق و پیروز باشی به امید دیدار
یعنی میشه دست مارو بگیره احساس می کنم ما رو فراموش کرده برای دوستان آپدیت شده و کلیر شده خوشحالم، ناراحتم ما حتی بعد از مصاحبه که داره هفت ماه تمام میشه یک آپدیت نداشتیم تمام غم عالم رو دلم سنگینی میکنه ببخشید دوستان اینارو می نویسم امیدوارم باعث ناراحتی تون نشم

ما هم همین وضعیت شمارو داریم sunny789 ، ۶ ماه بدون آپSadSadSadSad برای ما هم دعا کنید زیاد
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، sunn789 ، mahyaaa ، رامشه ، babak90 ، SAMBAR ، hilda60 ، Alex 2014 ، moj21 ، bahar101
(2015-08-19 ساعت 08:46)sasanoush نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 09:17)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  صاحب نظران محترم، چهار روز پیش کیس ما آپدیت طلایی رو خورد و "/" تبدیل به "or" شد. ولی آنکارای تنبل هنوز ایمیل نزده! به نظرتون اگه امروز هم ایمیل نیومد خودمون بهشون یه ایمیل برای پیگیری بزنیم؟!

(2015-08-19 ساعت 03:48)1362amin1362 نوشته:  

مبارك باشه جناب خليل خواه. انشالله فردا كليريتون رو جشن بگيريم. سياوش جان خبر خوبي بود. انشالله همين روزا خودتم كلير مي شي. يا علي
منم به نوبه خود به همه دوستان عزیز کلیر شده تبریک میگم بخصوص به آقای خلیخواه عزبز که آپدیت داشتن وبسیار زحمت کشیدن امیدوارم که شما هم آقای قریشی بزودی زود بهمراه ایشون کلیر بشوید.

دوستان
میدونید همه چیز برای یک سال رویایی وجود داره فقط اگه این کلیر ها تموم بشه لامصب اینکه میافته همه چی به دقیقه 90 خیلی بده

فقط بگم من سر حرفم هستم اولین نفری که لیست کلیرهایی بزاره که من هم توش باشم یه هدیه ویژه داره
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
سلام. صبح همگي به خير. اميدوارم روز خوبي رو شروع كنيم. به اميد خدا
[عکس: 3a0756f76e32a3ab2c6586c5900c454a.jpg]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان