موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-19 ساعت 00:14)لیدا59 نوشته: (2015-08-19 ساعت 00:02)MASTAN1 نوشته: دوستان سلام وتبریک به همه هیلدا خانوم لیدا و همه وهمه ای که کلیر شدنشون و خوشحالیشون رو با ما قسمت کردن.
امیدوارم خدا هیچایوایرو بدون کلیر از ایرانیها وبخصوی ار نوع مهاجرسرایی نذاره. دوستان برای یکدیگر دعا کنید. این خیلی جواب میده.
به امید خدا
لیدا خانوم به شما تبریک میگم قربان
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-18 ساعت 21:20)sinapco نوشته: (2015-08-18 ساعت 21:13)endeavour نوشته: ببخشید دوستان برای مراجعه به ابو ظبی همین پاس و برگه آبی و پاکت مدیکالش کافیه؟وکالت از طرف برنده نمیخواد؟؟
دوستم شما اپ ١٠آگوست اخرين آپت بود؟
سلام.....10 و 17 و آپ کلیری 18
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان امیدوارم به حق همین صبح زیبا همتون کلیر شید.....ببخشید تلفن سفارت ابوظبی رو کسی نداره؟ممنون
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
صبح کلیریتون بخیر و پر از خبرهای خوب
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی همانطور که خدمتتان عرض کرده بودم تا هفت هشت روز دیگر کلی از دوستان فعال در این تاپیک به سلامتی کلیر خواهند شد ولی انشاء الله مارچیها اپریلیها و می ییها دوستان دیگر را تنها نگذارند و این یکماه آینده را هم با انرژی مثبت سپری کنیم. دوستان 18 آگوستی که به سلامتی کامیاب شدند ولی این دهه آخر آگوست هم روزهای پرهیجان و شیرینی خواهد بود به امید اینکه دوستان باقیمانده همه به قطار کلیر برسند و ما را از شادیهای خود شاد کنند
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-19 ساعت 07:25)Radwin نوشته: دوستان گرامی همانطور که خدمتتان عرض کرده بودم تا هفت هشت روز دیگر کلی از دوستان فعال در این تاپیک به سلامتی کلیر خواهند شد ولی انشاء الله مارچیها اپریلیها و می ییها دوستان دیگر را تنها نگذارند و این یکماه آینده را هم با انرژی مثبت سپری کنیم. دوستان 18 آگوستی که به سلامتی کامیاب شدند ولی این دهه آخر آگوست هم روزهای پرهیجان و شیرینی خواهد بود به امید اینکه دوستان باقیمانده همه به قطار کلیر برسند و ما را از شادیهای خود شاد کنند
اميدوارم، ما فقط كليرى دوستان رو نيگاه ميكنيم.
تبريك ميگم به همه.
فعلن كه نوبت ما نشده.
١٠٨ روز!
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-19 ساعت 07:51)Alex 2014 نوشته: (2015-08-18 ساعت 23:58)houshym نوشته: دوستان ایروانی
کسی بوده که 28 ژولای اپدیت داشته و باز هم این چند روز اپدیت داشته ( بدون نامه پیگیری؟)
تا اینجا که خیر هوشی جان .ما همه منتظریم خدا کمکون کنه .
لطفا همدیگه رو بی خبر نزاریم روزهای سخت و دلهره اوری است با تبریک بسیار زیاد به کلیر شده ها و ارزوی مهاجرت موفق
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
صبح زيباي يه روز پر انرژي ديگه با كلي خبراي خوش براي تك تكتون به خير....
خداي بزرگم امروز هم منتظرتم .....111 روزه كه منتظرتم ....
دوستاي گلم محتاج دعا هاي قشنگتونم....منو هم در دعاهاي خيرتون سهيم كنيد
به همه عزيزاني كه آپ هاي خوشگلو دريافت كردن تبريك ميگم و امروز انشالله پاياني زيبا با دريافت كليري خواهند داشت
بازمانده لاتاري 2015
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
صبح پر امید همگی بخیر.داشتم صفحاته آخر رو نگاه میکردم اشک تو چشام جمع شد.مبارکه همه شما دوستان خوب و یکدل باشه این شادیها و قسمت همه منتظرای این قطار .آقای خلیلخواه آقا رضا امین خان و..... بقیه دوستان انشالا امروز هورای کلیری برای شما بزرگواران و بقیه دوستان و اگر لایق باشیم برا خودمون بکشیم.به امید یه روز قشنگ
بسم الله ارحمن الرحیم
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ماهم امشب حدود ساعت ۹یا ۱۰شب اپ خوردیم.میشه تحلیل کنین؟از آمریکاس؟ما 11اگوست مصاحبه داشتیم و از16ام و17ام از سفارت داشتیم و امشبم اپ شدیم.
تاریخ مصاحبه:11اگوست ابو ظبی وضعیت : ap اپدیتها:16،17،18،19اگوست هردو کیس برنده اصلی خودم ،همسرم شغل خصوصی سربازی س، شناخته شدن کیس توسط سایت سفارت 20اگوست.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
اول اینکه ممنون از همه دوستانی که تبریک گفتند
دوم اینکه به همه میگم که نگران نباشید به امید خدا همه کلیر میشین و ویزا میگیرین چون هم ویزا به اندازه کافی هست و هم سفارت ها دیگه تو سپتامبر مصاحبه اونچنان ندارن و سرشون خلوته
سوم هم اینکه از همه کسانی که تو این روز های سخت به ما کمک کردن به خصوص مدیران گروه و همین طور جناب رادوین که روز قبل به من دلگرمی دادن تشکر میکنم و امیدوارم این دوستی ها تو زندگی جدید هممون همین طور ادامه داشته باشه
چهارم اینکه با اینکه ما داریم میریم واسه گرفتن ویزا ولی باز هم میام اینجا بهتون سر میزنم تا ببینم که همتون ازاین جا برید بیرون و من هم خوشحال بشم
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP 
آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-19 ساعت 03:41)m.ghoreishi نوشته: اقای خلیلخواه عزیز هم بتاریخ 18 اگوست اپدیت شده. لطفآ همه دوستان برا ایشونم یه دعای مخصوص بکنید تا حداقل جبران زحماتشون شده باشه.
خدایی گردن همه ما ۲۰۱۵ ایها حق دارن. همچنین اقا رضا۲۰۱۵ قدیم HERMES جدید 

مبارک باشه اره واقعا برا ما خیلی زحمت کشیدن خدا بهشون کمک کنه در تمام مراحل
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه