موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 13:18)ebrahim1e نوشته: (2015-08-20 ساعت 13:12)khalilkhah نوشته: (2015-08-20 ساعت 12:55)ebrahim1e نوشته: (2015-08-20 ساعت 12:48)khalilkhah نوشته: (2015-08-20 ساعت 10:27)ebrahim1e نوشته: سلام جناب خلیل خواه
ممنون بابت زحماتی که می کشید
واسه بنده یک سوال تو ذهنم پیش اومده که جنابعالی از کجا می فهمید که بعضی ها پروندشون سبک هست و بعضی ها پروندشون سنگین هست؟؟؟
ملاک سبک و سنگینی پرونده ها از نظر شما چیه؟؟؟؟
و در آخر اینکه با چه دقتی این اعداد را اعلام میکنید؟؟؟؟
با تشکر از لطف شما
اینها بیشتر براساس ارقام قبلی است ولی باز هم نمی شود با احتمال بالا عنوانش کرد, مثلا همیشه ماه بعد از مصاحبه ۱۰ درصد کلیر می شدند, ولی حالا ماه جولای 50 درصد کلیر شدند (ظرف یک ماه) خوب همین را می شود برای آگست پیش بینی کرد.
ممنون دوست گرامی
با توجه به اینکه کیسهای مورد بررسی ما که از یک جامعه آماری هستند رفتار مشابهی نداشته اند که خود شما هم ذکر فرموده اید که ماههای آخر متفاوت بوده اند با ماههای نخستین پس اصلا کیسهای با شماره پایین و کیسهای با شماره بالا در یک طبقه قرار نمیگیرند و اصلا اجازه برآورد و پیش بینی را به ما نمی دهند
با تشکر ارادتمند شما
ولی فاصله درصد کلیرشان قابل مقایسه است, مثلا این روند رو ملاحظه کن:
درصد کلیری کیس:
جولای: 50 درصد
جون:57 درصد
می: 67 درصد
آوریل: 81
می: 86
یعنی از لحاظ درصدی از این روند منطقی کاهشی (البته با نوساناتی) پیروی می کنند در واقع اگر سفارت کیسی ماه اول رفته مصاحبه و ۱۰ ماه نیاز به چک دارد تا کلیر شود را با کیسی که آگست رفته و همین مقدار زمان نیاز دارد را زمانش را به یک هفته تقلیل نمی دهند.
ممنون دوست گرامی
علیرغم این همه زحمتی که شما میکشید و این آمار را با این دقت به دست می آورید من همیشه دعا می کنم آمار های شما اشتباه باشد چون اگر آمارهای شما درست باشد خیلی از ماهایی که ماههای آخر رفتیم باید قید ویزا را بزنیم
بازم عذر خواهی میکنم قصد جسارت ندارم
ارادتمند شما
امیدوارم اگر ما نگرفتیم شما حتما بگیری
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 13:18)ebrahim1e نوشته: (2015-08-20 ساعت 13:12)khalilkhah نوشته: (2015-08-20 ساعت 12:55)ebrahim1e نوشته: (2015-08-20 ساعت 12:48)khalilkhah نوشته: (2015-08-20 ساعت 10:27)ebrahim1e نوشته: سلام جناب خلیل خواه
ممنون بابت زحماتی که می کشید
واسه بنده یک سوال تو ذهنم پیش اومده که جنابعالی از کجا می فهمید که بعضی ها پروندشون سبک هست و بعضی ها پروندشون سنگین هست؟؟؟
ملاک سبک و سنگینی پرونده ها از نظر شما چیه؟؟؟؟
و در آخر اینکه با چه دقتی این اعداد را اعلام میکنید؟؟؟؟
با تشکر از لطف شما
اینها بیشتر براساس ارقام قبلی است ولی باز هم نمی شود با احتمال بالا عنوانش کرد, مثلا همیشه ماه بعد از مصاحبه ۱۰ درصد کلیر می شدند, ولی حالا ماه جولای 50 درصد کلیر شدند (ظرف یک ماه) خوب همین را می شود برای آگست پیش بینی کرد.
ممنون دوست گرامی
با توجه به اینکه کیسهای مورد بررسی ما که از یک جامعه آماری هستند رفتار مشابهی نداشته اند که خود شما هم ذکر فرموده اید که ماههای آخر متفاوت بوده اند با ماههای نخستین پس اصلا کیسهای با شماره پایین و کیسهای با شماره بالا در یک طبقه قرار نمیگیرند و اصلا اجازه برآورد و پیش بینی را به ما نمی دهند
با تشکر ارادتمند شما
درصد کلیری کیس:
یعنی از لحاظ درصدی از این روند منطقی کاهشی (البته با نوساناتی) پیروی می کنند در واقع اگر سفارت کیسی ماه اول رفته مصاحبه و ۱۰ ماه نیاز به چک دارد تا کلیر شود را با کیسی که آگست رفته و همین مقدار زمان نیاز دارد را زمانش را به یک هفته تقلیل نمی دهند.
ممنون دوست گرامی
علیرغم این همه زحمتی که شما میکشید و این آمار را با این دقت به دست می آورید من همیشه دعا می کنم آمار های شما اشتباه باشد چون اگر آمارهای شما درست باشد خیلی از ماهایی که ماههای آخر رفتیم باید قید ویزا را بزنیم
ارادتمند شما
دوست عزیز
امارها اشتباه نیست بلکه تفسیر از امارها باید نیز به صورت اماری باشد. بودن پارسال کسانی که در اخرین لحظات ویزا گرفتن ولی به معنی این نیست که امار اشکال دارد
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-20 ساعت 13:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-20 ساعت 13:47 توسط ARSAMNEW.)
(2015-08-20 ساعت 13:38)Memolkhan نوشته: (2015-08-20 ساعت 13:01)ebrahim1e نوشته: (2015-08-20 ساعت 12:49)Memolkhan نوشته: اقا در يك جمله بگين قضيه اين or چيه اصلا
هر وقت OR دیدی به احتما 99 % کلیر شدی
اینم دو جمله برو حالشو ببر
ميشه لطفا دقيقتر بگي متنش چيه؟
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed or available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing.In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 01:09)violets نوشته: (2015-08-19 ساعت 23:27)alinima نوشته: دوستان و همراهان ما هفته پیش بالاخره پاسپورت ها رو گرفتیم واز انتظار در اومدیم و بعد از تمدید مدیکال ۶ ماه اعتبار گرفتیم . و امیدوارم اونهایی که هنوز منتظر هستند هرچه زودتر به ارزوی خودشون برسن و به اونها میگم که به هیچ عنوان تا لحظه اخر امیدشون رو از دست ندن و همچنان امیدوار باشن . از زمانی که من به واسطه نیاز به اطلاعات عضو مهاجرسرا شدم افراد زیادی صادقانه به من کمک کردن و از این جهت میگم که قدردان تمام محبت های این دوستان هستم شاید اگر این دوستان نبودند شرنوشت من هم جور دیگه ای میشد بهرحال وظیفه خودم دیدم که بیام و از تمام دوستان تشکر کنم . از فردی اسم نمیبرم چون ممکنه کسی رو از قلم بندازم ولی از همه شما ممنونم . امید وارم که انهایی هم که هنوز ویزا نگرفتن به مراد دلشون برسن
غذر ميخوام آقاي alinina , ميشه بفرماييد برا تمديد چيكار كرديد و چقدر طول كشيد؟ هزينش چقدر شد؟ممنون
روال تمدید مدیکال دقیقا مثل دفعه اول هست که باید وقت بگیرید که البته این وقت زیاد مهم نیست چون ما واسه روز بعد از مراجعه وقت گرفتیم و اصلا نگاه هم نکرد بعد از اون معاینه و تزریق دوباره واکسن و ایکس ری از قفسه سینه هزینه هم ما که چهار نفر بزرگسال بودیم شد 1000 دلار که از دفعه قبل بیشتر شد و فردای اونروز هم جواب مدیکال رو بردیم سفارت و منتظر موندیم
کیس نامبر:52015AS00002913
روییت قبولی: 2 می 2014
تعداد افراد : با خودم 4 نفر
سفارت: انکارا
ارسال فرم: 21 AUG اصلاح 23 SEP
نامه دوم:23 ژانویه
مصاحبه: 9 مارس
دریافت ویزا: 29 جولای کلیر و 11 اگوست دریافت ویزا
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 14:03)سجاد دال نوشته: 159روز گذشت
43 روزگذشت..... 41 روز مونده به تهش...
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
59 روز سخت گذشت خدایا همه امیدم به تو هست
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 13:36)khalilkhah نوشته: (2015-08-20 ساعت 13:18)ebrahim1e نوشته: (2015-08-20 ساعت 13:12)khalilkhah نوشته: (2015-08-20 ساعت 12:55)ebrahim1e نوشته: (2015-08-20 ساعت 12:48)khalilkhah نوشته: اینها بیشتر براساس ارقام قبلی است ولی باز هم نمی شود با احتمال بالا عنوانش کرد, مثلا همیشه ماه بعد از مصاحبه ۱۰ درصد کلیر می شدند, ولی حالا ماه جولای 50 درصد کلیر شدند (ظرف یک ماه) خوب همین را می شود برای آگست پیش بینی کرد.
ممنون دوست گرامی
با تشکر ارادتمند شما
درصد کلیری کیس:
ممنون دوست گرامی
ارادتمند شما
امیدوارم اگر ما نگرفتیم شما حتما بگیری
ای بابا ای بابا
این چه حرفیه استاد خلیلخواه انشالله کلیر بشید این جا میخاهیم برات کنسرت بزاریم کلی خوش باشیم
موفق باشید
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
این آنکارا چرا یه تکونی نمیخوره خب :'(
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شما هم نمي تونيد وارد سايت ceac بشين يا فقط منم؟
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي