کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-20 ساعت 14:43)mahyaaa نوشته:  دوستان شما هم نمي تونيد وارد سايت ceac بشين يا فقط منم؟

درسته ،من میتونم وارد شم
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، Alex 2014
(2015-08-20 ساعت 14:43)mahyaaa نوشته:  دوستان شما هم نمي تونيد وارد سايت ceac بشين يا فقط منم؟

حالش خوبه میشه وارد شد بچه های مهاجرسرا زیاد وارد شدن حساسیت گرفته فکر کنم ترسیده خودش که چیزی نمی گهBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، 1362amin1362 ، mahyaaa ، SAMBAR ، Memolk ، hamed shayan ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، samane1363
دوستان عزيزم لطفاً ناراحت نباشيد و منفي فكر نكنيد. احساستون رو مثبت كنيد. هنوز ٤١ روز باقي مونده. از الان انقدر به خودتون استرس نديد. سالهاي گذشته كساني بودن كه ٣٠ سپتامبر ويزاشون رو دريافت كردن. خواهش مي كنم توكلتون به خدا باشه و بسپريدش به خودش. از صميم قلب اين كار رو انجام بديد. مطمئن باشيد كه براتون بهترينها رو خواهد خواست. منم ١٢١ روزه شدم. فكرشم نمي كردم. اما كاريش نمي شه كرد. هر چي ايميل هم مي زنم جواب نمي دن. اما اميدم رو از دست ندادم. موفق باشيد و عاقبتتون به خير.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

دوستان سیس خرابه من نمیتونم وارد بشم! چش شده؟!!
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، Alex 2014
به امید روزیکه جملگی عزیزان با این پیغام مواجه بشن:
Immigrant Visa Case Number: 2015AS7480 01 ABD
Case Creation Date: 03-Oct-2013
Status Updated Date: 04-Aug-2015

Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon. If there are further questions, or if we need updated contact information, you will be contacted.
بچه ها میدونین چرا هنوز سایت ابوظبی با وجود مصاحبه ام که 5 آگوست بود شماره کیس منو نشناخته؟
کیس نامبر: --2015AS74 تاریخ مصاحبه: Aug 5,2015 سفارت انتخابی: آنکارا---> بعدا انتقال دادن به ابوظبی! آپدیت های سیس: 13، 18، 20 آگوست Smile تا شقایق هست زندگی باید کرد و امیدوار ماند!
(2015-08-20 ساعت 15:09)ali_bf1 نوشته:  دوستان سیس خرابه من نمیتونم وارد بشم! چش شده؟!!

يكم ايراد داره. انشالله كه هر مشكلي داره به نفعمون باشه.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: SAMBAR ، mahyaaa ، hamed shayan ، ARSAMNEW ، ehsan_pars ، Alex 2014 ، bahar101
(2015-08-20 ساعت 14:52)1362amin1362 نوشته:  دوستان عزيزم لطفاً ناراحت نباشيد و منفي فكر نكنيد. احساستون رو مثبت كنيد. هنوز ٤١ روز باقي مونده. از الان انقدر به خودتون استرس نديد. سالهاي گذشته كساني بودن كه ٣٠ سپتامبر ويزاشون رو دريافت كردن. خواهش مي كنم توكلتون به خدا باشه و بسپريدش به خودش. از صميم قلب اين كار رو انجام بديد. مطمئن باشيد كه براتون بهترينها رو خواهد خواست. منم ١٢١ روزه شدم. فكرشم نمي كردم. اما كاريش نمي شه كرد. هر چي ايميل هم مي زنم جواب نمي دن. اما اميدم رو از دست ندادم. موفق باشيد و عاقبتتون به خير.

آقا امین، ممنونم از روحیه عالی و پر انرژی شما.
منم کاملا موافق شما هستم. به امید خدا همه کلیر میشن تا قبل از 19 مهر.
من رفتم برای آقای خلیل زاده که این همه زحمت میکشه رتبه بدم، نشد. چون رتبه خودم کمه!
بر و بچ اگر زحمتی نیس رتبه ای هم به من برسونین منم بتونم به اعضای عزیزی که زحمت میکشن رتبه بدم و قدردانی کنم...
کیس نامبر: --2015AS74 تاریخ مصاحبه: Aug 5,2015 سفارت انتخابی: آنکارا---> بعدا انتقال دادن به ابوظبی! آپدیت های سیس: 13، 18، 20 آگوست Smile تا شقایق هست زندگی باید کرد و امیدوار ماند!
(2015-08-20 ساعت 15:11)arveen100 نوشته:  به امید روزیکه جملگی عزیزان با این پیغام مواجه بشن:
Case Creation Date: 03-Oct-۲۰۱۳
Status Updated Date: 04-Aug-۲۰۱۵

Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon. If there are further questions, or if we need updated contact information, you will be contacted.
بچه ها میدونین چرا هنوز سایت ابوظبی با وجود مصاحبه ام که ۵ آگوست بود شماره کیس منو نشناخته؟

من ۴۰ روز بعد از مصاحبه کیسم را شناخت
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، Alex 2014
(2015-08-20 ساعت 14:41)آزاده_امین نوشته:  این آنکارا چرا یه تکونی نمیخوره خب :'(

این انکارا رو مخ منم هستا.شیطونه میگه برم براشون.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
(2015-08-20 ساعت 15:30)aria802 نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 15:11)arveen100 نوشته:  به امید روزیکه جملگی عزیزان با این پیغام مواجه بشن:
Case Creation Date: 03-Oct-۲۰۱۳
Status Updated Date: 04-Aug-۲۰۱۵

بچه ها میدونین چرا هنوز سایت ابوظبی با وجود مصاحبه ام که ۵ آگوست بود شماره کیس منو نشناخته؟

من ۴۰ روز بعد از مصاحبه کیسم را شناخت

بچه ها یک خبر خوب!
الان دوباره چک کردم سایت اوظبی رو، بعد از 15 روز کیس منو شناخت و برای امروز هم یک آپدیت زده... احتمال میدم به قول بر و بچ عزیز که روند کار سرعت گرفته. امید وار باشین و عاشق. هوای بغل دستیتون رو هم داشته باشین....
دوستان
با انالیزی که کردم در بهترین حالت امسال 2964 تا ویزا ایرانیان کسب خواهند کرد
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
دهنمو سرویس کردن این سه تا سفارت! هیجدهم ابوظبی فقط آپدیت می کرده این دو روز فقط داره چاپ میکنه ها!!!!!

از کیس که رد میشم آپدیت میشه! چه خبرشونه ایناWink بعد بر می گردم می بینم وضعیت عوض شده!!
آپدیت از ساعت دو تا الان.

فایل فقط کیسایی که AP خوردن.

http://www.pro.uploadpa.com/?file=144006..._20.8.xlsx

دیروز بعد از فایلی که گذاشتم حدود 30 کیس ایشود شدن! سرعت سفارتا داره به سرعت نور میرسه.
دوستان نظرتون راجع به كيس هايي كه توي آپ ١٤ يا ١٦ آگست گير كردند چيه ؟ كي اينا كلير ميشن احتمالا؟ از سفارت ابوظبي به ويژه
تشکر کنندگان: mahyaaa ، hamed shayan ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-20 ساعت 15:50)yesorno نوشته:  دهنمو سرویس کردن این سه تا سفارت! هیجدهم ابوظبی فقط آپدیت می کرده این دو روز فقط داره چاپ میکنه ها!!!!!

از کیس که رد میشم آپدیت میشه! چه خبرشونه ایناWink بعد بر می گردم می بینم وضعیت عوض شده!!

http://www.pro.uploadpa.com/?file=144006..._20.۸.xlsx
دستت واقعا درد نکنه
پس چرا ما آپ نمیشیم خدا جون کلیرمون کن مردیم از انتظار
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mahyaaa ، Pishool ، yesorno ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، ehsan_pars ، 1362amin1362 ، m.ghoreishi ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-20 ساعت 15:50)yesorno نوشته:  دهنمو سرویس کردن این سه تا سفارت! هیجدهم ابوظبی فقط آپدیت می کرده این دو روز فقط داره چاپ میکنه ها!!!!!

http://www.pro.uploadpa.com/?file=144006..._20.۸.xlsx

دیروز بعد از فایلی که گذاشتم حدود 30 کیس ایشود شدن! سرعت سفارتا داره به سرعت نور میرسه.

اون سطرى كه واسه منه تكون نميخوره، اصن ميتونى select كنى و delete بزنى.

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان