موضوعها: 0
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
بلهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
همسری کلیر شد بالاخره
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امروز بد جوری به دلم افتاده بود که همسرم کلیر میشه
فقط اینکه ببخشید جواب بعضی از دوستان رو تو پیغام خصوصی ندادم چون اینترنتم مشکل دار شده بود
...الانم فقط خداروشاکرم هزاران مرتبه.....
امیدوارم همه دوستان تا اخر هفته دیگه کلیری بشن انشاالله
فقط الان بدجوری درگیریم .. ببخشید اگه دیر جواب میدم
خیلی ممنونم از همتون.....
امروز هم هر دو کیسمون صبح آپدیت شدیم بعد هم or شد بعدشم که بعدازظهر اعلام کلیری...
خداروشکرررررررررررررررررررررررررررررررررر
خیلی خوشالم...
مشخصات رو هم که میدونید
خودم یک ضرب
همسرم سربازی اسمشو نبرسال 82. بدون رشته حساس. شغل آزاد کلیر بعد از 150 روز
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 17:01)مریم معینی نوشته: وای خدا شکرت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابچه ها شوهرم کلیر شد فقط دارم با گریه خوشحالی براتون اینو مینوسم نمیدونید چه حالی هستم به قول هیلدا جون خدا هیچ خانواده ای رو از هم دور نکنه فکر کنم یکی دیگه از اون دو تا هم هیلدا یا لیدا باشند کمتر از یک ساعته اعلام شده
خدا قسمت تمام عزیزان منتظر در این سایت بکنه ولی بدونید من همچنان از صمیم قلب برای همتون دعا
ولی همه خواهشا امیدوار باشید و منتظر اعلام کیستون ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تبریک فراوان. مبارکتون باشه . هورررررررااااااااااااااااااااااااا
به امید کلیر شدن همه هورررررررررررااااااااااا
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 19:12)ehsanalavy نوشته: [quote='مریم معینی' pid='650983' dateline='1440160315']
وای خدا شکرت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابچه ها شوهرم کلیر شد فقط دارم با گریه خوشحالی براتون اینو مینوسم نمیدونید چه حالی هستم به قول هیلدا جون خدا هیچ خانواده ای رو از هم دور نکنه فکر کنم یکی دیگه از اون دو تا هم هیلدا یا لیدا باشند کمتر از یک ساعته اعلام شده
خدا قسمت تمام عزیزان منتظر در این سایت بکنه ولی بدونید من همچنان از صمیم قلب برای همتون دعا
ولی همه خواهشا امیدوار باشید و منتظر اعلام کیستون ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تبریک میگم هورااااااااااااااا
برای ما هم دعا کنید
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 19:11)hilda60 نوشته: سلام به همه دوستان
همسری کلیر شد بالاخره
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
فقط اینکه ببخشید جواب بعضی از دوستان رو تو پیغام خصوصی ندادم چون اینترنتم مشکل دار شده بود
امروز هم هر دو کیسمون صبح آپدیت شدیم بعد هم or شد بعدشم که بعدازظهر اعلام کلیری...
خیلی خوشالم...
مشخصات رو هم که میدونید
خودم یک ضرب
تبریک میگم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای ما هم دعا کنین
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 19:11)hilda60 نوشته: سلام به همه دوستان
همسری کلیر شد بالاخره
خیلی خوشالم...
مشخصات رو هم که میدونید
خودم یک ضرب
اى ول هيلدا خانوم،
تبريك منو به همسرتون هم بگيد، خوش باشيد.
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
ههنونم از تمام عزیزانی که تبریک گفتند به هیلدای عزیز&marmad عزیز هم تبریک میگم منتظرم تا برای تک تک عزیزان باقیمانده هورا بکشم باور کنید امروز فکر کردم از روزی که لاتاری برنده شدم بیشتر خوشحال شدم چون واقعا بلاتکلیفی بدی داشتیم بچه ها من منتظر هورای همتون هستم . اسم نمیبرم که کسی از قلم نیفته ولی مخصوصا دوستانی که از خانواده هاشون جدا شدند و رفتند و منتظر کلیر همسرانشون هستند بدونید که دلمون باهاتونه و دعا و انرژی های مثبتمون رو روانه همه عزیزان منتظر میکنیم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:**47//نفرات کیس:4نفر//تاریخ تکمیل فرم ها:8july//تاریخ کارنت:9February//دریافت نامه دوم:24February//تاریخ مصاحبه :14April//محل مصاحبه : ایروان //نتیجه مصاحبه:نفر اصلی و فرزندان یکضرب وهمسرم کلیرینس آپدیت ها 17Aprilو19Mayو فقط نفر اصلی16July - تمام اعضای کیس 18 آگوست- 20 آگوست فقط شخص AP- کل اعضا 21 آگوست (با OR)-شکر خدا کلیر 21 آگوست:
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من الان انکارا هستم جاتون خالی داره بارون میاد صبح هم حدود نیم ساعت بارون تند اومد. شرمنده یک سوال دارم
ماپاسپورت هامون رو دیروز دادیم سفارت و امروز ایشود شدیم . ولی وقتی قبض پست را چک کردم هنوز پست تحویل نگرفته. بنظرتون امکان داره ما فردا تا بعد از ظهر از پست ینی شهیر انکادا پاسهامونو بگیریم . یعنی اونو سفارت بااینکه شنبه تعطیله به پست بده. مرسی ارزوی بهترینها را براتون دارم.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
تبريييييييييك به دوستان عزيز hilda 60 , marmad ,مريم معيني
خيلي خيلي خوشحال شدم،انشالله خدا تمامي دوستان گل كه تو ليست sambar و امين عزيز هست و مابقي دوستان را هر چه سريعتر كليييير كنه
خدايا شكرت،دعا واسه همديگه فراموش نشه
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-21 ساعت 20:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-21 ساعت 20:18 توسط ریحانا.)
دوروزه ها حضورتمام وقت ندارم منو فراموش کردید به خدا به دعای یکایکتون سخت نیازمندم هی دارم شبیه سازی میکنم این سفر ارمنستانو که بدون همسر اومدم برای آمریکا دیگه چقدر سخت تر خواهدبود .امیدوارم تمامی دوستان از نصف نیمه تا تمام ، یکضرب کلیرشوند
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من