موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-22 ساعت 21:41)ریحانا نوشته: دوستان دو سوال:
این چند نفرکلیرشده اخیرارمنستان که رنج ۴۰۰۰ هم هستند همگیشون نصف نیمه بودند؟! کلیرکیسهای سربازی چندنفربوده؟
بله نصف نیمه بودن.
کیس مجرد سربازی س بنده و چند دوست دیگه فعلا هستیم در خدمتتون
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-22 ساعت 20:23)ebrahim1e نوشته: سلام
ایروان از تاریخ 18 آگوست تا 21 آگوست 16 کیس را کلیر کرد که البته هر روز چند کیسی را اعلام کرده و به طور متوسط روزی ۴ کیس و اگر به طور متوسط هر کیس را ۲ نفر در نظر بگیرید جمعا 32 نفر میشوند که به ازای هر روز ۸ نفر کلیر شده اند و این در صورتی است که روند کلیر کردن روز به روز سرعتش افزایش می یابد
نتیجه:
اگر این 152 نفر باقیمانده را تقسیم بر ۸ (تعداد کیسهایی که هر روز کلیر میشوند) کنیم حدکثر 19 روز نیاز به زمان داریم تا همه افرا کلیر شوند
موفق باشید
چقدر پستهای شما پر از انرژی مثبت هست
ان شا الله که همینطوره
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی دقیقا میتونه توضیح بده فرایند کلییر شدن چقدر به سفارت مربوطه و تاچه حد به کی سی سی؟
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
١٠٠ سفارت هيچ ربطي به كي سيسي نداره
شما وقتي فرم رو پر ميكنيد كي سيسي بررسي اوليه رو انجام و مواردي كه براي افيسر مهمه رو تيك ميزنه بعد پرونده شما ميره سفارت در زمان نامه دوم و منبعد تمام كليرنس شما با سفارت انجام ميشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-19 ساعت 16:06)babisondes نوشته: دوستان به قول همگیتون هورااااااااا
منم به تاریخ امروز آپ و ایمیل کلیر شدنم اومد.

بابك جان مباركه خودت و خانومت باشه عزيزم
شماره کیس:2016as7xx ، تاریخ رویت قبولی: May 17 ،کنسولگری:آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر، ارسال فرمهای سری اول:2 jun، کارنت شدن کیس:12 aug، دريافت نامه دوم:29 sep، مصاحبه:هفته اول Nov، دریافت کلیرنس:24 ساعت، دریافت ویزا:10 Novورود به آمریکا:***دریافت گرین کارت:***جمع تقریبی هزینهها:***
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام به دوستان و ارزوی بهترین ها برای همه
برای دریافت ویزا اگه نفر دوم کیس بخواد بره ابوظبی و ویزاها رو بگیره,نیاز به وکالتنامه داره یا پاسپورت کافیه ؟
اگه نیاز به وکالتنامه داره چه نوع وکالتی هست؟ ترجمه هم باید بشه؟
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-22 ساعت 22:08)f_elena_z نوشته: باسلام به دوستان و ارزوی بهترین ها برای همه
برای دریافت ویزا اگه نفر دوم کیس بخواد بره ابوظبی و ویزاها رو بگیره,نیاز به وکالتنامه داره یا پاسپورت کافیه ؟
اگه نیاز به وکالتنامه داره چه نوع وکالتی هست؟ ترجمه هم باید بشه؟
سلام دوست عزيز
نيازى به وكالتنامه نيست .براى ابوظبى پاسپورتها ،برگه ابى (يا هررنگ ديگه اى )كه افيسر روز مصاحبه داد و ايميل كليرى كافيه .
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-22 ساعت 21:43)1362amin1362 نوشته: دعاي امشب:
خدایا جوری دستم را بگیر و بلندم کن که همه اطرافم
یادشان بماند من هم خدایی دارم....
یادشان بماند ژست خدایی برازنده بنده ی خدا نیست...
یادشان بماند خدای من و یوسف یکیست...
یادشان بماند حرفهایشان تا همیشه در خاطرم خواهد ماند....
حتی اگر به رویشان لبخند بزنم و هیچ نگویم...
یادشان بماند
همانگونه که دلم را شکستند
با حرف هایشان.......
تو آن بالا همه را شنیده ای....
خدایا جوری دستانم را بگیر که لحظه بلند شدنم همیشه در خاطرشان بماند...
آمين يا رب العالمين
دعای خیلی قشنگی کردی.الهی امین.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوب که پر از انرژی هستید و آمار عالی و مثبت ارائه میدید آیا برای کیسای آنکارا مثل ما این هفته خبری میشه؟؟؟؟؟
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
از ابوظبي چه خبر؟كسي سربازي س آپ خورده؟برادر من يك آپ خشك و خالي هم نخورده به جز اون ١٠ آگوست الكي...من تو كشور غريب همه اميدم به برادرم بود كه بياد پيشم[emoji20]
شماره کیس:2015AS00005xxx
تعداد افراد کیس:1 نفر
تغییر از آنکارا به ابوظبی
ارسال فرم:28 مي
تاریخ مصاحبه: jun 25th
ویزا:
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام ارزوی کلیری دارم واسه همه شما...یعنی بعد این همه سال نفهمیدن سربازی اجباری??مگه انتخابی در کار بوده...دو سال از بهترین سال های زندگی علاف شدیم حالا اینجا هم باید استرس بکشیم...امیدوارم همه زودتر از این تاپیک برید و با خوشی زندگی کنید و هر جای دنیا هم که هستید فقط شاد باشید
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایروانم برای کلییر شدن ایمیل میزنه یا فقط تو سایت میزاره؟
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-22 ساعت 22:04)HERMES7 نوشته: ١٠٠ سفارت هيچ ربطي به كي سيسي نداره
شما وقتي فرم رو پر ميكنيد كي سيسي بررسي اوليه رو انجام و مواردي كه براي افيسر مهمه رو تيك ميزنه بعد پرونده شما ميره سفارت در زمان نامه دوم و منبعد تمام كليرنس شما با سفارت انجام ميشه
پس چرا همه میگن آپ شبانه آخر مهمه؟
مگه اون از آمریکا انجام نمیشه؟
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵