کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
جالبه که در روز تعطیل هم ابوظبی آپ می زنه, احتمالا در حالت Warm up هستند
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: Manamehr ، ARSAMNEW ، Memolk ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، ehsan_pars ، p00ya2001 ، m.ghoreishi ، Alex 2014 ، moj21 ، AliReza.Sh
(2015-08-22 ساعت 22:34)hadir نوشته:  دوستان سلام ارزوی کلیری دارم واسه همه شما...یعنی بعد این همه سال نفهمیدن سربازی اجباری??مگه انتخابی در کار بوده...دو سال از بهترین سال های زندگی علاف شدیم حالا اینجا هم باید استرس بکشیم...امیدوارم همه زودتر از این تاپیک برید و با خوشی زندگی کنید و هر جای دنیا هم که هستید فقط شاد باشید

شما از الان بخوای غصه و حرص بخوری داغون میشی
من از اسفند ببعد برام مهم شد و تعقیب کردم الان دیگه نا ندارم فعلا بی خیال باش و بسپار به خدا
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
آخرین آمار ایروان:
[عکس: _های_باقی_مانده_ایروان.jpg]

جالب این است که اگر در یک ماهی 100 نفر مصاحبه بروند و 50 نفر آنها در ماه بعد کلیر شوند, اگر در همین ماه و همین سفارت تعداد 50 نفر باشد تعداد کلیر ماه بعد 25 نفر نخواهد بود و مثلا 30 یا 40 نفر می شود, یعنی تعداد کلیری از درصدی ثابت از مصاحبه شوندگان پیروی نمی کند, در واقع هر چه تعداد کمتر باشد درصد کلیری افزایش می یابد, این آمارها برای افراد 2016 خوب است که با آگاهی سفارت خود را انتخاب نمایند
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: Memolk ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، bahar101 ، yesorno ، m.ghoreishi ، Alex 2014 ، moj21 ، hamed shayan ، AliReza.Sh
قبلا کسی از ایروان حرفی نمیزد یهو چه فعال شده !! چه دوستان فعالی !! دلم خواست منم ایروان بودم Big Grin Cool
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
(2015-08-22 ساعت 22:47)khalilkhah نوشته:  آخرین آمار ایروان:

جالب این است که اگر در یک ماهی 100 نفر مصاحبه بروند و 50 نفر آنها در ماه بعد کلیر شوند, اگر در همین ماه و همین سفارت تعداد 50 نفر باشد تعداد کلیر ماه بعد 25 نفر نخواهد بود و مثلا 30 یا 40 نفر می شود, یعنی تعداد کلیری از درصدی ثابت از مصاحبه شوندگان پیروی نمی کند, در واقع هر چه تعداد کمتر باشد درصد کلیری افزایش می یابد, این آمارها برای افراد ۲۰۱۶ خوب است که با آگاهی سفارت خود را انتخاب نمایند

یعنی ما که ایروان رو انتخاب کردیم انتخاب خوبی داشتیم ؟ چون من یادمه اولا همه آنکار بودن اکثرا ما گفتیم ایروان خلوت تره بریم اونجا ... خلاصه تو روند کلیری ما که تفاوتی ایجاد نکرده و هنوز اندر خم یک کوچه ایم .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: mahyaaa ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، m.ghoreishi ، Alex 2014 ، moj21
از صمیم قلبم برای همه ی شما عزیزان دعا می کنم که زود زود آپ طلاییتون را بگیرید و ویزا را دریافت کنید. (مخصوصا شما امین جان تا من تو را از این تایپیک بیرون نبرم از اینجا نمی رم) Smile +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
(2015-08-22 ساعت 22:40)Manamehr نوشته:  
(2015-08-22 ساعت 22:34)hadir نوشته:  دوستان سلام ارزوی کلیری دارم واسه همه شما...یعنی بعد این همه سال نفهمیدن سربازی اجباری??مگه انتخابی در کار بوده...دو سال از بهترین سال های زندگی علاف شدیم حالا اینجا هم باید استرس بکشیم...امیدوارم همه زودتر از این تاپیک برید و با خوشی زندگی کنید و هر جای دنیا هم که هستید فقط شاد باشید

شما از الان بخوای غصه و حرص بخوری داغون میشی
من از اسفند ببعد برام مهم شد و تعقیب کردم الان دیگه نا ندارم فعلا بی خیال باش و بسپار به خدا

صد در صد حرف شما درسته هر چی خدا بخاد همون میشه...ولی بیشتر متظورم استرس دوستان 2015 بود این چند وقت واقعا از استرس این دوستان ناراحتم چون واقعا تقصیری جز یک خدمت اجباری نداشتن
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
تشکر کنندگان: mahyaaa ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Manamehr ، lighthouse ، ehsan_pars ، p00ya2001 ، m.ghoreishi ، Alex 2014 ، SAMBAR ، moj21
(2015-08-22 ساعت 22:28)nimanoush نوشته:  دوستان خوب که پر از انرژی هستید و آمار عالی و مثبت ارائه میدید آیا برای کیسای آنکارا مثل ما این هفته خبری میشه؟؟؟؟؟

حتما خبراي خوب ميشه.هفته ي پيش دوشنبه چند نفر كلير شدن.اين هفته هم همينطوره ايشالا
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Siamak ، 1362amin1362 ، ریحانا ، sunn789 ، nimanoush ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، SAMBAR ، moj21 ، mordad ، hamed shayan
(2015-08-22 ساعت 22:36)Manamehr نوشته:  دوستان ایروانم برای کلییر شدن ایمیل میزنه یا فقط تو سایت میزاره؟

تو سايت سفارت شماره كيس هاي كلير شده اعلام مي شه
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: mahyaaa ، Manamehr ، bahar101 ، p00ya2001 ، m.ghoreishi ، Alex 2014 ، moj21 ، hamed shayan

جالب این است که اگر در یک ماهی 100 نفر مصاحبه بروند و 50 نفر آنها در ماه بعد کلیر شوند, اگر در همین ماه و همین سفارت تعداد 50 نفر باشد تعداد کلیر ماه بعد 25 نفر نخواهد بود و مثلا 30 یا 40 نفر می شود, یعنی تعداد کلیری از درصدی ثابت از مصاحبه شوندگان پیروی نمی کند, در واقع هر چه تعداد کمتر باشد درصد کلیری افزایش می یابد, این آمارها برای افراد ۲۰۱۶ خوب است که با آگاهی سفارت خود را انتخاب نمایند
من از دوستان آگوست کلییر شده میشناسم
بروزش کنید
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: ریحانا ، p00ya2001 ، m.ghoreishi ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21 ، hamed shayan
(2015-08-22 ساعت 23:03)Memolk نوشته:  از صمیم قلبم برای همه ی شما عزیزان دعا می کنم که زود زود آپ طلاییتون را بگیرید و ویزا را دریافت کنید. (مخصوصا شما امین جان تا من تو را از این تایپیک بیرون نبرم از اینجا نمی رم) Smile +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ممنونم خواهر خوبم. با وجود دوستان خوبي مثل شما و همسر بزرگوارتون عزمم رو جزم كردم كه كلير بشم و اونور با هم همسايه بشيم. انشالله
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-22 ساعت 23:00)ARSAMNEW نوشته:  

یعنی ما که ایروان رو انتخاب کردیم انتخاب خوبی داشتیم ؟ چون من یادمه اولا همه آنکار بودن اکثرا ما گفتیم ایروان خلوت تره بریم اونجا ... خلاصه تو روند کلیری ما که تفاوتی ایجاد نکرده و هنوز اندر خم یک کوچه ایم .

مشکل اینجاست که اصلا انتخاب سفارت مطرح نیست, انتخاب ماهی که شما می خواهید سفارت بروید مطرح است, مثلا اگر سه ماه اول هستید, ابوظبی عالی است, چون غیر از چند مورد همه را کلیر کرده, در مقایسه با آنکارا که هنوز تعداد زیادی از سه ماهه اول دارد, ولی برای ماه های بعدی بسته به شرایط یکی می تواند خوب باشد و دیگر خیر, مثلا همین آنکارا برای ماه جون فقط 4 کیس دارد ولی ابوظبی برای چهار ماه قبل یعنی مارس 8 کیس.

(2015-08-22 ساعت 23:13)Manamehr نوشته:  

من از دوستان آگوست کلییر شده میشناسم
بروزش کنید

معملا اینگونه افراد یک ضربی بودند که کمی به آنها شک شده و نمی توان جز کلیرنس شده ها حساب کرد
حالا که بحث تولده منم اعلام کنم تولد شوهر بنده هم دوشنبه میباشد، باشد که هدیه تولد ویزا بدن و بقیه دوستای خوبمون هم کلیر شن، آمییین
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
دلم روشنه تانیمه سپتامبر دوستان مظلوم سربازی رفته هم کلیرمی شوندازجمله همسرمWinkBig Grin
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-08-23 ساعت 00:26)ریحانا نوشته:  دلم روشنه تانیمه سپتامبر دوستان مظلوم سربازی رفته هم کلیرمی شوندازجمله همسرمWinkBig Grin
خدا کنه تا 10 شهریور بعدش سخت میشه واسه برنامه ریزی بچه

خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mahyaaa ، ehsan_pars ، p00ya2001 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، SAMBAR ، babak90 ، moj21 ، ریحانا ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان