کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دوستان منتظر قبل از اگوست ابوظبی که اخیرا ویزا میگیرن، بیزحمت تارخ کلیر شدن که داخل ویزا زده را اینجا بگذترید تا ما بفهمیم تاریخ کلیر شدن واقعا با تاریخی که سفارت اعلام میکنه یکسان است؟؟؟؟ئ
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ehsan_pars ، smpf ، ARSAMNEW ، bahar101 ، mahyaaa ، SAMBAR ، Alex 2014 ، moj21
Wish u all the best starting tomorrow, I am gonna hit the hay ,catch ya all later.

PEACE
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
چرا تو ویزای من تاریخ کلیری درج نشده پس؟ !!!
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، ARSAMNEW ، mahyaaa ، SAMBAR ، Alex 2014 ، moj21
دعاي امشب:
خداوندا نمی دانم در این دنیای وانفسا كدامین تكیه گه را تكیه گاه خویشتن سازم. نمیدانم نمی دانم خداوندا.
در این وادی كه عالم سر خوش است و دلخوش است و جای خوش دارد. كدامین حالت و حال و دل عالم نصیب خویشتن سازم. نمی دانم خداوندا
به جان لاله های پاك و والایت نمی دانم. دگر سیرم خداوندا.دگر گیجم خداوندا. خداوندا تو راهم ده. پناهم ده .امیدم ده خداوندا . كه دیگر نا امیدم من و میدانم كه نومیدی ز درگاهت گناهی بس ستمبار است و لیكن من نمیدانم دگر پایان پایانم.
همیشه بغض پنهانی گلویم را حسابی در نظر دارد و می دانم كه آخر بغض پنهانم مرا بی جان و تن سازد.
چرا پنهان كنم در دل؟ چرا با كس نمی گویم؟ چرا با من نمی گویند یاران رمز رهگشایی را؟
همه یاران به فكر خویش و در خویشند. گهی پشت و گهی پیشند. ولی در انزوای این دل تنها چرا یاری ندارم من كه دردم را فرو ریزد دگر هنگامه ی تركیدن این درد پنهان است.
خداوندا نمی دانم نمی دانم و نتوانم به هيج گویم. فقط می سوزم و می سازم و با درد پنهانی بسی من خون دل دارم. دلی بی آب و گل دارم. به پوچی ها رسیدم من. به بی دردی رسیدم من. به این دوران نامردی رسیدم من. نمیدانم. نمی گویم. نمی جویم. نمی پرسم. نمی گویند. نمی جويند. جوابی را نمی دانم. سوالی را نمی پرسند و از غمها نمی گویند
چرا من غرق در هیچم؟ چرا بیگانه از خویشم؟
خداوندا رهایی ده. كلام آشنایی ده. خدایا آشنایم ده. خداوندا پناهم ده. امیدم ده خدایا یا بتركان این غم دل را و یا در هم شكن این سد راهم را كه دیگر خسته از خویشم. كه دیگر بی پس و پیشم. فقط از ترس تنهایی هر از گاهی چو درویشم و صوتی زیر لب دارم وبا خود می كنم نجوای پنهانی كه شاید گیرم آرامش.
ولی آن هم علاجی نیست و درمانم فقط درمان بی دردیست و آن هم دست پاك ذات پاكت را نیازی جاودانش هست.

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کمکمون کن
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-24 ساعت 01:47)samane1363 نوشته:  چرا تو ویزای من تاریخ کلیری درج نشده پس؟ !!!

تا جايي كه من اطلاع دارم تاريخ كليري در كار نيست. تاريخ صدور رو مي زنن. حالا اگه من اشتباه مي گم دوستاني كه ويزا دريافت كردن اصلاح كنند. موفق باشيد.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

تشکر کنندگان: samane1363 ، ARSAMNEW ، mahyaaa ، SAMBAR ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-24 ساعت 00:24)aria802 نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 21:38)Arshia2000 نوشته:  دوستان من چند روز پیش از سایمون در مورد کیس خودم سوال کردم که چرا به من گفتند برای پسرت الان ویزا نداریم. سایمون گفت روزی که هر کیسی به مصاحبه میره به تعداد نفرات کیس ویزا نامبر به اون کنسولگری فرستاده میشود، حالا اگه یک ضرب ویزا بهشون تعلق بگیرد این ویزا نامبر‌ها استفاده میشود، اگر AP بشوند این ویزا نامبر‌ها بر میگرد تو اون مخزن ویزاهای لاتاری در KCC. حالا بر حسب نوبت که تو ویتینگ لیست است به افراد ویزا میدهند. این دلیل کاملا منطقی‌ به نظر می‌رسد چون شاهدیم که تعداد ویزاهای یک ضربی در این ماه افزایش داشته است پس سفارت‌ها نمی‌خواستند ویزا‌ها را برگردانند به KCC و سریع کلیر کردند. از طرفی‌ با توجه به اینکه کیس نامبر‌های پایین دارند به تدریج کلیر میشوند، کسانی‌ که دیرتر به مصاحبه رفتند دیرتر کلیر میشوند. از طرفی‌ این نشون میده که اگه کیس شما کلیر نشده دلیلش تنها این نیست که چک امنیتی شما تموم نشده، دلیش این است که اگه شما را کلیر کنند باید بهتون ویزا نامبر بدهند، که شاید الان طبق اولویت کیس نامبر ها نمیتوانند سریع این کار را انجام دهند. بیایید همه امیدوار باشیم، و فکر نکنیم پایان لاتاری پایان همه چیز است. من بعد از شوکی‌ که به خاطره ویزا نگرفتن پسرم بهم وارد شد، شروع کردم به منطقی‌ فکر کردن، و الان هم خودم هم همسرم به این نتیجه رسیدیم اگه ۱- ۲ سال دیگر همه باهم وارد آمریکا شویم خیلی‌ بیشتر به نفعمون است چون با توجه به اینکه همسرم پزشک است شاید به امید خدا ۲ سال دیگه بتواند استپ‌های usmle را پاس کند و به عنوان دکتر وارد آمریکا شود. بیایید به همه چیز با دید مثبت نگاه کنیم.
در عین حال برای همهٔ شما دوستان ,پسرم و همسرم کلیر شدن هر چه سریعتر و شیرینی‌ را آرزو دارم. ببخشید زیاد صحبت کردم.

سلام در تایید حرف دوستمون این پست یکی از دانشجویان منتظر کلیر را میگذارم. فقط اینو بدونین ممکنه خیلی از شماها کلیر شده باشید حتی یک ماه پیش یا بیشتر اما به دلیل همین ویزا نامبر سفارت نمیتونه همه را با هم اعلام کنه احتمالا سپتامبر که مصاحبه نیست همه این لیستشون یکی یکی برای دریافت ویزا اعلام میشن فقط میخندین به این روزها که کلیر بودین و شما بیخبر بودین .
این پست را از کلیرنس دبی ۲۰۱۵ اپلای ابرود کپی کردم:
من هم امروز ویزام به دستم رسید. خواستم تاریخ آپدیت‌ها و البته اتفاق به نظر عجیبی که برام افتاد رو اینجا پست کنم، شاید به درد دوستان بخوره.
سوم جون: مصاحبه با آفیسر قد بلند موبور باجه ۷
دوم جولای: آپدیت اول و دریافت ایمیل جهت ارسال مدارک معافیت تحصیلی سربازی. من همون روز مدارک سربازیم رو هم از طریق dubainiv و هم ایمیل USConsulateDubaivisa@state.gov برای سفارت ارسال کردم.
نهم جولای: دریافت ایمیل از سفارت مبنی بر اینکه اطلاعات دریافت شده و به آفیسر ارسال شده.
سی جولای: ایمیلی از سفارت (بعد از یک هفته از ارسال یک ایمیل پیگیری از جانب من) برای من اومد که توش ازم پرسیده شده بود که آیا تا بحال جای نظامی فعالیت داشته‌ام یا خیر. مجددا بنده همون روز جواب منفی خودم رو برای اونها ارسال کردم.
نه آگوست: من به سفارت ایمیلی زدم با این محتوا که پروازم رو از دست دادم دارم کلاسام هم از دست میدم.
دوازده آگوست: در سایت CEAC آپدیت شدم. فردای اون روز ایمیل اومد که ویزام آمادس.
در اولین روز کاری بعد از این آپدیت (16 آگوست) پاسپورتم رو تحویل امپوست دادم و بعد از سه آپدیت در روزهای 17، 18 و 19 آگوست ویزا ایشو شد و امروز هم به دستم رسید.

چیزی که برای من بسیار عجیب و ناراحت‌کننده بود این بود که روی ویزام نوشته تاریخ کلیرنس 30 جون بوده! درواقع من با همون آپدیت اول کلیر شده بودم و به نظر می‌رسه 50 روز پروندم زیر دست آفیسر مونده بوده!

در اینمورد راست میگن ابوظبی با اینکه من اومدم امربکا هنوز وضعیت منو ap زدهBig Grin
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، ARSAMNEW ، mahyaaa ، SAMBAR ، Alex 2014 ، moj21 ، arveen100
دوستان آمار تفکیک شده براساس قاره و جهان:
[عکس: _کل_ویزاهای_باقی_مانده_برای_دنیا.jpg]

در این جدول, ستون آخر سمت راست آمار نهایی به تفکیک قاره و در نهایت آمار کل جهان است, این آمار ممکن است تحت عوامل ذیل افزایش یابد (آمار جهان 46,608):
1) این آمار براساس آمار فایل سیمون که معرف آمارهای 14 ام تا 17 ام آگست است ساخته شده و احتمالا در صورتی که فایل اول سپتامبر سیمون ارائه شود, افزایش خواهد یافت
2) گروهی At NVC هستند که ممکن است در فایل جدید اضافه شوند
3) گروهی IN Transit هستند که ممکن است رقم را افزایش دهند
ولی در نهایت بعید می دانم که به رقم نهایی 50000 هزار برای 2015 برسیم.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
دوستان من تازه وارد هستم
میشه یکی در مورد کلیرنس توضیح بده
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، mahyaaa ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-24 ساعت 02:46)arashbatista نوشته:  دوستان من تازه وارد هستم
میشه یکی در مورد کلیرنس توضیح بده

دوست عزيز. به جهت راهنمايي بهتر به شما در اين خصوص لطفاً مطالب صفحه اول همين تاپيك رو بخونيد. موفق باشيد.

سلام دوستان
سوالم اینه که آیا می شه بر اساس تعداد آپدیت ها حدس زد کی ویزا صادر میشه؟
ممنون از راهنمایی های با ارزش شما
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، mahyaaa ، SAMBAR ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-24 ساعت 03:29)mf1357 نوشته:  سلام دوستان
سوالم اینه که آیا می شه بر اساس تعداد آپدیت ها حدس زد کی ویزا صادر میشه؟
ممنون از راهنمایی های با ارزش شما

دوست عزيز. براساس تعداد نه. اما براساس شرايط كيس و زمان آپديت ها مي شود حدس زد و زودتر از اينكه سفارت اعلام كنه خبر دار شد.
براساس آپهاي شبانه و يا روزانه و فاصله آپها از زمان مصاحبه

تشکر کنندگان: mf1357 ، ARSAMNEW ، لطف اله ، mahyaaa ، SAMBAR ، آزاده_امین ، Jefferson ، Alex 2014 ، moj21
جالبه. الان ساعت ٣:٤٠ دقيقه صبحه. همه خوابن منو احسان فقط بيداريم. داريم دنباله آپ مي گرديم. قبل از اينكه لاتاري قبول شيم اين ساعت دنبال آب بوديم حالا شده آپ.
احسان جان برو بخواب داداش. خبري نيست.

(2015-08-24 ساعت 02:12)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 01:47)samane1363 نوشته:  چرا تو ویزای من تاریخ کلیری درج نشده پس؟ !!!

تا جايي كه من اطلاع دارم تاريخ كليري در كار نيست. تاريخ صدور رو مي زنن. حالا اگه من اشتباه مي گم دوستاني كه ويزا دريافت كردن اصلاح كنند. موفق باشيد.

ویزای من هم فقط تاریخ صدور و انقضاء داره. لطفا دوستانی که ویزا دریافت کردند بفرمایید که آیا تاریخ کلیری هم در ویزاتون موجوده؟یا هر تاریخ دیگری؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، لطف اله ، mahyaaa ، SAMBAR ، Jefferson ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-24 ساعت 07:32)samane1363 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 02:12)1362amin1362 نوشته:  

ویزای من هم فقط تاریخ صدور و انقضاء داره. لطفا دوستانی که ویزا دریافت کردند بفرمایید که آیا تاریخ کلیری هم در ویزاتون موجوده؟یا هر تاریخ دیگری؟

تو ویزا ما که تاریخ کلیر شدن رو زدند
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، ehsan_pars ، لطف اله ، mahyaaa ، SAMBAR ، m.ghoreishi ، Jefferson ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-24 ساعت 01:07)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 00:42)میثم هاشملو نوشته:  شاد باش بهتون میگم دوست عزیز امیدوارم که در تمام مراحل زندگی پیروز و سربلند باشید
خیلی جالبه که سرباز س اونم در 21 روز کلیر بشه من بخت برگشته الان 40 روز هست که با شرایط شبیه به شما منتظرم

تا الان ١٢٥ روز. اما اميدوار

تا الان ١٠ ماه اما سعي در اميدواري...[emoji16][emoji16][emoji16]

کاربران در حال بازدید این موضوع: