کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-24 ساعت 07:32)samane1363 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 02:12)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 01:47)samane1363 نوشته:  چرا تو ویزای من تاریخ کلیری درج نشده پس؟ !!!

تا جايي كه من اطلاع دارم تاريخ كليري در كار نيست. تاريخ صدور رو مي زنن. حالا اگه من اشتباه مي گم دوستاني كه ويزا دريافت كردن اصلاح كنند. موفق باشيد.

ویزای من هم فقط تاریخ صدور و انقضاء داره. لطفا دوستانی که ویزا دریافت کردند بفرمایید که آیا تاریخ کلیری هم در ویزاتون موجوده؟یا هر تاریخ دیگری؟

خیر دوست عزیز
تاریخ کلیری تو ویزا ثبت نمیشه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

صبح همگی کلیری .. ایشالا این هفته همه باهم از این تاپیک کوچ کنیم بریم دنبال بلیط هواپیما .....
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
(2015-08-24 ساعت 03:38)1362amin1362 نوشته:  جالبه. الان ساعت ٣:٤٠ دقيقه صبحه. همه خوابن منو احسان فقط بيداريم. داريم دنباله آپ مي گرديم. قبل از اينكه لاتاري قبول شيم اين ساعت دنبال آب بوديم حالا شده آپ.
احسان جان برو بخواب داداش. خبري نيست.
سلام
اقا سر صبحی ما رو نخندون! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
نصفه شب یکشنبه اپ چی اخه Tongue
خدایا
هرصبح قبل از باز شدن چشم ما
باران لطف تو عالم را فراگرفته
یاری کن
دیدن زیبایی های الطافت پشت پلک" دلتنگی" نماند
و قدر بدانیم نفس کشیدن و بودن را

سلام و صبح به خير همراهان عزيز.
اميدوارم كه اين هفته هفته خوبي باشه. از امشب دوباره kcc كارش رو شروع مي كنه. به شخصه به اين هفته بسيار اميد دارم و مي دونم تو اين يك هفته خيلي ها از اين تاپيك مي رن. اين هفته طوفاني از كلير در هر سه سفارت به همراه خواهد داشت. اميدوارم هممون كلير بشيم و تموم. لطفاً براي بچه هاي سربازي س دعا كنيد. يا علي
++++++++++++++++++++++++++++++++++
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

صبحتون بخیر دوستان
سفارش همتونو به کی سی سی کردم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-08-23 ساعت 17:10)saman98 نوشته:  دوستان امروز هم كه سفارت انگلستان باز شد ! واقعا من نميفهمم چه تفاوتي بين انگليس و امريكا هست كه امريكا نبايد سفارت داشته باشه ! از ما كه گذشته انشاالله در سال هاي بعد مسولين سر عقل بيان كه امريكا هم سفارت داشته باشه اين طوري هم پول تو جيب خارجي ها نميره به شخصه دوست ندارم تا اخر عمرم اون دكتر اونگان لعنتي رو ببينم !!

Send from Tapatalk

Smile اخ اخ گفتی. بهش میگم من بچه بودم آبله مرغون گرفتم. تازه جواب تست آنتی هم آوردم برات
میگه نه اگه میخوای نزنم باید الان بری آزمایش خون بدی !
اون لحظه حس وقتی و داشتم که تاکسی ها جای 1000 تومن ازت 2000 تومن میگیرن Smile

راستی این فایل سیمون چیه؟
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
(2015-08-24 ساعت 08:36)mordad نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 17:10)saman98 نوشته:  دوستان امروز هم كه سفارت انگلستان باز شد ! واقعا من نميفهمم چه تفاوتي بين انگليس و امريكا هست كه امريكا نبايد سفارت داشته باشه ! از ما كه گذشته انشاالله در سال هاي بعد مسولين سر عقل بيان كه امريكا هم سفارت داشته باشه اين طوري هم پول تو جيب خارجي ها نميره به شخصه دوست ندارم تا اخر عمرم اون دكتر اونگان لعنتي رو ببينم !!

Send from Tapatalk

Smile اخ اخ گفتی. بهش میگم من بچه بودم آبله مرغون گرفتم. تازه جواب تست آنتی هم آوردم برات

اما خداییش خانومش حتی ازمایش منو نگاهم نکرد و واکسن هم نزد . خانومش خوش خیم تر بود
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، samane1363 ، babak90 ، sunn789 ، لطف اله ، Mahboy ، mordad ، 1362amin1362 ، yesorno ، mahyaaa ، SAMBAR ، Alex 2014 ، moj21
دوستان سلام ...امیدوارم هفته پر از کلیری داشته باشیم ...برای آقای قریشی ...آقای تیچر ...آقای خلیل خواه ...آقای شفت ....آقای محمد رضا ....آقای امین ....همه و همه که نمیدونم اسامیشونا ...منتهی صفحه کلیرنس را که خوندم متوجه شدم ...خدایا به بزرگیت قسم تو این هفته تمام عزیزان کلیر بشن و از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنن...من دعا گوی همتون هستم .هر روز میام صفحه کلیرنس ...با اینکه زیادم سر در نمیارم ولی میام پیاماتونا تک تک وصفحه به صفحه میخونم ...اشاله دل همتون شاد بشه ...فکر کنم آقای آرسامهم کلیر نشده ...امیدوارم اگه درست گفتم ایشون هم هر چه زودتر کلیر بشن..........آمین ....این هفته هفته قشنگیه تولد امام رضا...ومن مطینم همام رضا حاجات همتون نا میده موفق باشیدددد...دوست شما برنده 2016
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
(2015-08-24 ساعت 08:42)mehrdad_123 نوشته:  

Send from Tapatalk

اما خداییش خانومش حتی ازمایش منو نگاهم نکرد و واکسن هم نزد . خانومش خوش خیم تر بود
هر دو تا سر ته از یه کرباسن باجی بهم نمی دن برا ما یه واکسن تزریق کردن زدن دو تا برای یه عراقی بیچاره پوستش رو کندن شوکه شد بنده ی خدا به امید روزهای بهتر
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، mordad ، 1362amin1362 ، mahyaaa ، SAMBAR ، بابراس ، Alex 2014 ، moj21
دوستان یکی من رو راهنمایی کنه
من تا الان سه تا ایمیل به سفارت زدم که 2 تا ش رو جواب داده ولی برای هیچ کدومشون من رو آپدیت نکرده .. دلیلش چی میتونه باشه نکنه فریز شدیم و خدومون خبر نداریم ..
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، sunn789 ، mahyaaa ، SAMBAR ، بابراس ، Jefferson ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-24 ساعت 08:53)لطف اله نوشته:  دوستان سلام ...امیدوارم هفته پر از کلیری داشته باشیم ...برای آقای قریشی ...آقای تیچر ...آقای خلیل خواه ...آقای شفت ....آقای محمد رضا ....آقای امین ....همه و همه که نمیدونم اسامیشونا ...منتهی صفحه کلیرنس را که خوندم متوجه شدم ...خدایا به بزرگیت قسم تو این هفته تمام عزیزان کلیر بشن و از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنن...من دعا گوی همتون هستم .هر روز میام صفحه کلیرنس ...با اینکه زیادم سر در نمیارم ولی میام پیاماتونا تک تک وصفحه به صفحه میخونم ...اشاله دل همتون شاد بشه ...فکر کنم آقای آرسامهم کلیر نشده ...امیدوارم اگه درست گفتم ایشون هم هر چه زودتر کلیر بشن..........آمین ....این هفته هفته قشنگیه تولد امام رضا...ومن مطینم همام رضا حاجات همتون نا میده موفق باشیدددد...دوست شما برنده ۲۰۱۶

ممنون دوست عزیز و خوش قلب. منم آرزو میکنم که شما یه ضرب ویزا رو بگیری Cool
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
(2015-08-24 ساعت 08:54)sunn789 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 08:42)mehrdad_123 نوشته:  

Send from Tapatalk

هر دو تا سر ته از یه کرباسن باجی بهم نمی دن برا ما یه واکسن تزریق کردن زدن دو تا برای یه عراقی بیچاره پوستش رو کندن شوکه شد بنده ی خدا به امید روزهای بهتر

ولی به ما همون خانمه واکسن زد نامرد Smile
(2015-08-24 ساعت 08:53)لطف اله نوشته:  دوستان سلام ...امیدوارم هفته پر از کلیری داشته باشیم ...برای آقای قریشی ...آقای تیچر ...آقای خلیل خواه ...آقای شفت ....آقای محمد رضا ....آقای امین ....همه و همه که نمیدونم اسامیشونا ...منتهی صفحه کلیرنس را که خوندم متوجه شدم ...خدایا به بزرگیت قسم تو این هفته تمام عزیزان کلیر بشن و از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنن...من دعا گوی همتون هستم .هر روز میام صفحه کلیرنس ...با اینکه زیادم سر در نمیارم ولی میام پیاماتونا تک تک وصفحه به صفحه میخونم ...اشاله دل همتون شاد بشه ...فکر کنم آقای آرسامهم کلیر نشده ...امیدوارم اگه درست گفتم ایشون هم هر چه زودتر کلیر بشن..........آمین ....این هفته هفته قشنگیه تولد امام رضا...ومن مطینم همام رضا حاجات همتون نا میده موفق باشیدددد...دوست شما برنده ۲۰۱۶

ممنون از لطف شما و اینکه به فکر بچه های 2015 هستی ایشالا امسال برای 2016 ها سال بهتری باشه و همشون بخصوص شما ویزاتون رو یک ضرب بگیرین .... Wink
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
(2015-08-24 ساعت 08:20)1362amin1362 نوشته:  خدایا
یاری کن

اميدوارم كه اين هفته هفته خوبي باشه. از امشب دوباره kcc كارش رو شروع مي كنه. به شخصه به اين هفته بسيار اميد دارم و مي دونم تو اين يك هفته خيلي ها از اين تاپيك مي رن. اين هفته طوفاني از كلير در هر سه سفارت به همراه خواهد داشت. اميدوارم هممون كلير بشيم و تموم. لطفاً براي بچه هاي سربازي س دعا كنيد. يا علي

لطفااااااااااا
لطفاً براي بچه هاي سربازي س دعا كنيد.
(2015-08-24 ساعت 09:05)mordad نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 08:20)1362amin1362 نوشته:  خدایا
یاری کن

لطفااااااااااا
لطفاً براي بچه هاي سربازي س دعا كنيد.
دعا می کنم ایشالا زودی کلیر بشن ... لطفا برای سربازی ارتش هم دعا بفرماید WinkWink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان