موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوال منو کسی جواب نداد. کسی هست که وضعیتش مثل من باشه؟
کیس نامبر: **35 تعداد کیس: 2 نفر مصاحبه: 5 مارچ سفارت ارمنستان اخرین آپدیت 20 مارچ
ممنون میشم راهنماییم کنید
رتبه:
81
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مصاحبم 31 می بوده و چک خوردم
دقیقاً فرداش آپ خوردم که آپ ارسال اطلاعات هستش به یکم
اما پس فرداشم که دوم بشه مجدد آپ خوردم.
آپ دوم واسه چی بوده کسی در جریان هستش؟ مرسی
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-03 ساعت 22:50)yesorno نوشته: سلام دوستان
اپ هاي بعد مصاحبه چيز خاصي نيست
مثلا خود من سه تا اپ خوردم تو هفته اول اگه بعد چند ده روز اپ غير از ايميل بخوريد احتمالا كارتون داره جلو ميره
موفق باشيد
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-03 ساعت 22:50)yesorno نوشته: سلام دوستان
معمولا اپدیتهای 24 تا 48 ساعت بعداز مصاحبه مربوط به استعلام انگشت نگاری هستند
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-03 ساعت 14:54)Radwin نوشته: دوستان و همراهان گرامی مهاجرسرا همینکه شماها در این سایت بسیار خوب عضو هستید به فال خوش بگیرید . فقط بدانید که باید این همدلی را از دوران سختی و انتظار به دوران خوشی و آرامش هم تسرّی بدهید. این دلداریهایی که به هم میدهید و این کمک روحی که به هم میکنید بسیار بسیار ارزشمند است و وقتی شما برای دیگر دوستانتان آنهم در مواقعی که خودتان در ناراحتی هستید خوب بخواهید قطعا خداوند هم برای شما خوب میخواهد. شما در حقیقت دارید تمرین زندگی آینده خود را در ایالات متحده میکنید. در حقیقت این دوره کلیرنس دوره پایلت شما برای سختیهای واقعی زندگی در ایالات متحده است. پس بیایید با هم از این تمرین سربلند خارج شویم. و در ضمن بعد از فراغت از این استرس و به سلامتی گرفتن ویزای زیبای آمریکا دیگر دوستانتان را فراموش نکنید و فراموش نکنید که چه دوران تب آلودی بر همه ما و در کنار هم گذشته است. سعی کنید این همراهی را به دوستیهای عمیقی در جامعه آمریکا بدل کنید. در انتها هم باز تکرار میکنم که اکثریت قریب به اتفاق دوستان از همین الان کار ویزای خودتان را تمام شده بدانید و زمینه های زندگی هدفمند و زیبا را در آینده ای بسیار نزدیک در سرزمین فرصتها را فراهم آورید. این را هم بدانید که این مسائلی که راجع به قطعی بودن کلیر خدمتتان عرض میکنم امید واهی و تنها انرزی مثبت نیست بلکه با توجه به شواهد عینی من بشخصه باور دارم که امسال لاتاری فوق العاده ای داریم و دوست دارم که همه دوستان هم به این باور برسند چون وقتی انسان به چیزی باور داشته باشد یعنی آن مسئله بطور قطع برای او محقّق خواهد شد ولی یأس و ناامیدی ثمره ای جز تباهی ندارد.
امیدوارم هر آنچه از خدا میخواهی ، خدا به شما عطا کند
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
هر کو نظر کند بتو صاحبنظر شود
وانکش خبر شود ز غمت بیخبر شود
چون آبگینه این دل مجروح نازکم
هر چند بیشتر شکند تیزتر شود
بگشا کمر که جامهٔ جانرا قبا کنم
گر زانکه دست من بمیانت کمر شود
منعم مکن ز گریه که در آتش فراق
از سیم اشک کار رخم همچو زر شود
از دست دیده نامه نیارم نوشت از آنک
هر لحظه خون روان کند و نامه تر شود
کی برکنم دل از رخ جانان که مهر او
با شیر در دل آمد و با جان بدر شود
بی سر به سر شود من دلخسته را ولیک
بی او گمان مبر که زمانی بسرشود
ای دل صبور باش و مخور غم که عاقبت
این شام صبح گردد و این شب سحر شود
خواجو ز عشق روی مگردان که در هوا
سایر ببال همت و طائر بپر شود
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
کیس اصلی امشب آپدیت داشت...
یه تحلیل جزیی میفرمایید؟؟؟
ممنونم
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-27 ساعت 11:07)massii نوشته: (2015-05-27 ساعت 10:40)oldman نوشته: (2015-05-26 ساعت 17:15)oldman نوشته: سلام
من روز چهار شتبه گذشته 20 می پاسپورت و مدارکم رو دادم سفارت آنکارا و گفتن ۳ تا ۵ روز دیگه از پست تحویل بگیر اما هنوز خبری نیست چه جوری تلفنی میتونم پیگیری کنم در ضمن ptt خارج از آنکارا هس ومن هم از آنکارا اومدم بیرون.
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان در این مورد کمکی,راهنمایی.....
سلام دوست عزيز اين ٣-٥ روز، كارى هست .بنابراين با توجه به اينكه دوشنبه تعطيل بوده نگران نباشيد بزودى ويزاتون صادر ميشه.پيشنهاد مى كنم از طريق سايت ceac پيگيرى بفرماييد.
سلام و تشکر ویژه به همه دوستان
بعد کلی پیگیری وتماس با سفارت که البته جواب خاصی نمیدادن و میگفتن منتظر باشید.سه شنبه دوم ژوِِِئن رفتم پست مدارک و پاسپورت تحویل گرفتم 
امیدوارم همه دوستان سریع ویزا بگیرن.
***/2015 .....1 نفر......آنکارا.......DS260:29 jun ......مصاحبه 12jan.....آپدیت:14jan و 2April ,3April , 8April , 10April
14April
کلیر 14April
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-03 ساعت 23:44)A L I R E Z A 67 نوشته: سلام به همه دوستان
کیس اصلی امشب آپدیت داشت...
یه تحلیل جزیی میفرمایید؟؟؟
ممنونم
یعنی بوی کلیر شدن پدرتون داره میاد
تو چند روز اینده احتمالا چند تا اپ دیگه بصورت کلی میخورین
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
Oldman عزیز
نوش جونتون
مبارکتون باشه
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-04 ساعت 00:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-04 ساعت 00:33 توسط khalilkhah.)
دوستان تا امروز 2016 وضعیتشان مشخص شده (از لحاظ چک امنیتی, گرفتن ویزا یا رد شدن)
69 نفر رد شدن حدود 9 نفر در ماه
532 نفر یک ضرب گرفتن 67 نفر در ماه
253 نفر در حال نصفه نیمه هستند (126 ویزا, 127 چک امنیتی) 32 نفر در ماه
532 نفر چک امنیتی خورده که کلیر شدن 67 نفر در ماه
631 نفر چک خوردن 79 نفر در ماه
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت