موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز،
ما ٢٦ مي مصاحبه داشتيم و ap خورديم و خانم افيسر گفت دوماه ديگه سايت و چك كنيد، سوال من اينه كه اگه تا دوماه ديگه كلير نشيم و ماه سپتامبر برسه چي ميشه؟ايا چك كردن كيسهاي ما ادامه داره؟ يا چون زمان لاتاري ٢٠١٥ تمام ميشه ، همه چي تموم ميشه؟ اگه تا اون موقع تكليفمون توي سايت معلوم نشه، چي ميشه ؟
(2015-06-03 ساعت 12:06)Radwin نوشته: دوستان گرامی برای کسانی که تازه به این دوره انتظار وارد شده اند و کسانی که انتظار به آنها فشار وارد میکند چند نکته را عرض میکنم:
این فرآیند آپدیت و کلیر پیچیده نیست و کاملا مشخص است ولی چیزی که ما نمیدانیم دیر و زود بودنش است. من خودم و بقیه دوستان آنهم با توجه به شواهد و قرائن فکر میکردیم آخر می یک کلیر بزرگ خواهیم داشت که درست از آب درنیامد. ولی اینجا این مسئله اهمیت ندارد. وقتی ما میبینیم که در ماه آپریل یک تعداد بسیار زیاد کلیر میشوند این به تنهایی نشان میدهد که امسال سال طلایی در لاتاری است چون در ماهی که به انتهای مهلت هم نزدیک نیست این اتفاق افتاده است و همین نشان میدهد روند امیدوارکننده است. در ضمن شما اگر به روند کلیر کردنهای امسال توجه کنید بصورت یک ماه در میان یک فوران کلیر داشته اند، حالا اینکه چرا این اتفاق می افتد من نمیدانم که البته تنظیم لود کاری سفارتها قطعا موثر میباشد. ولی چیزی که من میخواهم خدمت همه منتظران عرض کنم اینست که امسال قطعا بی نظیر یا حداقل کم نظیر است. انقدر به اینکه مثلا 20 مارچ آخرین آپدیت بوده یا سه ماهست که آپدیت نداشته اید فکر نکنید من خودم چهارماه و نیم حتی یک آپدیت هم نداشتم ولی وقتی چک امنیتیم تمام شد در عرض ده روز کلیر شدم. به دیر و زودش نگاه نکنید به این توجه کنید که امسال روند این پروسه دارد روی اصول پیش میرود. امیدوارم این ماه جون جان تازه ای به همه دوستان دمیده شود و این پست سرشار از شادی و هورا شود و لطفا انرژی منفی را کنار بگذارید و همراه هم تنها مثبت بیندیشید
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-04 ساعت 01:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-04 ساعت 01:22 توسط 1362amin1362.)
(2015-06-04 ساعت 00:36)TajbakhshSalma نوشته: سلام دوست عزيز،
ما ٢٦ مي مصاحبه داشتيم و ap خورديم و خانم افيسر گفت دوماه ديگه سايت و چك كنيد، سوال من اينه كه اگه تا دوماه ديگه كلير نشيم و ماه سپتامبر برسه چي ميشه؟ايا چك كردن كيسهاي ما ادامه داره؟ يا چون زمان لاتاري ٢٠١٥ تمام ميشه ، همه چي تموم ميشه؟ اگه تا اون موقع تكليفمون توي سايت معلوم نشه، چي ميشه ؟
(2015-06-03 ساعت 12:06)Radwin نوشته: دوستان گرامی برای کسانی که تازه به این دوره انتظار وارد شده اند و کسانی که انتظار به آنها فشار وارد میکند چند نکته را عرض میکنم:
این فرآیند آپدیت و کلیر پیچیده نیست و کاملا مشخص است ولی چیزی که ما نمیدانیم دیر و زود بودنش است. من خودم و بقیه دوستان آنهم با توجه به شواهد و قرائن فکر میکردیم آخر می یک کلیر بزرگ خواهیم داشت که درست از آب درنیامد. ولی اینجا این مسئله اهمیت ندارد. وقتی ما میبینیم که در ماه آپریل یک تعداد بسیار زیاد کلیر میشوند این به تنهایی نشان میدهد که امسال سال طلایی در لاتاری است چون در ماهی که به انتهای مهلت هم نزدیک نیست این اتفاق افتاده است و همین نشان میدهد روند امیدوارکننده است. در ضمن شما اگر به روند کلیر کردنهای امسال توجه کنید بصورت یک ماه در میان یک فوران کلیر داشته اند، حالا اینکه چرا این اتفاق می افتد من نمیدانم که البته تنظیم لود کاری سفارتها قطعا موثر میباشد. ولی چیزی که من میخواهم خدمت همه منتظران عرض کنم اینست که امسال قطعا بی نظیر یا حداقل کم نظیر است. انقدر به اینکه مثلا 20 مارچ آخرین آپدیت بوده یا سه ماهست که آپدیت نداشته اید فکر نکنید من خودم چهارماه و نیم حتی یک آپدیت هم نداشتم ولی وقتی چک امنیتیم تمام شد در عرض ده روز کلیر شدم. به دیر و زودش نگاه نکنید به این توجه کنید که امسال روند این پروسه دارد روی اصول پیش میرود. امیدوارم این ماه جون جان تازه ای به همه دوستان دمیده شود و این پست سرشار از شادی و هورا شود و لطفا انرژی منفی را کنار بگذارید و همراه هم تنها مثبت بیندیشید
سلام دوست عزيز
مهلت ويزا دادن در خصوص لاتاري هر سال تا ٣٠ سپتامبر هست. يعني اگر براي ما بچه هاي ٢٠١٥ سي ام سپتامبر برسه و بهمون ويزا هنوز نداده باشن كلاً ديگه تمومه و هيچ اميد ديگه اي نيست. اما لطفاً نگران نباشيد و به قول دوستانمون امسال بهترين سال لاتاري هست و همه چيز رو نظم داره انجام مي شه. فقط كسايي بايد يكم نگران باشن كه در سپتامبر به مصاحبه مي رن و ap مي خورن. نه شما. حالا حالا ها فرصت هست. ويزا هم زياد مونده. نگران نباشيد. به اميد كلير شدن همه دوستان[emoji3][emoji3]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='TajbakhshSalma' pid='619893' dateline='1433361976']
سلام دوست عزيز،
دوست عزیز مهلت لاتاری تا 30 سپتامبر میباشد، یعنی اگر تا آنموقع ویزای شما صادر نشده باشد دیگر ویزا منتفی میشود. ولی شما که به گفته آفیسر 26 جولای امکان کلیر شدنتان است و تازه اگر خیلی بدبین باشیم اوائل آگوست پس تا انتهای مهلت نزدیک دوماه زمان دارید. پس به خودتان استرس وارد نکنید. چون کلیرهای انتهایی خیلی کوتاهتر از ابتدای لاتاری هستند
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
من برنده 2016 هستم با شماره کیس ÷÷74 اومدم بین 2015 ای ها آمار بگیرم ببینم با شماره نزدیک من چقدر امید هست،اما اینطور که معلومه توی سالهای قبل هیچهفت هزاری حتی مصاحبه ام نرفته و کلی نا امیدم...
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام
بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز،خوشحالم که امسال سال خوبی براتون هست.به همه ی کسایی که تا حالا ویزا چه یه ضرب،چه کلیر شدن و ویزا گرفتن تبریک می گم و امیدوارم که بقیه کسایی که منتظر هستند زودتر کلیر بشن و اونایی که مصاحبه نرفتن هم برن و ویزا شون رو بگیرن.فقط خواستم بگم که تنها به سایت سفارت اکتفا نکنید.مخصوصا سفارت ابوظبی،هنوز بعد از گذشتن بیش از یکسال، از روزی که ما مصاحبه رفتیم آخرین آپدیت رو زده روز مصاحبمون و خطاب به همسرم نوشته که در حال گذروندن پروسه ی اداری هستید و وقتی تموم شد بهتون خبر می دیم.ما ۶ ماهه تو آ.م.ر.ی.ک.ا هستیم.و اگه ایمیل نمی فرستادم هیچوقت نمی فهمیدم ویزام آمادست.
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-04 ساعت 01:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-04 ساعت 01:46 توسط khalilkhah.)
(2015-06-04 ساعت 01:37)kone نوشته: من برنده ۲۰۱۶ هستم با شماره کیس ÷÷74 اومدم بین ۲۰۱۵ ای ها آمار بگیرم ببینم با شماره نزدیک من چقدر امید هست،اما اینطور که معلومه توی سالهای قبل هیچهفت هزاری حتی مصاحبه ام نرفته و کلی نا امیدم...
کی اینو گفته, اتفاقا سال 2013 تا حدود 10000 ویزا گرفتن و سال 2014 با اینکه سال بدی بوده, بودند افرادی با شماره های بالای 10000 هزار (13000) که ویزا گرفتن, تازه اون سال های حدود 120 هزار تا لاتاری قبول می شدند و برای ایران 6000 تا, سال 2016 که فقط 80 هزار و ایران 4500 تاست, پس اصلا ناامید نباشید. Napoleon Said: Anything IS Not Impossible.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-04 ساعت 01:37)kone نوشته: من برنده ۲۰۱۶ هستم با شماره کیس ÷÷74 اومدم بین ۲۰۱۵ ای ها آمار بگیرم ببینم با شماره نزدیک من چقدر امید هست،اما اینطور که معلومه توی سالهای قبل هیچهفت هزاری حتی مصاحبه ام نرفته و کلی نا امیدم...
دوست عزیز خیلی کار خوبی میکنی که بدترین حالت رو در نظر میگیری ولی باید عرض کنم با توجه به کم بودن تعداد برندگان 2016 نسبت به سالهای گذشته احتمالآ روند دعوت به مصاحبه و دریافت ویزا برای شماها کاملآ متفاوته.
پس امید داشته باش و انرژی مثبت بفرست
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-04 ساعت 01:58)آلیس-1980 نوشته: (2015-06-04 ساعت 01:46)shaftmatic نوشته: (2015-06-04 ساعت 01:39)آلیس-1980 نوشته: سلام دوستای عزیز،خوشحالم که امسال سال خوبی براتون هست.به همه ی کسایی که تا حالا ویزا چه یه ضرب،چه کلیر شدن و ویزا گرفتن تبریک می گم و امیدوارم که بقیه کسایی که منتظر هستند زودتر کلیر بشن و اونایی که مصاحبه نرفتن هم برن و ویزا شون رو بگیرن.فقط خواستم بگم که تنها به سایت سفارت اکتفا نکنید.مخصوصا سفارت ابوظبی،هنوز بعد از گذشتن بیش از یکسال، از روزی که ما مصاحبه رفتیم آخرین آپدیت رو زده روز مصاحبمون و خطاب به همسرم نوشته که در حال گذروندن پروسه ی اداری هستید و وقتی تموم شد بهتون خبر می دیم.ما ۶ ماهه تو آ.م.ر.ی.ک.ا هستیم.و اگه ایمیل نمی فرستادم هیچوقت نمی فهمیدم ویزام آمادست.
یعنی شما تو سایت سیس اپدیت نداشتید که بدونید کلیر شدین
من بعد از مصاحبه تو سایت سیس تا روزی که ویزا رو گرفتم ready بودم.و سایت سفارت هم فقط به اسم همسرم بود.روز مصاحبه و روز بعدش هر دومون تو سیس آپدیت شدیم.آپدیت هام رو تو سفرنامه نوشتم.ولی سیس فقط آپدیت رو نشون میده،نمیگه که کلیر شدی .من برای اینکه از همسرم تو مدارکی تو سفارت دادیم کارت پایان خدمت رو نگرفتن،ایمیل فرستادم که اگه لازمه براشون پست کنم که در جواب ایمیلم گفتن تو ویزات آمادست و بیا بگیر.به هر کی زودتر بیاد ویزا میدیم چون داره تموم میشه.
داستان كم داشتيم يه مشكل ديگه هم به مشكلاتمون اضافه شد. اينو ديگه كجاي دلمون بزاريم.؟ آخه پس ما چي جوري بفهميم كه كلير شديم؟ سايت ابوظبي كه اصلاً تعطيله و روش نمي شه حساب كرد. اميدمون به سيس بود كه دوستمون اينجوري مي گن. من كه ديگه نمي دونم چي بگم[emoji22][emoji22][emoji22]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من کیس اصلی بودم ماه می ویزای ی ضرب گرفتم, الان ک سایت سیس رو باز کردم ک نوشته 3 جون آپ خوردم, علتش چیه؟ چرا من ک ویزا گرفتم بعد یک ماه آپ خوردم ولی همسرم تا الان هیچ آپی نخورده
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-04 ساعت 02:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-04 ساعت 02:16 توسط jupiterx.)
سلام
کیس ما به تاریخ 3 جون اپدیت شد ولی نفر اصلی کیس که خودم هستم و ویزا رو هم گرفتم.
این یعنی چی؟؟ چرا در حالی که من ویزا گرفتم و منتظر کلیر نفر دوم هستیم من رو به تاریخ 3 جون اپدیت کردن ولی کیس دوم رو نه ؟؟
یعنی ممکنه خبرایی باشه؟؟
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی
(انتظار برای کلیر نفر دوم کیس
) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-04 ساعت 02:11)سپیده زمان نوشته: من کیس اصلی بودم ماه می ویزای ی ضرب گرفتم, الان ک سایت سیس رو باز کردم ک نوشته ۳ جون آپ خوردم, علتش چیه؟ چرا من ک ویزا گرفتم بعد یک ماه آپ خوردم ولی همسرم تا الان هیچ آپی نخورده
درست شما نفر اصلی کیس هستین ولی همسرتون به عنوان همراه و زیر مجموعه ی شماست. اپدیت نفر اصلی در این موارد خالی از لطف نیست پس خوشحال باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه