موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-03 ساعت 22:04)mehrdad.kameron نوشته: سلام دوستان
سوال منو کسی جواب نداد. کسی هست که وضعیتش مثل من باشه؟
کیس نامبر: **35 تعداد کیس: ۲ نفر مصاحبه: ۵ مارچ سفارت ارمنستان اخرین آپدیت 20 مارچ
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز. من 4 مارچ مصاحبه داشتم. و تو مرحله AP هستم. اپدیت هام هم زیاد بوده. ولی فعلا خبری از کلیر نیست. البته دوستایی که اونروز با من مصاحبه داشتن با هاشون در ارتباط هستم ، شرایطی مثل شما دارن، یعنی 20 مارچ اخرین اپدیتشون بوده. فقط واسه من انگار زیاد بوده. پس اصلا نگران نباشین. حتما با اولین اپدیتتون کلیر خواهین شد.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-04 ساعت 09:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-04 ساعت 09:27 توسط mamal amrikaei.)
(2015-06-04 ساعت 02:30)Nima4185 نوشته: (2015-06-04 ساعت 02:06)1362amin1362 نوشته: (2015-06-04 ساعت 01:58)آلیس-1980 نوشته: (2015-06-04 ساعت 01:46)shaftmatic نوشته: (2015-06-04 ساعت 01:39)آلیس-1980 نوشته: سلام دوستای عزیز،خوشحالم که امسال سال خوبی براتون هست.به همه ی کسایی که تا حالا ویزا چه یه ضرب،چه کلیر شدن و ویزا گرفتن تبریک می گم و امیدوارم که بقیه کسایی که منتظر هستند زودتر کلیر بشن و اونایی که مصاحبه نرفتن هم برن و ویزا شون رو بگیرن.فقط خواستم بگم که تنها به سایت سفارت اکتفا نکنید.مخصوصا سفارت ابوظبی،هنوز بعد از گذشتن بیش از یکسال، از روزی که ما مصاحبه رفتیم آخرین آپدیت رو زده روز مصاحبمون و خطاب به همسرم نوشته که در حال گذروندن پروسه ی اداری هستید و وقتی تموم شد بهتون خبر می دیم.ما ۶ ماهه تو آ.م.ر.ی.ک.ا هستیم.و اگه ایمیل نمی فرستادم هیچوقت نمی فهمیدم ویزام آمادست.
یعنی شما تو سایت سیس اپدیت نداشتید که بدونید کلیر شدین
من بعد از مصاحبه تو سایت سیس تا روزی که ویزا رو گرفتم ready بودم.و سایت سفارت هم فقط به اسم همسرم بود.روز مصاحبه و روز بعدش هر دومون تو سیس آپدیت شدیم.آپدیت هام رو تو سفرنامه نوشتم.ولی سیس فقط آپدیت رو نشون میده،نمیگه که کلیر شدی .من برای اینکه از همسرم تو مدارکی تو سفارت دادیم کارت پایان خدمت رو نگرفتن،ایمیل فرستادم که اگه لازمه براشون پست کنم که در جواب ایمیلم گفتن تو ویزات آمادست و بیا بگیر.به هر کی زودتر بیاد ویزا میدیم چون داره تموم میشه.
داستان كم داشتيم يه مشكل ديگه هم به مشكلاتمون اضافه شد. اينو ديگه كجاي دلمون بزاريم.؟ آخه پس ما چي جوري بفهميم كه كلير شديم؟ سايت ابوظبي كه اصلاً تعطيله و روش نمي شه حساب كرد. اميدمون به سيس بود كه دوستمون اينجوري مي گن. من كه ديگه نمي دونم چي بگم[emoji22][emoji22][emoji22]
تجربه ای که من داشتم اینه که دوستانی که ۳-۴ ماه از مصاحبشون گذشته بهتر هست هر دو هفته یکبار یه ایمیل پیگیری بزنند.حداقل اینه که اگر کلیر شدین تو اسرع وقت اطلاع پیدا میکنین.
(2015-06-04 ساعت 02:30)Nima4185 نوشته: (2015-06-04 ساعت 02:06)1362amin1362 نوشته: (2015-06-04 ساعت 01:58)آلیس-1980 نوشته: (2015-06-04 ساعت 01:46)shaftmatic نوشته: (2015-06-04 ساعت 01:39)آلیس-1980 نوشته: سلام دوستای عزیز،خوشحالم که امسال سال خوبی براتون هست.به همه ی کسایی که تا حالا ویزا چه یه ضرب،چه کلیر شدن و ویزا گرفتن تبریک می گم و امیدوارم که بقیه کسایی که منتظر هستند زودتر کلیر بشن و اونایی که مصاحبه نرفتن هم برن و ویزا شون رو بگیرن.فقط خواستم بگم که تنها به سایت سفارت اکتفا نکنید.مخصوصا سفارت ابوظبی،هنوز بعد از گذشتن بیش از یکسال، از روزی که ما مصاحبه رفتیم آخرین آپدیت رو زده روز مصاحبمون و خطاب به همسرم نوشته که در حال گذروندن پروسه ی اداری هستید و وقتی تموم شد بهتون خبر می دیم.ما ۶ ماهه تو آ.م.ر.ی.ک.ا هستیم.و اگه ایمیل نمی فرستادم هیچوقت نمی فهمیدم ویزام آمادست.
یعنی شما تو سایت سیس اپدیت نداشتید که بدونید کلیر شدین
من بعد از مصاحبه تو سایت سیس تا روزی که ویزا رو گرفتم ready بودم.و سایت سفارت هم فقط به اسم همسرم بود.روز مصاحبه و روز بعدش هر دومون تو سیس آپدیت شدیم.آپدیت هام رو تو سفرنامه نوشتم.ولی سیس فقط آپدیت رو نشون میده،نمیگه که کلیر شدی .من برای اینکه از همسرم تو مدارکی تو سفارت دادیم کارت پایان خدمت رو نگرفتن،ایمیل فرستادم که اگه لازمه براشون پست کنم که در جواب ایمیلم گفتن تو ویزات آمادست و بیا بگیر.به هر کی زودتر بیاد ویزا میدیم چون داره تموم میشه.
داستان كم داشتيم يه مشكل ديگه هم به مشكلاتمون اضافه شد. اينو ديگه كجاي دلمون بزاريم.؟ آخه پس ما چي جوري بفهميم كه كلير شديم؟ سايت ابوظبي كه اصلاً تعطيله و روش نمي شه حساب كرد. اميدمون به سيس بود كه دوستمون اينجوري مي گن. من كه ديگه نمي دونم چي بگم[emoji22][emoji22][emoji22]
تجربه ای که من داشتم اینه که دوستانی که ۳-۴ ماه از مصاحبشون گذشته بهتر هست هر دو هفته یکبار یه ایمیل پیگیری بزنند.حداقل اینه که اگر کلیر شدین تو اسرع وقت اطلاع پیدا میکنین.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان نمیدونم چرا سوال من نیوم و فقط کپی نوشته های قبلی اومد. ولی دررابطه با مطلب خانم آلیس باید بگم که اگه نشه به سایت سفارت دلخوش کرد که باید همش تو حول و ولا باشیم و هی مرتب ایمیل بفرستیم. مدیران عزیز و پیشکسوتان محترم استرس ما کم بود که اینم بهش اضافه شد الان خود من تو شک افتادم نکنه ویزای منم آماده بوده و من فقط پاس خانم و بچه ها رو پیکاپ کردم و اونایم فکر کردن من فعلا نمیخوام ویزا بگیرم و میخوام مدیکالم و تمدید کنم و بعد از بچه ها برم. عجب وضعی شده ها.! استرس رو استرس. خدایا کمکمون کن.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-04 ساعت 02:14)jupiterx نوشته: سلام
کیس ما به تاریخ ۳ جون اپدیت شد ولی نفر اصلی کیس که خودم هستم و ویزا رو هم گرفتم.
این یعنی چی؟؟ چرا در حالی که من ویزا گرفتم و منتظر کلیر نفر دوم هستیم من رو به تاریخ ۳ جون اپدیت کردن ولی کیس دوم رو نه ؟؟
یعنی ممکنه خبرایی باشه؟؟
برای همسرتون آپ خوردید . جای امید واری هست
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-03 ساعت 13:04)setin نوشته: سلام سلام
سوال دارم. لطفا یکی جواب بده مرسی
من خودم برنده ۲۰۱۵ هستم و اوایل جولای وقت سفارت داریم همه میگن من وپسر یکساله ام ویزا یکضرب میگیریم اما درمورد همسرم که سرباز ارتش بوده دیپلمم وشغله ازاد داره و وابسته به هیچ ارگان دولتی یا خصوصی نیست ایا بوده کسی تو این مدت با شرایط معمولی یکضرب بگیره یا کلیرنس میخورن ?
حالا اگر کلیرینس خورد مدت زیادی تا سی سپتامبر نداریم ایا بوده کسی که یک ماه کلیر بشه ?
ایا میشه اینجور که کلیر طول بکشه و بعد از سی سپتامبر پرونده بسته شه البته فرض بر این باشه که ویزاها تموم نشده ?
سلام مشکلی نیست تا اخرین لحظه شما منتظر ویزای همسرتون می مونید . خدای نکرده ویزا جور نشد یک ماه شما تشریف میبرید آمریکا . یه ویزای سفید درخواست میکنید . برمیگردید ایران کارهای همسرتون رو از راه دیگه پیگیری میکنید . تا دوسال هم میتونید تو ایران بمونید . فقط چون تنها هستید یه مقدار هزینه هتل اسکان شما گرون میشه
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان مارچی فقط یک نفر آپدیت شده؟
از مارچی های ابوظبی چه خبر، کسی آپ نشده
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
بچه ها الان ايميل كليري من اومد
هوراااااااااااا [emoji6]
شماره کیس: ***2015AS5 ,کنسولگری: Yerevan ,تعداد افراد منظور در کیس : 1 ,مصاحبه: May , کلیر بعد از ۲۱ روز
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-04 ساعت 10:37)i.rainy نوشته: سلام به همه
هوراااااااااااا [emoji6]
هوووووووووووووووووورا
مباركت باشه[emoji3][emoji3][emoji3][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-04 ساعت 10:39)1362amin1362 نوشته: (2015-06-04 ساعت 10:37)i.rainy نوشته: سلام به همه
هوراااااااااااا [emoji6]
هوووووووووووووووووورا
مباركت باشه[emoji3][emoji3][emoji3][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
هووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا مبارکه آقا دست راستت رو سرمون
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیز، 2 روز دیگه میشه 2ماه که ما رفتیم مصاحبه و خبری از کلير نیس. ایمیل بزنم? آدرس ایمیل رو بی زحمت می نويسين? ممنونم.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-04 ساعت 10:30)mfte.teacher نوشته: از دوستان مارچی فقط یک نفر آپدیت شده؟
از مارچی های ابوظبی چه خبر، کسی آپ نشده
نه. منکه الان نگاه کردم خبری برای من نیست متاسفانه.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-04 ساعت 10:48)samirakn نوشته: سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیز، ۲ روز دیگه میشه ۲ماه که ما رفتیم مصاحبه و خبری از کلير نیس. ایمیل بزنم? آدرس ایمیل رو بی زحمت می نويسين? ممنونم.
یه هفته نهایتا 10 روز دیگه ایمیل بزنین به نظرم بهتره