کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
آخه یعنی کی این سایت انکارا میخواد اپدیت شه ؟؟؟!!! تکون نمیخوره!!!!
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، jupiterx ، Daneshjo ، jadooo ، Nima4185
(2015-06-04 ساعت 12:13)amirgharibi نوشته:  دوستان ایروان
امروز دو بار الارم سفارت گرفتم از گوشیم
۵۲۱۱ و ۳۰۵۵ از ارمنستان کلیر شدن ...
هوووووراااا واسه اونا
به امید کلیری بقیه شما دوستان

هورااااااااااا اول ready بعد ایمیل کلیری .
الانم رفتم تو سایت سفارت بابا من چه مهم شدم یهویییییی :ي
شماره کیس: ***2015AS5 ,کنسولگری: Yerevan ,تعداد افراد منظور در کیس : 1 ,مصاحبه: May , کلیر بعد از ۲۱ روز
تشکر کنندگان: fa15 ، hilda60 ، parastoo23 ، jupiterx ، Daneshjo ، m.ghoreishi ، SAAM_60 ، آلیس-1980
(2015-06-04 ساعت 12:13)amirgharibi نوشته:  دوستان ایروان
امروز دو بار الارم سفارت گرفتم از گوشیم
۵۲۱۱ و ۳۰۵۵ از ارمنستان کلیر شدن ...
هوووووراااا واسه اونا
به امید کلیری بقیه شما دوستان

به نظرتون ما کی کلیر میشیم؟کیس نامبرم تو امضام هست
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: hilda60 ، Daneshjo
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیز برای پیگیری وضعیت کليرنس به این آدرس باید ایمیل بزنم؟
abudhabiACS@state.gov
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-04 ساعت 08:41)ehsanalavy نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 22:04)mehrdad.kameron نوشته:  سلام دوستان
سوال منو کسی جواب نداد. کسی هست که وضعیتش مثل من باشه؟
کیس نامبر: **35 تعداد کیس: ۲ نفر مصاحبه: ۵ مارچ سفارت ارمنستان اخرین آپدیت 20 مارچ
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوست عزیز. من ۴ مارچ مصاحبه داشتم. و تو مرحله AP هستم. اپدیت هام هم زیاد بوده. ولی فعلا خبری از کلیر نیست. البته دوستایی که اونروز با من مصاحبه داشتن با هاشون در ارتباط هستم ، شرایطی مثل شما دارن، یعنی 20 مارچ اخرین اپدیتشون بوده. فقط واسه من انگار زیاد بوده. پس اصلا نگران نباشین. حتما با اولین اپدیتتون کلیر خواهین شد.

خیلی ممنون از لطفتون. راستش از بقیه سفارتا آمار ندارم ولی برای من که سفارت ارمنستان بودم آخرین اپدیتم همون 20 مارچ بوده. ابشالا زودتر اپدیت بشیم. بازم ممنون
(2015-06-04 ساعت 12:31)samirakn نوشته:  سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
abudhabiACS@state.gov

ايميل ابوظبي اينه:
http://www.abudhabiivo.net/contactus.aspx
به گفته دوستان اگه بزنيد i have another question سريع تر جواب ميدهند.
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
تشکر کنندگان: samirakn ، Daneshjo ، آلیس-1980 ، a.farzad
abudhabiACS@state.gov
معمولا میرن تو سایت به این آدرس http://www.abudhabiivo.net/ و بعدش از قسمت کنتاکت ایمیل میزنن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: samirakn ، p00ya2001 ، Daneshjo ، آلیس-1980
ممنون از پاسخ سريعتون! خيلي نگران بودم و به اين تاپيك هم اصلا وارد نيستم و خيلي هم طولاني شده اين تاپيك! جسته گريخته يه چيزايي ميخونم هر وقت بتونم و وقت كنم! ولي با جواب كاملتون خيالم و تا حدي راحت كردين ! بسيار بسيار ممنون

(2015-06-04 ساعت 01:20)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 00:36)TajbakhshSalma نوشته:  سلام دوست عزيز،
ما ٢٦ مي مصاحبه داشتيم و ap خورديم و خانم افيسر گفت دوماه ديگه سايت و چك كنيد، سوال من اينه كه اگه تا دوماه ديگه كلير نشيم و ماه سپتامبر برسه چي ميشه؟ايا چك كردن كيسهاي ما ادامه داره؟ يا چون زمان لاتاري ٢٠١٥ تمام ميشه ، همه چي تموم ميشه؟ اگه تا اون موقع تكليفمون توي سايت معلوم نشه، چي ميشه ؟

(2015-06-03 ساعت 12:06)Radwin نوشته:  دوستان گرامی برای کسانی که تازه به این دوره انتظار وارد شده اند و کسانی که انتظار به آنها فشار وارد میکند چند نکته را عرض میکنم:
این فرآیند آپدیت و کلیر پیچیده نیست و کاملا مشخص است ولی چیزی که ما نمیدانیم دیر و زود بودنش است. من خودم و بقیه دوستان آنهم با توجه به شواهد و قرائن فکر میکردیم آخر می یک کلیر بزرگ خواهیم داشت که درست از آب درنیامد. ولی اینجا این مسئله اهمیت ندارد. وقتی ما میبینیم که در ماه آپریل یک تعداد بسیار زیاد کلیر میشوند این به تنهایی نشان میدهد که امسال سال طلایی در لاتاری است چون در ماهی که به انتهای مهلت هم نزدیک نیست این اتفاق افتاده است و همین نشان میدهد روند امیدوارکننده است. در ضمن شما اگر به روند کلیر کردنهای امسال توجه کنید بصورت یک ماه در میان یک فوران کلیر داشته اند، حالا اینکه چرا این اتفاق می افتد من نمیدانم که البته تنظیم لود کاری سفارتها قطعا موثر میباشد. ولی چیزی که من میخواهم خدمت همه منتظران عرض کنم اینست که امسال قطعا بی نظیر یا حداقل کم نظیر است. انقدر به اینکه مثلا 20 مارچ آخرین آپدیت بوده یا سه ماهست که آپدیت نداشته اید فکر نکنید من خودم چهارماه و نیم حتی یک آپدیت هم نداشتم ولی وقتی چک امنیتیم تمام شد در عرض ده روز کلیر شدم. به دیر و زودش نگاه نکنید به این توجه کنید که امسال روند این پروسه دارد روی اصول پیش میرود. امیدوارم این ماه جون جان تازه ای به همه دوستان دمیده شود و این پست سرشار از شادی و هورا شود و لطفا انرژی منفی را کنار بگذارید و همراه هم تنها مثبت بیندیشید

سلام دوست عزيز
مهلت ويزا دادن در خصوص لاتاري هر سال تا ٣٠ سپتامبر هست. يعني اگر براي ما بچه هاي ٢٠١٥ سي ام سپتامبر برسه و بهمون ويزا هنوز نداده باشن كلاً ديگه تمومه و هيچ اميد ديگه اي نيست. اما لطفاً نگران نباشيد و به قول دوستانمون امسال بهترين سال لاتاري هست و همه چيز رو نظم داره انجام مي شه. فقط كسايي بايد يكم نگران باشن كه در سپتامبر به مصاحبه مي رن و ap مي خورن. نه شما. حالا حالا ها فرصت هست. ويزا هم زياد مونده. نگران نباشيد. به اميد كلير شدن همه دوستان[emoji3][emoji3]
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!

خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
abudhabiACS@state.gov

سلام دوست عزيز
تو سايت
abudhabiivo.net
يه قسمت داره به نام
contact us
اونجا ايميلت رو بفرست. بچه ها زدن جواب گرفتن
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: samirakn ، HERMES7 ، p00ya2001 ، Daneshjo ، SAAM_60 ، آلیس-1980
ممنون آقاي رادوين ! خيالم و راحت كردين!
راستش فكر كنم من نميتونم رتبه بدم ( يه بار سعي كردم ولي نشد) وگرنه به شما با مطالب مفيدتون حتما بايد رتبه ميدادم!
بازم ممنون از راهنماييتون

(2015-06-04 ساعت 01:23)Radwin نوشته:  [quote='TajbakhshSalma' pid='619893' dateline='1433361976']
سلام دوست عزيز،
ما ٢٦ مي مصاحبه داشتيم و ap خورديم و خانم افيسر گفت دوماه ديگه سايت و چك كنيد، سوال من اينه كه اگه تا دوماه ديگه كلير نشيم و ماه سپتامبر برسه چي ميشه؟ايا چك كردن كيسهاي ما ادامه داره؟ يا چون زمان لاتاري ٢٠١٥ تمام ميشه ، همه چي تموم ميشه؟ اگه تا اون موقع تكليفمون توي سايت معلوم نشه، چي ميشه ؟

دوست عزیز مهلت لاتاری تا 30 سپتامبر میباشد، یعنی اگر تا آنموقع ویزای شما صادر نشده باشد دیگر ویزا منتفی میشود. ولی شما که به گفته آفیسر 26 جولای امکان کلیر شدنتان است و تازه اگر خیلی بدبین باشیم اوائل آگوست پس تا انتهای مهلت نزدیک دوماه زمان دارید. پس به خودتان استرس وارد نکنید. چون کلیرهای انتهایی خیلی کوتاهتر از ابتدای لاتاری هستند
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!

خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
تشکر کنندگان: Radwin ، Daneshjo
بچه ها من دیگه از این تاپیک مهاجرت میکنم به "اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت"
ایشالا همتون سری بیاید اون تاپیک
شماره کیس: ***2015AS5 ,کنسولگری: Yerevan ,تعداد افراد منظور در کیس : 1 ,مصاحبه: May , کلیر بعد از ۲۱ روز
(2015-06-04 ساعت 12:39)mfte.teacher نوشته:  
abudhabiACS@state.gov
معمولا میرن تو سایت به این آدرس http://www.abudhabiivo.net/ و بعدش از قسمت کنتاکت ایمیل میزنن

سلام تیچر جان
سایت با یه سری سوال راه ها رو واسه ایمیل زدن بسته
در قسمت FAQ جواب اتوماتیک سوال رو گذاشتن
نمیشه ایمیل زد میشه راهنمایی کنید
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

امروز دوباره آپدیت شدم!
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
تشکر کنندگان: hilda60 ، Daneshjo ، tajhizgaran
(2015-06-04 ساعت 13:09)mehdiyk نوشته:  امروز دوباره آپدیت شدم!

من هم همينطور
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
:
(2015-06-04 ساعت 10:37)i.rainy نوشته:  سلام به همه
بچه ها الان ايميل كليري من اومد
هوراااااااااااا [emoji6]

Smile به سلامتي و شادي
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: i.rainy ، farrokh33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان