کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-04 ساعت 10:53)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 10:48)samirakn نوشته:  سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیز، ۲ روز دیگه میشه ۲ماه که ما رفتیم مصاحبه و خبری از کلير نیس. ایمیل بزنم? آدرس ایمیل رو بی زحمت می نويسين? ممنونم.

یه هفته نهایتا ۱۰ روز دیگه ایمیل بزنین به نظرم بهتره

سپاس دوست عزیز از راهنمایی، به کجا و به چه آدرسی باید ایمیل بزنم?
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
تشکر کنندگان: mohammad384 ، Daneshjo ، آلیس-1980
سلام به همه دوستان

کیس نامبر 3055 از ارمنستان کلیر شد.از دوستان مهاجر سرایی هستن ایشون؟
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: khalilkhah ، hilda60 ، Daneshjo ، Iaccept ، tajhizgaran
(2015-06-03 ساعت 21:51)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 19:17)mohammad384 نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 19:49)p00ya2001 نوشته:  سلام
من امروز یه ایمیل از kcc داشتم نوشته بود اینجا بگم بعضی ها که کلیر نمیشن یا اپ نمیخورن به این دلیله که دوستاشون که کلیر میشن یا اپ میخورن دستشون نمیره یه رتبه بدن
:d

آقا پویا چطوری رتبه باید داد؟SadSad

سلام
شما چون رتبه یک داری نمیتونی رتبه بدی باید رتبه هات به ۵ برسه
سلام. آها ممنون.
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیاBig Grin
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Iaccept
(2015-06-03 ساعت 23:16)Daneshjo نوشته:  از صب تا حالا من و همسرم دو تا سایت سیس و سفارت رو چک کردیم ببینیم کیس نامبرایی اعلام کلیری میکنن چطوری متوجه میشن از چند تا از دوستان هم پرسیدم زحمت کشیدن جواب دادن ولی باز ما همون مشکل قبلی داریم و مشکلمون اینه که کیس نامبرای کلیر شده رو چک میکنیم نه ready میبینیم و نه اصلا خود کیس نامبرا رو !!!Sad
میشه یکی از دوستانی که کلیر شده زحمت بکشه آدرس دقیقی که چک کرده و دیده کلیر شده رو بزاره
والااااا شاید ما اشتباهی یه جای دیگه رو چک میکنیم CoolSad
ممنون

سلام دوست عزیز
ما روز 2 جون اول از طریق ایمیل کلییر شدیم و بعد هم چند ساعت بعد توی سایت سفارت اعلام کلییر شدن شد. ولی تا حالا هم وضعیت ما توی سیس همون ap است.
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: khalilkhah ، hilda60 ، Daneshjo ، rbrb-2015 ، Iaccept
(2015-06-04 ساعت 01:58)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 01:46)shaftmatic نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 01:39)آلیس-1980 نوشته:  سلام دوستای عزیز،خوشحالم که امسال سال خوبی براتون هست.به همه ی کسایی که تا حالا ویزا چه یه ضرب،چه کلیر شدن و ویزا گرفتن تبریک می گم و امیدوارم که بقیه کسایی که منتظر هستند زودتر کلیر بشن و اونایی که مصاحبه نرفتن هم برن و ویزا شون رو بگیرن.فقط خواستم بگم که تنها به سایت سفارت اکتفا نکنید.مخصوصا سفارت ابوظبی،هنوز بعد از گذشتن بیش از یکسال، از روزی که ما مصاحبه رفتیم آخرین آپدیت رو زده روز مصاحبمون و خطاب به همسرم نوشته که در حال گذروندن پروسه ی اداری هستید و وقتی تموم شد بهتون خبر می دیم.ما ۶ ماهه تو آ.م.ر.ی.ک.ا هستیم.و اگه ایمیل نمی فرستادم هیچوقت نمی فهمیدم ویزام آمادست.
یعنی شما تو سایت سیس اپدیت نداشتید که بدونید کلیر شدین
من بعد از مصاحبه تو سایت سیس تا روزی که ویزا رو گرفتم ready بودم.و سایت سفارت هم فقط به اسم همسرم بود.روز مصاحبه و روز بعدش هر دومون تو سیس آپدیت شدیم.آپدیت هام رو تو سفرنامه نوشتم.ولی سیس فقط آپدیت رو نشون میده،نمیگه که کلیر شدی .من برای اینکه از همسرم تو مدارکی تو سفارت دادیم کارت پایان خدمت رو نگرفتن،ایمیل فرستادم که اگه لازمه براشون پست کنم که در جواب ایمیلم گفتن تو ویزات آمادست و بیا بگیر.به هر کی زودتر بیاد ویزا میدیم چون داره تموم میشه.

سلام.ای بابا.این که درست نیست خو.یعنی اینقدر بی قانونه؟؟؟؟SadSadSadSadSad
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Iaccept ، آلیس-1980
(2015-06-04 ساعت 02:30)Nima4185 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 02:06)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 01:39)آلیس-1980 نوشته:  سلام دوستای عزیز،خوشحالم که امسال سال خوبی براتون هست.به همه ی کسایی که تا حالا ویزا چه یه ضرب،چه کلیر شدن و ویزا گرفتن تبریک می گم و امیدوارم که بقیه کسایی که منتظر هستند زودتر کلیر بشن و اونایی که مصاحبه نرفتن هم برن و ویزا شون رو بگیرن.فقط خواستم بگم که تنها به سایت سفارت اکتفا نکنید.مخصوصا سفارت ابوظبی،هنوز بعد از گذشتن بیش از یکسال، از روزی که ما مصاحبه رفتیم آخرین آپدیت رو زده روز مصاحبمون و خطاب به همسرم نوشته که در حال گذروندن پروسه ی اداری هستید و وقتی تموم شد بهتون خبر می دیم.ما ۶ ماهه تو آ.م.ر.ی.ک.ا هستیم.و اگه ایمیل نمی فرستادم هیچوقت نمی فهمیدم ویزام آمادست.
من بعد از مصاحبه تو سایت سیس تا روزی که ویزا رو گرفتم ready بودم.و سایت سفارت هم فقط به اسم همسرم بود.روز مصاحبه و روز بعدش هر دومون تو سیس آپدیت شدیم.آپدیت هام رو تو سفرنامه نوشتم.ولی سیس فقط آپدیت رو نشون میده،نمیگه که کلیر شدی .من برای اینکه از همسرم تو مدارکی تو سفارت دادیم کارت پایان خدمت رو نگرفتن،ایمیل فرستادم که اگه لازمه براشون پست کنم که در جواب ایمیلم گفتن تو ویزات آمادست و بیا بگیر.به هر کی زودتر بیاد ویزا میدیم چون داره تموم میشه.

داستان كم داشتيم يه مشكل ديگه هم به مشكلاتمون اضافه شد. اينو ديگه كجاي دلمون بزاريم.؟ آخه پس ما چي جوري بفهميم كه كلير شديم؟ سايت ابوظبي كه اصلاً تعطيله و روش نمي شه حساب كرد. اميدمون به سيس بود كه دوستمون اينجوري مي گن. من كه ديگه نمي دونم چي بگم[emoji22][emoji22][emoji22]
تجربه ای که من داشتم اینه که دوستانی که ۳-۴ ماه از مصاحبشون گذشته بهتر هست هر دو هفته یکبار یه ایمیل پیگیری بزنند.حداقل اینه که اگر کلیر شدین تو اسرع وقت اطلاع پیدا میکنین.
سلام.میشه یک متن واسه ارسال به سفارت ابوظبی بدید تا همه 20 مارچی ها بفرستیم؟ممنونSad
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Iaccept ، آلیس-1980
(2015-06-04 ساعت 11:24)mohammad384 نوشته:  

دوست من حالا به اون شدتی که شما میگین هم نیست. این بنده خداها نه آپ شده بودن و نه بهشون ایمیل زدن ولی تو پیگیری شون متوجه شدد که بله ما ایمیل کلیری اونا رو نفرستادیم و بلافاصله با ایمیل کلیر شون رو اعلام کردن. با یک مثال که نقض قانون نمیشه
اما اصولش اول با سایت بعا باا ایمیل هستش
گاهی این اصول پس و پیش میشه شمام باید حواست باشه که اگه ایشالا موقع کلیر شدن تون هستش پیگیر باشین و چک کنین
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: Daneshjo ، Iaccept ، SAAM_60
(2015-06-04 ساعت 10:30)mfte.teacher نوشته:  از دوستان مارچی فقط یک نفر آپدیت شده؟
از مارچی های ابوظبی چه خبر، کسی آپ نشده

سلام. من که نشدمSadSadSadSad

(2015-06-04 ساعت 10:37)i.rainy نوشته:  سلام به همه
بچه ها الان ايميل كليري من اومد
هوراااااااااااا [emoji6]
سلام.مبارک مبارکBig GrinBig GrinSmileSmileSmileWinkWink
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، i.rainy ، Daneshjo ، Iaccept
(2015-06-04 ساعت 11:28)mfte.teacher نوشته:  

دوست من حالا به اون شدتی که شما میگین هم نیست. این بنده خداها نه آپ شده بودن و نه بهشون ایمیل زدن ولی تو پیگیری شون متوجه شدد که بله ما ایمیل کلیری اونا رو نفرستادیم و بلافاصله با ایمیل کلیر شون رو اعلام کردن. با یک مثال که نقض قانون نمیشه
گاهی این اصول پس و پیش میشه شمام باید حواست باشه که اگه ایشالا موقع کلیر شدن تون هستش پیگیر باشین و چک کنین
آخه سفارت ابوظبی که کلا یک بارآپدیت کرد و تموم.سیس هم که تو 20 مارچ لنگر انداخته و تکون نمیخورهSad
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Iaccept
(2015-06-04 ساعت 11:03)ramin1970 نوشته:  
هوراااااااااااا [emoji6]
مبارک باشه. ولی ارمنستان که با ایمیل کلیر نمیکنه. شما خودتون ایمیل زدید.؟

مرسی , دیروز تو سایت CEAC از AP به Ready تغییر کرد و امروز صبح واسم ایمیل اومد که تا ۲۰ Jun بیا ببر ویزاتو
شماره کیس: ***2015AS5 ,کنسولگری: Yerevan ,تعداد افراد منظور در کیس : 1 ,مصاحبه: May , کلیر بعد از ۲۱ روز
تشکر کنندگان: zohreh-gh ، fa15 ، behjat ، hilda60 ، Daneshjo ، m.ghoreishi ، Iaccept
(2015-06-04 ساعت 11:38)i.rainy نوشته:  
هوراااااااااااا [emoji6]

مرسی , دیروز تو سایت CEAC از AP به Ready تغییر کرد و امروز صبح واسم ایمیل اومد که تا ۲۰ Jun بیا ببر ویزاتو

دوستان یک سوال؟اگه مثلا تو این مدت ذکر شده نشه ویزای دبی رو گرفت چه کار باید کرد؟یعنی تا 20ام به سفارت نرسیم.
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-04 ساعت 11:34)mohammad384 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 11:28)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 01:46)shaftmatic نوشته:  یعنی شما تو سایت سیس اپدیت نداشتید که بدونید کلیر شدین

آخه سفارت ابوظبی که کلا یک بارآپدیت کرد و تموم.سیس هم که تو 20 مارچ لنگر انداخته و تکون نمیخورهSad
ـعداد آپدیت هاتون اصلا مهم نیس داشتیم که طرف با 15 آپدیت ( پارسال) کلیر نشده کسانی هم بودن فقط با دو آپدیت کلیر شدن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: Daneshjo ، Iaccept ، SAAM_60
(2015-06-04 ساعت 11:44)mohammad384 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 11:38)i.rainy نوشته:  
هوراااااااااااا [emoji6]

دوستان یک سوال؟اگه مثلا تو این مدت ذکر شده نشه ویزای دبی رو گرفت چه کار باید کرد؟یعنی تا 20ام به سفارت نرسیم.
نگران نباش دوست عزیز نهایتا مثل برخی دوستان از پیک اپ استفاده میکنید
تشکر کنندگان: Daneshjo
این غزل زیبای حضرت حافظ تقدیم به همه دوستان عزیز:

یوسف گم گشته بازآید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
این دل غمدیده حالش به شود دل بد مکن وین سر شوریده بازآید به سامان غم مخور
گر بهار عمر باشد باز بر تخت چمن چتر گل در سر کشی ای مرغ خوش خوان غم مخور
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائما یک سان نباشد حال دوران غم مخور
هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم سرزنش‌ها گر کند خار مغیلان غم مخور
گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
حال ما در فرقت جانان و ابرام رقیب جمله می‌داند خدای حال گردان غم مخور
حافظا در کنج فقر و خلوت شب‌های تار تا بود وردت دعا و درس قرآن غم مخور
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، hilda60 ، Daneshjo ، کیانوش2 ، hassan8ir ، jadooo
دوستان ایروان
امروز دو بار الارم سفارت گرفتم از گوشیم
۵۲۱۱ و ۳۰۵۵ از ارمنستان کلیر شدن ...
هوووووراااا واسه اونا
به امید کلیری بقیه شما دوستان
شماره كيس: 35XX - یک نفر
سفارت ایروان
مصاحبه: 23 Feb
وضعيت: Issued
آپديت ها: 25 Feb ، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 13 May، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 26 May، آپدیت در 2 June، و اعلام در سایت سفارت
دريافت ويزا: 29 June
مقصد : کالیفرنیا , اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر ۲۰۱۵

تشکر کنندگان: mfte.teacher ، behjat ، hilda60 ، Daneshjo ، khalilkhah ، jadooo ، tajhizgaran ، Nima4185

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان