کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-05 ساعت 18:38)hamid66 نوشته:  بچه ها من هوراااااااااااااااااا شدم بلاخره اون ايميل قشنگه اومد برام و كلير شدم،
از همه دوستان و مديران عزيز كه راهنمايي كردن منو و هميشه دلگرمي ميدادن ممنونم و اميدوارم همتون اين لحظه رو به زودي تجربه كنيد واقعا حس خوبيه

خيلي بهتون تبريك ميگم انشاله بهترينها براتون اتفاق بيوفتهShy
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، Iaccept ، bahar101 ، hamid66 ، p00ya2001
(2015-06-05 ساعت 20:53)jadooo نوشته:  [quote='Iaccept' pid='620658' dateline='1433520481']
[quote='jadooo' pid='620656' dateline='1433520197']
سلام
من هم کلیر شدم خدا رو شکر البته برای شوهرم هنوز پروسه پندینگ مونده الان چند تا سوال خیلی جدی برام مطرح شده که خواهش می کنم جواب بدید بدجوری کلافه شدم اول اینکه در ایمیل آمده تاریخ انقضا 29 جون هست و حداکثر دو هفته قبل یعنی 15 جون ( امروز ۵ جون ) باید مدارک رو تحویل سفارت بدم ایا برای بقیه هم اینطور هست ؟ دوم اینکه من باید صبر کنم تا همسرم هم کلیر بشه بعد بریم برای تحویل ویزا ( اخه الان که فرصت خیلی کمه )؟؟ ما می خواهیم مدیکال رو تمدید کنیم برای اون باید چطور برنامه ریزی کنیم؟ توی این فرصت کمی که به من دادن و اینکه من نمی دونم همسرم کی کلیر می شه واقعاً گیج شدم که چه کار کنم ؟؟صبر کنم ؟ میشه دیگه ایندفعه جواب بدین خواهش می کنم ؟؟؟
سوال اولتون : برا ما همچین ایمیلی نیومده شرمندهBig Grin ( شوخی کردم ، مورد داشتیم ده روز وخ دادن، دوست خوبمون laleht)، برا شما اگه ابوظبی نباشینو دردسر ویزا امارات نداشته باشین کافی ک نیس زیادم هس Smile
دوم: نه شما تشریف ببرین ویزارو بگیرین ،ریسک نکنین
سوم: سفارتتون تو امضاتون نیس، اگه ابوظبی بودین ک میرین nmc, برا آنکاراهم فک کنم باید ایمیل بزنین، ایروانم فک کنم مثل ابوظبیه
شما حتما مدیکالتونو تمدید کنین ب نظر من

شما اصلا نگران همسرتون نباشین، هر چن ک کار ایشونم هر چ زودتر اوکی میشه، ولی شما اگه واقعا قصد مهاجرت اصلا ریسک نکرده و هر چ زودتر پاسو ب سفارت برسونین

در ضمن شرایط خودتونو همسرتونم بگین ممنون میشیم، هم چنین سفارتتونBig Grin
موفق باشید

در ضمن یه نگاهم ب جمله ی آخر امضای بنده بنداز و شروع کن Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، mamal amrikaei ، laleht ، jadooo ، hilda60 ، bahar101 ، samane1363 ، mohammad384 ، Daneshjo
(2015-06-05 ساعت 20:53)jadooo نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:38)Iaccept نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:33)jadooo نوشته:  سلام
من هم کلیر شدم خدا رو شکر البته برای شوهرم هنوز پروسه پندینگ مونده الان چند تا سوال خیلی جدی برام مطرح شده که خواهش می کنم جواب بدید بدجوری کلافه شدم اول اینکه در ایمیل آمده تاریخ انقضا 29 جون هست و حداکثر دو هفته قبل یعنی 15 جون ( امروز ۵ جون ) باید مدارک رو تحویل سفارت بدم ایا برای بقیه هم اینطور هست ؟ دوم اینکه من باید صبر کنم تا همسرم هم کلیر بشه بعد بریم برای تحویل ویزا ( اخه الان که فرصت خیلی کمه )؟؟ ما می خواهیم مدیکال رو تمدید کنیم برای اون باید چطور برنامه ریزی کنیم؟ توی این فرصت کمی که به من دادن و اینکه من نمی دونم همسرم کی کلیر می شه واقعاً گیج شدم که چه کار کنم ؟؟صبر کنم ؟ میشه دیگه ایندفعه جواب بدین خواهش می کنم ؟؟؟

چقدر سرد ابراز کلیری میکنید دوست منBig Grin
ما یه رتبه میگیریم بیشتر زوق میکنیمBig Grin
بازم هورآآآآآآآآآآ
ایشالا آقاتونم میاد تو همین روزاآ
مدیکالم ب نظر من تمدید کنید بهتره

خوب بله خیلی هورا ولی اگه جواب سوالام کامل داده بشه دیگه خیلی هورا میشه راستش الان بیشتر گیج هستم .......... ایشالا برای همه دوستان حتی وقتی جواب سوالای بیشمار !!!!!!من رو هم نمی دن این لحظه ها اتفاق بیفته . الهی آمین
ولی جون فرزانه ( اسم اصلی من ) جواب بدین خیلی گیج شدم

فرزانه جون این جمله زیری از سایت ابوظبیه:
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
به نظر من معناش اینه که اگه از زمان مدیکال بیش از 6 ماه بگذره ویزایی که میگیرید بعدش بی اعتبار میشه اگه تا اون موقع وارد امریکا نشین البته
ظاهرا شما اگه فوریه مصاحبه داشتین 4 ماه از مدیکالتون گذشته بهتره تمدید بشه . بازم منتظر نظر خبرگان گروه بمونیم
در واقع این سوال میمونه که میشه اول ویزا رو پیک اپ کرد بعد رفت مدیکال تمدید کرد یا نه؟؟

(2015-06-05 ساعت 21:32)zhila1393 نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:53)jadooo نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:38)Iaccept نوشته:  

چقدر سرد ابراز کلیری میکنید دوست منBig Grin
ما یه رتبه میگیریم بیشتر زوق میکنیمBig Grin
بازم هورآآآآآآآآآآ
ایشالا آقاتونم میاد تو همین روزاآ
مدیکالم ب نظر من تمدید کنید بهتره

خوب بله خیلی هورا ولی اگه جواب سوالام کامل داده بشه دیگه خیلی هورا میشه راستش الان بیشتر گیج هستم .......... ایشالا برای همه دوستان حتی وقتی جواب سوالای بیشمار !!!!!!من رو هم نمی دن این لحظه ها اتفاق بیفته . الهی آمین
ولی جون فرزانه ( اسم اصلی من ) جواب بدین خیلی گیج شدم

فرزانه جون این جمله زیری از سایت ابوظبیه:
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
به نظر من معناش اینه که اگه از زمان مدیکال بیش از ۶ ماه بگذره ویزایی که میگیرید بعدش بی اعتبار میشه اگه تا اون موقع وارد آمریکا نشین البته
ظاهرا شما اگه فوریه مصاحبه داشتین ۴ ماه از مدیکالتون گذشته بهتره تمدید بشه . بازم منتظر نظر خبرگان گروه بمونیم
در واقع این سوال میمونه که میشه اول ویزا رو پیک اپ کرد بعد رفت مدیکال تمدید کرد یا نه؟؟

راستی از 20 مارچ یهو کلیر شدی؟ توی جون آپ نداشتی؟؟؟
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، Iaccept ، bahar101 ، p00ya2001 ، Daneshjo

سلام دوست عزيز
خيلي مبارك باشه. تو رو خدا واسه يه روز هم كه شده استرس رو بزار كنار و بعد از اين همه انتظار يه شب آرامش داشته باشيد. به نظر من هر چه زودتر خودتون و همسرتون با هم بريد و مديكالتون رو تمديد كنيد و شما زودتر پاسپورتتون رو به همراه مديكال جديد به سفارت برسونيد. آقاتون هم هر وقت اكي شد نهايتش اينه كه پاسپورتشو پيكاب مي كنيد. شايد هم تو اون چند روزي كه دبي، آنكارا يا ايروان بوديد ايشون هم ويزاش در اومد. من كاري به استرست ندارم. برات هورامو مي كشم[emoji3][emoji3][emoji3]
هوووووووووووووووووووووورررررررررررررااااااااااا
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Iaccept ، mamal amrikaei ، jadooo ، bahar101 ، samane1363 ، Daneshjo
(2015-06-05 ساعت 21:35)1362amin1362 نوشته:  

سلام دوست عزيز
خيلي مبارك باشه. تو رو خدا واسه يه روز هم كه شده استرس رو بزار كنار و بعد از اين همه انتظار يه شب آرامش داشته باشيد. به نظر من هر چه زودتر خودتون و همسرتون با هم بريد و مديكالتون رو تمديد كنيد و شما زودتر پاسپورتتون رو به همراه مديكال جديد به سفارت برسونيد. آقاتون هم هر وقت اكي شد نهايتش اينه كه پاسپورتشو پيكاب مي كنيد. شايد هم تو اون چند روزي كه دبي، آنكارا يا ايروان بوديد ايشون هم ويزاش در اومد. من كاري به استرست ندارم. برات هورامو مي كشم[emoji3][emoji3][emoji3]

امین جان آفر بسیار بسیار خوبی در مورد مدیکال با هم و پیکاپ ویزای همسرتون بعد از کلیری دادن
من اگه بودم این کارو میکردم
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، mfte.teacher ، jadooo ، bahar101 ، samane1363 ، Daneshjo
هوراآآآآآآآآآ
هوراآآآآآآآآ
.
.
.
.
بابا حالا حالاها در خدمتتونم Smile
میخاسم بگم فایو استار شدم Smile

چک ویزا امارات

سفرنامه

(2015-06-05 ساعت 21:35)1362amin1362 نوشته:  

سلام دوست عزيز
سلام به همه دوستان عزیز
تبریک به همه افرادی که کلیر شدند
از مدیران و صاحب نظران خواهش دارم که بنده رو راهنمایی کنید
من ماه فوریه مصاحبه داشتم و اخرین آپدیت من 20 مارچ هست به نظر شما ایمیل پیگیری بفرستم یا اینکه صبر کنم
از لطف شما سپاسگذارم
سلام دوستان عزیز
تبریک میگم به همه دوستانی که کلیر شدن
من فوریه مصاحبه داشتم و آخرین آپدیت من 20 مارچ هست
به نظر مدیران و دوستان صاحب نظر باید ایمیل پیگیری بفرستم یا اینکه صبر کنم
کیس نامبر : **2015as34
زمان مصاحبه : فوریه
تعداد افراد : 2 نفر
سفارت :آنکارا
تاریخ اپدیت : 11-12-16-26-27-فوریه - 20 مارچ -5 جون -9 جون هر دونفر
دریافت ویزا : منتظرم Smile
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-05 ساعت 22:00)Iaccept نوشته:  هوراآآآآآآآآآ
هوراآآآآآآآآ
.
.
.
.
بابا حالا حالاها در خدمتتونم Smile
میخاسم بگم فایو استار شدم Smile

Give me FIVE
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، HERMES7 ، Iaccept ، hilda60 ، bahar101 ، samane1363 ، بابراس ، Daneshjo
دوستان کسی اپ نداشته?!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: Iaccept ، mohammad384 ، Daneshjo
خدمت حمید عزیز و دوستان دیگری که کلیز شدند از صمیم قلب تبریک میگویم روند آپریل الان هم پیش گرفته شده و به نظر در چنر روز آینده تعداد زیادی از دوستان انشاء الله کلیر میشوند. در ده آپریل فقط در آنکارا 60 کیس کلیر شدند با این روند آپدیتها و کلیرها امید زیادی برای جون خواهیم داشت. فقط دوستان انرژی مثبت و امیدواری
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-06-05 ساعت 22:14)Radwin نوشته:  خدمت حمید عزیز و دوستان دیگری که کلیز شدند از صمیم قلب تبریک میگویم روند آپریل الان هم پیش گرفته شده و به نظر در چنر روز آینده تعداد زیادی از دوستان انشاء الله کلیر میشوند. در ده آپریل فقط در آنکارا 60 کیس کلیر شدند با این روند آپدیتها و کلیرها امید زیادی برای جون خواهیم داشت. فقط دوستان انرژی مثبت و امیدواری

دوستان من پیام خصوصی نمیتونم بفرستم باید پست بزارم
تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-05 ساعت 22:14)Radwin نوشته:  خدمت حمید عزیز و دوستان دیگری که کلیز شدند از صمیم قلب تبریک میگویم روند آپریل الان هم پیش گرفته شده و به نظر در چنر روز آینده تعداد زیادی از دوستان انشاء الله کلیر میشوند. در ده آپریل فقط در آنکارا 60 کیس کلیر شدند با این روند آپدیتها و کلیرها امید زیادی برای جون خواهیم داشت. فقط دوستان انرژی مثبت و امیدواری

انشاالله. ممنون از انرژی مثبتی که همیشه همراه کامنت های شماست. همچنان منتظریم آقا رادوین عزیز.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: Iaccept ، hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo
بچه ها رادوين عزيز اومد. هر كي سئوال داره بپرسه تا غيبش نزده[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، Iaccept ، sadri54 ، hilda60 ، bahar101 ، Nima4185 ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-05 ساعت 22:20)ارسطو نوشته:  

دوستان راهنمایی کنید چطور ایمیل پیگیری بفرستم به چه سایتی و با چه متنی
متشکرم
تشکر کنندگان: Nima4185 ، Daneshjo ، bahar101
(2015-06-05 ساعت 22:23)ارسطو نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 22:20)ارسطو نوشته:  

دوستان راهنمایی کنید چطور ایمیل پیگیری بفرستم به چه سایتی و با چه متنی
متشکرم
رادوین عزیز لطفا راهنمایی کنید
من فوریه مصاحبه رفتم و اخرین اپدیتم 20 مارچ بوده ایا نیاز هست ایمیل پیگیری بفرستم ؟
اگر نیاز به ایمیل هست با چه متنی باید بفرستم
متشکرم
تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان