کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
فکر کنم بعد از اپدیت شبانه 11 می که هر دو کیس بود و 12 می کیس اصلی - و لحظه بلحظه انتظار ایمیل کلیری- و اپدیت 27 می هر دو کیس که جواب ایمیل بود کلا پرونده ما حین نقل و انتقالات اشتباها به ریسایکل بین منتقل شده Big Grin بریم بخوابیم که این هفته هم انکارا خوابیده تا روز دوشنبه روز از نو روزی از نو... هر چند تا صبح دوشنبه باز هزار بار سایت رو چک می کنم. باور کنید عین خوره افتاده بجوونمون. یه ماه دیگه بیشتر از مدیکالمون نمونده 5 حولای مدیکال مجددیم. راه حلی اگر پیشنهاد میفرمایید خوشحال میشم.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: HERMES7 ، Iaccept ، mamal amrikaei ، hilda60 ، bahar101 ، mel ، varchandi ، Daneshjo
(2015-06-05 ساعت 22:37)zohreh-gh نوشته:  فکر کنم بعد از اپدیت شبانه 11 می که هر دو کیس بود و 12 می کیس اصلی - و لحظه بلحظه انتظار ایمیل کلیری- و اپدیت 27 می هر دو کیس که جواب ایمیل بود کلا پرونده ما حین نقل و انتقالات اشتباها به ریسایکل بین منتقل شده Big Grin بریم بخوابیم که این هفته هم انکارا خوابیده تا روز دوشنبه روز از نو روزی از نو... هر چند تا صبح دوشنبه باز هزار بار سایت رو چک می کنم. باور کنید عین خوره افتاده بجوونمون. یه ماه دیگه بیشتر از مدیکالمون نمونده ۵ حولای مدیکال مجددیم. راه حلی اگر پیشنهاد میفرمایید خوشحال میشم.

به امید خدا همین روزا کلیر میشین و هممون براتون هورا میکشیم
خدا تا حالاشو خواسته مطمعنن خودشم به بهترین نحو ردیفش میکنه
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: zohreh-gh ، Iaccept ، mamal amrikaei ، sadri54 ، hilda60 ، bahar101 ، mel ، Nima4185 ، Daneshjo
(2015-06-05 ساعت 22:40)arash56 نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 22:37)zohreh-gh نوشته:  فکر کنم بعد از اپدیت شبانه 11 می که هر دو کیس بود و 12 می کیس اصلی - و لحظه بلحظه انتظار ایمیل کلیری- و اپدیت 27 می هر دو کیس که جواب ایمیل بود کلا پرونده ما حین نقل و انتقالات اشتباها به ریسایکل بین منتقل شده Big Grin بریم بخوابیم که این هفته هم انکارا خوابیده تا روز دوشنبه روز از نو روزی از نو... هر چند تا صبح دوشنبه باز هزار بار سایت رو چک می کنم. باور کنید عین خوره افتاده بجوونمون. یه ماه دیگه بیشتر از مدیکالمون نمونده ۵ حولای مدیکال مجددیم. راه حلی اگر پیشنهاد میفرمایید خوشحال میشم.

ممنون از دلگرمیتون ... ولی انچنان در روز کذایی مصاحبه افیسر محترم با قاطعیت تمام قول دادن سه ماهه دیگه پیش دخترتون خواهید بود بهمون گفتن- -- که به همسرم گفتم بریم زندگی رو جمع و جور کنیم و بلیط امریکا رو هم بگیریم. اینا اهل دروغ نیستن و وقتی به ما گفت اگه تا دوهفته مونده به سه ماه ویزاتون نرسیده بود حتما ایمیل بزنید تا زودتر ویزاتون برسه که هیچ شکی نموند برامون. راستی دوستان میتونم تماس تلفنی هم داشته باشم؟ آیا شماره تلفنی که بشه فارسی صحبت کرد رو دارید؟ اگه هست محبت کنید ممنون میشم.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: bahar101 ، mel ، Daneshjo
(2015-06-05 ساعت 22:46)zohreh-gh نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 22:40)arash56 نوشته:  

ممنون از دلگرمیتون ... ولی انچنان در روز کذایی مصاحبه افیسر محترم با قاطعیت تمام قول دادن سه ماهه دیگه پیش دخترتون خواهید بود بهمون گفتن- -- که به همسرم گفتم بریم زندگی رو جمع و جور کنیم و بلیط آمریکا رو هم بگیریم. اینا اهل دروغ نیستن و وقتی به ما گفت اگه تا دوهفته مونده به سه ماه ویزاتون نرسیده بود حتما ایمیل بزنید تا زودتر ویزاتون برسه که هیچ شکی نموند برامون. راستی دوستان میتونم تماس تلفنی هم داشته باشم؟ آیا شماره تلفنی که بشه فارسی صحبت کرد رو دارید؟ اگه هست محبت کنید ممنون میشم.

بازم امیدتون رو از دست ندین.
والا من ارمنستان مصاحبه داشتم و کارمند فارسی زبان داشتن.فکر کنم سفارتهای دیگه هم دارن.فقط در مورد زنگ زدن دوستانی که تجربشون بیشتره توضیح بدن.
من فکر میکنم ضرری نباید داشته باشه بالاخره پیگیره کارتون هستین دیگه
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: zohreh-gh ، hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-05 ساعت 21:15)Iaccept نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:53)jadooo نوشته:  [quote='Iaccept' pid='620658' dateline='1433520481']
[quote='jadooo' pid='620656' dateline='1433520197']
سلام
من هم کلیر شدم خدا رو شکر
سوال اولتون : برا ما همچین ایمیلی نیومده شرمندهBig Grin ( شوخی کردم ، مورد داشتیم ده روز وخ دادن، دوست خوبمون laleht)، برا شما اگه ابوظبی نباشینو دردسر ویزا امارات نداشته باشین کافی ک نیس زیادم هس Smile
دوم: نه شما تشریف ببرین ویزارو بگیرین ،ریسک نکنین
سوم: سفارتتون تو امضاتون نیس، اگه ابوظبی بودین ک میرین nmc, برا آنکاراهم فک کنم باید ایمیل بزنین، ایروانم فک کنم مثل ابوظبیه
شما حتما مدیکالتونو تمدید کنین ب نظر من

شما اصلا نگران همسرتون نباشین، هر چن ک کار ایشونم هر چ زودتر اوکی میشه، ولی شما اگه واقعا قصد مهاجرت اصلا ریسک نکرده و هر چ زودتر پاسو ب سفارت برسونین

در ضمن شرایط خودتونو همسرتونم بگین ممنون میشیم، هم چنین سفارتتونBig Grin
موفق باشید

در ضمن یه نگاهم ب جمله ی آخر امضای بنده بنداز و شروع کن Smile

با کمال میل و ممنون از پاسختون . من کارمند یه بانک خصوصی هستم و رشته تحصیلیم هم فوق زبان انگلیسی هست و همسرم فوق مهندسی نرم افزار کامپیوتر و معافیت پزشکی از سربازی و شاغل در یک اداره نیمه دولتی هستند
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
تشکر کنندگان: hilda60 ، bahar101 ، mel ، samane1363 ، Daneshjo
دوستان ابوظبی در هفته گذشته کیا کلیر شدن و مصاحبشون کی بوده ممنون?
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-05 ساعت 21:32)zhila1393 نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:53)jadooo نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:38)Iaccept نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:33)jadooo نوشته:  سلام
من هم کلیر شدم خدا رو شکر البته برای شوهرم هنوز پروسه پندینگ مونده الان چند تا سوال خیلی جدی برام مطرح شده که خواهش می کنم جواب بدید بدجوری کلافه شدم اول اینکه در ایمیل آمده تاریخ انقضا 29 جون هست و حداکثر دو هفته قبل یعنی 15 جون ( امروز ۵ جون ) باید مدارک رو تحویل سفارت بدم ایا برای بقیه هم اینطور هست ؟ دوم اینکه من باید صبر کنم تا همسرم هم کلیر بشه بعد بریم برای تحویل ویزا ( اخه الان که فرصت خیلی کمه )؟؟ ما می خواهیم مدیکال رو تمدید کنیم برای اون باید چطور برنامه ریزی کنیم؟ توی این فرصت کمی که به من دادن و اینکه من نمی دونم همسرم کی کلیر می شه واقعاً گیج شدم که چه کار کنم ؟؟صبر کنم ؟ میشه دیگه ایندفعه جواب بدین خواهش می کنم ؟؟؟

چقدر سرد ابراز کلیری میکنید دوست منBig Grin
ما یه رتبه میگیریم بیشتر زوق میکنیمBig Grin
بازم هورآآآآآآآآآآ
ایشالا آقاتونم میاد تو همین روزاآ
مدیکالم ب نظر من تمدید کنید بهتره

خوب بله خیلی هورا ولی اگه جواب سوالام کامل داده بشه دیگه خیلی هورا میشه راستش الان بیشتر گیج هستم .......... ایشالا برای همه دوستان حتی وقتی جواب سوالای بیشمار !!!!!!من رو هم نمی دن این لحظه ها اتفاق بیفته . الهی آمین
ولی جون فرزانه ( اسم اصلی من ) جواب بدین خیلی گیج شدم

فرزانه جون این جمله زیری از سایت ابوظبیه:
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
به نظر من معناش اینه که اگه از زمان مدیکال بیش از ۶ ماه بگذره ویزایی که میگیرید بعدش بی اعتبار میشه اگه تا اون موقع وارد آمریکا نشین البته
ظاهرا شما اگه فوریه مصاحبه داشتین ۴ ماه از مدیکالتون گذشته بهتره تمدید بشه . بازم منتظر نظر خبرگان گروه بمونیم
در واقع این سوال میمونه که میشه اول ویزا رو پیک اپ کرد بعد رفت مدیکال تمدید کرد یا نه؟؟

(2015-06-05 ساعت 21:32)zhila1393 نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:53)jadooo نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 20:38)Iaccept نوشته:  
من هم کلیر شدم خدا رو شکر

چقدر سرد ابراز کلیری میکنید دوست منBig Grin
ما یه رتبه میگیریم بیشتر زوق میکنیمBig Grin
بازم هورآآآآآآآآآآ
ایشالا آقاتونم میاد تو همین روزاآ
مدیکالم ب نظر من تمدید کنید بهتره

خوب بله خیلی هورا ولی اگه جواب سوالام کامل داده بشه دیگه خیلی هورا میشه راستش الان بیشتر گیج هستم .......... ایشالا برای همه دوستان حتی وقتی جواب سوالای بیشمار !!!!!!من رو هم نمی دن این لحظه ها اتفاق بیفته . الهی آمین
ولی جون فرزانه ( اسم اصلی من ) جواب بدین خیلی گیج شدم

فرزانه جون این جمله زیری از سایت ابوظبیه:
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
به نظر من معناش اینه که اگه از زمان مدیکال بیش از ۶ ماه بگذره ویزایی که میگیرید بعدش بی اعتبار میشه اگه تا اون موقع وارد آمریکا نشین البته
ظاهرا شما اگه فوریه مصاحبه داشتین ۴ ماه از مدیکالتون گذشته بهتره تمدید بشه . بازم منتظر نظر خبرگان گروه بمونیم
در واقع این سوال میمونه که میشه اول ویزا رو پیک اپ کرد بعد رفت مدیکال تمدید کرد یا نه؟؟

راستی از 20 مارچ یهو کلیر شدی؟ توی جون آپ نداشتی؟؟؟

ممنون از راهنمایی تون من سفارت آنکارا بودم و 4 فقط خودم و 5 جون همراه همسرم آپ شدم و به فاصله یک ساعت از آپ خوردن ایمیل همسرم هم اومد
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
Jadooo, جان همسرتونم کلیرشدن!؟
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

(2015-06-05 ساعت 21:35)1362amin1362 نوشته:  
من هم کلیر شدم خدا رو شکر البته برای شوهرم هنوز پروسه پندینگ مونده الان چند تا سوال خیلی جدی برام مطرح شده که خواهش می کنم جواب بدید بدجوری کلافه شدم اول اینکه در ایمیل آمده تاریخ انقضا 29 جون هست و حداکثر دو هفته قبل یعنی 15 جون ( امروز ۵ جون ) باید مدارک رو تحویل سفارت بدم ایا برای بقیه هم اینطور هست ؟ دوم اینکه من باید صبر کنم تا همسرم هم کلیر بشه بعد بریم برای تحویل ویزا ( اخه الان که فرصت خیلی کمه )؟؟ ما می خواهیم مدیکال رو تمدید کنیم برای اون باید چطور برنامه ریزی کنیم؟ توی این فرصت کمی که به من دادن و اینکه من نمی دونم همسرم کی کلیر می شه واقعاً گیج شدم که چه کار کنم ؟؟صبر کنم ؟ میشه دیگه ایندفعه جواب بدین خواهش می کنم ؟؟؟

سلام دوست عزيز
خيلي مبارك باشه. تو رو خدا واسه يه روز هم كه شده استرس رو بزار كنار و بعد از اين همه انتظار يه شب آرامش داشته باشيد. به نظر من هر چه زودتر خودتون و همسرتون با هم بريد و مديكالتون رو تمديد كنيد و شما زودتر پاسپورتتون رو به همراه مديكال جديد به سفارت برسونيد. آقاتون هم هر وقت اكي شد نهايتش اينه كه پاسپورتشو پيكاب مي كنيد. شايد هم تو اون چند روزي كه دبي، آنكارا يا ايروان بوديد ايشون هم ويزاش در اومد. من كاري به استرست ندارم. برات هورامو مي كشم[emoji3][emoji3][emoji3]
هوووووووووووووووووووووورررررررررررررااااااااااا
مرسی دوست عزیزم بله درست می گید استرس بی استرس فقط اینکه من سفارت آنکارا هستم و پیکاپ پاسپورت امکان پذیر نیست . یعنی همسرم می تونه تا وقتی که مدیکالشون اکسپایر نشده اقدام کنه و همراه با من مدیکالشو تمدید کنه ؟ شرمنده که انقدر سوال می پرسمااااSad
تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
سلام ببخشید جو را بهم میرزم کسی این کیس را میشناسه 2015AS4573 ریجکت شده؟
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101
(2015-06-05 ساعت 23:10)Iaccept نوشته:  Jadooo, جان همسرتونم کلیرشدن!؟

خیر قربان اشتباه تایپی بنده بود ایمیل کلیر خودم آمد
تشکر کنندگان: Iaccept ، mel ، Daneshjo ، bahar101
درود بر همگی
میدونم ممکنه این پستم حذف بشه، پیشاپیش عذرخواهی میکنم از همه ...
اول از همه خواستم بگم قدر دوستی هاتون رو که بعضا در این شرایط نسبتا سخت شکل گرفته و ادامه داره بدونید.
من از صفحه اول این تاپیک رو دارم میخونم و الان بیش از 400 صفحه رو تقریبا خوندم و این داستان همچنان ادامه دارد ....
میبینم که خیلی از دوستان با توجه به اینکه ویزاهاشون رو هم گرفتن بازم اینجا فعال هستن و همقطاری هاشون رو راهنمایی میکنن. همگی قدر این کمک ها رو بدونیم و یادمون باشه با اینکه همه بی دریغ و بی انتظار اینکارو میکنن ولی دینی به گردن ما هست. اینکه ما هم کمک کنیم و حداقل اطلاعات خوبی رو در اختیار دیگران قرار بدیم. اینو بدونیم که همه کیس ها منحصربفرد هستن ولی تجمیع اطلاعات میتونه خیلی موثر باشه.
به امید اینکه همه به ارزوهاشون برسن و با گرفتن ویزا بهترین ها در انتظارمون باشه ...
موفق باشید ...
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-06-05 ساعت 23:11)jadooo نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 21:35)1362amin1362 نوشته:  

سلام دوست عزيز
خيلي مبارك باشه. تو رو خدا واسه يه روز هم كه شده استرس رو بزار كنار و بعد از اين همه انتظار يه شب آرامش داشته باشيد. به نظر من هر چه زودتر خودتون و همسرتون با هم بريد و مديكالتون رو تمديد كنيد و شما زودتر پاسپورتتون رو به همراه مديكال جديد به سفارت برسونيد. آقاتون هم هر وقت اكي شد نهايتش اينه كه پاسپورتشو پيكاب مي كنيد. شايد هم تو اون چند روزي كه دبي، آنكارا يا ايروان بوديد ايشون هم ويزاش در اومد. من كاري به استرست ندارم. برات هورامو مي كشم[emoji3][emoji3][emoji3]
هوووووووووووووووووووووورررررررررررررااااااااااا
مرسی دوست عزیزم بله درست می گید استرس بی استرس فقط اینکه من سفارت آنکارا هستم و پیکاپ پاسپورت امکان پذیر نیست . یعنی همسرم می تونه تا وقتی که مدیکالشون اکسپایر نشده اقدام کنه و همراه با من مدیکالشو تمدید کنه ؟ شرمنده که انقدر سوال می پرسمااااSad

بله. دو تايي با هم بريد و مديكال مجدد بديد. از روزي كه مديكالتون آماده مي شه دو تايي با هم شش ماه فرصت داريد. تو اين شش ماهي كه شما ويزات اعتبار داره همسرتون هم تعيين تكليف مي شن. يه حسي بهم مي گه ايشون هم به زودي كلير مي شن. بريد دنبال جمع و جور كردن خونه زندگي. [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: hilda60 ، bahar101 ، Iaccept ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، Daneshjo ، jadooo
امشب 5 جون یک آپدیت داشتیم. خیلی خوشحالم
کیس نامبر: 2015AS38XX>
ارسال فرمهای اولیه: 28می
تعدادافراد کیس: 1نفر
سفارت:انکارا
تاریخ کارنت شدن: 9 نوامبر
نامه دوم: 12 نوامبر
مصاحبه: فوریه
وضعیت: کلیرنس
آپدیتها: 11feb, 17feb 19feb , 24feb, 27feb, 2march, 9march،20march 1jun(by email),5jun,9jun, 11jun(name az sefat baraye clear shoda Smile )
120 روز انتظار
تشکر کنندگان: arash56 ، rbrb-2015 ، mel ، Iaccept ، hilda60 ، samane1363 ، hamid66 ، sadri54 ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، Daneshjo ، jadooo ، bahar101
(2015-06-06 ساعت 01:05)nikoo2468 نوشته:  امشب ۵ جون یک آپدیت داشتیم. خیلی خوشحالم

خداروشکر.تبریک میگم
تشکر کنندگان: mel ، Iaccept ، hilda60 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان