کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-06 ساعت 01:05)nikoo2468 نوشته:  امشب ۵ جون یک آپدیت داشتیم. خیلی خوشحالم

هوووررررراااااااا
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: mel ، Iaccept ، hilda60 ، samane1363 ، mamal amrikaei ، Daneshjo ، bahar101
ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم، نیاز به کمک دارم.
دوستان من الان ترکیه هستم و نیاز دارم که مبلغی دلار یا لیر بخرم، ریال نقد زیادی همراهم نیست و مجبورم از کارت شتاب برداشت کنم. راهکاری برای این مورد دارید؟ از صرافی های میدان تقسیم پرسیدم ریال چنج نمیکنن.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101
rbrb 2015 سلام :
من وقتى براى خريد لير و دلار رفته بودم ميدان فردوسى صرافى اگر اشتباه نكنم صرافى ملى بود
گفت كه ميتونه اينجا ريال بگيره و توى تركيه صرافى كه اون بهتون ميگه لير و يا دلار تحويل بگيريد
بنابراين شما يك نفر رو فردا صبح بفرست ميدان فردوسى كه هماهنگ كنه واينجا پول رو پرداخت كنه
و شما بتونى اونجا لير تحويل بگيرى .
البته گفت كه وقتى شما اونجا ارزت رو تحويل گرفتى و ok دادى طرف شما اينجا پول رو پرداخت ميكنه .
بازم اگه سؤالى داشتى من در خدمتم . شب بخير
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
تشکر کنندگان: بابراس ، laleht ، Daneshjo ، bahar101 ، samane1363 ، rbrb-2015
(2015-06-06 ساعت 01:05)nikoo2468 نوشته:  امشب ۵ جون یک آپدیت داشتیم. خیلی خوشحالم

سلام دوست عزیز
لطفا ادرس سایت که ایمیل پیگیری فرستادید و متن ایمیل رو اگه میشه برای من بزارید
متشکرم
کیس نامبر : **2015as34
زمان مصاحبه : فوریه
تعداد افراد : 2 نفر
سفارت :آنکارا
تاریخ اپدیت : 11-12-16-26-27-فوریه - 20 مارچ -5 جون -9 جون هر دونفر
دریافت ویزا : منتظرم Smile
از دوستانی که امسال برنده شدند عاجزانه خواهشمندم یه کم بخودشون سختی که چه عرض کنم !!!! راحتی بدن از تاپیک سال ۲۰۱۵ استفاده کنن تا جواب بیشتر سوالاتشون رو پیدا کنن . من بعنوان برنده ۲۰۱۶ خیلی به بچه های ۲۰۱۵ و راهنمایی شون ارادت دارم . سال به سال دریغ از پارسال . مخلص بروبکس ۲۰۱۵........
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، 1362amin1362 ، r.bazargan ، Daneshjo ، hilda60 ، bahar101 ، samane1363
(2015-06-06 ساعت 01:16)rbrb-2015 نوشته:  ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم، نیاز به کمک دارم.
دوستان من الان ترکیه هستم و نیاز دارم که مبلغی دلار یا لیر بخرم، ریال نقد زیادی همراهم نیست و مجبورم از کارت شتاب برداشت کنم. راهکاری برای این مورد دارید؟ از صرافی های میدان تقسیم پرسیدم ریال چنج نمیکنن.
Rbrb جان ، صرافي هاي داخل خيابون استقلال ريال چنج مي كنن. اگه ريال داري، من حداقل دو تا صرافي تو خ استقلال ديدم كه ريال چنج كنن.
اگه ريال نقد نداري برو به بانك ملت شعبه استانبول به اين آدرس

Büyükdere Cad. BinbirÇiçek Sokak No 1 I.Levent - İstanbul
كارتخوان شتاب دارند و مي توني مستقيم ارز بخري. اميدوارم فردا تعطيل نباشه.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، laleht ، Daneshjo ، bahar101
(2015-06-06 ساعت 01:51)ارسطو نوشته:  

سلام دوست عزیز
لطفا ادرس سایت که ایمیل پیگیری فرستادید و متن ایمیل رو اگه میشه برای من بزارید
متشکرم

ارسطو جان من نمي دونم شما كدوم سفارت بوديد و امضاء هم نداريد. اما اگر ابوظبي بوديد به روش زير عمل كنيد:
ابتدا به سايت
abudhabiivo.net
برو و در قسمت
contact us
ايميلت رو ارسال كن و اين رو بدون كه بيشتر از ٤٠٠ كاركتر نبايد بنويسي چون سابميت نمي كنه.
در خصوص سابجكت هم other بنويس كه جواب كليشه اي نياد برات. حقيقتاً متن خاصي رو در نظر ندارم و از ديگران دوستان خواهش مي كنم كه كمكتون كنن. ضمناً من فقط در مورد ابوظبي اطلاعات داشتم. ببخشيد ديگه[emoji4][emoji4]

(2015-06-06 ساعت 01:51)پرسپولیس6 نوشته:  از دوستانی که امسال برنده شدند عاجزانه خواهشمندم یه کم بخودشون سختی که چه عرض کنم !!!! راحتی بدن از تاپیک سال ۲۰۱۵ استفاده کنن تا جواب بیشتر سوالاتشون رو پیدا کنن . من بعنوان برنده ۲۰۱۶ خیلی به بچه های ۲۰۱۵ و راهنمایی شون ارادت دارم . سال به سال دریغ از پارسال . مخلص بروبکس ۲۰۱۵........

چاكر بروبكس ٢٠١٦[emoji6][emoji6][emoji6]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Daneshjo ، bahar101
(2015-06-05 ساعت 23:19)mehrdad_123 نوشته:  سلام ببخشید جو را بهم میرزم کسی این کیس را میشناسه 2015AS4573 ریجکت شده؟

مهرداد جان. متاسفانه ايشون تو سيس كه ريفيوز شدن.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

بچه های 2015 الان فعالترین و دوستانه ترین قسمت مهاجرسرا اینجاس . برای تک تک اعضای مهاجرسرا بخصوص این فروم آرزوی موفقیت دارم . منو به عنوان یه تاره وارد که آرزوی موفقیت همه تونو داره بپذیرید . امیدوارم بتونم بخشی از استرستونو کاهش بدم . با آرزوی کلیر شدن و ویزا برای همتون ...........
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، 1362amin1362 ، mel ، r.bazargan ، ARSAMNEW ، Daneshjo ، hilda60 ، bahar101
(2015-06-06 ساعت 02:14)پرسپولیس6 نوشته:  بچه های ۲۰۱۵ الان فعالترین و دوستانه ترین قسمت مهاجرسرا اینجاس . برای تک تک اعضای مهاجرسرا بخصوص این فروم آرزوی موفقیت دارم . منو به عنوان یه تاره وارد که آرزوی موفقیت همه تونو داره بپذیرید . امیدوارم بتونم بخشی از استرستونو کاهش بدم . با آرزوی کلیر شدن و ویزا برای همتون ...........

لطقا جهت وارد نمودن امضا راهنمایی کنید
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تشکر کنندگان: maryamb ، Daneshjo ، bahar101
اگه ارسالات بیشتر از ده تاس؛
کنترل پنل=» ویرایش امضا

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

2016ََََُAS8**
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

(2015-06-06 ساعت 02:21)پرسپولیس6 نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 02:14)پرسپولیس۶ نوشته:  بچه های ۲۰۱۵ الان فعالترین و دوستانه ترین قسمت مهاجرسرا اینجاس . برای تک تک اعضای مهاجرسرا بخصوص این فروم آرزوی موفقیت دارم . منو به عنوان یه تاره وارد که آرزوی موفقیت همه تونو داره بپذیرید . امیدوارم بتونم بخشی از استرستونو کاهش بدم . با آرزوی کلیر شدن و ویزا برای همتون ...........

لطقا جهت وارد نمودن امضا راهنمایی کنید

دوست عزيز اگه از برنامه تاپاتاك استفاده مي كنيد كه مستقيماً امكان درج امضاء وجود نداره. اما اگه از طريق خود سايت مهاجرسرا وارد مي شيد به روش زير عمل كنيد.
ابتدا به قسمت كنترل پنل كاربر رفته و سپس در سمت راست در قسمت پروفايل شما گزينه تغيير امضاء رو بزنيد و امضاء تون رو بنويسيد. البته فكر مي كنم رتبه تون بايد به ٥ برسه. شايدم لازم نباشه[emoji6][emoji6][emoji6]

تشکر کنندگان: Iaccept ، p00ya2001 ، Daneshjo ، bahar101 ، samane1363
رتبه نیس دادآش، تعداد ارساله Smile

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Daneshjo ، bahar101
(2015-06-06 ساعت 02:29)Iaccept نوشته:  رتبه نیس دادآش، تعداد ارساله Smile

Smile زندگی زیباست Smile

خواستم بنويسما تعداد ارسال. گفتم تو الان مي آي مي گي رتبه[emoji12][emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]

تشکر کنندگان: Iaccept ، mel ، p00ya2001 ، Daneshjo ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان