کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
چقدر جالب !
فایل سیمون رو رو تاریخ ها مرتب میکنم تعداد کیس مونده اپریل انکارا مثل مارچ ابوظبیه و تعداد مارچ ابوظبی مثل اپریل انکارا !
ارمنستان که از هر دو ماه کمتر از 20 تا کیس داره!
لول میرفتیم ارمنستان ها! Smile
تشکر کنندگان: laleht ، zohreh-gh ، بابراس ، Daneshjo ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، m.ghoreishi ، bahar101
(2015-06-05 ساعت 18:38)hamid66 نوشته:  بچه ها من هوراااااااااااااااااا شدم بلاخره اون ايميل قشنگه اومد برام و كلير شدم،
از همه دوستان و مديران عزيز كه راهنمايي كردن منو و هميشه دلگرمي ميدادن ممنونم و اميدوارم همتون اين لحظه رو به زودي تجربه كنيد واقعا حس خوبيه

حمید جان خیلی مبارکت باشه
هووووورررررررررااااااااااااا
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: Daneshjo ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، mohammad.1011 ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-05 ساعت 20:33)jadooo نوشته:  سلام
من هم کلیر شدم خدا رو شکر البته برای شوهرم هنوز پروسه پندینگ مونده الان چند تا سوال خیلی جدی برام مطرح شده که خواهش می کنم جواب بدید بدجوری کلافه شدم اول اینکه در ایمیل آمده تاریخ انقضا 29 جون هست و حداکثر دو هفته قبل یعنی 15 جون ( امروز ۵ جون ) باید مدارک رو تحویل سفارت بدم ایا برای بقیه هم اینطور هست ؟ دوم اینکه من باید صبر کنم تا همسرم هم کلیر بشه بعد بریم برای تحویل ویزا ( اخه الان که فرصت خیلی کمه )؟؟ ما می خواهیم مدیکال رو تمدید کنیم برای اون باید چطور برنامه ریزی کنیم؟ توی این فرصت کمی که به من دادن و اینکه من نمی دونم همسرم کی کلیر می شه واقعاً گیج شدم که چه کار کنم ؟؟صبر کنم ؟ میشه دیگه ایندفعه جواب بدین خواهش می کنم ؟؟؟

به نظرم منتظر نمونین و برین ویزاتون رو بگیرین
در رابطه با نوع وقت دادن برای دریافت ویزا چون سفارتم آنکارا نبوده شرمندم نمی تونم راهنمایی کنم
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: Daneshjo ، p00ya2001 ، jadooo ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-06 ساعت 10:49)varchandi نوشته:  [quote='hamid66' pid='620598' dateline='1433513287']
بچه ها من هوراااااااااااااااااا شدم بلاخره اون ايميل قشنگه اومد برام و كلير شدم،
از همه دوستان و مديران عزيز كه راهنمايي كردن منو و هميشه دلگرمي ميدادن ممنونم و اميدوارم همتون اين لحظه رو به زودي تجربه كنيد واقعا حس خوبيه

حمید جان مبارکت باشه
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-05 ساعت 22:00)Iaccept نوشته:  هوراآآآآآآآآآ
هوراآآآآآآآآ
.
.
.
.
بابا حالا حالاها در خدمتتونم Smile
میخاسم بگم فایو استار شدم Smile

مبارکه Iaccept عزیز
تشکر کنندگان: Daneshjo ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept ، samane1363
(2015-06-05 ساعت 22:23)ارسطو نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 22:20)ارسطو نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 22:14)Radwin نوشته:  خدمت حمید عزیز و دوستان دیگری که کلیز شدند از صمیم قلب تبریک میگویم روند آپریل الان هم پیش گرفته شده و به نظر در چنر روز آینده تعداد زیادی از دوستان انشاء الله کلیر میشوند. در ده آپریل فقط در آنکارا 60 کیس کلیر شدند با این روند آپدیتها و کلیرها امید زیادی برای جون خواهیم داشت. فقط دوستان انرژی مثبت و امیدواری

دوستان من پیام خصوصی نمیتونم بفرستم باید پست بزارم

دوستان راهنمایی کنید چطور ایمیل پیگیری بفرستم به چه سایتی و با چه متنی
متشکرم

دوست من
یه پست دیگه بزارین تا 10 پست بشین و امضاتونو بتونین بسازین
بعد دوستان میتونن بهتر راهنماییتون بکنن
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101
(2015-06-06 ساعت 01:16)rbrb-2015 نوشته:  ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم، نیاز به کمک دارم.
دوستان من الان ترکیه هستم و نیاز دارم که مبلغی دلار یا لیر بخرم، ریال نقد زیادی همراهم نیست و مجبورم از کارت شتاب برداشت کنم. راهکاری برای این مورد دارید؟ از صرافی های میدان تقسیم پرسیدم ریال چنج نمیکنن.

من تو خیابون استقلال ریال چنج کردم و راحت هم قبوا میکنه
البته من در سال 90 این کار رو انجام دادم
از تقسیم که وارد استقلال میشین فک کنم 100 یا 200 متر رفتم جلو دست چپ بود
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101 ، Iaccept
دوستان عزیز من داشتم پنجشنبه می امدم ایران فرودگاه استانبول چک کردم الهی شکر پدرم ۴ جون اپدیت شده بود. الان ایرانم سایتCEAC باز نمیشه. لطفا راهنمایی کنید. امیدوارم انتظار همه دوستان گلم تمام بشه
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101 ، r.bazargan ، Iaccept
(2015-06-06 ساعت 02:50)usatravel نوشته:  من هر شب میام تاپیک شما رو میخونم و واسه همتون دعا میکنم. امیدوارم زودتر همگی ویزا بگیرید و برین مرحله بعد . زبان بخونید فقط زبااااان

ممنون از لطف شما
مااااشاله ايرانيا چه كردن امسال همه كيس نامبرا سه رقمي SmileSmile
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: bahar101 ، usatravel ، Iaccept
(2015-06-05 ساعت 18:38)hamid66 نوشته:  بچه ها من هوراااااااااااااااااا شدم بلاخره اون ايميل قشنگه اومد برام و كلير شدم،

تبریک حمید خان ایشالا به سلامتی.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101 ، Iaccept
دوستان یکی استارت زنگ زدن به کی سی سی رو بزنه بقیش با من!تا کی باید سایت رو چک کنیم اخه?!!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-06 ساعت 03:53)Radwin نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 03:21)پرسپولیس۶ نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 03:16)پرسپولیس۶ نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 02:33)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 02:31)پرسپولیس۶ نوشته:  امضا چه شکلیه

يا خدااااااا[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
حالا iaccept جان. تو بقيشو توضيح بده[emoji6][emoji6]
باشه بابا به خودت نگیر بچه ی قدیمی و سینه سوخته . بابا بزرگ . استاد .
هرچی باشی دوسست داریم ..........
میدونم اینجا دیگه همه آخر تجربه ان . هیشکی هم اعصاب معصاب نداره مخصوصا واسه تازه واردا . حق با شماس . ببخشید

نه عزیز من تازه وارد و قدیمی نداریم اینجا همه با هم رفیقیم و قصدمون کمک به هم و کمتر کردن مشکلات دوستامونه. همه هم اعصاب معصاب دارن در حد لالیگا هیچکس هم آخر تجربه نیست. شما هرچی خواستی بیا بپرس، هرکس اگه از دستش بربیاد حتما جوابتو میده. ضمنا امضاء هم که خودت درست کردی در حد پورشه پانومرا. الان بیا ببین عزیزانی هستند که دارن ویزاشونو هم میگیرن هنوز امضاء ندارن. با ما هم غریبگی نکن. بچه های ۲۰۱۵ خیلی گلن، البته خودمو نکفتمBig Grin

واقعاَ همینطوره
رادوین جان یه دونه ای
تشکر کنندگان: Daneshjo ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-06 ساعت 09:16)nima24 نوشته:  تبریک به کلیرهای عزیز
یک سوال علمی
ایشااله وقتی کلیر شدیم چقدر وقت داریم تا بریم ویزا رو بگیریم؟
و این ویزا چند ماه است؟

تو همون نامه کلیر یا تو سایت (برای آنکارا و ایروان) میگن تا کی وقت دارین برای دریافت ویزا
به من فقط 2 هفته وقت دادن
ویزایی هم که بهتون میدن از تاریخ مدیکالتون حساب میشه و تا 6 ماه بعدش اعتبار داره
حالا اگه کلیرنس تون طول بکشه بهتره برید یه مدیکال مجدد بدین و ویزا با اعتبار 6 ماهه بگیرین
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Nima4185 ، nima24 ، laleht ، bahar101 ، r.bazargan ، mamal amrikaei ، Iaccept
(2015-06-06 ساعت 09:16)nima24 نوشته:  تبریک به کلیرهای عزیز
یک سوال علمی
ایشااله وقتی کلیر شدیم چقدر وقت داریم تا بریم ویزا رو بگیریم؟
و این ویزا چند ماه است؟

سفارت با همون ايميل كليري زماني كه بايد بري ويزات رو بگيري رو اعلام ميكنه
6ماه هم فرصت داري وارد خاك رنگين S U بشيSmile
شاد و پيروز باشيد
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، nima24 ، bahar101 ، mamal amrikaei
(2015-06-06 ساعت 08:37)tandis_n_m نوشته:  دوستان پزشک یه خبر خوب
ECFMG روند تایید مدارک پزشکان را مجددا شروع کرد.http://www.ecfmg.org/news/۲۰۱۵/06/05/update-verification-of-iranian-credentials/#sthash.rDrGhx4R.dpbs
یادتون باشه اول من گفتما Big Grin
حالا رتبه بدید Wink

همکار گرامی رتبه خدمتتان تقدیم شد ولی برای کلیر شدن هرچه سریعتان وگرنه این بازیها از جانب عزیزان کهنه شده. اتفاقا خیلی هم دلشان بخواهد. مطمئن باشید دست رد به سینه هیچ ایرانی نمیزنند
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: Daneshjo ، p00ya2001 ، tandis_n_m ، sadaf44 ، SAAM_60 ، bahar101 ، vahid1432 ، mamal amrikaei

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان