کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
امضا چه شکلیه
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101
(2015-06-06 ساعت 02:31)پرسپولیس6 نوشته:  امضا چه شکلیه

يا خدااااااا[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
حالا iaccept جان. تو بقيشو توضيح بده[emoji6][emoji6]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Iaccept ، mel ، m.ghoreishi ، Daneshjo ، jadooo ، bahar101
(2015-06-06 ساعت 02:31)پرسپولیس6 نوشته:  امضا چه شکلیه

ای شکلیBig Grin
ببین ای نوشته ها زیر کامنت منو میگن امضا Smile
شماره کیس
تاریخ ارسال ۲۶۰
کارنت شدن
.
.
.
جملات عشقی، حکیمانه، لینک سفرنامه ....

شما ک با کیس سه رقمی امضات خیلی. خوشگل میشهBig Grin
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: mel ، m.ghoreishi ، Daneshjo ، bahar101 ، samane1363
من هر شب میام تاپیک شما رو میخونم و واسه همتون دعا میکنم. امیدوارم زودتر همگی ویزا بگیرید و برین مرحله بعد . زبان بخونید فقط زبااااان
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
(2015-06-06 ساعت 02:24)Iaccept نوشته:  اگه ارسالات بیشتر از ده تاس؛
کنترل پنل=» ویرایش امضا

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile

مرسی از راهنمایی تون 1
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-06 ساعت 02:33)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 02:31)پرسپولیس۶ نوشته:  امضا چه شکلیه

باشه بابا به خودت نگیر بچه ی قدیمی و سینه سوخته . بابا بزرگ . استاد .
هرچی باشی دوسست داریم ..........
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

(2015-06-06 ساعت 03:16)پرسپولیس6 نوشته:  

میدونم اینجا دیگه همه آخر تجربه ان . هیشکی هم اعصاب معصاب نداره مخصوصا واسه تازه واردا . حق با شماس . ببخشید
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

بریم به امید دوشنبه Big Grin
میدونم که دوشنبه نوبت ۲۰ مارچی ها هست که دست و جیغ و هورااااااااااااااااااااااااا بکشن....

پس بزن بریم Wink
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-06-06 ساعت 03:21)پرسپولیس6 نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 03:16)پرسپولیس۶ نوشته:  

میدونم اینجا دیگه همه آخر تجربه ان . هیشکی هم اعصاب معصاب نداره مخصوصا واسه تازه واردا . حق با شماس . ببخشید

نه عزیز من تازه وارد و قدیمی نداریم اینجا همه با هم رفیقیم و قصدمون کمک به هم و کمتر کردن مشکلات دوستامونه. همه هم اعصاب معصاب دارن در حد لالیگا هیچکس هم آخر تجربه نیست. شما هرچی خواستی بیا بپرس، هرکس اگه از دستش بربیاد حتما جوابتو میده. ضمنا امضاء هم که خودت درست کردی در حد پورشه پانومرا. الان بیا ببین عزیزانی هستند که دارن ویزاشونو هم میگیرن هنوز امضاء ندارن. با ما هم غریبگی نکن. بچه های 2015 خیلی گلن، البته خودمو نکفتمBig Grin
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
سلام به همه دوستان گلم
اول هفته شد و بعد از تعطيلات كه البته اميدوارم كه خوش گذشته باشه بهتون
تبريك به همه عزيزاني كه كلير شدن و توصيه اكيد كه وقتو از دست ندن و حتمن واسه گرفتن ويزا هر چه سريعتر اقدام كنن
تبريك و تشكر براي دوستاني كه آپ ديت شدن و اينجا سريعاً اعلام كردن
تبريك به همه پيشكسوتان كه پنج ستاره شدن و رسيدن بالاي جدول.....
تشكر ويژه از مدير خوبمون آقا رضاي گل كه هميشه با پستايي كه ميزاره هم اطلاعات خوبي ميده و هم اميدواري
تشكر از همه دوستاني كه هميشه با دلسوزي و مهربوني راهنماي بقيه هستن ....آقا دمه همتون گرم
و دعاي خيرم براي همتون كه مثل خودم چشم انتظاريد....
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، zohreh-gh ، babak90 ، HERMES7 ، p00ya2001 ، Daneshjo ، m.ghoreishi ، hilda60 ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-06 ساعت 07:42)بابراس نوشته:  سلام به همه دوستان گلم
تبريك به همه عزيزاني كه كلير شدن و توصيه اكيد كه وقتو از دست ندن و حتمن واسه گرفتن ويزا هر چه سريعتر اقدام كنن
تشكر ويژه از مدير خوبمkون آقا رضاي گل كه هميشه با پستايي كه ميزاره هم اطلاعات خوبي ميده و هم اميدواري
تشكر از همه دوستاني كه هميشه با دلسوزي و مهربوني راهنماي بقيه هستن ....آقا دمه همتون گرم
سه ماه اولش سخته میگن بعدش دیگه بیحس میشه این انتظار رو نمیفمیم
یک 20 مارچی
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: 2015reza ، mamal amrikaei ، arezoue ، Daneshjo ، SAAM_60 ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-06 ساعت 01:05)nikoo2468 نوشته:  امشب ۵ جون یک آپدیت داشتیم. خیلی خوشحالم
سلام مبارکه به سلامتی ایشالا تا چند روز دیگه کلیر هستیم
کیس:   36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، Daneshjo ، bahar101 ، Iaccept
دوستان پزشک یه خبر خوب
ECFMG روند تایید مدارک پزشکان را مجددا شروع کرد.http://www.ecfmg.org/news/2015/06/05/update-verification-of-iranian-credentials/#sthash.rDrGhx4R.dpbs
یادتون باشه اول من گفتما Big Grin
حالا رتبه بدید Wink
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
(2015-06-06 ساعت 08:37)tandis_n_m نوشته:  دوستان پزشک یه خبر خوب
ECFMG روند تایید مدارک پزشکان را مجددا شروع کرد.http://www.ecfmg.org/news/۲۰۱۵/06/05/update-verification-of-iranian-credentials/#sthash.rDrGhx4R.dpbs
یادتون باشه اول من گفتما Big Grin
حالا رتبه بدید Wink
مرسي تنديس. خبر بد رو من داده بودم. خوشحالمون كردي كه خبر خوب رو تو دادي. ايشا... خبر خوب اصلي ...
يه رتبه هم تقديمت به خاطر اينكه هميشه از اين خبرهاي خوب بدي.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، p00ya2001 ، tandis_n_m ، laleht ، Daneshjo ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-06 ساعت 08:19)satan نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 07:42)بابراس نوشته:  سلام به همه دوستان گلم
تشكر ويژه از مدير خوبمkون آقا رضاي گل كه هميشه با پستايي كه ميزاره هم اطلاعات خوبي ميده و هم اميدواري
سه ماه اولش سخته میگن بعدش دیگه بیحس میشه این انتظار رو نمیفمیم
یک 20 مارچی
انتظار هميشه سخته....ولي معمولن وقتي طولاني ميشه حساسيت آدما كمتر ميشه و با شرايط كنار ميانSad
به هر حال اول هفته خواستم با اين پست خوشحال باشيمو و با انرژي هفته رو شروع كنيم...
اندكي صبر سحر نزديك است....Shy
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، p00ya2001 ، nima24 ، 2015reza ، Daneshjo ، bahar101 ، satan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان