کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
بالاخره 20 مارچ شد 5جون. البته از 2جون تا امروز نت نداشتم. نمیدونم اون وسطها آپدیت دیگه ای هم بوده یا نه
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
(2015-06-06 ساعت 13:35)Abdorrezaa نوشته:  بالاخره 20 مارچ شد ۵جون. البته از ۲جون تا امروز نت نداشتم. نمیدونم اون وسطها آپدیت دیگه ای هم بوده یا نه

مبارك باشه عبدالرضا جان. انشالله تو همين روزا پاك پاك مي شي[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، p00ya2001 ، r.bazargan ، bahar101 ، nima24 ، mohammad384 ، Daneshjo ، mamal amrikaei
وقتی واسه اضافه کردن خانواده توی CSC تلاش میکنم خطا میده باید چه کار کرد. لطفا کمک کنید
ببخشید اینجا نوشتم توی گفتگوی CSC هیشکی جواب نداد.
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Iaccept
دوستان امروز این حقیر را با رتبه هاشون شرمنده کردن, که جادارد همینجا از آنها تشکر کنم. حال جهت انبساط خاطر دوستان این را بگم که یک انفجار بزرگ از کلیرنس (در ابعاد و اندازه های بیگ بنگ) در راهه, که در ادامه توضیح خواهم داد, فعلا کیس 2015AS3529 از ایروان کاملا کلیر شده, را داشته باشید.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-06-06 ساعت 12:58)rz59 نوشته:  دوستان
من بعد از يكي دو تا آپ بعد از مصاحبه تا حالا كه يك ماه و نيم از مصاحبه ميگذره آپديتي نداشتم، نمي دونم بايد خوشحال باشم يا ناراحت. آفيسر به من گفت مدت كليرنس شما ٢ ، ٣ يا ٤ ماه طول ميكشه ولي از طرفي وقتي اصلا آپ نداري فكر ميكني كه انگار روي پروندت كاري انجام نميشه. راستي وقتي آفيسر مدت زمان كليرنس را اعلام ميكنه ميتونيم رو حرفش حساب كنيم؟

شرایط من هم دقیقا همینطوره با این حال به نظر من جای نگرانی نداره. اول اینکه سفارت ابوظبی نشون داده منظم تر و سریعتر از دو سفارت دیگه کلیر میکنه و دوم اینکه بنظر من حدااقل زمان نرمال کلیر شدن 3 ماهه چه ap داشته باشه یا نداشته باشه.
کیس نامبر: 2015AS4XXX>تعداد اعضای کیس: دو نفر > سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییر دادن> ارسال فرم ها: 30 jun> کارنت: 10 february> مصاحبه : 26 آپریل> خانم یکضرب و من AP > کلیر : 20 سپتامبر
تشکر کنندگان: rz59 ، nima24 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، Iaccept ، samane1363 ، بابراس
اقا پیمان شما اپ نداشتید?
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-06 ساعت 14:55)neda733 نوشته:  اقا پیمان شما اپ نداشتید?
خانم ندا شما چطور ، آيا در اين مدت آپ داشتيد؟ زمان مصاحبه ما تقريبا به هم نزديك هست.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: Daneshjo
تبریک به همه ی دوستانی که کلیر شدن Smile
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: Daneshjo ، mamal amrikaei ، Iaccept ، jadooo
اخرین اپدیت ما ۳۰ اپریله!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: r.bazargan ، rz59 ، Daneshjo ، Iaccept ، SAAM_60 ، samane1363
(2015-06-06 ساعت 14:31)khalilkhah نوشته:  دوستان امروز این حقیر را با رتبه هاشون شرمنده کردن, که جادارد همینجا از آنها تشکر کنم. حال جهت انبساط خاطر دوستان این را بگم که یک انفجار بزرگ از کلیرنس (در ابعاد و اندازه های بیگ بنگ) در راهه, که در ادامه توضیح خواهم داد, فعلا کیس 2015AS3529 از ایروان کاملا کلیر شده, را داشته باشید.

شديداً منتظر بيگ بنگ بزرگي كه پيش بيني كرديد هستمBig GrinWink
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: ginjer ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، samane1363
(2015-06-06 ساعت 15:10)neda733 نوشته:  اخرین اپدیت ما ۳۰ اپریله!

ما هم تنها آپدیت به درد بخورمون 2 جون هست که نمیدونم واقعا بدرد بخوره یا نه چون من آپدیت شدم اما شوهرم که ap خورده اپدیت نشدهShy
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo ، Iaccept
(2015-06-06 ساعت 13:01)mehrdad_123 نوشته:  
من بعد از يكي دو تا آپ بعد از مصاحبه تا حالا كه يك ماه و نيم از مصاحبه ميگذره آپديتي نداشتم، نمي دونم بايد خوشحال باشم يا ناراحت. آفيسر به من گفت مدت كليرنس شما ٢ ، ٣ يا ٤ ماه طول ميكشه ولي از طرفي وقتي اصلا آپ نداري فكر ميكني كه انگار روي پروندت كاري انجام نميشه. راستي وقتي آفيسر مدت زمان كليرنس را اعلام ميكنه ميتونيم رو حرفش حساب كنيم؟
از منم دقیقا مثل شما است دقیقا دو تا آپ بعد مصاحبه تا حالام هیچی ! بد رفته رو اعصابم

منم فقط دو تا آپ داشتم
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Iaccept
دوستان رتبه ها رو خيرات كنيد ....جاي دوري نميره ....شاد كنيم همو تا دل خودمونم شادبشه.
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: varchandi ، p00ya2001 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، Iaccept ، samane1363
(2015-06-06 ساعت 14:44)peyman55 نوشته:  

شرایط من هم دقیقا همینطوره با این حال به نظر من جای نگرانی نداره. اول اینکه سفارت ابوظبی نشون داده منظم تر و سریعتر از دو سفارت دیگه کلیر میکنه و دوم اینکه بنظر من حدااقل زمان نرمال کلیر شدن ۳ ماهه چه ap داشته باشه یا نداشته باشه.

پیمان جان
شما 26 آپریل ابوظبی بودین؟
ندیدمتون تو سفارت؟
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: r.bazargan ، Daneshjo ، Iaccept
نه ۲۷ اپریل مصاحبه داشتن!
اعضای کیس دونفر