موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
RE: تغییر زمان و یا محل مصاحبه
سلام دوستان،لطفأ نظراتتونو سريعأ بهم بگين شماهايي كه تجربه دارين،به من گفتن شوهرم كه معافيت كفالت داره و با در نظر داشتن اين حوضوع كه كيس برنده خودم هستم و خانه دار و بدون سابقه كار و سن زير ٢٥،از اونجايي كه به احتمال زياد خودم ويزا يكضرب ميگيرم،براي اينكه همسرم هم يكضرب باشه، سفارت ابوظبي بهتره،ايا اين كار به صلاح هست؟
سفارت پيشنهاد شده به ما انكارا هستش،ولي ما شنيديم تجربه ثابت كرده ابوظبي با توجه به شوايط شوهرم يكضرب راحت تر ميده تا انكارا
خواهشأ جوابم رو بديد چون فرم ٢٦٠ رو هنوز ارسال نكردم
دوستان اين سوالي بود كه تو تاپيك هاي ديگه پرسيدم،كيس هاي ٢٠١٥ كه براي مصاحبه رفتن لطفأ از تجربشون بگن،ايا براي شرايط من و همسرم و يا به طور كلي شرايط يكضربي،ابوظبي براي ما بهتره؟
با توجه به اينكه هزينه ي اونجا بيشتر و براي من كمي مشكل ميشه و مصاحبم تابستون ميشه و اونجا جهنم و اينكه از اول نميدونم به چه علتي دلم با انكارا بوده و هست...
به نظرتون اگه انكارا برم پشيمون ميشم؟؟؟؟؟ لطفأ جوابم رو بدين،فرم ٢٦٠ رو ارسال نكردم
شماره كيس: 6057
تاریخ رویت قبولی:۲۰۱۵'may 05
کنسولگري ankara
تعداد افراد منظور در کیس: 2
ارسال فرمهای سری اول : 2015-jun-30
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:4May
دریافت کلیرنس:4May
دریافت ویزا:يك ضرب6May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا اين لحظه ١١ ميليون
مقصد: تا اين لحظه هدف North Carolina
خدايا به اميد خودت،نه بنده هاي بي خودت☺️
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 13:58)asal1372 نوشته: (2015-06-07 ساعت 12:23)afshin.as نوشته: (2015-06-07 ساعت 11:02)laleht نوشته: (2015-06-07 ساعت 10:56)asal1372 نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:21)رضا۲۰۱۵ نوشته: سلام
تبریک میگم
اول که خوب اون ریجکت شما در لاتاری اتون تاثیر نداره فقط اعلام میکنید که ریجکت شدین در فرم 260.
برای پرونده دانشجویی تون بنظرم وقت سفارت نگیرین چون لاتاری برنده شدین احتمال رجکتی بالاس چون یه بار هم ریجکت شدین!
برای ویزای داشنحویی همون طور که میدونید اکثر بچه ها با 214b ریجکت میشن! میگن بهش عدم تمکن مالی ولی در اصل افیسر تشخیص میده که شما برنمیگردی!
شاید بحوای برای ویزای بنظرم می تونی برای دانشجوییت اقدام کنی ولی به نظرم باتوجه به ریجکتی و لاتاری ات به نتیجه نمی رسی!
از اون طرف هم اگر لاتاری شما تبدیل به ویزا نشه کلا قید رفتن رو باید بزنید.
بنظرم با توجه به کیس نامبر خوبتون رو لاتاری تمرکز کنید.
موفق باشید.
از همه دوستان خوبم مچكرم كه من را راهنمايي كرديد. من قطعا" پروسه لاتاري رو جلو مي برم. اما تنها نگرانيم الان اينه كه من در شركت دولتي نفت و گازي و هم همسرم در شركت خصوصي نفت و گاز كار مي كنيم. سري قبل كه در پروسه ويزاي j1 ريجكت شدم بر اساس عدم تمكن مالي نبود بلكه بر اساس تحريم نفت و گاز بوذ. با وجود اينكه من و همسرم هر دو كارشناس در اين شركت ها هستيم نه يك مدير.
اصلا حرفتونو قبول ندارم نمیدونم دلیل ریجکتی شما چی بوده اما من کارمند رسمی وزارت نفت هستم و 21 روزه کلیر شدم یکی دیگه از بچه ها هم اگه اشتباه نگم atefeh ایشون هم مصاحبه آنکارا بودن ایشون هم مثل من کارمند رسمی وزارت نفت بودن و چند وقت پیش کلیر شدن
دلیل ریجکتی شما هر چی بوده کارمند دولت بودن اونم تو شرکت نفت نمیتونسته باشه سلام در تایید حرف دوست عزیزم بگم که بله ایشون درست میگن روزی که بنده مصاحبه داشتم در 11 فوریه روز قبلش دوستم رفت سفارت که اونم دانشجو شرکت نفت در مقطع فوق لیسانس بود ایشون سربازیم نرفته بود و یه ضربم ویزا گرفت پس دانشجو بودن ویا شاغل بودن در این رشته دلیل کافی برای ریجکت شدن نیست .
دوستان خوبم من در مورد ويزاي j1 كه به نوعي ويزاي دانشجويي هست توسط آفيسر ارمنستان ريجكت شدم.در ايميلي هم كه به من زدن به صراحت گفتن كه به دليل تحريم شركت هاي نفت و گازي ريجكت شده اي. اما حالا كه برنده لاتاري ۲۰۱۶ با case number 26xxشدم نگرانم كه در مورد گرفتن ويزا آيا براي من مشكلي پيش مي آيد؟
در ضمن رشته من هم فوق ليسانس مهندسي مواد در شركت نفت و به عنوان كارشناس فني در آنجا كار ميكنم.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/ ارسال فرمds260 : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون 
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیز، این ایمیلی که برای پیگیری کلير شدنمون می زنیم، باید تو این ایمیل چه مشخصاتي بزاریم? کیس نامبر به تنهایی کافی هس? یا تعداد نفرات کیس و اسم ها ي افراد کیس هم نيازه?
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 14:11)samirakn نوشته: سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیز، این ایمیلی که برای پیگیری کلير شدنمون می زنیم، باید تو این ایمیل چه مشخصاتي بزاریم? کیس نامبر به تنهایی کافی هس? یا تعداد نفرات کیس و اسم ها ي افراد کیس هم نيازه? برای ایمیل زدن فقط شماره کیس و ایمیل ادرس از شما میخواد و بعد داخل انکادر درخواست خود را ذکر می کنید. نیازی به وارد کردن اطلاعات همراهان نیست. موفق باشید.
ورود به امریکا 16 جولای
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-07 ساعت 14:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-07 ساعت 14:28 توسط بابراس.)
(2015-06-07 ساعت 13:54)varchandi نوشته: دوستان با تجربه
سلام لطفاَ به این سوالم که شاید خودم جوابشو بدونم پاسخ بدین 
تازه سفارت کیس منو برای صدور ویزا شناخت توش نوشته مدیکال جدید میخواد
تئ ایمیل گفته بودن اگه ویزا با ۶ ماه بخواهید مدیکال جدید میخواد
این مطابق معمول یه متن که برای همه میزنن دیگه درسته
آخه من ویزا رو دادم پیکاپ بشه خودم نیستم برم مدیکال 
دوست خوبم شما تا 26 اكتبر وقت دارين برين US
وقتي پاستونو دادين واسه پيكاپ ديگه مديكال نميخاد
اگر قرار بر اين بود كه مدت زمان فرصتتون واسه رفتن به USرو افزايش بدين و همچنان با پيكاپ ميخواستين ويزا رو دريافت كنيد بايد مثل سفرنامه دوم آقا بهداد عمل مي كرديد
اگر منظورتون تذكر سفارت به شما مبني بر تمديد مديكاله كه معمولاً اين جمله رو براي كساني كه زمان كمي واسه رفتن با توجه به مدت زمان اعتبار ويزا دارن ، ميزنن ...ولي براي شما كه فرصت دارين عجيبه....
بازمانده لاتاري 2015
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نمی دانم کدامتان مصاحبه آقا محمد (کانال کاملی) را با سارا گرو دیدید, من این مصاحبه را چندین بار دیدم, یک نکته که تو این مصاحبه وجود داشت, مدت زمان کلیرنس بود که می گفت به شش هفته کاهش یافته. در اصل تعداد انگشت شماری از کیس ها ممکن است شش هفته کلیر شوند, از طرفی مقامی همچون سارا گرو, غیرممکن است حرفی تو هوا بزنه, پس یک سری منسه, بگذریم من می گم صحبتش کاملا صحیح است و منظورش شش هفته کاری هست, یعنی تقریبا دو ماه, حالا سوالی که اینجا پیش می آید این است که پس چرا در واقعیت دو ماهه کلیر نمی شویم؟ از طرفی معمولا افراد خبره می گویند اگر زمان کلیر از دو ماه گذشت ایمیل پیگیری بزنید (حتی افسر در سفارت به متقاضیان گفته)
حالا نتیجه گیری: من فکر می کنم به دلیل حجم کاری ممکن است پرونده ها دچار فراموشی شود, که با ایمیل دوباره به چرخه بررسی بر می گردند, ولی در عمل می بینیم که این ایمیل ها هم نتیجه خاصی نمی دهد. من فکر می کنم برای رفع این مشکل موارد ذیل باید مد نظر قرار گیرید:
1) محتوای ایمیل: نامه نگاری در انگلیسی از اهمیت بسیار بالایی برخورداست. اگر محتوای نامه و کلمات بکار رفته صحیح انتخاب نشود. ممکن است به ایمیل شما توجه نشود.
2) دومین مسئله به کی ایمیل زدن است: سارا گرو می گفت برخی وقت ها تعداد ایمیل ها بقدری زیاد است که آنها را نمی خواند, از طرفی سازمان هایی که مسئول رسیدگی پرونده هستند, در جایی دیگر قرار دارند. اگر می شد لیستی از آنها تهیه کرد و مستقیما به آنها ایمیل زد شاید فرجی شود
نظر دوستان چیست؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 11:39)houshym نوشته: دوستان قدیمی
چه مدت کیس در حالت in transit میمونه ؟ بعدش چی میشه ؟ دوستان
کسی پاسخ نمیده؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 13:54)varchandi نوشته: دوستان با تجربه
سلام لطفاَ به این سوالم که شاید خودم جوابشو بدونم پاسخ بدین 
تازه سفارت کیس منو برای صدور ویزا شناخت توش نوشته مدیکال جدید میخواد
تئ ایمیل گفته بودن اگه ویزا با ۶ ماه بخواهید مدیکال جدید میخواد
این مطابق معمول یه متن که برای همه میزنن دیگه درسته
آخه من ویزا رو دادم پیکاپ بشه خودم نیستم برم مدیکال  جناب ورچندی این برای کسایی هستش که اعتبار مدیکال شون رو به اتمام هست نه شما که همین اواخر رفتین.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-07 ساعت 14:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-07 ساعت 14:43 توسط بابراس.)
(2015-06-07 ساعت 14:26)houshym نوشته: (2015-06-07 ساعت 11:39)houshym نوشته: دوستان قدیمی
چه مدت کیس در حالت in transit میمونه ؟ بعدش چی میشه ؟ دوستان
کسی پاسخ نمیده؟
تا زماني كه نامه دوم جايگزين نامه اول شود كه وضعيت از in transit به ready
تغيير ميكند يعني پرونده شما به سفارت مورد نظر رسيده و آماده است براي مصاحبه كه زمان آن بستگي به زمان ارسال فرم S260 از طرف شما داره
بازمانده لاتاري 2015
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 14:25)khalilkhah نوشته: دوستان نمی دانم کدامتان مصاحبه آقا محمد (کانال کاملی) را با سارا گرو دیدید, من این مصاحبه را چندین بار دیدم, یک نکته که تو این مصاحبه وجود داشت, مدت زمان کلیرنس بود که می گفت به شش هفته کاهش یافته. در اصل تعداد انگشت شماری از کیس ها ممکن است شش هفته کلیر شوند, از طرفی مقامی همچون سارا گرو, غیرممکن است حرفی تو هوا بزنه, پس یک سری منسه, بگذریم من می گم صحبتش کاملا صحیح است و منظورش شش هفته کاری هست, یعنی تقریبا دو ماه, حالا سوالی که اینجا پیش می آید این است که پس چرا در واقعیت دو ماهه کلیر نمی شویم؟ از طرفی معمولا افراد خبره می گویند اگر زمان کلیر از دو ماه گذشت ایمیل پیگیری بزنید (حتی افسر در سفارت به متقاضیان گفته)
حالا نتیجه گیری: من فکر می کنم به دلیل حجم کاری ممکن است پرونده ها دچار فراموشی شود, که با ایمیل دوباره به چرخه بررسی بر می گردند, ولی در عمل می بینیم که این ایمیل ها هم نتیجه خاصی نمی دهد. من فکر می کنم برای رفع این مشکل موارد ذیل باید مد نظر قرار گیرید:
۱) محتوای ایمیل: نامه نگاری در انگلیسی از اهمیت بسیار بالایی برخورداست. اگر محتوای نامه و کلمات بکار رفته صحیح انتخاب نشود. ممکن است به ایمیل شما توجه نشود.
۲) دومین مسئله به کی ایمیل زدن است: سارا گرو می گفت برخی وقت ها تعداد ایمیل ها بقدری زیاد است که آنها را نمی خواند, از طرفی سازمان هایی که مسئول رسیدگی پرونده هستند, در جایی دیگر قرار دارند. اگر می شد لیستی از آنها تهیه کرد و مستقیما به آنها ایمیل زد شاید فرجی شود
نظر دوستان چیست؟
به نظرم اولاً در اوردن ليست اونا به هيچوجه امكان پذير نيست چون افسر مصاحبه كننده ليست بلند بالايي از نهاد هاي مختلف داره كه در زمان مصاحبه با توجه به ديد خودش بعضي از اونا رو تيك ميزنه پس عملاً مشخص نيست كه پرونده به كدوم نهاد ارسال شده ....
ثانياً ايميل زدن به اين نهاد ها با توجه به ساختار پيچيده اونها كار بيهوده ايي است چون مثلاً شما به كدوم بخش اون سازمان ميخواهيد ايميل بزنين
ولي در خصوص محتواي ايميل نظرم با شما موافقه يعني مي بايست حتماً محتواي ايميل در عين كوتاه بودن از جملات صحيح انگليسي و اداري پيروي كنه و دقيقاً با شفافيت كامل درخواست عنوان گردد لذا از دوستان اگر كسي مسلط به نامه نگاري به زبان انگليسي است ،اگر زحمت بكشه و يك متن كاملن دقيق و حساب شده تهيه كنه جهت استفاده دوستان ديگه خيلي خيلي خوب وبدرد بخور خواهد بود.
بازمانده لاتاري 2015
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 14:25)khalilkhah نوشته: دوستان نمی دانم کدامتان مصاحبه آقا محمد (کانال کاملی) را با سارا گرو دیدید, من این مصاحبه را چندین بار دیدم, یک نکته که تو این مصاحبه وجود داشت, مدت زمان کلیرنس بود که می گفت به شش هفته کاهش یافته. در اصل تعداد انگشت شماری از کیس ها ممکن است شش هفته کلیر شوند, از طرفی مقامی همچون سارا گرو, غیرممکن است حرفی تو هوا بزنه, پس یک سری منسه, بگذریم من می گم صحبتش کاملا صحیح است و منظورش شش هفته کاری هست, یعنی تقریبا دو ماه, حالا سوالی که اینجا پیش می آید این است که پس چرا در واقعیت دو ماهه کلیر نمی شویم؟ از طرفی معمولا افراد خبره می گویند اگر زمان کلیر از دو ماه گذشت ایمیل پیگیری بزنید (حتی افسر در سفارت به متقاضیان گفته)
۱) محتوای ایمیل: نامه نگاری در انگلیسی از اهمیت بسیار بالایی برخورداست. اگر محتوای نامه و کلمات بکار رفته صحیح انتخاب نشود. ممکن است به ایمیل شما توجه نشود.
۲) دومین مسئله به کی ایمیل زدن است: سارا گرو می گفت برخی وقت ها تعداد ایمیل ها بقدری زیاد است که آنها را نمی خواند, از طرفی سازمان هایی که مسئول رسیدگی پرونده هستند, در جایی دیگر قرار دارند. اگر می شد لیستی از آنها تهیه کرد و مستقیما به آنها ایمیل زد شاید فرجی شود
نظر دوستان چیست؟ منم با شماموافقم و احتمال اینکه ایمیل ها رو نخونند زیاده ولی راه حل و نمیدونم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 13:58)Matin625 نوشته: RE: تغییر زمان و یا محل مصاحبه
سلام دوستان،لطفأ نظراتتونو سريعأ بهم بگين شماهايي كه تجربه دارين،به من گفتن شوهرم كه معافيت كفالت داره و با در نظر داشتن اين حوضوع كه كيس برنده خودم هستم و خانه دار و بدون سابقه كار و سن زير ٢٥،از اونجايي كه به احتمال زياد خودم ويزا يكضرب ميگيرم،براي اينكه همسرم هم يكضرب باشه، سفارت ابوظبي بهتره،ايا اين كار به صلاح هست؟
سفارت پيشنهاد شده به ما انكارا هستش،ولي ما شنيديم تجربه ثابت كرده ابوظبي با توجه به شوايط شوهرم يكضرب راحت تر ميده تا انكارا
خواهشأ جوابم رو بديد چون فرم ٢٦٠ رو هنوز ارسال نكردم
دوستان اين سوالي بود كه تو تاپيك هاي ديگه پرسيدم،كيس هاي ٢٠١٥ كه براي مصاحبه رفتن لطفأ از تجربشون بگن،ايا براي شرايط من و همسرم و يا به طور كلي شرايط يكضربي،ابوظبي براي ما بهتره؟
با توجه به اينكه هزينه ي اونجا بيشتر و براي من كمي مشكل ميشه و مصاحبم تابستون ميشه و اونجا جهنم و اينكه از اول نميدونم به چه علتي دلم با انكارا بوده و هست...
به نظرتون اگه انكارا برم پشيمون ميشم؟؟؟؟؟ لطفأ جوابم رو بدين،فرم ٢٦٠ رو ارسال نكردم
دوست عزیز موضوعی که مطرح کردید نظر دادن در موردش کار سختی هست درسته که افیسر ترکیه امسال سخت گیره ولی شاید سال دیگه اون اقا اونجا نباشه در مورد امارات من اطلاعی در مورد افیسر و کلیر کردنشون ندارم ولی مشکل امارات گرفتن ویزای خود امارات هست شرایط شما برای گرفتن ویزای یه ضرب خوبه وبه نظر من برید جایی که راحتتر هستید.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شماره 2015AS5174 نصفه نیمه کلیر شد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
|