کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
این صفحه داره ۷۰۰ تایی میشه ولی ما همچنان منتظر یه آپ خوشگل از کی سی سی Big Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: Mahboy ، لیدا59 ، farrokh33 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo
یه چیزی ته دلمه بگم لطفا کیسهای بالایی ناراحت نشن
من با اینکه کارنت نشدم باز دلشادم چون مطمتنم دوستاییم که تو کلیر مونده و میدونم کلی وقت و هزینه گذاشتن حقشون محفوظ میمونه و ویزاشونو به غیر هموطن نمیرسه برا خودشون میمونه
به امید ویزا برا همه ای پی ها و برا تا 9000 که ایرانیا هستن هوووورا بیبیب هوووورا بیبیبRolleyes
با سلام خدمت آقا بهداد . ما بازمانده از فووریه هستیم همسرم fbi چک خورد و الان ما نمیدونیم چقدر دیگه باید صبر کنیم سفارت ارمنستان بودیم یه راهنمایی کنید لطفا
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، mohammad384 ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 23:35)لیدا59 نوشته:  با سلام خدمت آقا بهداد . ما بازمانده از فووریه هستیم همسرم fbi چک خورد و الان ما نمیدونیم چقدر دیگه باید صبر کنیم سفارت ارمنستان بودیم یه راهنمایی کنید لطفا

دوست عزیز مقداری از شرایط کیس مثل شرایط تحصیلی.شغلی و نظام وظیفه رو بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Shaft ، farrokh33 ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 23:00)rezasadeghi نوشته:  خیال همتون راحت .
با این کارنتی که این ماه کردن یعنی همتون کلیر میشید و اندازه همه ویزا هست .
پس بچه های کلیرنس اصلا نگران نباشن .

فقط ما کیس بالایی ها باید خون به جیگر بشیم امسال !!!!

رضا جون اخرش مهمه ایشالا اخرش برای هممون خوب بشه نگران نباش
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Shaft ، farrokh33 ، r.bazargan ، rezasadeghi ، mamal amrikaei ، bahar101 ، smhh7441 ، Daneshjo
دوستان شماره 2015AS3691 از بچه های فوریه کلیر شد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-06-10 ساعت 21:32)Iaccept نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 21:08)tandis_n_m نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 20:46)Shahriar olad نوشته:  سلام
یه سوال داشتم : می خواستم بدونم دوستانی که رشته شون پزشکی یا پیراپزشکی بوده و کلیرنس خوردن و بعد کلیر شدن ، چقدر زمان کلیر شدنشون طول کشیده ؟
اگر کسی هست یا اطلاع داره ممنون میشم اعلام کنه.

سلام
من كه امروز شدم ٧١ روز. از بچه هاي ٢٠١٥ خانم دكتر چشم پزشك از آنكارا ٧٢ روزه كلير شدند، خانم دكتر پزشك عمومي آنكارا٩٠ روزه بودند. سال هاي قبل هم ميدونم كه ٤٠ روزه و حتي ٢٠ روزه هم كلير شدند.

ایشالا تو این ماه ویزارو گرفتین
ولی آدم واقعا دلش مسوزه! این همه دکتر مهندس عالی اینجا منتظر و نگران ویزا بلاد ک ف ر Smile
واقعا چ فکری میکنن این آ م ر ی ک اییا مارو انقد تو آمپاس نیگر میدارن و برامون کلاس میزارن Smile Smile

ممنون از پاسختون
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
تشکر کنندگان: farrokh33 ، mamal amrikaei ، tandis_n_m ، bahar101 ، Daneshjo
دوستان شماره 2015AS3754 از بچه های فوریه, آنکارا کلیر شد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
با سلام خدمت شما دوست عزيز و ممنون از اطلاعات مفيدي كه برامون ميزارين!
من از روي كنجكاوي اين كيس ٣٦٩١ و زدم تو سايت سيس ولي case creatione تاريخ ٢٠١٣ بوده . چطور ممكنه از بچه هاي لاتاري ٢٠١٣ باشن و تا امروز كيسشون بررسي ميشده ؟ مگه آخر سپتامر هر سال ، لاتاري براي كيسهاي همون سال بسته نميشه؟

(2015-06-10 ساعت 23:53)khalilkhah نوشته:  دوستان شماره 2015AS3691 از بچه های فوریه کلیر شد
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!

خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، mohammad384 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 00:01)TajbakhshSalma نوشته:  با سلام خدمت شما دوست عزيز و ممنون از اطلاعات مفيدي كه برامون ميزارين!
من از روي كنجكاوي اين كيس ٣٦٩١ و زدم تو سايت سيس ولي case creatione تاريخ ٢٠١٣ بوده . چطور ممكنه از بچه هاي لاتاري ٢٠١٣ باشن و تا امروز كيسشون بررسي ميشده ؟ مگه آخر سپتامر هر سال ، لاتاري براي كيسهاي همون سال بسته نميشه؟

(2015-06-10 ساعت 23:53)khalilkhah نوشته:  دوستان شماره 2015AS3691 از بچه های فوریه کلیر شد

منظور از اون تاریخ، تاریخی هست که شما توی لاتاری ثبت نام کردید.
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Iaccept ، TajbakhshSalma ، Memolk ، mamal amrikaei ، bahar101 ، SAAM_60 ، Daneshjo
بریم صفحه ۷۰۰ رو شروع کنیم که همین امروز و فردا ایمیل کلیر بیاد Big Grin Smile

تشکر کنندگان: khalilkhah ، satan ، Iaccept ، r.bazargan ، zohreh-gh ، mamal amrikaei ، maryamb ، bahar101 ، Daneshjo
ممنون و تشكر!

(2015-06-11 ساعت 00:05)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 00:01)TajbakhshSalma نوشته:  با سلام خدمت شما دوست عزيز و ممنون از اطلاعات مفيدي كه برامون ميزارين!

Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!

تشکر کنندگان: vahid1432 ، Daneshjo

دقیقا
دوست عزیز شما مثلا امسال تویه اکتبر برا ۲۰۱۷ ثبت نام میکنی، می 2016جوابا میاد و تا سپتامبر 2017 تکلیفت معلوم میشه Smile
ما اکتبر ۲۰۱۳ ثبت نام کردیم، می ۲۰۱۴ جوابامون اومد تا سپتامبر ۲۰۱۵ هممون ویزا میگیریمRolleyes
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: TajbakhshSalma ، vahid1432 ، samane1363 ، laleht ، mamal amrikaei ، bahar101 ، SAAM_60 ، nimanoush ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 00:11)Iaccept نوشته:  

دقیقا
دوست عزیز شما مثلا امسال تویه اکتبر برا ۲۰۱۷ ثبت نام میکنی، می ۲۰۱۷ جوابا میاد و تا سپتامبر ۲۰۱۸ تکلیفت معلوم میشه Smile
ما اکتبر ۲۰۱۳ ثبت نام کردیم، می ۲۰۱۴ جوابامون اومد تا سپتامبر ۲۰۱۵ هممون ویزا میگیریمRolleyes

ممنون از توضيحتون و ايشالاه همينطور كه ميگين ميشه! آمين !

تشکر کنندگان: Iaccept ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 00:14)TajbakhshSalma نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 00:11)Iaccept نوشته:  

دقیقا
دوست عزیز شما مثلا امسال تویه اکتبر برا ۲۰۱۷ ثبت نام میکنی، می ۲۰۱۷ جوابا میاد و تا سپتامبر ۲۰۱۸ تکلیفت معلوم میشه Smile

ممنون از توضيحتون و ايشالاه همينطور كه ميگين ميشه! آمين !

اابته منظور Iaccept عزیز اینه که تو می 2016 جواب 2017 میاد و تا سپتامبر 2017 برنده ها وقت دارن برن مصاحبه و ویزا دریافت کنن
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: Iaccept ، 2015reza ، mamal amrikaei ، bahar101 ، samane1363 ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان