موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-11 ساعت 01:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-11 ساعت 01:13 توسط TajbakhshSalma.)
مديران عزيز و دوستان با تجربه و تحليلگر ،
راستش مطمئن نيستم سوالم ربطي به اين تاپيك داشته باشه يا نه، ولي ممنون ميشم لطف كنين و جوابم و بدين چون بدجوري فكرم و مشغول كرده!
همونطور كه تو سفر نامه ام هم نوشتم شوهر من برنده اصلي و سربازي ارتش و ديپلمه و شغلشم آزاد هست.بدليل آشنايي نداشتن به زبان انگليسي و نداشتن وقت ، طبق معمول هميشه كه فرم سفارت ها رو من پر ميكنم، فرمهاي ds رو من پر كردم و چون بيمه اي كه براش رد ميشه ، از شركت دوستش هست . من شغل اول ، تو فرم نوشتم مدير فروش( كه در واقع اصلا شغلش اين نيست و فقط بخاطر سابقه بيمه اي كه داره هميشه تو فرم همه سفارتها اينجوري مينويسم ) و شغل واقعي اش و ،بعنوان شغل دوم توي فرم براش نوشته بودم. ولي متاسفانه روز مصاحبه اينقدر هول شده بود كه وقتي افيسر ازش پرسيد الان تو ايران مشغول به چه كاري هستين؟ گفت مدير فروش فلان شركت هستم و ديگه در مورد شغل دوم هيچي نگفت.چون هم افيسر ازش نپرسيد هم من اينقدر بهش گفته بودم تا ازت سوال نكرده توضيح اضافه نده . بعد ازش پرسيد قبلش چيكار ميكردين؟ سربازي كجا بودين؟ از منم كه خانه دار هستم پرسيد چيكاره اي ؟
به همين كوتاهي و بعدش گفت ما يه سري چيزارو بايد هنوز چك كنيم و شما دو ماه ديگه سايت و چك كنين !
حالا به نظر شما مشكلي پيش مياد كه در مورد شغل دوم اش خودش توضيح نداد ولي تو فرم هست ؟ و آيا ap به اين دليل بهمون داد چون فكر كرده دروغ گفتيم يا نوشتيم ؟
خيلي ممنون ميشم اگه جواب بدين و نظرتون و بهم بگين ، چون واقعا خودم با اين گاف بزرگي كه شوهرم داد هيچ اميدي به كلير شدن ندارم !
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان مارچی ایروان؛ کسی بعد از ۴ جون آپدیت شده؟ کسی کلیر شده؟ ما آخرین آپدیتمون همون ۴ جون بوده ...
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-06-11 ساعت 01:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-11 ساعت 01:52 توسط behjat.)
(2015-06-11 ساعت 01:12)TajbakhshSalma نوشته: مديران عزيز و دوستان با تجربه و تحليلگر ،
راستش مطمئن نيستم سوالم ربطي به اين تاپيك داشته باشه يا نه، ولي ممنون ميشم لطف كنين و جوابم و بدين چون بدجوري فكرم و مشغول كرده!
همونطور كه تو سفر نامه ام هم نوشتم شوهر من برنده اصلي و سربازي ارتش و ديپلمه و شغلشم آزاد هست.بدليل آشنايي نداشتن به زبان انگليسي و نداشتن وقت ، طبق معمول هميشه كه فرم سفارت ها رو من پر ميكنم، فرمهاي ds رو من پر كردم و چون بيمه اي كه براش رد ميشه ، از شركت دوستش هست . من شغل اول ، تو فرم نوشتم مدير فروش( كه در واقع اصلا شغلش اين نيست و فقط بخاطر سابقه بيمه اي كه داره هميشه تو فرم همه سفارتها اينجوري مينويسم ) و شغل واقعي اش و ،بعنوان شغل دوم توي فرم براش نوشته بودم. ولي متاسفانه روز مصاحبه اينقدر هول شده بود كه وقتي افيسر ازش پرسيد الان تو ايران مشغول به چه كاري هستين؟ گفت مدير فروش فلان شركت هستم و ديگه در مورد شغل دوم هيچي نگفت.چون هم افيسر ازش نپرسيد هم من اينقدر بهش گفته بودم تا ازت سوال نكرده توضيح اضافه نده . بعد ازش پرسيد قبلش چيكار ميكردين؟ سربازي كجا بودين؟ از منم كه خانه دار هستم پرسيد چيكاره اي ؟
به همين كوتاهي و بعدش گفت ما يه سري چيزارو بايد هنوز چك كنيم و شما دو ماه ديگه سايت و چك كنين !
حالا به نظر شما مشكلي پيش مياد كه در مورد شغل دوم اش خودش توضيح نداد ولي تو فرم هست ؟ و آيا ap به اين دليل بهمون داد چون فكر كرده دروغ گفتيم يا نوشتيم ؟
خيلي ممنون ميشم اگه جواب بدين و نظرتون و بهم بگين ، چون واقعا خودم با اين گاف بزرگي كه شوهرم داد هيچ اميدي به كلير شدن ندارم !
سلام دوست عزیز به نظر من اصلا نگران نباش همسر من هم فقط برای بیمه سه سال یک شرکت اسمش رد شده بود تو فرم نوشته بودیم فقط به اون خانمی که مدارک را میگرفت گفتیم و به آفیسر فقط شغل اصلیشو گفت و از اون شغل فرعی حرفی نزد شوهر من هم هل شده بود و راجع به سربازیش که معاف زمان شاه بودبد جواب داد،تازه به ما اولش گفتند هردو ویزا میگیرید فرداش زنگ زدند که شوهرت نیاز به بررسی داره،من هم نگرانی شمارو داشتم ولی ۸۰ روز بعد کلیرشد اصلا نگران نباش اونا با کسی رودربایستی ندارند اگر مشکلی بود همانجا بهتون میگفتند انشاالله بزودی کلیر میشن موفق باشی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام دوستان
من هفته آخر مارچ مصاحبه داشتم. 17 اپریل خودم که برنده اصلی هستم آپ شدم .2 June
هم کل کیس که 3 نفر هستیم. میشه یک تحلیل بفرمایید.
خیلی ممنون
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
شرايط كيس رو بفرماييد امضا هم درست كنيد
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با سلام
ویزا بولتن جولای و کارنتی ها تا 7650 مبارکه و دوستان قدیمی پیش بینی شون واسه آخرین ماه چیه و آخرین شماره کیسی که سراع دارین چنده ؟
به امید کارنتی همه و مصاحبه و کلیری (انشالله یکضربی) و ویزا برای همه .........
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و صبح بخیر دوستان عزیز منتظر. دیشبم که برای ما خبری نشد. برای شما چطور؟ خدایا انتظار همه ما رو ختم به خیر گردان. امید بچه های ما رو نا امید نکن. امروز شد نود و اندی روز که منتظریم. خدایا ما رو دریاب.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دیشب برای ما هم اتفاقی نیافتاد
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر
; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
فعلا خبری نشده!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
و ما همچنان از 20 مارچ منتظریم !! خوشحالم که این تاپیک این همه انرژی مثبت داره نمیدونم اگه دوستان خوب نبودن چطوری این روزای سختو میگذروندیم
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!
)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
این ایمیل پیگیری هم چیز باحالیه، بعد ساعت کاری میفرستی، بلافاصله جوابت میاد! همه کیس هم آپدیت میشن!
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم آپدیت هفته پیش(4jun) بعد از 100 و چند روز بی آپدیتی،صرفاًجنبه دلخوشی داشت...
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
چرا در اپدیت آخر فایل سیمون بعضی از شماره ها حذف شده ، یعنی در آپدیت جدید خبری از اون کیس نیست. چرا?
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی من ارسال هام به 10تا رسیده ولی هنوز گزینه امضا توی کنترل پنل نمیبینم. کی میدونه چرا ؟
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!
)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 09:26)babak90 نوشته: دوستان گرامی من ارسال هام به ۱۰تا رسیده ولی هنوز گزینه امضا توی کنترل پنل نمیبینم. کی میدونه چرا ؟
الان دیگه فعال شده.
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing