کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-11 ساعت 13:41)raminvet نوشته:  اﺳﺎﺳﺎ ﺳﻴﺴﺘﻢ اﻧﺘﺨﺎﺑﻲ اﻓﺮاﺩﺗﺎﺣﺎﻻ ﺑﺎﻳﻦ ﺷﻜﻞ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ اﻓﺮاﺩﻱ ﻛﻪ ﺗﺤﺼﻴﻼﺕ ﻧﺪاﺭﻧﺪ ,ﻛﺎﺭ ﺧﺎﺻﻲ ﻧﺪاﺷﺘﻦ و اﺻﻮﻻ ﺑﻴﻜﺎﺭ ﺑﻮﺩﻥ ﻳﺎ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ اﻱ ﻧﺪاﺷﺘﻦ ﺣﺘﺎ اﻛﺜﺮا اﺯ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﻣﻌﺎﻑ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ اﻭﻟﻮﻳﺖ و ﺳﻬﻮﻟﺖ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﻳﺰا ﺑﻮﺩﻧﺪ.ﺑﻬﻴﭻ ﻋﻨﻮاﻥ ﻗﺼﺪ ﺗﻮﻫﻴﻦ ﺑﻪ ﻛﺴﻲ ﺭﻭ ﻧﺪاﺭﻡ ﻭﻟﻲ ﺭﻭﻧﺪ ﻛﺎﺭ اﻳﻨﺎ اﻳﻨﻮ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﻴﺪﻩ,ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮا اﺻﻼ ﻋﻼﻗﻪ اﻱﺑﻪ اﻓﺮاﺩ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﻓﻌﺎﻝ و ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻧﺪاﺭﻧﺪ.اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﺗﺤﻤﻞ ﺷﻨﻴﺩﻥ ﻧﻆﺮﻡ اﺯ ﻃﺮﻑ ﻣﺪﻳﺮاﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺩﻳﺪﻩ ﺑﺸﻪ.

به نظر من حرفتون منطقی نیست چون :
1- سیستم لاتاری رندوم انتخاب میکنه بدون در نظر گرفتن شرایط
2- طبیعیه هرکسی که تحصیلات خاصی نداشته یا شغل دولتی یا سربازی یا هر جور شرایطی که موجب بشه چک بیشتری بشه زودتر ویزا میگیره که معمولا هم یکضرب میگیرن دیگه
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، bahar101 ، mohammad384 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 13:47)neda733 نوشته:  در این تاپیک همه تحصیلات عالی و دارای تخصص اند!با حرفتون موافق نیستم!فکر میکنم ازین به بعد توی امضاها باید تخصص افراد هم نوشته بشه!

ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻢﻣﻨﻆﻮﺭﻣﻮ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺮﺩاﺷﺖ ﻧﻜﺮﺩﻳﺪ,اﮔﻪ اﻓﺮاﺩ اﻳﻦ ﺗاﭘﻴﻚ ﻫﻤﻪ ﻓﻘﻄ ﺩﻳﭙﻠﻢ ﺩاﺷﺘﻦ و ﺑﻴﻜﺎﺭ ﺑﻮﺩﻥ و ﻣﻌﺎﻑ اﺯ ﺧﺪﻣﺖ اﺻﻮﻻ اﺻﻼ اﺩﻣﻴﻦ ﭘﺮﻭﺳﺲ ﻧﻤﻴﺨﻮﺭﺩﻥ.
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، ehsan_pars ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 13:50)gholamrezaei نوشته:  دوستان متظر سرا الان آپدیته ؟

دوست عزیز تاپیک رو اشتباه اومدی.
کلآ بعداز وارد کردن اطلاعات منتظر سرا اتوماتیک اپدیت میشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Daneshjo
نه دوست عزیز تحصیلات و تخصص روند رو ظولانی تر نمیکنه همینجا دوستانی هستند که تحصیلات عالی و تخصص بالا دارند و به راحتی کلیر شدن به نظر من البته در مورد انکارا علت طولانی شدن روند کلیر اول تنبلی کارمندا و زیاد بودن کار سفارت. دوم افیسر دیوانه اش که به خودش هم شک داره و سومی سربازی هست. فقط نظر دادم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: raminvet ، jadooo ، satan ، vahid1432 ، bahar101 ، SAAM_60 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 13:52)raminvet نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 13:47)neda733 نوشته:  در این تاپیک همه تحصیلات عالی و دارای تخصص اند!با حرفتون موافق نیستم!فکر میکنم ازین به بعد توی امضاها باید تخصص افراد هم نوشته بشه!

ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻢﻣﻨﻆﻮﺭﻣﻮ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺮﺩاﺷﺖ ﻧﻜﺮﺩﻳﺪ,اﮔﻪ اﻓﺮاﺩ اﻳﻦ ﺗاﭘﻴﻚ ﻫﻤﻪ ﻓﻘﻄ ﺩﻳﭙﻠﻢ ﺩاﺷﺘﻦ و ﺑﻴﻜﺎﺭ ﺑﻮﺩﻥ و ﻣﻌﺎﻑ اﺯ ﺧﺪﻣﺖ اﺻﻮﻻ اﺻﻼ اﺩﻣﻴﻦ ﭘﺮﻭﺳﺲ ﻧﻤﻴﺨﻮﺭﺩﻥ.

خوب دوستان عزيز معلومه كه اگه شرايطي نباشه كه شك و شبه براشون ايجاد كنه دوران كليرنس كوتاه تر و شايد هم اصلاً ويزاي يه ضرب بدن به اينگونه افراد. به نظر من يه جاي كاراي همه ماهايي كه تو اين تاپيك هستيم از لحاظ اونا مشكل داره. هر چند كه خودشون دير يا زود مي فهمن ما پاكه پاكيم[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] اما منم با سامبر عزيز موافقم در آنجايي كه مي گه سربازي.......
يكم رو آموزش نظامي كه ماها ديديم حساسن. مي فهمي. حساااااااس[emoji6]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، samane1363 ، ehsan_pars ، mamal amrikaei ، bahar101 ، tandis_n_m ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 13:55)SAMBAR نوشته:  نه دوست عزیز تحصیلات و تخصص روند رو ظولانی تر نمیکنه همینجا دوستانی هستند که تحصیلات عالی و تخصص بالا دارند و به راحتی کلیر شدن به نظر من البته در مورد انکارا علت طولانی شدن روند کلیر اول تنبلی کارمندا و زیاد بودن کار سفارت. دوم افیسر دیوانه اش که به خودش هم شک داره و سومی سربازی هست. فقط نظر دادم.

sambar جان اون مورد دوم رو خیلی خیلی خوب اومدی برادر موافقم شدیدBig GrinBig Grin
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، satan ، bahar101 ، khalilkhah ، mohammad384 ، samane1363 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 13:59)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 13:52)raminvet نوشته:  

خوب دوستان عزيز معلومه كه اگه شرايطي نباشه كه شك و شبه براشون ايجاد كنه دوران كليرنس كوتاه تر و شايد هم اصلاً ويزاي يه ضرب بدن به اينگونه افراد. به نظر من يه جاي كاراي همه ماهايي كه تو اين تاپيك هستيم از لحاظ اونا مشكل داره. هر چند كه خودشون دير يا زود مي فهمن ما پاكه پاكيم[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] اما منم با سامبر عزيز موافقم در آنجايي كه مي گه سربازي.......
يكم رو آموزش نظامي كه ماها ديديم حساسن. مي فهمي. حساااااااس[emoji6]

آموزشی من ناجا بود. کارمون فقط جیم زدن بود. کاشکی یه جایی تو فرم 260 بود این مساله رو اعلام میکردیم بهشون، خیلی جدی گرفتند مثل اینکه Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 13:53)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 13:50)gholamrezaei نوشته:  دوستان متظر سرا الان آپدیته ؟

دوست عزیز تاپیک رو اشتباه اومدی.
کلآ بعداز وارد کردن اطلاعات منتظر سرا اتوماتیک اپدیت میشه
قریشی جان متوجه هستم برادر عزیز ، آخه مدتها بود که اطلاعات وارد شده آپدیت نبود و تعداد کلیرنس ها و سایر موارد بدون تغییر بود . الان دیگه اطلاعات به روزه ؟ سوال این بود
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-10 ساعت 23:53)khalilkhah نوشته:  دوستان شماره 2015AS3691 از بچه های فوریه کلیر شد

هورا....................................
.........................................هورا...........................
مبارکشون باشه.............Shy
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 15:28)smhh7441 نوشته:  
(2015-06-10 ساعت 23:53)khalilkhah نوشته:  دوستان شماره 2015AS3691 از بچه های فوریه کلیر شد

هورا....................................
.........................................هورا...........................
مبارکشون باشه.............Shy

مبارکهSmile
کیس نامبر : **2015as34
زمان مصاحبه : فوریه
تعداد افراد : 2 نفر
سفارت :آنکارا
تاریخ اپدیت : 11-12-16-26-27-فوریه - 20 مارچ -5 جون -9 جون هر دونفر
دریافت ویزا : منتظرم Smile
تشکر کنندگان: bahar101 ، mohammad384 ، Daneshjo
امروز یکصدمین روز انتظار من هست. کاش زودتر کلیر میشدم..........
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: bahar101 ، satan ، khalilkhah ، sadri54 ، mohammad384 ، p00ya2001 ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 10:41)Aghaman نوشته:  توافق‌نامه استفاده از سایت

۱۴- برای تشکر و تبریک به دیگر کاربران از دکمه «تبریک و تشکر» استفاده کنید. ارسال متونی که صرفا برای تشکر، تبریک و احوال پرسی نوشته می‌شوند، ممنوع است و پاک خواهند شد.

برادر من ، خواهر من ، دوست عزیز
ببخشید که باز مزاحم وقتتان میشوم ولی باور بفرمایید این تاپیک به عنوان سند و راهنمایی قراره باقی بماند برای کسانی که بعد از ما میخواهند از آن استفاده کنند و دوستانی که هنوز کلیر نشده و کماکان با داشتن استرس فراوان به امید گرفتن خبری خوب صفحات آن را بالا و پایین میکنند .
خواهش میکنم 100 صفحه ی اخیر این تاپیک رو دوباره مرور کنید ، واقعا چند درصد این 100 صفحه قابل استفاده است ؟
من اصلا شکی ندارم که دادن انرژی مثبت و ابراز شادی و هورا بسیار میتواند در افزایش روحیه ی همه ی ما تاثیر داشته باشد و بی تردید هیچ شکی بر آن ندارم ولی واقعا تمام رسالت این تاپیک و ما همین است ؟
من پیشنهاد دادم که تاپیک دیگری برای این شادی و هورا ها افتتاح شود که ظاهرا مدیران محترم یا توجه نکردند و یا به صلاح ندانستند !! لااقل خودمان کمک کنیم ، آیا واقعا همه ی این هورا ها لازم است ؟ تا حالا فکر کرده اید اگر خودتان دنبال مطلبی در این تاپیک بخواهید بگردید چقدر باید وقت بگذارید ، حالا من و شما به هر حال یک تجربه ای پیدا کردیم و شاید راحتتر بتوانیم مطلب مورد نظر را پیدا کنیم ولی آن دوست بسیار عزیزی که تجربه ی کمتری دارد چه کند ؟
از نگاهی دیگر : ما همه تصمیم داریم به سمت جایی مهاجرت کنیم که کاملا قانونمند است و اکثرا دلیلمان این است که به این دلیل مهاجرت میکنیم که از بی قانونی خسته شدیم ، حالا به بند 14 از قوانین مهاجر سرا که در بالا آمده دقت بفرمایید ، آیا همه ی این هورا ها و تبریکات ما قانونی است ؟
نمیدانم چرا مدیران به این قسمت از قوانین سایت بی توجهی میکنند و پست های خلاف قانون را پاک نمیکنند ؟
لازم میدانم برای چندمین بار اعلام کنم که من هم از این هورا ها و تبریکات لذت وافر میبرم ولی آیا به نظر شما بیش از حد و زیاد نشده است ؟ به نظر من که شده .
من خواهشم این است که همه ی ما به حرمت چیز هایی که در این سایت یاد گرفته ایم و به جهت اینکه بتوانیم کمکی به دوستان جدید بکنیم حداقل از صفحه 300 به بعد را بررسی کنیم و پست هایی را که دیگر نیازی به آن نیست را حذف کنیم در این حالت کماکان از هورا ها و تبریکات استفاده میشود و نهایتا هورا و تبریکی که مثلا مربوط به ۳ ماه پیش بوده و دیگر هم نیازی به وجودش نیست پاک شده و حداقل چند صد صفحه اضافی این تاپیک حذف و اصلاح میشود .
امیدوارم این را به عنوان چالش پاک کردن پست های غیر ضروری از من بپذیرید تا به جبران تمام آموخته هایمان از این سایت کمکی به دوستان جدید کرده باشیم
موفق باشید
حق یارتان
باتشکر از جناب Aghaman و تذکر بسیار مهمی که داشتن . امیدوارم حداقل سرورانی که برای ایشان تبریک و تشکر گذاشته اند و اکثرا از افراد با تحربه ی گروه نیز میباشند خود به این توصبه عمل نمایند که معمولا اعمال این عزیزان بر روی سایرین بی تاثیر نبوده و بقیه رو معمولا جوگیر میکنه و بدینگونه سایرین سعی میکنن به تبعیت از آنها شور و حالی به چمع ببخشن و به نحوی بزرگان را همراهی فرمایند . بنده رو عفو کنین اگه جسارتی به محضر عزیزان داشتم . به امید موفقیت همه ی شما.
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: jadooo ، bahar101 ، mamal amrikaei ، SAAM_60 ، p00ya2001 ، Daneshjo
همگروهی های عزیز مفتخرم که عرض کنم همسر جان هم راس ساعت 4 امروز کلیر شدند ..........هورااااااااااااااااااااا فکر کنم چند نفر دیگه هم الان بیان اعلام هورایییییییییییییییییییییییییییییییی کنن مثل نیکو جان و آقا امیر شایان وآقا ارسطو
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
(2015-06-11 ساعت 16:29)jadooo نوشته:  همگروهی های عزیز مفتخرم که عرض کنم همسر جان هم راس ساعت ۴ امروز کلیر شدند ..........هورااااااااااااااااااااا فکر کنم چند نفر دیگه هم الان بیان اعلام هورایییییییییییییییییییییییییییییییی کنن مثل نیکو جان و آقا امیر شایان وآقا ارسطو

خانم jadooo با سلام ، واقعاً ازصميم قلب خوشحال شدم جورى كه انگار خودمون كلير شديم
خيلى خيلى خيلى به شما و همسرتون تبريك ميگم ، ميخواستم بپرسم كه براتون ايميل اومده ؟؟؟
بازم مباركتون باشه .
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، jadooo ، Daneshjo
(2015-06-11 ساعت 16:37)Amir shayan نوشته:  [quote='jadooo' pid='623613' dateline='1434023946']
همگروهی های عزیز مفتخرم که عرض کنم همسر جان هم راس ساعت ۴ امروز کلیر شدند ..........هورااااااااااااااااااااا

خيلى خيلى خيلى به شما و همسرتون تبريك ميگم ، ميخواستم بپرسم كه براتون ايميل اومده ؟؟؟

بله دوباره ایمیل کلیر آمد
تشکر کنندگان: Amir shayan ، mohammad384 ، rbrb-2015 ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: