موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-11 ساعت 12:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-11 ساعت 12:18 توسط yekta2015.)
(2015-06-07 ساعت 11:15)mick نوشته: (2015-06-07 ساعت 10:56)asal1372 نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:21)رضا۲۰۱۵ نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:14)asal1372 نوشته: الهام هستم ٣٩ ساله٬ متاهل و فوق ليسانس مهندسي مواد. اول از همه اينكه من واقعاً به خاطر برنامه بسيار خوب و مفيد تان تشكر مي كنم.
دو سال پيش من برای گذراندن يک فرصت مطالعاتي در امريکا اقدام به گرفتن ويزای J1 از دانشگاه کردم. متاسفانه بعد از ۴ ماه با وجود اينكه سفارت به من case number جهت چك كردن گرفتن ويزا داده بود٬ اما پس از گذشت ٤ ماه از سفارت به من ايميل زدند و توضيح دادند كه با توجه به شرايط تحريم ايران و اينکه شما در شرکت نفت و گاز دولتی کار مي کنيد واجد شرايط اين ويزا نيستيد. اکنون من همچنان در همان شرکت نفت وگازی کار می کنم. همسرم نيز در يک شرکت خصوصی مشاور نفت و گاز کار مي کند.
پس از Reject شدن ويزایJ1 ٬ مجددا” زمستان پارسال مدارکم را برای ادامه تحصيل در مقطع Ph.D در رشته مهندسی مکانيک به يکی از دانشگاههای آمريکا فرستادم و پس از سعی فراوان توانستم پذيرش تحصيلي بگيرم. خوشبختانه مدرک I20 من و همسرم به عنوان همراه ٬ با شرايط بسيار خوب Full Fund سه روز پيش به دستم رسيد. اين در حالی بود که من در تاريخ ۱۸ ارديبهشت امسال فهميدم که با CASE NUMBER 26XX در لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدم.
حال سوال من اين است که در شرايط موجود چه کاری بايد انجام دهم. آيا از سفارت وقت ويزای دانشجويی بگيرم؟ اگر بخواهم از طريق لاتاری برای رفتن اقدام کنم اين پذيرش با شرايط خوبم را چه کنم؟ در حالی که از طريق لاتاری به مصاحبه بروم به Officer در مورد پذيرشم چه بگويم. از همه مهمتر اينكه يك بار ريجكت شدنم و كار كردنم به عنوان مهندس در شركت نفت و گازي براي گرفتن ويزا از طريق لاتاري يا تحصيلي مشكلي ايجاد مي كند؟
ممنونم از پاسخ سريع و كمك خالصانه شما
سلام
تبریک میگم
اول که خوب اون ریجکت شما در لاتاری اتون تاثیر نداره فقط اعلام میکنید که ریجکت شدین در فرم 260.
برای پرونده دانشجویی تون بنظرم وقت سفارت نگیرین چون لاتاری برنده شدین احتمال رجکتی بالاس چون یه بار هم ریجکت شدین!
برای ویزای داشنحویی همون طور که میدونید اکثر بچه ها با 214b ریجکت میشن! میگن بهش عدم تمکن مالی ولی در اصل افیسر تشخیص میده که شما برنمیگردی!
شاید بحوای برای ویزای بنظرم می تونی برای دانشجوییت اقدام کنی ولی به نظرم باتوجه به ریجکتی و لاتاری ات به نتیجه نمی رسی!
از اون طرف هم اگر لاتاری شما تبدیل به ویزا نشه کلا قید رفتن رو باید بزنید.
بنظرم با توجه به کیس نامبر خوبتون رو لاتاری تمرکز کنید.
موفق باشید.
از همه دوستان خوبم مچكرم كه من را راهنمايي كرديد. من قطعا" پروسه لاتاري رو جلو مي برم. اما تنها نگرانيم الان اينه كه من در شركت دولتي نفت و گازي و هم همسرم در شركت خصوصي نفت و گاز كار مي كنيم. سري قبل كه در پروسه ويزاي j1 ريجكت شدم بر اساس عدم تمكن مالي نبود بلكه بر اساس تحريم نفت و گاز بوذ. با وجود اينكه من و همسرم هر دو كارشناس در اين شركت ها هستيم نه يك مدير.
همینطور که جناب رضا۲۰۱۵ عزیز گفتند.
با توجه به شرایط شما ویزای دانشجویی گرفتن بسیار احتمالش کمه براتون در مقابل شرایط لاتاری کاملا متفاوته اما موارد زیر رو در نظر داشته باشید:
۱. موقع پر کردن فرمها و مستندات دقیقا مراقب باشید بین اطلاعاتی که قبلا برای ویزای قبلی دادین با این اطلاعات هیچ تناقضی نباشه.
۲. خودتون را برای دوره انتظار و خدای نکرده عواقب احتمالیش آماده کنید.
۳. شاید / فقط شاید بشه همزمان هر دو درخواست رو پیش ببرید ( ممکنه به شما توصیه هم بشه ) اما خاطرتون باشه در یکی از این درخواست ها شما باید نشون بدی که فقط میری برای یک مدت کوتاه و قطعا بر میگردی و رشته تحصیلیت هم از نظر اونها مشکل ساز نیست و ...
و در دیگری میگی می خواهی برای همیشه بری اونجا و کار کنی که کارت و رشته ات هم باید یک استانداردی طبق نظر اونها داشته باشه ( رنک مشاغل در http://www.onetonline.org/) که خوب خودش یک جورایی با هم زیاد سازگار نیست.
توصیه من اینه که اگه واقعا تصمیم دارید مهاجرت کنید لاتاری رو انتخاب کنید ولی اگر فقط برای یک دوره کوتاه و ادامه تحصیل و برگشتن به همین کار فعلی می خواهید اقدام کنید تحصیلی . نتیجه هرچی بشه همیشه از رضایت درون کافی و آرامش برخوردار میشید 
با آرزوی موفقیت
موفق باشید
سلام
فكر ميكنم تو يكي از سفرنامه هاي ٢.١٣ ابوظبي بود كه خوندم
يكي از دوستان به همراه همسرشون جفتي استاد دانشگاه شهيد بهشتي بودند و لاتاري قبول شده بودند و روز مصاحبه ادميشن دانشگاهشون رو هم به آفيسر نشون داده بودند و يك ضرب ويزا گرفتند. اگه بتونيد از دانشگاه براي ترم بعد فرصت بگيريد و آي تواينتي جديد بگيريد و روز مصاحبه نشون بديد به نظر من منطقي تره
CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 11:15)mick نوشته: (2015-06-07 ساعت 10:56)asal1372 نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:21)رضا۲۰۱۵ نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:14)asal1372 نوشته: الهام هستم ٣٩ ساله٬ متاهل و فوق ليسانس مهندسي مواد. اول از همه اينكه من واقعاً به خاطر برنامه بسيار خوب و مفيد تان تشكر مي كنم.
دو سال پيش من برای گذراندن يک فرصت مطالعاتي در امريکا اقدام به گرفتن ويزای J1 از دانشگاه کردم. متاسفانه بعد از ۴ ماه با وجود اينكه سفارت به من case number جهت چك كردن گرفتن ويزا داده بود٬ اما پس از گذشت ٤ ماه از سفارت به من ايميل زدند و توضيح دادند كه با توجه به شرايط تحريم ايران و اينکه شما در شرکت نفت و گاز دولتی کار مي کنيد واجد شرايط اين ويزا نيستيد. اکنون من همچنان در همان شرکت نفت وگازی کار می کنم. همسرم نيز در يک شرکت خصوصی مشاور نفت و گاز کار مي کند.
پس از Reject شدن ويزایJ1 ٬ مجددا” زمستان پارسال مدارکم را برای ادامه تحصيل در مقطع Ph.D در رشته مهندسی مکانيک به يکی از دانشگاههای آمريکا فرستادم و پس از سعی فراوان توانستم پذيرش تحصيلي بگيرم. خوشبختانه مدرک I20 من و همسرم به عنوان همراه ٬ با شرايط بسيار خوب Full Fund سه روز پيش به دستم رسيد. اين در حالی بود که من در تاريخ ۱۸ ارديبهشت امسال فهميدم که با CASE NUMBER 26XX در لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدم.
حال سوال من اين است که در شرايط موجود چه کاری بايد انجام دهم. آيا از سفارت وقت ويزای دانشجويی بگيرم؟ اگر بخواهم از طريق لاتاری برای رفتن اقدام کنم اين پذيرش با شرايط خوبم را چه کنم؟ در حالی که از طريق لاتاری به مصاحبه بروم به Officer در مورد پذيرشم چه بگويم. از همه مهمتر اينكه يك بار ريجكت شدنم و كار كردنم به عنوان مهندس در شركت نفت و گازي براي گرفتن ويزا از طريق لاتاري يا تحصيلي مشكلي ايجاد مي كند؟
ممنونم از پاسخ سريع و كمك خالصانه شما
سلام
تبریک میگم
اول که خوب اون ریجکت شما در لاتاری اتون تاثیر نداره فقط اعلام میکنید که ریجکت شدین در فرم 260.
برای پرونده دانشجویی تون بنظرم وقت سفارت نگیرین چون لاتاری برنده شدین احتمال رجکتی بالاس چون یه بار هم ریجکت شدین!
برای ویزای داشنحویی همون طور که میدونید اکثر بچه ها با 214b ریجکت میشن! میگن بهش عدم تمکن مالی ولی در اصل افیسر تشخیص میده که شما برنمیگردی!
شاید بحوای برای ویزای بنظرم می تونی برای دانشجوییت اقدام کنی ولی به نظرم باتوجه به ریجکتی و لاتاری ات به نتیجه نمی رسی!
از اون طرف هم اگر لاتاری شما تبدیل به ویزا نشه کلا قید رفتن رو باید بزنید.
بنظرم با توجه به کیس نامبر خوبتون رو لاتاری تمرکز کنید.
موفق باشید.
از همه دوستان خوبم مچكرم كه من را راهنمايي كرديد. من قطعا" پروسه لاتاري رو جلو مي برم. اما تنها نگرانيم الان اينه كه من در شركت دولتي نفت و گازي و هم همسرم در شركت خصوصي نفت و گاز كار مي كنيم. سري قبل كه در پروسه ويزاي j1 ريجكت شدم بر اساس عدم تمكن مالي نبود بلكه بر اساس تحريم نفت و گاز بوذ. با وجود اينكه من و همسرم هر دو كارشناس در اين شركت ها هستيم نه يك مدير.
همینطور که جناب رضا۲۰۱۵ عزیز گفتند.
با توجه به شرایط شما ویزای دانشجویی گرفتن بسیار احتمالش کمه براتون در مقابل شرایط لاتاری کاملا متفاوته اما موارد زیر رو در نظر داشته باشید:
۱. موقع پر کردن فرمها و مستندات دقیقا مراقب باشید بین اطلاعاتی که قبلا برای ویزای قبلی دادین با این اطلاعات هیچ تناقضی نباشه.
۲. خودتون را برای دوره انتظار و خدای نکرده عواقب احتمالیش آماده کنید.
۳. شاید / فقط شاید بشه همزمان هر دو درخواست رو پیش ببرید ( ممکنه به شما توصیه هم بشه ) اما خاطرتون باشه در یکی از این درخواست ها شما باید نشون بدی که فقط میری برای یک مدت کوتاه و قطعا بر میگردی و رشته تحصیلیت هم از نظر اونها مشکل ساز نیست و ...
و در دیگری میگی می خواهی برای همیشه بری اونجا و کار کنی که کارت و رشته ات هم باید یک استانداردی طبق نظر اونها داشته باشه ( رنک مشاغل در http://www.onetonline.org/) که خوب خودش یک جورایی با هم زیاد سازگار نیست.
توصیه من اینه که اگه واقعا تصمیم دارید مهاجرت کنید لاتاری رو انتخاب کنید ولی اگر فقط برای یک دوره کوتاه و ادامه تحصیل و برگشتن به همین کار فعلی می خواهید اقدام کنید تحصیلی . نتیجه هرچی بشه همیشه از رضایت درون کافی و آرامش برخوردار میشید 
با آرزوی موفقیت
موفق باشید
سلام
فكر ميكنم تو يكي از سفرنامه هاي ٢.١٣ ابوظبي بود كه خوندم
يكي از دوستان به همراه همسرشون جفتي استاد دانشگاه شهيد بهشتي بودند و لاتاري قبول شده بودند و روز مصاحبه ادميشن دانشگاهشون رو هم به آفيسر نشون داده بودند و يك ضرب ويزا گرفتند. اگه بتونيد از دانشگاه براي ترم بعد فرصت بگيريد و آي تواينتي جديد بگيريد و روز مصاحبه نشون بديد به نظر من منطقي تره
CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-10 ساعت 20:53)satanicboy1 نوشته: (2015-06-10 ساعت 19:44)fariborzzzzzz80 نوشته: اقایون خانوما یه حضور و غیاب کنیم ....کیا از اکتبر و نوامبر و دسامبر مثل من هنوز منتظرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوامبر 
بله. بنده هم هستم یک باقی مانده از دسامبر .
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما از تاريخ مصاحبه مون تا امروز كه ١٦ روز گذشته حتي يه اپديت هم نداشتيم! اين روند طبيعيه؟ دارم نگران ميشم ! چون توي امضا دوستان ديگه ميبينم كه بعد از مصاحبه چند اپديت تو دو سه هفته اول ميخوره بعد چند هفته هيچ خبري نميشه، ولي كيس ما كه از اول هيچ خبري نيست! اين روند نرماله؟
ممنون
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 12:37)TajbakhshSalma نوشته: دوستان ما از تاريخ مصاحبه مون تا امروز كه ١٦ روز گذشته حتي يه اپديت هم نداشتيم! اين روند طبيعيه؟ دارم نگران ميشم ! چون توي امضا دوستان ديگه ميبينم كه بعد از مصاحبه چند اپديت تو دو سه هفته اول ميخوره بعد چند هفته هيچ خبري نميشه، ولي كيس ما كه از اول هيچ خبري نيست! اين روند نرماله؟
ممنون
بله برای ابوظبی نرماله نگران نباشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال

(2015-06-11 ساعت 12:54)sadri54 نوشته: خسته شدم از بس تاریخ 29 آپریل را تو سایت دیدم
چه زود خسته شدین ، شما تازه اول راه هستین
امید تون رو از دست ندین
امیدورارم خیلی زود کلیر بشین
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 10:00)arash56 نوشته: (2015-06-11 ساعت 01:30)Marmad نوشته: از دوستان مارچی ایروان؛ کسی بعد از ۴ جون آپدیت شده؟ کسی کلیر شده؟ ما آخرین آپدیتمون همون ۴ جون بوده ...
ما فقط ۲ جون آپ داشتیم.
سلام . بنده هم مارچی هستم. اخرین اپدیتم 2jun بود. 8jun با ایمیل پیگیری اپدیت شدم.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 12:25)SAMBAR نوشته: (2015-06-10 ساعت 20:53)satanicboy1 نوشته: (2015-06-10 ساعت 19:44)fariborzzzzzz80 نوشته: اقایون خانوما یه حضور و غیاب کنیم ....کیا از اکتبر و نوامبر و دسامبر مثل من هنوز منتظرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوامبر 
بله. بنده هم هستم یک باقی مانده از دسامبر .
اﺯ ﻧﻮاﻣﺒﺮ
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-11 ساعت 13:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-11 ساعت 13:41 توسط r.bazargan.)
شوهر منم از روز بعد مصاحبه که در سایت سفارت شناخته شد اصلا آپدیتی نداشته
الان دقیقا 52 روز از مصاحبه ما میگذره بدون آپدیتی برای همسرم.هر روزم افسوس میخورم چرا فرمها رو سه ما با تاخیر ارسال کردم
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری : Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
اﺳﺎﺳﺎ ﺳﻴﺴﺘﻢ اﻧﺘﺨﺎﺑﻲ اﻓﺮاﺩﺗﺎﺣﺎﻻ ﺑﺎﻳﻦ ﺷﻜﻞ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ اﻓﺮاﺩﻱ ﻛﻪ ﺗﺤﺼﻴﻼﺕ ﻧﺪاﺭﻧﺪ ,ﻛﺎﺭ ﺧﺎﺻﻲ ﻧﺪاﺷﺘﻦ و اﺻﻮﻻ ﺑﻴﻜﺎﺭ ﺑﻮﺩﻥ ﻳﺎ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ اﻱ ﻧﺪاﺷﺘﻦ ﺣﺘﺎ اﻛﺜﺮا اﺯ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﻣﻌﺎﻑ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ اﻭﻟﻮﻳﺖ و ﺳﻬﻮﻟﺖ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﻳﺰا ﺑﻮﺩﻧﺪ.ﺑﻬﻴﭻ ﻋﻨﻮاﻥ ﻗﺼﺪ ﺗﻮﻫﻴﻦ ﺑﻪ ﻛﺴﻲ ﺭﻭ ﻧﺪاﺭﻡ ﻭﻟﻲ ﺭﻭﻧﺪ ﻛﺎﺭ اﻳﻨﺎ اﻳﻨﻮ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﻴﺪﻩ,ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮا اﺻﻼ ﻋﻼﻗﻪ اﻱﺑﻪ اﻓﺮاﺩ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﻓﻌﺎﻝ و ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻧﺪاﺭﻧﺪ.اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﺗﺤﻤﻞ ﺷﻨﻴﺩﻥ ﻧﻆﺮﻡ اﺯ ﻃﺮﻑ ﻣﺪﻳﺮاﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺩﻳﺪﻩ ﺑﺸﻪ.
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالا از هفته اینده ابوظبی سورپرایزمون میکنه!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 13:40)r.bazargan نوشته: شوهر منم از روز بعد مصاحبه که در سایت سفارت شناخته شد اصلا آپدیتی نداشته
الان دقیقا 52 روز از مصاحبه ما میگذره بدون آپدیتی برای همسرم.هر روزم افسوس میخورم چرا فرمها رو سه ما با تاخیر ارسال کردم
من ٥١ روز[emoji3][emoji3][emoji3]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
در این تاپیک همه تحصیلات عالی و دارای تخصص اند!با حرفتون موافق نیستم!فکر میکنم ازین به بعد توی امضاها باید تخصص افراد هم نوشته بشه!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان متظر سرا الان آپدیته ؟
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم
[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.