موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
الان که رتبمو نگاه کردم دیدم که 13 شده و جالب اینجاست که 13 عدد شانس منه !!
یعنی اینها نشانه های کلیر شدن همسرم است آیا ؟؟؟
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-13 ساعت 17:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-13 ساعت 17:36 توسط saman98.)
از همه دوستان به خاطر رتبه دادن تشکر میکنم ایشالا همه تون ویزا بگیرید درسته منم نگرانم ولی از طرفی خیالم راحته که 30 سپتامبر هم رد بشه هموز برای من جا هست ....
خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی وما رستگار
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اين عكس همون صفحه من هست !
اون تاريخ مربوط به اپديت سايته يا اپديت كيس ؟ چند روز پيش ٢٧ مي بود
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
خوب من با یکی از دوستان 17 اپریلی صحبت کردم ، ایشون ظاهرا یه موضوع رو کامل برای افیسر توضیح ندادن و به صورت کلی گفتن مثلا شرکتشون دستگاه ها ی دو منظوره تولید میکرده ایشون یه منظورشو گفتن!
دوستان 17 اپریلی ایا شما هم یه همچین موقعیتی دارین؟
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 10:21)dashtibox نوشته: (2015-06-13 ساعت 09:46)2015reza نوشته: (2015-06-13 ساعت 08:19)varchandi نوشته: (2015-06-13 ساعت 00:54)ziba_sunset نوشته: Information About Passport/Visa Systems Errors:
The Bureau of Consular Affairs is currently experiencing technical problems with our overseas passport and visa systems. This issue is not specific to any particular country, citizenship document, or visa category.
We apologize to applicants who are experiencing delays or are unable to obtain a passport overseas, Consular Report of Birth Abroad, or U.S. visa at this time. Domestic passport issuances are not affected at this time. We are able to issue emergency passports to U.S. citizens overseas for urgent travel.
We are seeking to assist non-immigrant visa applicants with urgent humanitarian travel. Travelers with an urgent humanitarian need for travel should contact their nearest U.S. embassy or consulate.
We are aware of pending overseas adoption cases, including in China. We are prioritizing these cases and seek to issue these visas with few delays.
We regret the inconvenience to travelers, and remain committed to facilitating legitimate travel while protecting our borders. We are working urgently to correct the problem and expect our system to be fully operational again soon.
We will post updates to travel.state.gov as more information becomes available.
http://travel.state.gov/content/travel/e...issue.html
یکم تو صدور ویزا تاخیر پیش میاد اما جای نگرانی نیست. اگه یکی دو هفته کلیرنس به تاخیر افتاد نگران نشید
تا جایی که متوجه شدم گفته تو صدور ویزا مشکل دارن
یعنی نمی تونن ویزا رو چاپ کنن و بزنن تو پاس
این مسئله هم ربطی به پروسه AP نداره
فقط ممکنه با توجه به سهمیه ویزا ها برای هر سفارت در هر ماه (اونم به نظرم با درصد احتمال کم) ویزا ها دیر صادر بشه
ولی کلیر شده داستان خودشو داره و برنامش به نظرم مرتب پیش میره
به نظرم خبر زياد خوبي نيست. حتي اگه روند كلير شدن به صورت عادي ادامه داشته باشه، روند ارسال ايميل براي كلير شده ها به خاطر عدم چاپ ويزا ، با تاخير مواجه مي شه. اگه كوتاه مدت باشه ، قابل تحمله ولي اگه طول بكشه، سفارتخونه ها با تجمع افرادي مواجه مي شن كه كلير شدند ، ولي ايميل به دستشون نرسيده و در سايت سفارتخونه هم اسمشون نيومده. دوستاني كه اين روزها در انكارا يا ابوظبي هستند و منتظرند كه ويزاشون چاپ بشه، اعلام كنند كه الان وضع چطوره؟!
من خدمتتون دیروز عرض کردم یکی از دوستان رفته سفارت ابوظبی پاسشو بده گفتند با پیکاپ بفرست چون تا بیست و چهار جون ویزات آماده نمیشه
عجیبه یعنی میدونن کی قراره درست بشه با این اطمینان گفتن
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 16:34)پرسپولیس6 نوشته: (2015-06-13 ساعت 14:19)SAMBAR نوشته: (2015-06-13 ساعت 13:13)1362amin1362 نوشته: (2015-06-13 ساعت 13:11)p00ya2001 نوشته: من يه پيشنهاد دارم
هركي موج منفي ايجاد كرد يا فاز منفي داد از رتبه اش كم كنيم 

نه پويا موافق نيستم. بعضي وقتا دوستان در يه موقعيتي قرار مي گيرن كه اينجا رو تنها جايي مي دونن كه حرفاشونو بزنن. اين شرايط هميشگي نيست. گناه دارن از رتبشون كم كنيم[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
آرومشون كنيم بهتره[emoji6][emoji6]
منم با امین همسایه خوبم موافقم بعضی از دوستان نمیخوان موج منفی بدن فقط اطلاع رسانی میکنند به هر حال باید از خبرهای ناخوشایند هم باید باخبر باشیم کاریش نمیشه کرد.
دست از این بچه بازیا بردارین . یعنی چی رتبه کم کنیم . مگه دوستانی که تا حالا زحمت کشیدن و وقت گذاشتن هیچگاه منتی سر دوستان گذاشتن که حالا مورد کم لطفی قرار بگیرن . بنده بعنوان یه ۲۰۱۶ ای دست تک تکشونو میبوسم و از اینکه بی شائبه اطلاعاتشونو دراختیار دیگران قرار میدن ازشون سپاسگذارم . بیخودی تو مواقع کم امیدی (نمیگم ناامیدی) نمکدونو نشکنیم . ازتون خواهش میکنم .................
دوست من
هرچند نوشتار لحن نداره ولی به طرز واضحی پویا خواست شوخی کنه و به همه انرژی بده
این کاملا تابلوعه
البته می دونم دوستان در شرایط متفاوت برداشت های متفاوتی دارن
شما هم از این الفاظ زیباتون استفاده نکنین لطفا"
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 19:00)رضا2015 نوشته: خوب من با یکی از دوستان 17 اپریلی صحبت کردم ، ایشون ظاهرا یه موضوع رو کامل برای افیسر توضیح ندادن و به صورت کلی گفتن مثلا شرکتشون دستگاه ها ی دو منظوره تولید میکرده ایشون یه منظورشو گفتن!
دوستان 17 اپریلی ایا شما هم یه همچین موقعیتی دارین؟
من موضوع معافيتم رو detail توضيح ندادم، آفيسر هى ميگفت چيه داستان؟ منم ميگفتم فلان چيز ديگه [emoji23][emoji23]
آخرش هم بنده خدا متوجه نشد AP داد، [emoji16][emoji16]
حالا هم هستم خدمتتون، وگرنه همه چى اوكى بود [emoji16]
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
amj جان میگم بچه هایی که 17 اپریل اپ خوردن :دی
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 19:35)varchandi نوشته: (2015-06-13 ساعت 16:34)پرسپولیس۶ نوشته: (2015-06-13 ساعت 14:19)SAMBAR نوشته: (2015-06-13 ساعت 13:13)1362amin1362 نوشته: (2015-06-13 ساعت 13:11)p00ya2001 نوشته: من يه پيشنهاد دارم
هركي موج منفي ايجاد كرد يا فاز منفي داد از رتبه اش كم كنيم 

نه پويا موافق نيستم. بعضي وقتا دوستان در يه موقعيتي قرار مي گيرن كه اينجا رو تنها جايي مي دونن كه حرفاشونو بزنن. اين شرايط هميشگي نيست. گناه دارن از رتبشون كم كنيم[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
آرومشون كنيم بهتره[emoji6][emoji6]
منم با امین همسایه خوبم موافقم بعضی از دوستان نمیخوان موج منفی بدن فقط اطلاع رسانی میکنند به هر حال باید از خبرهای ناخوشایند هم باید باخبر باشیم کاریش نمیشه کرد.
دست از این بچه بازیا بردارین . یعنی چی رتبه کم کنیم . مگه دوستانی که تا حالا زحمت کشیدن و وقت گذاشتن هیچگاه منتی سر دوستان گذاشتن که حالا مورد کم لطفی قرار بگیرن . بنده بعنوان یه ۲۰۱۶ ای دست تک تکشونو میبوسم و از اینکه بی شائبه اطلاعاتشونو دراختیار دیگران قرار میدن ازشون سپاسگذارم . بیخودی تو مواقع کم امیدی (نمیگم ناامیدی) نمکدونو نشکنیم . ازتون خواهش میکنم .................
دوست من
هرچند نوشتار لحن نداره ولی به طرز واضحی پویا خواست شوخی کنه و به همه انرژی بده
این کاملا تابلوعه
البته می دونم دوستان در شرایط متفاوت برداشت های متفاوتی دارن
شما هم از این الفاظ زیباتون استفاده نکنین لطفا"
ورچندي جان نياز نيست آدم جواب هر نوشته اي رو بده. ما بچه هاي فعال در اين تاپيك انقدر با هم رفيق هستيم كه كسي خارج از ما نتونه ميونمونو خراب كنه. اگه يادت باشه همه با هم قراره تو آمريكا قرمه سبزي درست كنيم و دور هم باشيم و رفاقتمون از اين حرفا بيشتر باشه. [emoji5]️[emoji5]️اين رفيقمونم كه بعضي وقتا تندي مي كنه باهامون بايد با ما رفيق شه و تو آمريكا بياد دورمون قرمه سبزي بخوره. اگه يه نگاه به رتبه هاش و افرادي كه بهش رتبه دادن بكنه متوجه مي شه ما دوسش داريم. تازه حسابشو بكن من استقلالي هستم و انقدر دوسش دارم واي به حال پرسپوليسي ها. [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 19:43)رضا2015 نوشته: amj جان میگم بچه هایی که 17 اپریل اپ خوردن :دی
بحث آفيسر و اين داستانا شد گفتم منم خاطره ها دارم [emoji16]
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)