کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-16 ساعت 16:38)varchandi نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 12:39)hiboy نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 02:12)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 01:40)hiboy نوشته:  با سلام دوستان براي چك وضعيت كساني كه ابوظبي رفتن مصاحبه به چه سايتي بايد مراجعه كرد؟ و چه موقعي متوجه ميشيم ويزامون حاضر هست؟ تشكر إز جوابتون

ceac.state.gov
قسمت immigrants كه رفتيد گزينه آخر رو انتخاب مي كنيد و وارد مي شيد. شماره كيستون رو بدون صفرهاش وارد كنيد و وضعيتتون رو ببينيد. وقتي كلير بشيد بهتون ايميل مي فرستن. شما هم هميشه سايت رو چك كن

ممنون إز راهنمايتون. من ٩ جون رفتم مصاحبه بهم برگه ابي دادن همون روز هم اپديت شد كيسم ولي اون بالاش هنوز نوشته ready ,مگه نبايد AP باشه؟ كيلير بشم چي مينويسه؟ ممنون

جای نگرانی نداره دوست من
من هم چند روز بعد مصاحبه با وجود اینکه AP خورده بودم READY مونده بود
بعد یه هفته درست شد
وقتی کلیر بشی بازم AP میمونه وقتی تو پاست ویزا خورد ISSUED میشه
دوستان سوال تکراری ولی چون جواب نگرفتم دوباره مطرح می کنم.اینکه همراه یا نفر دوم readyمیمونه یعنی apنخورده ؟

2015 as47xx.مصاحبه 9می.شغل دولتی.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، parsa.pormand@yahoo.com ، bahar101 ، Daneshjo
بله با احتمال 95 درصد.5 درصدش سایر شرایط هست. مثلا AP خورده
تا اونجا که من یادمه اونا که READY بودن و همس AP. به محض کلیر نفر دوم هم کلیر شده.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Iaccept ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo
5درصد بقیش چیه اقا رضا؟

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، HERMES7 ، الناز٢ ، Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 17:53)roya.radmanesh نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 16:38)varchandi نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 12:39)hiboy نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 02:12)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 01:40)hiboy نوشته:  با سلام دوستان براي چك وضعيت كساني كه ابوظبي رفتن مصاحبه به چه سايتي بايد مراجعه كرد؟ و چه موقعي متوجه ميشيم ويزامون حاضر هست؟ تشكر إز جوابتون

ceac.state.gov
قسمت immigrants كه رفتيد گزينه آخر رو انتخاب مي كنيد و وارد مي شيد. شماره كيستون رو بدون صفرهاش وارد كنيد و وضعيتتون رو ببينيد. وقتي كلير بشيد بهتون ايميل مي فرستن. شما هم هميشه سايت رو چك كن

ممنون إز راهنمايتون. من ٩ جون رفتم مصاحبه بهم برگه ابي دادن همون روز هم اپديت شد كيسم ولي اون بالاش هنوز نوشته ready ,مگه نبايد AP باشه؟ كيلير بشم چي مينويسه؟ ممنون

جای نگرانی نداره دوست من
من هم چند روز بعد مصاحبه با وجود اینکه AP خورده بودم READY مونده بود
بعد یه هفته درست شد
وقتی کلیر بشی بازم AP میمونه وقتی تو پاست ویزا خورد ISSUED میشه
دوستان سوال تکراری ولی چون جواب نگرفتم دوباره مطرح می کنم.اینکه همراه یا نفر دوم readyمیمونه یعنی apنخورده ؟

۲۰۱۵ as47xx.مصاحبه ۹می.شغل دولتی.

خیر
نمیشه به این صراحت گفت
حتی اگه همراه شرایط یه ضربی داشته باشه اگه برنده AP بخوره همراه هم میره تو پروسه کلیرنس بنا براین نمیشه متوجه شد
اون کلمه ready هم تا چند روز دیگه جاشو میده به AP
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo
از مصاحبه 40 روز میگذره ولی هنوز readyهست.اگر نفر دوم شرایط apنداشته باشه پس چجوری میشه؟یعنی اگر نفر اول apبشه لزوما نفر بعد هم باید apبخوره

تشکر کنندگان: Shaft ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Iaccept ، Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 18:19)roya.radmanesh نوشته:  از مصاحبه 40 روز میگذره ولی هنوز readyهست.اگر نفر دوم شرایط apنداشته باشه پس چجوری میشه؟یعنی اگر نفر اول apبشه لزوما نفر بعد هم باید apبخوره

سلام
دوست عزيز شما اگر شرايط كيستون رو كامل بنويسيد ،يعني برنده اصلي شغل ،وضعيت خدمت و همچنين نفر دوم از لحاظ تحصيل و كار راحتتر ميشه كمك كرد. ممنون
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، الناز٢ ، Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 18:23)Shaft نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 18:19)roya.radmanesh نوشته:  از مصاحبه 40 روز میگذره ولی هنوز readyهست.اگر نفر دوم شرایط apنداشته باشه پس چجوری میشه؟یعنی اگر نفر اول apبشه لزوما نفر بعد هم باید apبخوره

سلام
دوست عزيز شما اگر شرايط كيستون رو كامل بنويسيد ،يعني برنده اصلي شغل ،وضعيت خدمت و همچنين نفر دوم از لحاظ تحصيل و كار راحتتر ميشه كمك كرد. ممنون

نه دوست من
عرض کردم نمیشه خیلی دقیق گفت
حتی اگه نفر دوم شرایط یه ضرب داشته باشه تا وقتی برنده کلیر نشه به نفر دوم ویزا نمی دن
سیس معمولاً به خاطر نفر اول که AP میخوره بقیه رو هم AP میزنه حتی فرزندی که نوزاد باشه بازم AP میخوره نوشته AP برای همراه ها بازم نمی تونه نشون بده رو پرونده همراه ها دارن کار می کنن برای کلیر یا نه
پس نوشتن ready هم نمی تونه بیانگر چیز خاصی باشه
هیچ برداشتی از این کلمه نکنین
خدای نا کرده اگه نفر اول کلیر نشه حالا بقیه Ready باشن یا AP فرقی نداره
تو لاتاری مهم نفر برندست
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Iaccept ، HERMES7 ، 1362amin1362 ، laleht ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo ، samane1363
نیازی هست به نظرتون ایمیل پیگیری بزنن؟یا روال عادیه و پروسه خودشو داره طی میکنه

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 18:36)roya.radmanesh نوشته:  نیازی هست به نظرتون ایمیل پیگیری بزنن؟یا روال عادیه و پروسه خودشو داره طی میکنه

نه
به نظرم مسئله مهمی نیست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo
ممنونم بابت جوابتون

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Memolk ، Daneshjo
(2015-06-15 ساعت 15:55)بابراس نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 15:47)smhh7441 نوشته:  
(2015-06-14 ساعت 22:29)1362amin1362 نوشته:  مي گم تو اين روزايي كه تعطيلي سفارت و آمريكاست. بيايم به هم رتبه بديم. من والا هر كي رو مي بينم بهش رتبه دادم. كسي فكر نمي كنم مونده باشه. مگر دوستان جديد. كسي مونده اعلام كنه تقديم كنم. خداااااااا شاهده مديوني اگه نگي[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

منWink

من نيز همBig GrinWink

چون مدیون کردین،منم هستمBig Grin
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، Daneshjo ، پرسپولیس6
(2015-06-16 ساعت 18:49)kone نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 15:55)بابراس نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 15:47)smhh7441 نوشته:  
(2015-06-14 ساعت 22:29)1362amin1362 نوشته:  مي گم تو اين روزايي كه تعطيلي سفارت و آمريكاست. بيايم به هم رتبه بديم. من والا هر كي رو مي بينم بهش رتبه دادم. كسي فكر نمي كنم مونده باشه. مگر دوستان جديد. كسي مونده اعلام كنه تقديم كنم. خداااااااا شاهده مديوني اگه نگي[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

منWink

من نيز هم

چون مدیون کردین،منم هستم
منم هیشکی دوست نداره Big Grin
2015as7xx- تعداد افراد کیس :1 نفر-سفارت : آنکارا- -تاریخ کارنت شدن : october-تاریخ مصاحبه : 3 فبریه-وضعیت ویزا : AP .کلیر : 29 اپریلSmile
ممنونم خدا جوووووون
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo
نه دوست من
حتی اگه نفر دوم شرایط یه ضرب داشته باشه تا وقتی برنده کلیر نشه به نفر دوم ویزا نمی دن
سیس معمولاً به خاطر نفر اول که AP میخوره بقیه رو هم AP میزنه حتی فرزندی که نوزاد باشه بازم AP میخوره نوشته AP برای همراه ها بازم نمی تونه نشون بده رو پرونده همراه ها دارن کار می کنن برای کلیر یا نه
تو لاتاری مهم نفر برندست

ببخشید اگه همین موضوع برعکس باشه چی؟یعنی نفر اصلی اوکی باشه و همراهش ap بخوره،اونوقت ممکنه به نفر اصلی ویزای یه ضرب بدن و نفر همراه حتی تا پایان سپتامبر کلیر نشه؟
[/quote]
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، 1362amin1362 ، Memolk ، bahar101 ، SAAM_60 ، Daneshjo ، smhh7441
(2015-06-16 ساعت 18:55)kone نوشته:  نه دوست من
تو لاتاری مهم نفر برندست

ببخشید اگه همین موضوع برعکس باشه چی؟یعنی نفر اصلی اوکی باشه و همراهش ap بخوره،اونوقت ممکنه به نفر اصلی ویزای یه ضرب بدن و نفر همراه حتی تا پایان سپتامبر کلیر نشه؟
[/quote]
متاسفانه جواب شما مثبت است و نمونه آن در تاپيك بازماندگان لاتاري قابل مشاهده استSad
(2015-06-16 ساعت 18:55)kone نوشته:  نه دوست من
تو لاتاری مهم نفر برندست

[/quote]

بله
این اتفاق ممکنه بیوفته
الان خیلی از دوستان هستن که بیشترشون خانم برنده بوده یک ضرب گرفته ولی همسراشون منتظرن که کلیر بشن
برای همشون دعا می کنم زود کلیر بشن و با هم برن و هیچ خانواده ای جدا نشن از هم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان