کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
شرمنده از این همه غلط املایی! کار گوشیه بخدا من بی تقصیرم!! تاپیک رو تاریک اصلاح کرده و مامن رو مامان !!!!
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، Memolk ، bahar101 ، p00ya2001 ، Daneshjo ، samane1363
(2015-06-16 ساعت 22:03)zhila1393 نوشته:  شرمنده از این همه غلط املایی! کار گوشیه بخدا من بی تقصیرم!! تاپیک رو تاریک اصلاح کرده و مامن رو مامان !!!!

از اين اشتباهات در نوشته هاي همه ي ما هست ژيلا جان..اصلا مهم نيستWink
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، Memolk ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo ، samane1363
طبق فايل استخراج شده سيمون تا تاريخ ١٢ جون ٢٠١٥
حدود ٢٨٣٥٠ ويزا صادر شده كه سهم اسيا ٤٤٩٥ ويزا بوده و در كل دنيا حدود ٣٧٥٥ نفر در انتظار كلير شدن هستن كه ١٠٨٣نفر از اسيا هستن!!!

در مقايسه با پارسال (البته با فايل استخراج شده سيمون تا تاريخ ١٧ جولاي)
تا ١٧ جولاي
٣٨٣٣٥ ويزا در كل دنيا صادر شده بود كه سهم اسيا حدود ٦٢٠٠ ويزا بوده!تعداد كليرنسيها در دنيا ٥٥٢٦ و در اسيا ١٨٠٨ نفر بوده!

اينا رو كنار تعداد كارنتي هاي امسال تا جولاي كه بذاريم
افريقا ٢٠١٤---٦٩٣٠٠ ٢٠١٥---٤٤٢٥٠
اسيا ٢٠١٤---١٢٧٠٠ ٢٠١٥--٧٦٥٠ و اروپا بدون اختلاف زياد
ميشه به اين نتيجه رسيد كه روند امسال معقول تر و البته به سود هموطنان عزيزمون هست ايشالا.
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
(2015-06-16 ساعت 22:52)mehdiii82 نوشته:  طبق فايل استخراج شده سيمون تا تاريخ ١٢ جون ٢٠١٥
حدود ٢٨٣٥٠ ويزا صادر شده كه سهم اسيا ٤٤٩٥ ويزا بوده و در كل دنيا حدود ٣٧٥٥ نفر در انتظار كلير شدن هستن كه ١٠٨٣نفر از اسيا هستن!!!

در مقايسه با پارسال (البته با فايل استخراج شده سيمون تا تاريخ ١٧ جولاي)
تا ١٧ جولاي
٣٨٣٣٥ ويزا در كل دنيا صادر شده بود كه سهم اسيا حدود ٦٢٠٠ ويزا بوده!تعداد كليرنسيها در دنيا ٥٥٢٦ و در اسيا ١٨٠٨ نفر بوده!

اينا رو كنار تعداد كارنتي هاي امسال تا جولاي كه بذاريم
افريقا ٢٠١٤---٦٩٣٠٠ ٢٠١٥---٤٤٢٥٠
اسيا ٢٠١٤---١٢٧٠٠ ٢٠١٥--٧٦٥٠ و اروپا بدون اختلاف زياد
ميشه به اين نتيجه رسيد كه روند امسال معقول تر و البته به سود هموطنان عزيزمون هست ايشالا.

ممنون مهدي جان
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Iaccept ، mamal amrikaei ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo ، nimanoush
دوستان بحث تاپيك باشه همه مديرا زحمت خودشون رو ميكشن و فرقي بينشون نيست!
موفق باشيد
منتظر خبر هاي خوب باشيد Smile
(2015-06-16 ساعت 23:16)رضا2015 نوشته:  دوستان بحث تاپيك باشه همه مديرا زحمت خودشون رو ميكشن و فرقي بينشون نيست!
موفق باشيد
منتظر خبر هاي خوب باشيد Smile

یه دونه ایBig Grin
از فایل جدید دآش سیمون چ خبر!؟Big Grin
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، بابراس ، Daneshjo ، samane1363
سلام به همه دوستان صبور این تاپیک, به غیر از سایت ceac از کدوم سایت میشه روند کلیرنس ap سفارت انکارا رو نگاه کرد؟
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، بابراس ، bahar101
سلام به همه دوستان باتجربه مهاجر سرایی
من چند روز دیگه باید مدارکمو پست کنم برا سفارت انکارا اما نامه تمکنم هنوز اماده نشده وچند روز دیگه اماده میشه واگه مدارکو پست نکنم به موقعنمیرسه سفارت میشه نامه تمکن مال موقع مصاحبه تحویل بدم به این دلیل امکان داره ویزا ندن یا ایراد بگیرن ؟
ببخشید این سوال و اینجا پرسیدم گفتم شما ها واسه مصاحبه رفتید بیشتر اطلاع دارید .
تشکر کنندگان: farrokh33 ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، بابراس ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 23:42)سپیده زمان نوشته:  سلام به همه دوستان صبور این تاپیک, به غیر از سایت ceac از کدوم سایت میشه روند کلیرنس ap سفارت انکارا رو نگاه کرد؟

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
Smileشماره کیس :2015AS 000047xx تاریخ رویت قبولی :1 می
: آنکارا تعداد افراد :4 ارسال فرمهای سری اول :20 June
درخواست 16sep -: unlock، تاریخ reopen : بیست و دوم sep
کارنت شدن : 11,march
انتقال توسط kcc از آنکارا به ابوظبی
اول می--نصفه-نیمه -َAP--آپدیت ها 5 می همگی-ارسال ایمیل 31می--
آپدیت 1و2 جون همگی -3 جون نفرAP خورده ها-- 6 jun نفر اصلی
10 AUg همگی-----15 AUg نفر منتظر.16و18همگی(روز تحویل پاسپورت به سفارت)اما ابوظبی همچنان ماه جون گیر کرده واپ نمی شه

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo
چرا امروز انقدر اينجا سوت و كور شده؟ يه روز فعاليتمون كم بودااااا. [emoji6][emoji6]من كاري ندارم ما داريم تدارك كنسرت هفته جديد رو مي بينيم[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] هر كي بليط نداره از همين الان بره بخره. [emoji6][emoji6]
تازه خبر نداريد واسه كنسرتامون يه مشاور خوب هم پيدا شده كه هم آهنگ معرفي مي كنه و هم تو تبديلش كمك مي كنه.
هممون بايد تا روزي كه ايميل كلير رو مي گيريم شاد باشيم. يادمون نره كه بايد شاد و با انرژي باشيم كه بتونيم اين حس خوب رو به خانواده هامون منتقل كنيم.
هممون كلير مي شيم. هممون.
به اميد روزي كه هيچ كس تو اين تاپيك نمونه و كليدشو بديم دست مدير عزيزمون تا درش رو ببنده و بريم بلاد كفر[emoji6][emoji6][emoji6]
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

(2015-06-16 ساعت 21:26)لیدا59 نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 14:56)pooyakm نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 12:36)arash56 نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 12:32)Marmad نوشته:  از بچه های ایروان کسی آپدیت نشده؟ لطفا هرکسی آپدیت شد خبر بده. به امید کلیرشدن همگی Smile

سلام

ما هم ارمنستان مصاحبه شدیم و آخرین آپدیتمون هم ۲ جون هستش.
ایشالا همین روزا با هم کلیریم دوست عزیز.

سلام
ماهم ۲ جون مصاحبه داشتیم همسرم ویزا گرفت , منم اخرین اپدیتم ۴ جون بود

سلام
ما هم ۴ فوریه ارمنستان بودیم و همسرم ap شد و آخرین آپ هم 19 می بوده و تمام SadSadSadSadSadSad
سلام
5 فوریه و آخرین آپدیت 4جون...
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-17 ساعت 00:22)setin نوشته:  سلام به همه دوستان باتجربه مهاجر سرایی
من چند روز دیگه باید مدارکمو پست کنم برا سفارت انکارا اما نامه تمکنم هنوز اماده نشده وچند روز دیگه اماده میشه واگه مدارکو پست نکنم به موقعنمیرسه سفارت میشه نامه تمکن مال موقع مصاحبه تحویل بدم به این دلیل امکان داره ویزا ندن یا ایراد بگیرن ؟
ببخشید این سوال و اینجا پرسیدم گفتم شما ها واسه مصاحبه رفتید بیشتر اطلاع دارید .
سلام دوست عزیز اشکالی نداره میتونی نامه تمکن مالی رو با خودت ببری وقبل از مصاحبه تحویل بدی (پس از اینکه وارد سفارت شدید اصل مدارک رو ازتون تحویل میگیرن اون موقع میتونی نامه تمکن مالی رو همراه مدارک تحویل بدی).ولی دوست عزیز نامه تمکن مالی رو میشه یک شبه از بانک گرفت.شاد باشید
(2015-06-17 ساعت 01:03)powermohsen نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 00:46)farrokh33 نوشته:  
سلام دوست عزیز اشکالی نداره میتونی نامه تمکن مالی رو با خودت ببری وقبل از مصاحبه تحویل بدی (پس از اینکه وارد سفارت شدید اصل مدارک رو ازتون تحویل میگیرن اون موقع میتونی نامه تمکن مالی رو همراه مدارک تحویل بدی).ولی دوست عزیز نامه تمکن مالی رو میشه یک شبه از بانک گرفت.شاد باشید
بعضی از شعبات بانک ها سلیقه ای عمل میکنند -بانک آینده ۴ روز معطل کرد -

نه ديگه نهايتاً بعد از ٢٤ ساعت بايد صادر كنن. من اقتصاد نوين گرفتم گفت ٢٤ ساعت بمونه كافيه و بعدشم يه نامه انگليسي بهم داد. البته جاي اين سئوال اين تاپيك نبودا[emoji6]

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mamal amrikaei ، بابراس ، bahar101 ، Daneshjo ، Iaccept
(2015-06-17 ساعت 01:03)powermohsen نوشته:  

بانک آینده من 2ساعت کمتر گرفتم.رفتم شعبه مرکزی تو میدون آرژانتین.یه گواهی از بانک روبروش گرفتم.رفتم طبقه دوم شعبه امور بین الملل .نسشتم تا تایپ کرد و همین.شاید کمتر از یک ساعت شد

2015 as47xx.مصاحبه 9می.شغل دولتی.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo ، Iaccept ، پرسپولیس6
دوستان طبق دو فایل آخر سیمون (با این روند صدور ویزا) روزانه در سطح دنیا حدود 67 ویزا صادر می شه که در آخر در رقم 35000 ویزا (با این روند) به پایان خواهد رسید. حال اگر بخواهند به رقم 50000 هزار برسند حداقل 7000 ویزا در ماه باید صادر شده (در مقایسه با 2000 فعلی). همچنین در آسیا روزانه 12 ویزا صادر شده که در نهایت با رقم 6000 سهمیه آسیا بسته خواهد شد (البته بخشی از آمار پایین به دلیل خرابی سیستم صدور ویزا بوده)
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان