کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
amin1362 ممنون
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 19:05)varchandi نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 18:55)kone نوشته:  نه دوست من
عرض کردم نمیشه خیلی دقیق گفت
حتی اگه نفر دوم شرایط یه ضرب داشته باشه تا وقتی برنده کلیر نشه به نفر دوم ویزا نمی دن
سیس معمولاً به خاطر نفر اول که AP میخوره بقیه رو هم AP میزنه حتی فرزندی که نوزاد باشه بازم AP میخوره نوشته AP برای همراه ها بازم نمی تونه نشون بده رو پرونده همراه ها دارن کار می کنن برای کلیر یا نه
پس نوشتن ready هم نمی تونه بیانگر چیز خاصی باشه
هیچ برداشتی از این کلمه نکنین
خدای نا کرده اگه نفر اول کلیر نشه حالا بقیه Ready باشن یا AP فرقی نداره
تو لاتاری مهم نفر برندست

ببخشید اگه همین موضوع برعکس باشه چی؟یعنی نفر اصلی اوکی باشه و همراهش ap بخوره،اونوقت ممکنه به نفر اصلی ویزای یه ضرب بدن و نفر همراه حتی تا پایان سپتامبر کلیر نشه؟

بله
این اتفاق ممکنه بیوفته
الان خیلی از دوستان هستن که بیشترشون خانم برنده بوده یک ضرب گرفته ولی همسراشون منتظرن که کلیر بشن
برای همشون دعا می کنم زود کلیر بشن و با هم برن و هیچ خانواده ای جدا نشن از هم
[/quote]
ممنون از پاسختون و دعای مثبتتون.من که فکر میکنم این خیلی ناعادلانست و حتی ممکنه بنیان یه زندگی رو متزلزل کنه...
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: sunn789 ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، Memolk ، bahar101 ، SAAM_60 ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 18:49)kone نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 15:55)بابراس نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 15:47)smhh7441 نوشته:  
(2015-06-14 ساعت 22:29)1362amin1362 نوشته:  مي گم تو اين روزايي كه تعطيلي سفارت و آمريكاست. بيايم به هم رتبه بديم. من والا هر كي رو مي بينم بهش رتبه دادم. كسي فكر نمي كنم مونده باشه. مگر دوستان جديد. كسي مونده اعلام كنه تقديم كنم. خداااااااا شاهده مديوني اگه نگي[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

منWink

من نيز همBig GrinWink

چون مدیون کردین،منم هستمBig Grin

تعطیلی تا کیه؟
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 19:30)mehdiyk نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 18:49)kone نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 15:55)بابراس نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 15:47)smhh7441 نوشته:  
(2015-06-14 ساعت 22:29)1362amin1362 نوشته:  مي گم تو اين روزايي كه تعطيلي سفارت و آمريكاست. بيايم به هم رتبه بديم. من والا هر كي رو مي بينم بهش رتبه دادم. كسي فكر نمي كنم مونده باشه. مگر دوستان جديد. كسي مونده اعلام كنه تقديم كنم. خداااااااا شاهده مديوني اگه نگي[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

منWink

من نيز همBig GrinWink

چون مدیون کردین،منم هستمBig Grin

تعطیلی تا کیه؟

دوست عزيز. منظورم روز يكشنبه كه تعطيلي رسميه بود. نگران نشيد تعطيلي خاصي نيست
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Memolk ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 19:27)kone نوشته:  
حتی اگه نفر دوم شرایط یه ضرب داشته باشه تا وقتی برنده کلیر نشه به نفر دوم ویزا نمی دن ...
بله
این اتفاق ممکنه بیوفته
الان خیلی از دوستان هستن که بیشترشون خانم برنده بوده یک ضرب گرفته ولی همسراشون منتظرن که کلیر بشن
برای همشون دعا می کنم زود کلیر بشن .
ممنون از پاسختون و دعای مثبتتون.من که فکر میکنم این خیلی ناعادلانست و حتی ممکنه بنیان یه زندگی رو متزلزل کنه...
[/quote]
از اینکه این طور نگاه میکنید بسیار خوشحالم، و واقعا برای زندگی ما داره این اتفاق می افته و نمیشه کاری کرد
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
دوستان عزیزم یکبار دیگه این دعا رو با هم زمزمه میکنیم و از همه تون خواهش میکنم یک الهی آمین بلند بگید. خدایا تورا به مهربانیت قسم میدهیم هیچ خانواده ای را از هم جدا نکن و بنیان هیچ خانواده ای را متزلزل مگردان. هیچ کودکی را جدا از پدر یا مادرش مپسند و هیچ امیدی را نا امید مگردان. الهی آمین
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
(2015-06-16 ساعت 19:51)mamal amrikaei نوشته:  دوستان عزیزم یکبار دیگه این دعا رو با هم زمزمه میکنیم و از همه تون خواهش میکنم یک الهی آمین بلند بگید. خدایا تورا به مهربانیت قسم میدهیم هیچ خانواده ای را از هم جدا نکن و بنیان هیچ خانواده ای را متزلزل مگردان. هیچ کودکی را جدا از پدر یا مادرش مپسند و هیچ امیدی را نا امید مگردان. الهی آمین

الهی آمیننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
متاسفانه اين پيج كلا ماهيتش و داره از دست ميده!تعداد زيادي صفحات جلو ميره و به طرز عجيبي معدود مطالب مفيدي پيدا ميشه!
چندين صفحه جلو ميري و با كمال تعجب فقط مطالبي راجع به يوگا انرژي مثبت دعا و احوال پرسي عجيب غريب بين اقوام مختلف اتفاق ميفته!!!
واقعا ماهيت تشكيل اين پيج اين نبوده و اميدوارم مجددا برگرديم به دوراني كه اينجا پر بود از مطالب مفيد و با ارزش!
ياد بابك و بهداد به خير!ارزو ميكنم مفيد تر باشيم براي ايندگان با مطالب مفيدي كه اضافه ميكنيم به اين صفحه...
اميدوارم به كسي برنخوره!!!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
(2015-06-16 ساعت 20:23)mehdiii82 نوشته:  متاسفانه اين پيج كلا ماهيتش و داره از دست ميده!تعداد زيادي صفحات جلو ميره و به طرز عجيبي معدود مطالب مفيدي پيدا ميشه!
چندين صفحه جلو ميري و با كمال تعجب فقط مطالبي راجع به يوگا انرژي مثبت دعا و احوال پرسي عجيب غريب بين اقوام مختلف اتفاق ميفته!!!
واقعا ماهيت تشكيل اين پيج اين نبوده و اميدوارم مجددا برگرديم به دوراني كه اينجا پر بود از مطالب مفيد و با ارزش!
ياد بابك و بهداد به خير!ارزو ميكنم مفيد تر باشيم براي ايندگان با مطالب مفيدي كه اضافه ميكنيم به اين صفحه...
گل گفتي
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: areb1356 ، 1362amin1362 ، mehdiii82 ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 20:23)mehdiii82 نوشته:  متاسفانه اين پيج كلا ماهيتش و داره از دست ميده!تعداد زيادي صفحات جلو ميره و به طرز عجيبي معدود مطالب مفيدي پيدا ميشه!

خوبه. پس با كنسرت مشكلي نداري[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] دوست عزيز خدا رو شكر با حمايتهايي كه رضا عزيز از تاپيك داشتن روحيه بچه ها تو اين مدت كه كليرها كم شده و مشكلات سخت افزاري هم مزيد بر علت شده نه تنها به هم نريخته بلكه بهتر از گذشته هم شده. موافقم كه بايد تاپيك حالت اصلي رو به خودش بگيره. اما الان هيچ خبري نيست و هيچ تغييراتي در روند كار بچه ها صورت نگرفته. اگه بخوايم خيلي هم خشك با اين مسئله برخورد كنيم تو اين مدت بايد اينجا تعطيل مي شد. اما به همت دوستان هنوز چراغش روشنه و شلوغ ترين تاپيك. كه همه اينا رو مديون مديريت آقا رضا و ديگر دوستان هستيم. شما هم يكم صبوري كن تا روند كار دوباره برگرده به روزاي خوب. اون موقع مطمئناً مطالب مفيد جاي اين مسائل رو خواهد گرفت. ببخشيد پر حرفي كردم[emoji3][emoji3][emoji3]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: arash56 ، mamal amrikaei ، tandis_n_m ، sadri54 ، Memolk ، bahar101 ، farrokh33 ، 2015reza ، بابراس ، Daneshjo ، samane1363

خيلي ممنون . من كه بهم برنخورد Smile
دوست عزيز متاسفانه اواخر زمان تعيين شده براي صدور ويزا متاسفانه فشار روحي زيادي به دوستان وارد ميشه.
مجموع اين يك هفته كه سيستم دچار مشكل شده و كار خاصي هم انجام نشده ميتونستيم روزه سكوت بگيريم يا اميد و روحيه بچه ها رو بالا ببريم.
انتهاي اين داستان يا ويزا گرفتيم يا نگرفتيم.اگر گرفته باشيم كه شاكريم . اگر نگرفته باشيم حداقل غصه اين روز ها رو نميخوريم كه با سختي و اضطراب گذشت.
در مورد مديران هم عرض شود دوستان عزيزم بهداد و بابك هم بر تاپيك نظارت دارن و اونها هم در جريان هستن.
اگر موردي باشه حتما دوستان هم وارد ميشوند.
البته من پست هاي قبلي اشاره كردم كه موارد كه به موضوع تاپيك ارتباط نداره بعد مدت زماني پاك ميشه.
به اميد موفقيت همه دوستان.
يا علي
(2015-06-16 ساعت 14:56)pooyakm نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 12:36)arash56 نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 12:32)Marmad نوشته:  از بچه های ایروان کسی آپدیت نشده؟ لطفا هرکسی آپدیت شد خبر بده. به امید کلیرشدن همگی Smile

سلام

ما هم ارمنستان مصاحبه شدیم و آخرین آپدیتمون هم ۲ جون هستش.
ایشالا همین روزا با هم کلیریم دوست عزیز.

سلام
ماهم ۲ جون مصاحبه داشتیم همسرم ویزا گرفت , منم اخرین اپدیتم ۴ جون بود

سلام
ما هم 4 فوریه ارمنستان بودیم و همسرم ap شد و آخرین آپ هم 19 می بوده و تمام SadSadSadSadSadSad
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Marmad ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 19:27)kone نوشته:  
حتی اگه نفر دوم شرایط یه ضرب داشته باشه تا وقتی برنده کلیر نشه به نفر دوم ویزا نمی دن
سیس معمولاً به خاطر نفر اول که AP میخوره بقیه رو هم AP میزنه حتی فرزندی که نوزاد باشه بازم AP میخوره نوشته AP برای همراه ها بازم نمی تونه نشون بده رو پرونده همراه ها دارن کار می کنن برای کلیر یا نه
پس نوشتن ready هم نمی تونه بیانگر چیز خاصی باشه
هیچ برداشتی از این کلمه نکنین
خدای نا کرده اگه نفر اول کلیر نشه حالا بقیه Ready باشن یا AP فرقی نداره
تو لاتاری مهم نفر برندست

ببخشید اگه همین موضوع برعکس باشه چی؟یعنی نفر اصلی اوکی باشه و همراهش ap بخوره،اونوقت ممکنه به نفر اصلی ویزای یه ضرب بدن و نفر همراه حتی تا پایان سپتامبر کلیر نشه؟

بله
این اتفاق ممکنه بیوفته
برای همشون دعا می کنم زود کلیر بشن و با هم برن و هیچ خانواده ای جدا نشن از هم
[/quote]

نه دوست من اینطوری نیست
فک کنم از کسی که یه ضرب میگیره (برنده اصلی) میپرسن که ویزاشو الان میگیره یا منتظر کلیر همسرش می مونه
معمولاً همه ویزا رو میگیرن
حتی اگه خدای ناکرده همسرش کلیر نشه به نظرم میتونه بره و کیس خانوادگی اقدام کنه

(2015-06-16 ساعت 19:51)mamal amrikaei نوشته:  دوستان عزیزم یکبار دیگه این دعا رو با هم زمزمه میکنیم و از همه تون خواهش میکنم یک الهی آمین بلند بگید. خدایا تورا به مهربانیت قسم میدهیم هیچ خانواده ای را از هم جدا نکن و بنیان هیچ خانواده ای را متزلزل مگردان. هیچ کودکی را جدا از پدر یا مادرش مپسند و هیچ امیدی را نا امید مگردان. الهی آمین

آمین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: sinapco ، 1362amin1362 ، Iaccept ، mamal amrikaei ، Memolk ، bahar101 ، p00ya2001 ، بابراس ، laleht ، babak90 ، Daneshjo
(2015-06-16 ساعت 21:25)رضا2015 نوشته:  

دوست عزيز متاسفانه اواخر زمان تعيين شده براي صدور ويزا متاسفانه فشار روحي زيادي به دوستان وارد ميشه.
مجموع اين يك هفته كه سيستم دچار مشكل شده و كار خاصي هم انجام نشده ميتونستيم روزه سكوت بگيريم يا اميد و روحيه بچه ها رو بالا ببريم.
انتهاي اين داستان يا ويزا گرفتيم يا نگرفتيم.اگر گرفته باشيم كه شاكريم . اگر نگرفته باشيم حداقل غصه اين روز ها رو نميخوريم كه با سختي و اضطراب گذشت.
در مورد مديران هم عرض شود دوستان عزيزم بهداد و بابك هم بر تاپيك نظارت دارن و اونها هم در جريان هستن.
البته من پست هاي قبلي اشاره كردم كه موارد كه به موضوع تاپيك ارتباط نداره بعد مدت زماني پاك ميشه.
يا علي

اتفاقا آقا رضا جز بهترين مديراني هستند كه تا حالا ديدم.
علاوه بر اطلاع رساني هاي به موقع و آمار هايي كه به ما ميدهند و حتي راهنمايي هاشون در پيام هاي خصوصي، كه خودش كلي از وقت روزانشون رو ميگيره، سعي هم كردند تاپيك خشك و رسمي نباشه.
اگه اين تاپيك و اين دلگرمي ها و شادي هاي بچه ها و حمايت هاي كليه مديران از جمله آقا رضا نبود كه من واقعا نميتونستم اين مدته پر استرس رو تحمل كنم...مثلا ديشب كه واقعا استرس داشتم و با سر زدن به تاپيك آروم شدم.
مديران بدون هيچ چشم داشتي حداقل چند ماه از وقتشون را واسه اين سايت ميزارن..ما خيلي بهشون مديونيم!!!
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
(2015-06-16 ساعت 21:40)tandis_n_m نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 21:25)رضا۲۰۱۵ نوشته:  [quote='mehdiii82' pid='625640' dateline='1434470014']
متاسفانه اين پيج كلا ماهيتش و داره از دست ميده!تعداد زيادي صفحات جلو ميره و به طرز عجيبي معدود مطالب مفيدي پيدا ميشه!
اميدو

يا علي

اتفاقا آقا رضا جز بهترين مديراني هستند كه تا حالا ديدم.
علاوه بر اطلاع رساني هاي به موقع و آمار هايي كه به ما ميدهند و حتي راهنمايي هاشون در پيام هاي خصوصي، كه خودش كلي از وقت روزانشون رو ميگيره، سعي هم كردند تاپيك خشك و رسمي نباشه.
اگه اين تاپيك و اين دلگرمي ها و شادي هاي بچه ها و حمايت هاي كليه مديران از جمله آقا رضا نبود كه من واقعا نميتونستم اين مدته پر استرس رو تحمل كنم...مثلا ديشب كه واقعا استرس داشتم و با سر زدن به تاپيك آروم شدم.
مديران بدون هيچ چشم داشتي حداقل چند ماه از وقتشون را واسه اين سايت ميزارن..ما خيلي بهشون مديونيم!!!

دقیقا همین طور که تندیس جان گفت این تاریک مامانی شده برای دلگرمی ما چشم انتظار ها یه جوری تو این فضای مجازی بهم وابسته شدیم و بهم دل گرمی و آرامش میدیم که واقعا تو این ایام بهش نیاز داریم مدیران بردبار و دلسوز هم بخوبی تاریک رو هدایت میکنن که واقعا دستشان درد نکنه اما در این ایام واقعا به شاد سازی فضای گروه نیازه. من از دیشب هر وقت یاد مهاجرسرا افتادم بی اختیار لبخند زدم بازم ممنون از همه دوستان گرامی و با امید فرداهایی روشن
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان