کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
طبق نوشته . سایت سیس انلاین بودنش خرابه یعنی اینکه تا آپ میخورید همون موقع نشون نمیده و بصورت چند روز ی بار نشون میده
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001 ، Daneshjo ، Memolk ، samane1363 ، بابراس
والله ما كه بالاخره نفهمیدیم چی شد
میخوان کلیر کنن میخوان نکنن
من که امروز بلیطم رو هم گرفتم برای 27 آگست تا اون موقع 5 ماه رو پر کرده اگر کلیر نشدم که همسر و پسرم خودشون میرن منم اینجا سرم رو میکوبم به دیوار
اگرم که تا اون موقع کلیر کردن خدا خیرشون بده با هم میریم
جالب اینجاست که من به شدت هم تو انتخاب ایالت مشکل داشتم
هم تو سن دیگو پیشنهاد کار داشتم هم تو دالاس
جالب اینجاست که تو هر دو تا شهر هم یک آشنای بسیار نزدیک و خوب داشتم
فکر میکنم آخر هم با شیر یا خط انتخاب کردم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حالا دیگه خون من گردن خود سفارت که اگر بهم ویزا ندادن سرم رو به دیوار نکوبمBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
دوستان الان من کدوم حرفارو باور کنم?!!!سیستمهاشون درسته یا نیست?!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001 ، Daneshjo ، پرسپولیس6
(2015-06-17 ساعت 20:32)saboktakin نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 20:07)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 19:58)Iaccept نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 18:55)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 18:31)Iaccept نوشته:  شک نکن کلیری تکین جان Smile ( حالا این جملرو ۱۷ بار تکرار کن)

منم بهت قول میم شما ویزاتون رو گرفتی فعلا نقد نشدهBig Grin

تیچرجان ایشالا تو همین ماه مبارک، بهترین ایمیل زندگیتو میگیریییRolleyes

ممنون IACCEPT عزیز. ایشالا همه کلیر بشن و هیشکی بدون ویزا نمونه امسال. مخصوصا نصفه تیمه ها
ممنون عزیزای من، ولی 17 تا نشدا! میگن اثرش با 17 نفر از بین میره [emoji1]

تعداد تشکرایی که شده رو جمع کن بگذار به حساب اون تا اثر کنه!!
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: Iaccept ، sd.jaberi ، 1362amin1362 ، rbrb-2015 ، bahar101 ، p00ya2001 ، Daneshjo
(2015-06-18 ساعت 12:15)arash56 نوشته:  دوستان ارمنستان امروز یه کیس رو کلیر کرد و تو سایت آورد.خدا بخواد داره راه میوفته دوباره.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کیس جدیدی امروز در سایت ارمنستان کلیر نشده دوست عزیز
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، lotttery2015 ، Daneshjo
(2015-06-18 ساعت 13:24)Shahriar olad نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 12:15)arash56 نوشته:  دوستان ارمنستان امروز یه کیس رو کلیر کرد و تو سایت آورد.خدا بخواد داره راه میوفته دوباره.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کیس جدیدی امروز در سایت ارمنستان کلیر نشده دوست عزیز

ما که چیز جدیدی ندیدیم. قدیمی از هفته پیش کلیر شده.
کیس نامبر : 2015AS3632 تعداد اعضای کیس : 2 نفر- کارنت:دسامبر-تاریخ مصاحبه : 2 مارچ -وضعیت : کلیر
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، fa15 ، bahar101 ، pooyakm ، Daneshjo
(2015-06-18 ساعت 12:23)Aghaman نوشته:  والله ما كه بالاخره نفهمیدیم چی شد
میخوان کلیر کنن میخوان نکنن
من که امروز بلیطم رو هم گرفتم برای 27 آگست تا اون موقع ۵ ماه رو پر کرده اگر کلیر نشدم که همسر و پسرم خودشون میرن منم اینجا سرم رو میکوبم به دیوار
اگرم که تا اون موقع کلیر کردن خدا خیرشون بده با هم میریم
جالب اینجاست که من به شدت هم تو انتخاب ایالت مشکل داشتم
هم تو سن دیگو پیشنهاد کار داشتم هم تو دالاس
جالب اینجاست که تو هر دو تا شهر هم به یک آشنای بسیار نزدیک و خوب داشتم
فکر میکنم آخر هم با شیر یا خط انتخاب کردم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حالا دیگه خون من گردن خود سفارت که اگر بهم ویزا ندادن سرم رو به دیوار نکوبمBig GrinBig Grin
آقا شما رفتن لازمــــــی خـــدایی ...
آشنا و درخواست شغل و بلیط و ... همه چیز برای رفتنت مهیاست. به قول حاجی واشنگتن عزیز، ایشالله که اوسا کریم میخواد و شما هم با خانواده دسته جمعی میرید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-06-18 ساعت 11:05)sunn789 نوشته:  من که تا فردا کلیر نخواهم شد چون اپدیتی نداشته ایم ، برای همین هفته اینده دخترهام و خانم به تنهایی خواهند رفت و واقعا سخته و نمیدونم چرا باید اینجوری میشد ، به هر حال میدوارم همگی زود تر کلیر شن

حتما قسمت اینطوری خواسته دوست عزیز
ایشالا شما هم با پرواز هفته بعدش به خونوادتون ملحق میشید.Cool
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mamal amrikaei ، pooyakm ، 1362amin1362 ، Daneshjo ، samane1363 ، sunn789
سلام
دوستان، من هنوز ایروانم، من مدارکو دوشنبه دادم، اما هنوز خبری نیست از سفارت، اینجا خیلی ها بیشتر از 10 روزه که منتظرن، یه سریام پشیمون شدن و بیشتر نتونستن بمونن و پاسشونو گرفتن و برگشتن.
اوضاعی شده ....
شماره كيس: 35XX - یک نفر
سفارت ایروان
مصاحبه: 23 Feb
وضعيت: Issued
آپديت ها: 25 Feb ، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 13 May، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 26 May، آپدیت در 2 June، و اعلام در سایت سفارت
دريافت ويزا: 29 June
مقصد : کالیفرنیا , اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر ۲۰۱۵

(2015-06-18 ساعت 10:46)rezasadeghi نوشته:  میون بزن برقصاتون و اپ شدناتون بد نیست یه یادی هم از ما فقیر فقرا بکنیدااااا !!!
ماهایی که رفتیم جزو اخرین کارنتی و هنوز تو تاپیک بولتون گیر کردیم !!

یه ذره انرژی مثبت هم پاس بدید اینور که ما داریم تلف میشیم !!
رتبه هم بدید بد نیست !!

--> به امید ویزای یکضرب <--

داشتم فکر میکردم اونایی که مثل شما مصاحبشون میفته آخر وقت شاید اگر به امید خدا ویزای فوری یا با مدت ap کم بگیرن خیلی بنفعشونه چون اولا استرس کلیر شدن طولانی رو ندارن و ثانیا نیازی به تجدید مدیکال نیست و در ضمن سفارت هم چون آخرشه تند تند میجنبه و حراجش میکنه که زودتر دست و پاشو جمع کنه بره سراغ سال بعدیا.......

من براتون به شدت خوشبینم و از ته دل آرزو میکنم که به زودی کارنت، مصاحبه، وکلیر بشید و ویزا و بلیطتون رو یه جا و یه روز بگیرید. مثل اونایی که مجلس خواستگاری و بعله برون و عقد رو تو یه شب میگیرن و نجاتSmile
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

(2015-06-18 ساعت 11:04)rbrb-2015 نوشته:  دوستان قبل از مصاحبه ایمیل یادآوری مدارک از سفارت گرفتیم و یکی از بندهاش این بود که گردش حساب شش ماهه ببریم. منتها ما در آنکارا بود و دسترسی نداشتیم. روز مصاحبه نسخه دوم نامه لاتین موجودی حساب رو هم موقع گرفتن اصل مدارک از ما گرفت و بعد از مصاحبه افیسر هر دو نامه رو پس داد. توی برگه صورتی هم چیزی از نقص مدارک گفته نشده! این مورد برای کیسی اتفاق افتاده؟ ممکنه زمان گرفتن ویزا از ما دوباره تمکن مالی بخوان؟

تا الان که نخواستن، مگه اینکه تازه مد شده باشه! Rolleyes فعلا که همه چیز قمر در عقربه! ولی ما به هر قیمتی شده روحیمون رو حفظ می کنیم! حداقل به حرمت دوستان منتظر 180 الی 270 روزه که ما تا این دوستان هستند اصلا اجازه حرف زدن نداریم....
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: bahar101 ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، 1362amin1362 ، Daneshjo ، Memolk ، ریحانا ، بابراس
با سلام خدمت دوستان ايشالا همگي به زودي از اين بلاتكليفي خلاص بشن?
ما ١٩ اپريل مصاحبه در ابوظبي داشتيم همسرم و من هيچكدوم شغل دولتي نداشتيم و همسرم سربازي ارتش رفته
كيس ما از طريق eb1 به مرحله ويزاي گرين كارت رسيده ،حالا با توجه به اينكه همسرم دو روز بعداز مصاحبه و ١٩ مي اپديت داشته پيش بيني شما براي دريافت ويزاي ما كي خواهد بود؟؟
ممنون
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362 ، bahar101 ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، nora-nora ، ginjer
(2015-06-18 ساعت 10:59)maryamb نوشته:  دوستان دعا کنید که به صفحه 800 نرسیده هورااا بکشیم Smile

همین چند هفته پیش بود که میگفتیم دعا کنید به صفحه ۵۰۰ نرسیده کلیر بشیماااا
۳۰۰ صفحه اضافه شد و ما همچنان اندر خم یک کلیریم.
امیدوارم ایندفعه دیگه کلیر بشیم.Big Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-06-18 ساعت 16:11)vahid1432 نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 10:59)maryamb نوشته:  دوستان دعا کنید که به صفحه 800 نرسیده هورااا بکشیم Smile

همین چند هفته پیش بود که میگفتیم دعا کنید به صفحه ۵۰۰ نرسیده کلیر بشیماااا
۳۰۰ صفحه اضافه شد و ما همچنان اندر خم یک کلیریم.
امیدوارم ایندفعه دیگه کلیر بشیم.Big Grin

ایشااااااااااااااااااااااااااله. وحید جان من خودم دوست دارم رو صفحه 900 اعلام کلیری کنم. یه بیست صفحه رو خودم حساب کردم بقیه رو رو شماها.Big GrinBig GrinBig Grin
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-06-18 ساعت 12:12)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 12:03)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 04:12)amj7 نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 03:16)vahid1432 نوشته:  این عکس رو همین الان از صفحه سفارت آمریکا در FB گرفتم.
جواب کامنت اول رو بخونید. آخرش نوشته که «انتظار نداریم تا هفته آینده سیستم آنلاین بشه.»
یعنی فکر نمی کنم این هفته کسی کلیر بشه و باید تا هفته دیگه حداقل صبر کنیم.Sad

[عکس: el1l_screen_shot_2015-06-18_at_3.12.37_am.png]
منظور سال لاتاریه که از اکتبر شروع می شه
باز حداقل ميدونيم آپديت نشدن دليلش چيه، وقتى همه چى روتين باشه و از آپديت خبرى نباشه نگران كننده است [emoji4]
لوله آپديت كن ام ر ى ك ا گرفته، دارن وا ميكنن [emoji23]

اتفاقا سیستم چک امنیتی شان از دیروز درست شده (غالبا بچه های ۵ ماه اول سال آپ خوردن) و هیچ مشکلی نداره, منتهی ویزا نمی دن که اونهم به گفته خودشان تا دوشنبه درست می شه
آقای خلیل خواه عزیز لطفاً واضح تر بفرمائید:
یعنی کسانی که از اول ژانویه تا پایان می رفتن مصاحبه؟
یا کسانی که از اول ژانویه تا پایان می در انتظار کلیر هستن؟
ممنون

منظور اول سال لاتاریه
دوستان سیمون پیش بینی جدیدش درباره انتهای لاتاری را بیرون داد:
http://britsimonsays.com/why-i-will-not-...or-dv2015/
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: bahar101 ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، پرسپولیس6 ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان