کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
ما ک سر افطار ۲آ کردیم، واس کل بچه ها بیس پونزه
خدایا تو همین ماه عزیز روسفیدمون کن Smile

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

(2015-06-18 ساعت 21:10)mamal amrikaei نوشته:  خدایا به حق این شب عزیز اولین افطار ماه رمضان دل همه بچه های منتظر را خوشحال کن. الهی آمین.

الهی آمین که همه ی ماها از جمله شوهرم که هنوز منتظره هفته آینده تکلیفمون روشن شه و خوشحال شیم Smile
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
دوستان من از خدا بخواید هرچه زودتر این مشکل سیستمی برطرف شه بعد کلیر شید. الان دوست من از پنج شنبه هفته پیش رفته هنوز ویزاش چاپ نشده هی بهش میگن درحال انجامه. خودمم دوشنبه دارم دارم میرم ولی معلوم نیست چقدر علاف شم یا نشم.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
(2015-06-18 ساعت 21:13)Iaccept نوشته:  ما ک سر افطار ۲آ کردیم، واس کل بچه ها بیس پونزه
خدایا تو همین ماه عزیز روسفیدمون کن Smile

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile

انشاالله که دعاهاتون زودتر برآورده میشه . من مطمئتم که امسال بهترین سال زندگی مون میشه ...
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
خدا به همين وقت عزيز دوستانم را شاد و حاجت روا كن
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
(2015-06-18 ساعت 22:35)Abdorrezaa نوشته:  دوستان من از خدا بخواید هرچه زودتر این مشکل سیستمی برطرف شه بعد کلیر شید. الان دوست من از پنج شنبه هفته پیش رفته هنوز ویزاش چاپ نشده هی بهش میگن درحال انجامه. خودمم دوشنبه دارم دارم میرم ولی معلوم نیست چقدر علاف شم یا نشم.
خب یخورده دیرتر برو
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo ، mohammad384
(2015-06-18 ساعت 22:50)satan نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 22:35)Abdorrezaa نوشته:  دوستان من از خدا بخواید هرچه زودتر این مشکل سیستمی برطرف شه بعد کلیر شید. الان دوست من از پنج شنبه هفته پیش رفته هنوز ویزاش چاپ نشده هی بهش میگن درحال انجامه. خودمم دوشنبه دارم دارم میرم ولی معلوم نیست چقدر علاف شم یا نشم.
خب یخورده دیرتر برو
11 جون ایمیل اومد تا 29 جون وقت داری. فرصت زیادی نه برا خرید بلیط و برنامه ریزی داشتم نه برا لفت و لعاب دادن.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
خدايا تو رو به همين روزاي خوبه خودت قسم ت مي دم كاري كن دوستاي ما حاجت روا بشن. خدايا اون هورا ها رو برگردون به اين تاپيك. خدايا تو كه به ما لطف كردي و ما رو از بين ميليون ها آدم انتخاب كردي پس بزار به اون اميدي كه خودت برامون درست كردي برسيم. خدايا ما ساليان سال نتونستيم شاد زندگي كنيم. خدايا ما تو سرزمين عزيزمون حداقل هاي استاندارد يه زندگي خوب و بدون دغدغه رو نداشتيم و با شنيدن خبر لاتاري واسه آينده بچه هامون خوشحال شديم خدايا دل ما رو نشكون و نزار از پيشت دست خالي برگرديم. خدايا ما منتظر تصميم تو هستيم.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

برو دادآش
ایشالا پا قدمت خوبه، سیستمشون استارت میشه ۲بارهBig Grin
راستی شما هنوز شرایط کیستو نگفتی ب مآآآBig Grin
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr

چک ویزا امارات

سفرنامه

اخه چرا هیچ خبری نمیشه ؟
همه زندگیمون روی اسنتدبای گذاشتیم .من که دارم بخودم میگم عجب غلطی کردم ثبت نام کردم.
کیس نامبر:52015AS00002913
روییت قبولی: 2 می 2014
تعداد افراد : با خودم 4 نفر
سفارت: انکارا
ارسال فرم: 21 AUG اصلاح 23 SEP
نامه دوم:23 ژانویه
مصاحبه: 9 مارس
دریافت ویزا: 29 جولای کلیر و 11 اگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ali0854 ، satan ، bahar101 ، Daneshjo ، mohammad384
(2015-06-18 ساعت 23:38)alinima نوشته:  اخه چرا هیچ خبری نمیشه ؟
همه زندگیمون روی اسنتدبای گذاشتیم .من که دارم بخودم میگم عجب غلطی کردم ثبت نام کردم.
من هم همینطور
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: alinima ، 1362amin1362 ، Daneshjo

كاري نداره ميتونيد از همين جا دنبال زندگي خودتون برين.
بارها گفته شد اين موضوع شرايط معيني نداره و هرسال مشكلات خودشرو داره

ممنون ميشم اين موضوعات اينجا مطرح نشه.
(2015-06-19 ساعت 00:03)رضا2015 نوشته:  

چشم رو سروم اقو
کیس نامبر:52015AS00002913
روییت قبولی: 2 می 2014
تعداد افراد : با خودم 4 نفر
سفارت: انکارا
ارسال فرم: 21 AUG اصلاح 23 SEP
نامه دوم:23 ژانویه
مصاحبه: 9 مارس
دریافت ویزا: 29 جولای کلیر و 11 اگوست دریافت ویزا
(2015-06-19 ساعت 00:03)رضا2015 نوشته:  

رضا جون، پس از عرض ارادت: دوستان دوستان، فکر کنم بد نباشه یه نگاه دوباره به قسمتی از نامه قبولی مون بندازیم :

[عکس: hjxjrg0a3po6d5n1pg5b.jpg]

ناامید نباشید ولی یادتون باشه که واقعیت اینه شاید ما کمترین نقش رو در این پروسه و اتفاقاتی که درش میوفته داشته باشیم. قـــــــــــوی باشید و بدونید اگر به چیزی ایمان داشته باشید بهترین ها در انتظارتون خواهد بود ...
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
مدیرجان رخصت Smile
ببینید دوستان گل من
شما مصاحبه رفتین ک اینجایین قطعا!
دو راه بیشتر ندارین :
۱. یا کلا ری استارت کنین و زندگی قبل از ۱ می ۲۰۱۴ رو ادامه بدین
۲. امید داشته باشیدو + فکر کنید Smile

در ضمن تو این دوران کلیرنس هیچ کاری از دست من و شما بر نمیآد، مطمعن باشین هر کسی ک میآد تو این تاپیک روزای سختیو سپری میکنه ولی همه به امید اینکه یه روز از این تاپیک رفتنی هستن اینجان
کلیرنس تو لاتاری مثل اثر انگشت میمونه، پس هی خودتونو با اینو اون خیلی مقایسه نکنید!
منتظر باشینو امیدوار ب کرم اوستا کریم ...
گودلاک

چک ویزا امارات

سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان