موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-18 ساعت 23:12)1362amin1362 نوشته: خدايا تو رو به همين روزاي خوبه خودت قسم ت مي دم كاري كن دوستاي ما حاجت روا بشن. خدايا اون هورا ها رو برگردون به اين تاپيك. خدايا تو كه به ما لطف كردي و ما رو از بين ميليون ها آدم انتخاب كردي پس بزار به اون اميدي كه خودت برامون درست كردي برسيم. خدايا ما ساليان سال نتونستيم شاد زندگي كنيم. خدايا ما تو سرزمين عزيزمون حداقل هاي استاندارد يه زندگي خوب و بدون دغدغه رو نداشتيم و با شنيدن خبر لاتاري واسه آينده بچه هامون خوشحال شديم خدايا دل ما رو نشكون و نزار از پيشت دست خالي برگرديم. خدايا ما منتظر تصميم تو هستيم.
ای خداااا ....(با حالت غش و ضعف )
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-18 ساعت 20:00)رضا2015 نوشته: (2015-06-18 ساعت 19:12)TajbakhshSalma نوشته: يعني كيس ما كه از روز مصاحبه سه هفته گذشته و يه بار هم آپ نخورديم بايد نگران بشيم؟ يعني اصلا فايل مارو توي اين سه هفته چك نكردن ؟
شما اگر در حالت ready هستین در سایت سیس یعنی هنوز پروسه کلیرنس شما به خاطر عدم ارسال اثر انگشتتون انجام نشده!
اگر AP نشون میده در حال پروسس هستین.
ممنون مدير جان از جوابتون!
واقعا نگرانم كه چرا هيچ تغييري نكرده ، چون توي امضاي اكثر بچه ها ميبينم كه چند روز بعد از مصاحبه آپديت ميشن !
هر سه تامون AP نشون ميده توي سايت سيس!
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کسی در آپدیت های گروهی نباشه ، آیا باید نگران باشه یا هیچ منطق خاصی روی این قضیه نیست ؟ من حالا که حدود 2 ماه از مصاحبم گذشته در آپدیت های گروهی نبودم. منظورم این هست که کلیر شدن لزوما به معنا بودن در آپدیت های گروهی است یا خیر؟ ممنون از راهنماییتون پیشاپیش
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-19 ساعت 08:46)roya.radmanesh نوشته: صبوری با خانواده عشق است،
صبوری با دیگران احترام است،
صبوری با خود اعتماد به نفس است و
صبوری در راه خدا، ایمان است.
صبوری میکنیم تا شاید حکمت این انتظار به انتها برسه وبه اونچه خیر و صلاحمونه هرچه زودتر دست پیدا کنیم.
تو نت آهنگه قشنگیو پیدا کردم که شاید حالو هوای این تاپیک رو داره بیان می کنه.دوستان تا سفال تو کوره داغ انتظار گداخته نشه سفال نمیشه. تا چکش روزگار بر سر شمشیر نخوره پولاد سخت پولاد نمیشه.تا انتظار سخت گذر روزهای گرم تابستون نباشه غوره ترش و گس روزگار مثل انگور و روزگاره ما شیرین نمیشه.اینارو برا خودم میگم که بدونم شاید پشت این انتظار حکمت اون حکیم مهربون پنهونه .داشتم فکر می کردم خدا چقدر دوستون داره که اینجاکنار هم داریم این نوع انتظارو تحمل میکنیم.اگه خدای نکرده انتظارمون رنگ انتظار یه عمل جراحی برا یه بیماری سخت بود اگه انتظارمون برای بیدار شدن یا نشدن یه عزیز بود اگه انتظارمون چشم براهی اون کودکی که جلو در منتظره پدر بود که ایا امروز دست فروشی اونقدی داشته که پدر دسته پر بیاد چی؟؟؟؟؟؟؟
خدایا شکرت به کرمت حکمتت داده هات و نداده هات
اینارو برا دل خودم گفتم که اگه ناشکر شدم یادم باشه چقدر دوستم داره که انتظارم این رنگیه.
به امید قشنگترین پایان برای همه انتظارها بخصوص دوستان خوبم
http://dl.iran-music.in/1394/Mp3/02/Sohe...128%5D.mp3
خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت
ممنون رویا جان. بسیار آهنگ زیبایی بود. همیشه از این کارا بکن.بازم متشکرم
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در رابطه با این موضوع جای نگرانی نیست چون یک مساله سراسری است به اخرین امار اگه نگاه کنید میبینید که تقریبا نصف ویزاها مونده (بازم تکرار میکنم تقریبا ) پس در این سه ماه باید بسیار پر کار باشن مخصوصا در جولای و اگوست.
از یکطرف باید تعداد ویزاهای صادر شده رو به یک حد معقولی برسونن و از طرفی تعداد کارنت شدگان رو هم که زیاد نکردن یعنی اینکه به کلیر شدن ماها خیلی امید دارن وگرنه تعداد کارنت شدگان رو خیلی بالاتر از 1000 تا میبردن
اصلا جای نگرانی نیست امثال بهترین سال لاتاری برای ایرانی ها است
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما ها که الان کلیر نشدیم مطمن باشید خیلی خوش شانس بودیم چون قاطی یه نگرانی و اظطراب و استرس جدید نشدیم و مشکل ما الان فقط کلیر شدنه ولی دوستانی که کلیر شدن که امیدوارم روحیشون رو حفظ کنن وارد یک مساله جدید شدن که اصلا انتظارشو نداشدن . من خودم شخصا اینجوری به موضوع نگاه میکنم و امیدوورم شماها هم همینجوری باشین . الانم برین یه 3 4 روزی دنبال زندگیتون بیخیال سیس شین
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing