موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما امروز رفتيم سفارت گفتن سفارت تا دوشنبه تعطيله به خاطر مشكل سيستمشون .برام ايميل اومد كه برين پاستونو تحويل بگيرين برگرديد هر وقت سيستم درست شد خبرتون ميكنيم!!!!!!!!!!!!!!!!!! من كار مترجمي هم ميكنم يادمه يه سالي توي يه المپياد بين المللي براي پرواز برگشت دو سه تا از كشورهاي خارجي يه مشكلي پيش اومد و يه چند ساعتي علاف شدند نميدونيد چه قشقرقي راه انداخته بودن و چه آبروريزي كردن تازه بعد از اون همه پذيرائي آنچناني و موندن تو بهترين هتل و گرفتن بهترين سوقاتي براشون و بهترين رستوران ها بردنشون .... حالا ما ... همه تو مملكتمون كسي هستيم واسه خودمون و وقتي ميريم دم سفارت يه آدم بيسواد مياد همچين سرت داد ميزنه و از جلو سفارت پست ميزنه جوابت رو هم نميده ... بچه ها خدا رو شكر كنيد كه تو دوره ما كلير نشديد و فكر و خيال نكنيد حداقل مثل من نه پولتون هدر رفت نه فشار عصبي كه من تحمل كردم رو كشيديد خدارو شكر كنيد به من يكي كه خيلي سخت گذشت ميدونم كه تلخ حرف زدم خيلي كلافه ام شما به بزرگي خودتون ببخشيد
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من
ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان همسر من12 july موعد مدیکالش تمام می شه , سوال اینجاست که اگر تا اتمام مدت کلیر همسرم , نامه ی کلیرنسیش نیاد مشکلی در پروسه کاریش پیش میاد ؟؟ یا اینکه درستش اینه که اگر تا اون زمان نامه کلیرنسیش نیامد قبل از اتمام مدیکال , مدیکالشو تمدید کنه ؟!
یا اینکه نه هیچ کاری نکنه , سفارت خودش هر زمان نامه اش رو فرستاد , خودش میگه قبل از دادن مدارک مدیکال رو تمدید کن ...
پیشنهاد شما چیه ؟؟
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-19 ساعت 12:40)maryamb نوشته: دوستان همسر من12 july موعد مدیکالش تمام می شه , سوال اینجاست که اگر تا اتمام مدت کلیر همسرم , نامه ی کلیرنسیش نیاد مشکلی در پروسه کاریش پیش میاد ؟؟ یا اینکه درستش اینه که اگر تا اون زمان نامه کلیرنسیش نیامد قبل از اتمام مدیکال , مدیکالشو تمدید کنه ؟!
یا اینکه نه هیچ کاری نکنه , سفارت خودش هر زمان نامه اش رو فرستاد , خودش میگه قبل از دادن مدارک مدیکال رو تمدید کن ...
پیشنهاد شما چیه ؟؟
سفارت کاری به زمان مدیکال نداره و پروسه کلیرنسش رو انجام می ده و به شما اعلام کلیری می کنه. زمانی که شما می خواید پاسپورت رو به سفارت بدید باید مدیکالتون تاریخ لازم جهت انجام سفر رو داشته باشه. عجله ای که نیست . بزارید زمانی که اعلام کلیر شدید برید دوباره مدیکال بدید . اگر هم که تا قبل از موعد مدیکال (کلیر شدید انشاله) تونستید خودتونو برسونید بلاد کفر. موفق باشید
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-19 ساعت 12:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-19 ساعت 12:50 توسط لیدا59.)
همسر من معافیت کفالت داره. شغاشم آزاد . رشته کامپیوتر اما چک خورد متاسفانه
(2015-06-19 ساعت 12:36)arash56 نوشته: (2015-06-19 ساعت 12:34)لیدا59 نوشته: ایروان از همه سفارتا کمتر کلییر کرده کیس ما حدود 700 . به همین زودیا کلییر میشیم به امید حق
به امید خدا.همین روزا هممون از ته دل هورا میکشیم لیدا جان
به امید خدا واسه تمام دوستان منتظر
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-19 ساعت 12:49)لیدا59 نوشته: همسر من معافیت کفالت داره. شغاشم آزاد . رشته کامپیوتر اما چک خورد متاسفانه
مطمئناً به علت رشته تحصیلیشون چک خوردن
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-19 ساعت 12:48)p00ya2001 نوشته: (2015-06-19 ساعت 12:40)maryamb نوشته: دوستان همسر من12 july موعد مدیکالش تمام می شه , سوال اینجاست که اگر تا اتمام مدت کلیر همسرم , نامه ی کلیرنسیش نیاد مشکلی در پروسه کاریش پیش میاد ؟؟ یا اینکه درستش اینه که اگر تا اون زمان نامه کلیرنسیش نیامد قبل از اتمام مدیکال , مدیکالشو تمدید کنه ؟!
پیشنهاد شما چیه ؟؟
به نظر من و منطقي هم اينه كه صبر كنه تا كلير بشه اگه قبل از اتمام مديكال بود اقدام واسه رفتن كنين اگه بعدش بود خوب بستگي داره كه شما رفته باشين يا بخواين با هم برين يه مديكال مجدد بايد برين
ممنونم از لطفت پویا عزیز
2015as9xx
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-19 ساعت 12:48)1362amin1362 نوشته: (2015-06-19 ساعت 12:40)maryamb نوشته: دوستان همسر من12 july موعد مدیکالش تمام می شه , سوال اینجاست که اگر تا اتمام مدت کلیر همسرم , نامه ی کلیرنسیش نیاد مشکلی در پروسه کاریش پیش میاد ؟؟ یا اینکه درستش اینه که اگر تا اون زمان نامه کلیرنسیش نیامد قبل از اتمام مدیکال , مدیکالشو تمدید کنه ؟!
پیشنهاد شما چیه ؟؟
سفارت کاری به زمان مدیکال نداره و پروسه کلیرنسش رو انجام می ده و به شما اعلام کلیری می کنه. زمانی که شما می خواید پاسپورت رو به سفارت بدید باید مدیکالتون تاریخ لازم جهت انجام سفر رو داشته باشه. عجله ای که نیست . بزارید زمانی که اعلام کلیر شدید برید دوباره مدیکال بدید . اگر هم که تا قبل از موعد مدیکال (کلیر شدید انشاله) تونستید خودتونو برسونید بلاد کفر. موفق باشید
ممنونم از شما امین عزیز
2015as9xx
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-19 ساعت 13:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-19 ساعت 13:22 توسط لیدا59.)
(2015-06-19 ساعت 12:51)1362amin1362 نوشته: (2015-06-19 ساعت 12:49)لیدا59 نوشته: همسر من معافیت کفالت داره. شغاشم آزاد . رشته کامپیوتر اما چک خورد متاسفانه
مطمئناً به علت رشته تحصیلیشون چک خوردن
نمیدونم شاید . اما از هر کسی پرسیدیم گفتن رشته تحصیلیش حساس نیست .
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در مورد رشته های تحصیلی کامپیوتر و حسابداری کسی می دونه حساسه یا نه؟
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-19 ساعت 13:34)mehrdad_123 نوشته: (2015-06-19 ساعت 13:32)1362amin1362 نوشته: دوستان در مورد رشته های تحصیلی کامپیوتر و حسابداری کسی می دونه حساسه یا نه؟
من کامپیوترم یکم رو کارم سوال پرسید اما معلوم بود مهمه براش اما من خدمتم داشتم
مهرداد جان من درست متوجه نشدم
روی کارت حساس بود یا روی تحصیلاتت؟
خدمت ؟؟؟؟؟؟ خدمت سربازی منظورته؟ کجا؟ س؟