کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دوستان اینجور که پیداست بعید به نظر میرسه که تا ۲۷ جون کسی کلیر بشه. که البته ۲۷ جون هم شنبه هست و من فکر میکنم که دیگه توی ماه جون ویزایی صادر نشه و میره واسه ماه جولای.
البته امیدوارم زودتر از اون چیزی که گفتند درست بشه
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-06-19 ساعت 14:28)jadooo نوشته:  بچه ها ميشه خواهشاً راهنمايي كنين تو بد مخمصه اي افتادم و نميتونم تصميم بگيرم كه بمونم يا برگردم رفتيم پاسها رو تحويل گرفتيم با يه برگه جديد آبي رنگ كه روش اينو نوشته انتظار ميرود تا هفته آينده (تا اول تير ماه يا بعد از آن ) نقص سيستم برطرف نشود ... ما سه شنبه بليط برگشت داريم ولي هتل رو تا يكشنبه گرفته بوديم به خيالمون كه شايد ويزامون زودتر به دستمون برسه كه زهي خيال باطل ... Sad حالا نميدونم يكشنبه برگردم يا بمونم شايد دوشنبه خبري بشه.... واقعاً گيج شدم ....اسم من و همدوره اي هاي من رو به عنوان خوش شانس ترينهاي مهاجرسرا بنويسين هر كي هم امروز قورمه سبزي خورده خوش به حالش و نوش جونش

خوب فرزانه جان من خودم اگه جاي تو بودم و شرايط ماليم اجازه مي داد مي موندم. اما اگر هم بخواي برگردي و باز دوباره بري بازم كلي هزينه مي شه. مگر پيكاب كني. فعلاً كه رو هيچ خبري نمي شه حساب كرد كه بهت بگيم بمون يا نمون. انشالله كه زودتر رديف شه اين سيستماشون. و بدون تو تنها نيستي كه تو چنين موقعيتي گير كردي. ضمناً ما كه جوجه زديم امروز???? خوش به حال اونايي كه قرمه سبزي داشتن??
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: jadooo ، لیدا59 ، Iaccept ، samane1363 ، bahar101 ، پرسپولیس6 ، Daneshjo
تا همون ۲۷این ماه دیگه!خودشون گفتن که!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، jadooo ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-19 ساعت 14:28)jadooo نوشته:  بچه ها ميشه خواهشاً راهنمايي كنين تو بد مخمصه اي افتادم و نميتونم تصميم بگيرم كه بمونم يا برگردم رفتيم پاسها رو تحويل گرفتيم با يه برگه جديد آبي رنگ كه روش اينو نوشته انتظار ميرود تا هفته آينده (تا اول تير ماه يا بعد از آن ) نقص سيستم برطرف نشود ... ما سه شنبه بليط برگشت داريم ولي هتل رو تا يكشنبه گرفته بوديم به خيالمون كه شايد ويزامون زودتر به دستمون برسه كه زهي خيال باطل ... Sad حالا نميدونم يكشنبه برگردم يا بمونم شايد دوشنبه خبري بشه.... واقعاً گيج شدم ....اسم من و همدوره اي هاي من رو به عنوان خوش شانس ترينهاي مهاجرسرا بنويسين هر كي هم امروز قورمه سبزي خورده خوش به حالش و نوش جونش
جادو جان
سلام
من اگه جای شما بودم بر می گشتم و پاسامو میدادم برای پیکاپ
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: jadooo ، 1362amin1362 ، بابراس ، Iaccept ، samane1363 ، bahar101 ، Daneshjo
سلام دوستان ماهم مثل جادو گرفتار شديم نميدونيم يا برگرديم آقا رادوين اقارضاچكار كنيم از طرفي هم گفتن تا هفته ديگه ممكنه درست بشه
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
تشکر کنندگان: jadooo ، 1362amin1362 ، بابراس ، Iaccept ، samane1363 ، bahar101 ، پرسپولیس6 ، Daneshjo
(2015-06-19 ساعت 14:42)varchandi نوشته:  
جادو جان
سلام
انکارا پیکاپ نداره
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، jadooo ، Iaccept ، samane1363 ، bahar101 ، پرسپولیس6 ، Daneshjo
(2015-06-19 ساعت 14:42)varchandi نوشته:  
(2015-06-19 ساعت 14:28)jadooo نوشته:  بچه ها ميشه خواهشاً راهنمايي كنين تو بد مخمصه اي افتادم و نميتونم تصميم بگيرم كه بمونم يا برگردم رفتيم پاسها رو تحويل گرفتيم با يه برگه جديد آبي رنگ كه روش اينو نوشته انتظار ميرود تا هفته آينده (تا اول تير ماه يا بعد از آن ) نقص سيستم برطرف نشود ... ما
جادو جان
سلام

سلام ورچندي جان مشكل اينه كه ما آنكارا هستيم و اينجا پيكاپ ويزا نداره ؟!!!
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، Iaccept ، samane1363 ، bahar101 ، پرسپولیس6 ، Daneshjo
نمی دونستم ببخشید راهنمایی اشتباه کردم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: jadooo ، 1362amin1362 ، samane1363 ، bahar101 ، Daneshjo

به نظر من اگه توانایی مالی دارید بمونید و اونجا خوش بگذرونید هر از گاهی به سفارت سر بزنید. اگر هم فکر میکنید واستون مشکل هست که برگردید و هر وقت اوکی دادن برید سفارت و ویزا رو بگیرید.
اینجور که توی فیسبوک USAdarFarsi نوشته بود تا ۲۷ جون مشکل هست.
من اگه بودم بر میگشتم و دوباره میرفتم.
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

تشکر کنندگان: jadooo ، بابراس ، 1362amin1362 ، samane1363 ، bahar101 ، پرسپولیس6 ، Daneshjo
دوستان انكارايي و ايروان هزينه بندي كنن تا ٢٧ ام ويزا نميدن
٧ روز ديگه حداقل
باز هم معلوم نيست درست ميشه يا نه
من بودم برميگشتم بخاطر هزينه اش
(2015-06-19 ساعت 14:56)varchandi نوشته:  نمی دونستم ببخشید راهنمایی اشتباه کردم

نفرماييد قربان ... ما اينجا دلمون به راهنماييهاي شما دوستاي گل گرمه.... زنده باشين
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، samane1363 ، bahar101 ، Daneshjo

از دید هزینه اگر بهش نگاه کنیم ، بلیط رفت و برگشت و پول خروج از کشور و هتل دوباره بیشتر از اینه که شما اونجا بمونید. مگر اینکه حالا حالاها سیستمشون درست نشه ، که بعید میدونم .
اگه مشکل موندن از لحاظ مرخصی محل کار و ... ندارید به نظر من بمونید.
امیدوارم به زودی زود مشکلتون حل بشه.
در ضمن از فرصت استفاده کنید و اونجا خوش بگذرونید.
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، jadooo ، Memolk ، bahar101 ، behjat ، hassan8ir ، پرسپولیس6 ، farrokh33 ، Daneshjo
با سلام خدمت دوستان عزیز. همانطور که میدانیم تا پایان زمان پروسه لاتاری ۲۰۱۵ حدود سه ماه باقی مانده. آنطور که از نوشته های دوستان مطلع شدیم حدود بیست هزار ویزا هنوز باقی مانده است. سوال اینجاست که ظرفیت و سهمیه ماهانه هر سفارت برای ویزا حد و حدود مشخصی ندارد و آیا این روند طی شده تا کنون که بنظر مقداری کند میرسد در این سه ماه ظرفیت صدور حدود بیست هزار ویزای باقیمانده را خواهد داشت؟ تا اینجایی که حقیر متوجه شدم هر سفارت در هر ماه سهمیه ای محدود با توجه به امکانات و سیستمهای موجود دارد. آیا اصلا این روند شدید شدن صدور ویزا برایشان ممکن است؟ درطی ۹ ماه سی هزار ویزا ظاهرا صادر شده و بایستی در کمتر از سه ماه الباقی را صادر کنند.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، پرسپولیس6 ، Daneshjo
(2015-06-19 ساعت 15:04)رضا2015 نوشته:  دوستان انكارايي و ايروان هزينه بندي كنن تا ٢٧ ام ويزا نميدن
٧ روز ديگه حداقل
باز هم معلوم نيست درست ميشه يا نه
من بودم برميگشتم بخاطر هزينه اش

منم هزینه هامو در نظر میگرفتم. ولی خب شما حداقل باید ۱۰ روز رو درنظر بگیرید و یه هتل رو اگه شبی ۵۰ دلار درنظر بگیرید میشه ۵۰۰ دلار به علاوه هزینه های خورد و خوراک که فکر میکنم تقریبا میشه بلیط رفت و برگشت و چند روز اقامت ترکیه.
اگه کم و زیاد کنید فکر میکنم بمونید بهتره و بیشتر خوش میگذره بهتون با توجه به اینکه هزینه ها تقریبا یکی هست.
البته همه اینا در صورتی هست که تا ۱۰ روز دیگه ویزاتون رو بگیرید.

تشکر کنندگان: jadooo ، samane1363 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، nora-nora ، پرسپولیس6 ، Daneshjo
ضمنا این صفحه صفحه ۷۷۷ است! انشالله این سه تا هفت برای همه عزیزان منتظر شانس بیاره.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان