کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-19 ساعت 21:36)tajhizgaran نوشته:  In addition to more than 100 computer experts across the United States working on this problem 24/۷, we are pursuing a variety of solutions. Yesterday, around 250 agricultural workers who had had visas in the past were issued new visas in Mexico. We anticipate that many more will receive visas this week.

با این حساب ویزای مکزیکی ها باید امیدوار باشیم که از دوشنبه به تدریج صدور ویزا به روال عادی برگرده
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: r.bazargan ، varchandi ، 1362amin1362 ، vahid1432 ، Iaccept ، bahar101 ، پرسپولیس6 ، Daneshjo
از «فرانک لوید رایت» معمار بزرگ و نامدار در سن ۸۳ سالگی پرسیدند:
«از میان کارهای بزرگی که کرده‌ای کدام را بیشتر دوست داری؟»

پاسخ داد: «کار بعدی را»

کار بعدیتان، روز بعدیتان و خود فردایتان باید بهتر، عظیم‌تر از کار، روز و فردیت امروزتان باشد،
زیرا زندگی و موفقیت یک مقصد نیست یک سفر است، سفری که تا پایان عمر جریان دارد.
موفقیت، پیش رفتن مدام است نه به نقطهٔ پایان رسیدن؛ فتح قله و صعودی دوباره برای فتح قله‌های بلند‌تر زندگی....

«اگر بازرگان هستید،
هنوز بهترین قرارداد خود را نبسته‌اید.
اگر معمار و سازنده هستید،
هنوز بهترین ساختمان خود را نساخته‌اید.
اگر آموزگار هستید،
هنوز بهترین درس خود را نداده‌اید.
(حتي اگر لاتاري قبول شده ايد، هنوز بزرگترين شانس زندگيتان را تجربه نكرده ايد [emoji6])

زمان آن رسیده که بر امیدواری خود بیفزائید.
پندار‌هایتان را وسیع کنید و برای موفقیت‌های بعدی آماده شوید.
بهترین روز‌ها را شما در پیش دارید،
هنوز بهترین روز‌هایتان را سپری نکرده‌اید...»

البته قسمت داخل پارانتزش از خودم بود [emoji6][emoji16]

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Iaccept ، bahar101 ، masoud398 ، samane1363 ، 2015reza ، Daneshjo ، mohammad384
هورااااااااااااااااااااااااااا
والیبال چه چسبید.
حالا نکنه هرسی بشند کلیرمون نکنند !!!! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
(2015-06-19 ساعت 21:36)tajhizgaran نوشته:  In addition to more than 100 computer experts across the United States working on this problem 24/۷, we are pursuing a variety of solutions. Yesterday, around 250 agricultural workers who had had visas in the past were issued new visas in Mexico. We anticipate that many more will receive visas this week.

اين چيه؟؟ از كجا اومده؟
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mfte.teacher ، Daneshjo ، mohammad384
هیچی ویزا میدن با اینکه والیبالشون باختن
خداییش خوب بازی کردیم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-06-19 ساعت 23:33)jadooo نوشته:  

اين چيه؟؟ از كجا اومده؟

http://travel.state.gov/content/travel/e...issue.html
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: A L I R E Z A 67 ، پرسپولیس6 ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Daneshjo
سلام و وقت بخیرخدمت همه دوستان

پدر من روز چهارشنبه رفتن آنکارا و پنج شنبه صبح برای تحویل پاس رفتن سفارت. پاس رو ازشون تحویل گرفتن و گفتن به دلیل مشکلات سیستمی معلوم نیست کی آماده بشه ویزاتون، بعدا نیاید بگید من میخوام برگردم و پاسمو پس بدید. ایشون هم موافقت کردن که پاس دست سفارت بمونه و برگردن ایران و موقعی که صادر شد با وکالتی که میدن به یه آژانس معتمد پاس رو پیک آپ کنن از پست. اما من شنیدم که بعضی از دوستان برای برگشتن به ایران پاسشون رو مجددا از سفارت پس گرفتن. کاری که پدر من انجام دادن تا بتونن بدون پاس برگردن خیلی سادست که شاید خیلیها ندونن. کسانیکه میخوان پاس دست سفارت بمونه و برگردن ایران کافیه برن سفارت ایران و برگه خروج بگیرن. سیستم کار هم بسیار راحته و من براتون شرح میدم :

1- تشریف میبرید سفارت ایران ( در آنکارا نزدیک مطب دکتر اونگان)
2- براشون تشریح میکنید که پاس ما برای صدور ویزا دست سفارت آمریکا هست ولی ما باید برگردیم ایران و نیاز به برگه خروج داریم.
3- ازتون مدرکی میخوان که حرفتون رو ثابت کنه. کافیه یه پرینت از ایمیل کلیر شدنتون رو بهشون بدید و اونا هم قبول میکنن
4- غیر از پرینت ایمیل کلیری، دو یا سه قطعه عکس، کپی پاسپورتتون و یه فرم که باید پر کنید که تو سفارت بهتون میدن نیاز هست.
5- بهتون اعلام میکنن که 24 ساعت زمان نیاز دارن تا هماهنگی مرزی رو انجام بدن پس حتما باید حواستون به تاریخ پروازتون باشه که مشکل ساز نشه براتون.
6- بعد از 24 ساعت تشریف میبرید سفارت و برگه خروج رو تحویل میگیرید ( 2 برگه)
7- از این دو برگه یک برگه رو فرودگاه مبدا مهر میزنه و هر دو برگه رو تو فرودگاه امام احتیاج خواهید داشت.
8- کسانیکه موقع ورود به کشور به جای پاس برگه داشته باشن یه مقدار کارشون تو فرودگاه طولانیتر میشه و مسئول گذرنامه ازتون امضا و آدرس خواهد گرفت.
9- برگه ای که فرودگاه امام مهر میکنه رو باید یه جا نگهداری کنید تا بعدا که پاستون به دستتون میرسه همراه اون برگه و پاس برید به اداره گذرنامه و اون مهر ورود رو از برگه به پاس انتقال بدن.

تا مرحله 6 مربوط به سفارت ایران در آنکارا بود و شاید سفارتهای دیگه روند متفاوتی داشته باشند. امیدوارم کمکی کرده باشم. اگه سوالی بود در خدمتم.
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
بچه ها دلم به هفته بعد خیلی روشنه
ان شا ا... همه منتظرا کلیر بشین
برا ویزای منم دعا کنین زود سیستم ها راه بیوفته و ویزای منم صادر کنن
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
ﺗﻮﮐﻞ ﭼﻪ ﮐﻠﻤﻪ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺳﺖ " ﺗﻮ " ﻭ "ﮐﻞ ..."
ﻭﻗﺘﯽ " ﺗﻮ " ، "ﮐﻞ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ ..
ﺑﻪ ﭼﻪ ﻣﯽ ﺍﻧﺪﯾﺸﯽ؟؟
ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﭼﻪ ﻫﺴﺘﯽ ؟؟
ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﮐﻞْ ، ﻫﺴﺘﯽ ..
ﺑﺎ ﮐﻞ ﺩﻧﯿﺎ ..
ﺑﺎ ﮐﻞ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﯽ ..
ﺩﻟﺖ ﻗﺮﺹ ﺑﺎﺷﺪ ..
ﭼﻪ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ "ﺗﻮﮐﻞ ..."
ﺗﻮﮐﻞ ﯾﻌﻨﯽ : ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﮕﻴﺮﺩ .
ﺗﻨﻬﺎ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻨﺪﮔﺎﻧﺶ ﺭﻗﻢ ﻣﯿﺰﻧﺪ .
ﻓﻘﻂ ﺑﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﻭ ﺁ ﺭﺯﻭ ﮐﻨﯿﻢ، ﺍﻣﺎ ﭘﯿﺸﺎﭘﯿﺶ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﻭﺍﯾﻤﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﮐﻪ
ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﻳﻤﺎﻥ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﺍﻧﺪ .
ﭘﯿﺸﺎ ﭘﯿﺶ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﻭ ﺷﮑﺮ ﮔﺰﺍﺭ ...
ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻪ ﺑﻪ ﻗﺪﺭ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﻭﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﻣﺎ
ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﺳﺖ، ﮐﻪ ﻣﯽ ﺑﺨﺸﺪ ..
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، samane1363 ، mamal amrikaei ، sadri54 ، Daneshjo ، arash56 ، bahar101 ، Interuniversal
(2015-06-20 ساعت 00:29)A L I R E Z A 67 نوشته:  سلام و وقت بخیرخدمت همه دوستان

پدر من روز چهارشنبه رفتن آنکارا و پنج شنبه صبح برای تحویل پاس رفتن سفارت. پاس رو ازشون تحویل گرفتن و گفتن به دلیل مشکلات سیستمی معلوم نیست کی آماده بشه ویزاتون، بعدا نیاید بگید من میخوام برگردم و پاسمو پس بدید. ایشون هم موافقت کردن که پاس دست سفارت بمونه و برگردن ایران و موقعی که صادر شد با وکالتی که میدن به یه آژانس معتمد پاس رو پیک آپ کنن از پست. اما من شنیدم که بعضی از دوستان برای برگشتن به ایران پاسشون رو مجددا از سفارت پس گرفتن. کاری که پدر من انجام دادن تا بتونن بدون پاس برگردن خیلی سادست که شاید خیلیها ندونن. کسانیکه میخوان پاس دست سفارت بمونه و برگردن ایران کافیه برن سفارت ایران و برگه خروج بگیرن. سیستم کار هم بسیار راحته و من براتون شرح میدم : ............................

دوست عزیز، بسیار ممنون از اطلاعات کاملتون. حتما کمک کننده ست واسه همه دوستانی که درگیر این مرحله هستن.
فقط یه سوال. با توجه به اینکه سفارت در آنکارا امکان پیک اپ براش وجود نداره، چطوری بعدا بدون پاسپورت ایشون میتونن ویزاشون رو دریافت کنن؟؟

(2015-06-20 ساعت 01:15)varchandi نوشته:  بچه ها دلم به هفته بعد خیلی روشنه

محسن جون، من مطمئنم شما خیلی خیلی زود پاستون به ویزای خوشکل مزین میشه.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-06-19 ساعت 10:30)رضا2015 نوشته:  
(2015-06-19 ساعت 02:14)TajbakhshSalma نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 20:00)رضا۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-06-18 ساعت 19:12)TajbakhshSalma نوشته:  يعني كيس ما كه از روز مصاحبه سه هفته گذشته و يه بار هم آپ نخورديم بايد نگران بشيم؟ يعني اصلا فايل مارو توي اين سه هفته چك نكردن ؟

شما اگر در حالت ready هستین در سایت سیس یعنی هنوز پروسه کلیرنس شما به خاطر عدم ارسال اثر انگشتتون انجام نشده!
اگر AP نشون میده در حال پروسس هستین.

ممنون مدير جان از جوابتون!
واقعا نگرانم كه چرا هيچ تغييري نكرده ، چون توي امضاي اكثر بچه ها ميبينم كه چند روز بعد از مصاحبه آپديت ميشن !
هر سه تامون AP نشون ميده توي سايت سيس!

خوب اخرین اپ تون تاریخ مصاحبتونه؟ الان که ap نشون میده خیالتون راحت باشه

بله ! اولين و آخرين اپ همون تاريخ مصاحبه در سايت ابوظبي است ! ولي در سايت سيس اولين و آخرين اپ ٢٩ مي ،يعني سه روز بعد از مصاحبه مون هست! ولي از اول همين تاريخها بوده و تغييري نمرده تا امروز !
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!

خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101 ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei
(2015-06-20 ساعت 01:32)AliReza.Sh نوشته:  

پدر من روز چهارشنبه رفتن آنکارا و پنج شنبه صبح برای تحویل پاس رفتن سفارت. پاس رو ازشون تحویل گرفتن و گفتن به دلیل مشکلات سیستمی معلوم نیست کی آماده بشه ویزاتون، بعدا نیاید بگید من میخوام برگردم و پاسمو پس بدید. ایشون هم موافقت کردن که پاس دست سفارت بمونه و برگردن ایران و موقعی که صادر شد با وکالتی که میدن به یه آژانس معتمد پاس رو پیک آپ کنن از پست. اما من شنیدم که بعضی از دوستان برای برگشتن به ایران پاسشون رو مجددا از سفارت پس گرفتن. کاری که پدر من انجام دادن تا بتونن بدون پاس برگردن خیلی سادست که شاید خیلیها ندونن. کسانیکه میخوان پاس دست سفارت بمونه و برگردن ایران کافیه برن سفارت ایران و برگه خروج بگیرن. سیستم کار هم بسیار راحته و من براتون شرح میدم : ............................

دوست عزیز، بسیار ممنون از اطلاعات کاملتون. حتما کمک کننده ست واسه همه دوستانی که درگیر این مرحله هستن.
فقط یه سوال. با توجه به اینکه سفارت در آنکارا امکان پیک اپ براش وجود نداره، چطوری بعدا بدون ویزا ایشون میتونن ویزاشون رو دریافت کنن؟؟

خواهش ميكنم. سفارت امريكا در انكارا موقع دريافت پاسپورت الزام ميكنه كه يكي از افراد كيس پاسپورت رو تحويل بده اما موقع دريافت پاس از پست هر كسي با داشتن يه وكالتنامه ميتونه پاس رو تحويل بگيره. الان هم كه پدر من شخصا پاس رو تحويل دادن و مشكلي بابت دريافتش از پست با وكالت وجود نداره. البته اين وكالتنامه هم خودش حداقل حدود ٣٠٠هزار تومن هزينه داره(هزينه محضر+هزينه ترجمه به تركي+هزينه تاييديه سفارت تركيه در تهران+هزينه تاييديه دادگستري) اين هزينه ها غير از مبلغي هست كه آژانسي كه پيك آپ رو براتون انجام ميده دريافت ميكنه.
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
(2015-06-20 ساعت 01:44)A L I R E Z A 67 نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 01:32)AliReza.Sh نوشته:  

فقط یه سوال. با توجه به اینکه سفارت در آنکارا امکان پیک اپ براش وجود نداره، چطوری بعدا بدون ویزا ایشون میتونن ویزاشون رو دریافت کنن؟؟

خواهش ميكنم. سفارت امريكا در انكارا موقع دريافت پاسپورت الزام ميكنه كه يكي از افراد كيس پاسپورت رو تحويل بده اما موقع دريافت پاس از پست هر كسي با داشتن يه وكالتنامه ميتونه پاس رو تحويل بگيره. الان هم كه پدر من شخصا پاس رو تحويل دادن و مشكلي بابت دريافتش از پست با وكالت وجود نداره. البته اين وكالتنامه هم خودش حداقل حدود ٣٠٠هزار تومن هزينه داره(هزينه محضر+هزينه ترجمه به تركي+هزينه تاييديه سفارت تركيه در تهران+هزينه تاييديه دادگستري) اين هزينه ها غير از مبلغي هست كه آژانسي كه پيك آپ رو براتون انجام ميده دريافت ميكنه.
مرسی از اطلاعات خیلی کاملتون
فقط یه سوال: مگه آژانسهایی که کار پیک آپ میکنند خودشون مراحل وکالتنامه رو انجام نمیدن؟(و البته هزینه ش رو هم دریافت میکنند)
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
The Bureau of Consular Affairs is in the process of resolving technical problems with our visa systems. Biometric data is not yet processing properly to allow embassies and consulates to perform security checks required to issue visas.
More than 100 experts across the country are working on this problem 24/7. We are pursuing a variety of solutions. This week, nearly 750 temporary or seasonal workers who had been issued visas in the past were issued new visas in Mexico, and we have issued another 1,500 visas globally for urgent and humanitarian travel. We continue to look for ways to facilitate travel as we work to restore the systems to full functionality.
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: Daneshjo ، ican2015 ، bahar101 ، 1362amin1362

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان