کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
عجب سکوت وهم آلودی!!!
تشکر کنندگان: Daneshjo ، ican2015 ، h_researcher ، 1362amin1362 ، samane1363 ، mamal amrikaei
نگران نباشيد .... سكوت علامت آرامش قبل از طوفانه ....
هفته ايي پر انرژي ....پر از هورا ... و پر از كليري براي همتون آرزومندم
بازمانده لاتاري 2015
دقت كردين تو اين تاپيك كم كم همه داريم به درجه اجتهاد ميرسيم ....نمونه اش راه حلي كه دوست خوبمون آقاي ALIREZA 67 در رابطه با تحويل پاسپورت به سفارت خانه ها و برگشت بدون پاسپورت به كشور ارائه دادن.
سفارت بايد علاوه بر زدن ويزا تو پاس هممون يه مدرك دكترا هم با عنوان كليرنس تحويلمون بده ....
بازمانده لاتاري 2015
امروز 60 روز و رد کردیم Cool
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، Daneshjo ، ican2015 ، SAAM_60 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، mel ، Iaccept ، mamal amrikaei
(2015-06-20 ساعت 08:55)r.bazargan نوشته:  امروز 60 روز و رد کردیم Cool

سلام.
اندكي صبر سحر نزديك است.
تشکر کنندگان: r.bazargan ، Daneshjo ، SAAM_60 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، لیدا59 ، jadooo ، Iaccept ، mamal amrikaei
يكي از دوستان مدارك لازم براي دريافت پاسپورت از دفاتر پستي PTT رو وكالتنامه، ترجمه تركي اون،، تاييديه دادگستري ترجمه و تاييد ترجمه وكالت نامه توسط سفارت تركيه در تهران ذكر كردن. ازبچه ها كسي هست كه تجربه گرفتن پاسپورتها از PTT رو با وكالتنامه داشته باشه و آيا تاييد اون توسط سفارت تركيه در تهران وافعا ضروريه؟؟
ضمنا من شنيدم كه گرفتن برگ خروج از سفارت ايران در آنكارا كار چندان راحتي نيست و ظاهرا برخوردهاي تندي با مراجعه كنندگان دارند عزيزان شاغل در سفارت.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: Daneshjo ، ican2015 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، mamal amrikaei
(2015-06-20 ساعت 02:26)samane1363 نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 01:44)A L I R E Z A 67 نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 01:32)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 00:29)A L I R E Z A 67 نوشته:  سلام و وقت بخیرخدمت همه دوستان

پدر من روز چهارشنبه رفتن آنکارا و پنج شنبه صبح برای تحویل پاس رفتن سفارت. پاس رو ازشون تحویل گرفتن و گفتن به دلیل مشکلات سیستمی معلوم نیست کی آماده بشه ویزاتون، بعدا نیاید بگید من میخوام برگردم و پاسمو پس بدید. ایشون هم موافقت کردن که پاس دست سفارت بمونه و برگردن ایران و موقعی که صادر شد با وکالتی که میدن به یه آژانس معتمد پاس رو پیک آپ کنن از پست. اما من شنیدم که بعضی از دوستان برای برگشتن به ایران پاسشون رو مجددا از سفارت پس گرفتن. کاری که پدر من انجام دادن تا بتونن بدون پاس برگردن خیلی سادست که شاید خیلیها ندونن. کسانیکه میخوان پاس دست سفارت بمونه و برگردن ایران کافیه برن سفارت ایران و برگه خروج بگیرن. سیستم کار هم بسیار راحته و من براتون شرح میدم : ............................

دوست عزیز، بسیار ممنون از اطلاعات کاملتون. حتما کمک کننده ست واسه همه دوستانی که درگیر این مرحله هستن.
فقط یه سوال. با توجه به اینکه سفارت در آنکارا امکان پیک اپ براش وجود نداره، چطوری بعدا بدون ویزا ایشون میتونن ویزاشون رو دریافت کنن؟؟

(2015-06-20 ساعت 01:15)varchandi نوشته:  بچه ها دلم به هفته بعد خیلی روشنه
ان شا ا... همه منتظرا کلیر بشین
برا ویزای منم دعا کنین زود سیستم ها راه بیوفته و ویزای منم صادر کنن

محسن جون، من مطمئنم شما خیلی خیلی زود پاستون به ویزای خوشکل مزین میشه.

خواهش ميكنم. سفارت امريكا در انكارا موقع دريافت پاسپورت الزام ميكنه كه يكي از افراد كيس پاسپورت رو تحويل بده اما موقع دريافت پاس از پست هر كسي با داشتن يه وكالتنامه ميتونه پاس رو تحويل بگيره. الان هم كه پدر من شخصا پاس رو تحويل دادن و مشكلي بابت دريافتش از پست با وكالت وجود نداره. البته اين وكالتنامه هم خودش حداقل حدود ٣٠٠هزار تومن هزينه داره(هزينه محضر+هزينه ترجمه به تركي+هزينه تاييديه سفارت تركيه در تهران+هزينه تاييديه دادگستري) اين هزينه ها غير از مبلغي هست كه آژانسي كه پيك آپ رو براتون انجام ميده دريافت ميكنه.
مرسی از اطلاعات خیلی کاملتون
فقط یه سوال: مگه آژانسهایی که کار پیک آپ میکنند خودشون مراحل وکالتنامه رو انجام نمیدن؟(و البته هزینه ش رو هم دریافت میکنند)

خواهش میکنم. بله انجام میدن ولی شاید یه مبلغ بیشتری رو دریافت کنن. مثلا یه آژانس به ما گفت 500هزار تومن بابت وکالت نامه ولی ما تونستیم با 350هزار تومن همه کارها رو انجام بدیم. دلیلش اینه که یه مقدار دوندگی داره. وقتی وکالت داده میشه باید اول ببرن دادگستری تا با یه شماره پیگیری تایید کنند که این وکالت واقعیه، بعدش ترجمه بشه به زبان ترکی و نسخه ترجمه شده رو یه نفر ببره سفارت ترکیه تا اونها هم تایید کنن. حالا این وسط هر آژانسی میتونه یه قیمتی بده.Wink
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
تشکر کنندگان: bahar101 ، 1362amin1362 ، Daneshjo ، samane1363 ، Iaccept ، mamal amrikaei
(2015-06-20 ساعت 09:39)2015reza نوشته:  يكي از دوستان مدارك لازم براي دريافت پاسپورت از دفاتر پستي PTT رو وكالتنامه، ترجمه تركي اون،، تاييديه دادگستري ترجمه و تاييد ترجمه وكالت نامه توسط سفارت تركيه در تهران ذكر كردن. ازبچه ها كسي هست كه تجربه گرفتن پاسپورتها از PTT رو با وكالتنامه داشته باشه و آيا تاييد اون توسط سفارت تركيه در تهران وافعا ضروريه؟؟
ضمنا من شنيدم كه گرفتن برگ خروج از سفارت ايران در آنكارا كار چندان راحتي نيست و ظاهرا برخوردهاي تندي با مراجعه كنندگان دارند عزيزان شاغل در سفارت.

سلام

بله ضروریه و اگر تایید نشه پست PTT به چی اعتماد کنه ؟؟؟ کسی که توی اداره پست نشسته نمیدونه این دارلترجمه مورد اعتماد هست یا نه و اصلا دادگستری نمیشناسه!!! اون آدم نگاه میکنه که سفارت کشورش صحت این وکالتنامه رو تایید کرده و بهش استناد میکنه و پاس شما رو میده. این وسط هم سفارت ترکیه 20دلار به جیب میزنه Big Grin

خود من اسفند ماه با خانواده رفتم سفارت ایران در آنکارا و تمام مراحلی که صفحه قبل نوشتم رو از نزدیک شاهد بودم. خیلی راحت به ما برگه خروج دادن و هیچ برخورد بدی نشد. تنها چیزی که ما رو اذیت کرد اون 24 ساعت زمانی بود که طول کشید تا برگه صادر بشه و برای همین به ترانفسر فرودگاه نرسیدیم و 150هزار تومن از جیب خرج کردیم تا از سفارت برسیم فرودگاه Sad
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
تشکر کنندگان: pooyakm ، bahar101 ، 1362amin1362 ، Daneshjo ، p00ya2001 ، laleht ، samane1363 ، 2015reza ، Iaccept ، mamal amrikaei
دوستان اگه كسي تو فاصله بين مصاحبه و كلير شدن پاسپورتشو عوض كنه بايد قبلش به سفارت ايميل بزنه؟
کیس نامبر :***2015AS00002 . تاریخ ارسال فرم : 31 July، ===> آپدیت : 4 Dec. تعداد افراد کیس : 2 نفر . سفارت : آنکارا . دریافت نامه دوم :٢٣ ژانويه. . تاريخ مصاحبه: 2 مارچ، خودم یکضرب، همسرم دریافت کلیرنس. آپدیت: 3 مارچ ... ٢٥، ٢٦، ٣٠، ٣١ مارچ، ١ اپريل، ٨ اپريل =كلير ورود به امریکا: 4 جولای
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo
دوستان یک سوال : به امید خدا بعد از کلیر شدن من باید با خانواده مدیکال مجدد بدم ولی بخاطر مشغله زیاد بیشتر از دو سه روز نمی تونم دبی بمونم می شه بعد از اعلام کلیری بری و دو روزه مدیکالو انجام بدی و به ایران برگردی و مدارک مدیکالو با پاسپورتها از طریق آژانس برای سفارت پیکاپ کنی ؟؟؟؟!!!!! آیا میشود
به امید کلیر شدن همه
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، samane1363 ، mamal amrikaei ، bahar101 ، Daneshjo
سفر نامه بهداد رو بخونین برای پیکاپ نوشته ان کاملا
SALAM BACHEHA BEBAKHSHID MAN TURKIYE HASTAM TO CAFE NET NATONESTAM FARSI TYPE KONAM
GOSHIMO DOZDIDAN NATONESTAM ETELLAT BARATOON BEFRESTAM
MAN AZ 11 JONE INJAM KHEYLI HASTIM VALI FARDA BARMIGARDAM TEHRAN TA AKHARE IN HAFTE SEFARAT BA 50% SHORO MIKONE YANI HANOOZ FULL KAR NEMIKONAN
http://travel.state.gov/content/travel/e...issue.html
lotfan bachehayi ke clear shodan nayan
sefarat tamame pasharo ferestade post
کیس:   36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
sefarat tamame pasaro ferestade post bedoone visa man hata ba dostam dar amrika sohbat kardam tamame citizen sheep ha ham moshkel daran
bachahayi ke pole vakil ya pikap midan tavajoh konan pikape turkiye faghat az post mibashad va vakil nemitoone pasoo be sefarat bede
passsssssss bayaddddddddd hatmannnnnnnnnnnnnn khodetoon bashin ya ye nafar az hamoon case
کیس:   36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
harki baraye visa miyad baraye 27 be bad barname berize
ایشالا که ۲۷ به بعد درست بشه
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان