کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
علما و فضلای عزیز با توجه به این اشکال سیستمی و اینکه گذرنامه بچه هارو سفید فرستادن پست به نظرتون من تا 29 جون که بهم مهلت دادن برم یا بذارم بعدش؟
بلیط گرفتم برا دوشنبه صبح ولی اینجوری که بوش میاد حتما باید عقب بندازم.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، bahar101 ، 1362amin1362 ، Daneshjo
(2015-06-20 ساعت 16:21)Abdorrezaa نوشته:  علما و فضلای عزیز با توجه به این اشکال سیستمی و اینکه گذرنامه بچه هارو سفید فرستادن پست به نظرتون من تا 29 جون که بهم مهلت دادن برم یا بذارم بعدش؟
بلیط گرفتم برا دوشنبه صبح ولی اینجوری که بوش میاد حتما باید عقب بندازم.

البته بنده نه عالمم نه فاضل! Big Grin ولی نظرم اینه صبر کنید تا مشکل برطرف بشه. از لحاظ مهلت ویزا هم به مشکل بر نمیخورید چون خودشون اعلام کردن که فعلا مراجعه نکنید و . . . .
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
(2015-06-20 ساعت 14:54)neda733 نوشته:  بله ممکنه!

توى اطلاعيه گفته security check هم انجام نميشه!

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، bahar101 ، 1362amin1362 ، Daneshjo
نه بابا جون دیروز اپ دیت کیس 19 جون هم دیدم.
این ایرادی که پیش اومد فقط مربوط به صدور ویزا و مصاحبه هست . ربطی به کلیرنس نداره!.

تو رو خدا برین یکم سایت بخونین. سایت نمیخونین از فایل سیس کیس نامبر ها رو تو سایتش وارد کنید و تاریخ ها رو ببینید.
(2015-06-20 ساعت 17:05)رضا2015 نوشته:  نه بابا جون دیروز اپ دیت کیس 19 جون هم دیدم.
این ایرادی که پیش اومد فقط مربوط به صدور ویزا و مصاحبه هست . ربطی به کلیرنس نداره!.

تو رو خدا برین یکم سایت بخونین. سایت نمیخونین از فایل سیس کیس نامبر ها رو تو سایتش وارد کنید و تاریخ ها رو ببینید.

اينو يكى از دوستان گذاشته بود:
The Bureau of Consular Affairs is in the process of resolving technical problems with our visa systems. Biometric data is not yet processing properly to allow embassies and consulates to perform security checks required to issue visas.

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo ، پرسپولیس6
perform security checks required to issue visas
نوشته سکوریتی چک صدور ویزا! نه کلیرنس .
یعنی وقتی ویزا رو میخوان صادر کنن مشکل دارن!
اونجا مثل اینجا نیست تایه مشکل پیش میاد همه گرد میکنن میرن!
یادمه 11 س که اولین برج رو زده بودن! برج بغلی کارمند ها نشسته بودن کار میکردن!!!

نکن اقا نکن زبون روزه اذیت نکن! Tongue
(2015-06-20 ساعت 17:14)رضا2015 نوشته:  perform security checks required to issue visas
نوشته سکوریتی چک صدور ویزا! نه کلیرنس .
یعنی وقتی ویزا رو میخوان صادر کنن مشکل دارن!
اونجا مثل اینجا نیست تایه مشکل پیش میاد همه گرد میکنن میرن!
یادمه 11 س که اولین برج رو زده بودن! برج بغلی کارمند ها نشسته بودن کار میکردن!!!

نکن اقا نکن زبون روزه اذیت نکن! Tongue

خوب من كه از خدامه، منم تو همين صف وايسادم، يه طورى ميگى انگار..
باشه بابا

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo ، پرسپولیس6
رضا درست میگه
این متن میگه امنیت در زمان صدور ویزا وجود نداره
میدونین شماره ویزا یکتاست و توسط سیستم های امنیتی داده میشه یعنی میخوام بگم ویزای منو و همسرم که تو یه روز صادر میشه احتمالا" شماره هاش متوالی نخواهد بود
این سیستم دچار مشکل شده و برای جلوگیری از جعل ویزا توسط هکر ها این سیستم صدور ویزا رو فعلا" تا رفع مشکل متوقف کردن
در ضمن هر وقت درست شد من خودم خدمتتون عرض می کنم
گفتم پاسای من دو هفته است تو سفارته
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
خداکنه زودتر این دوره رو پشت سر بذاریم.....هر تصمیم مهمی که میخوام بگیرم با این بلاتکلیفی نمیتونم اجراییش کنم...SadSad
(2015-06-20 ساعت 17:21)varchandi نوشته:  رضا درست میگه
میدونین شماره ویزا یکتاست و توسط سیستم های امنیتی داده میشه یعنی میخوام بگم ویزای منو و همسرم که تو یه روز صادر میشه احتمالا" شماره هاش متوالی نخواهد بود
این سیستم دچار مشکل شده و برای جلوگیری از جعل ویزا توسط هکر ها این سیستم صدور ویزا رو فعلا" تا رفع مشکل متوقف کردن

دوست عزیز سلام
شما از رسیدن پاس‌ها به سفارت در روز 9 جون چطوری مطلع شدید،؟ بر اساس آپدیت ها چنین حدس زدید ؟ خودتون بردید یا پیک آپ کردید؟
چون زمان کلییر شدن من و شما در همون سفارت تقریبا با هم هست پرسیدم.
من پاسهامونو 6 جون فرستادم. از طریق شرکت پیکاپ کننده اطلاعات به روز و لحظه به لحظه نمیتونم بگیرم. میخواستم که مطمئن بشم که پاسهامون رسیده که ایمیل زدم و اونا هم جواب دادن به دلیل مشکلات موجود فعلا قادر به پرینت کردن ویزا نیستیم. نه و ده جون آپ خانوادگی داشتیم که حدس زدم به دلیل رسیدن پاسها بوده است.
نظر شما چیه؟

ارادتمند
حسین
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-20 ساعت 17:35)smhh7441 نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 17:21)varchandi نوشته:  رضا درست میگه

دوست عزیز سلام
شما از رسیدن پاس‌ها به سفارت در روز ۹ جون چطوری مطلع شدید،؟ بر اساس آپدیت ها چنین حدس زدید ؟ خودتون بردید یا پیک آپ کردید؟
چون زمان کلییر شدن من و شما در همون سفارت تقریبا با هم هست پرسیدم.
من پاسهامونو ۶ جون فرستادم. از طریق شرکت پیکاپ کننده اطلاعات به روز و لحظه به لحظه نمیتونم بگیرم. میخواستم که مطمئن بشم که پاسهامون رسیده که ایمیل زدم و اونا هم جواب دادن به دلیل مشکلات موجود فعلا قادر به پرینت کردن ویزا نیستیم. نه و ده جون آپ خانوادگی داشتیم که حدس زدم به دلیل رسیدن پاسها بوده است.
نظر شما چیه؟

ارادتمند
حسین

من از شرکتی که برده پرسیدم اونا گفتن که ۹ جون تحویل شده
البته من قبلش از آپ سیس فهمیدم که تحویل شده
این آژانس که من دادم برا پیکاپ هم یه سایت دارن که اونم آپ میشه
البته خودشون دسترسی دارن
۱۰ جون هم آپ تو سیس داشتم
منم نامه زدم همین جوابو دادن
هم اون آپشون و هم جوابشون نشون میده که پاساتون تو سفارته
پس نگران نباشین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: smhh7441 ، 1362amin1362 ، arezoue ، bahar101 ، Daneshjo ، samane1363 ، بابراس
(2015-06-20 ساعت 14:41)ican2015 نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 14:37)arash56 نوشته:  [quote='لیدا59' pid='626745' dateline='1434793960']
به امید خدا این هفته بهترین هفته خواهد بود پر از انرژی و خبرهای خوب ....

آمیننننننننننننننن
ايشالا همه چيز درست ميشه.

به امید خدا
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo ، SAMBAR ، بابراس ، ALISHARIFI
(2015-06-20 ساعت 17:28)سجاد دال نوشته:  خداکنه زودتر این دوره رو پشت سر بذاریم.....هر تصمیم مهمی که میخوام بگیرم با این بلاتکلیفی نمیتونم اجراییش کنم...SadSad

اخ حرف دلمو گفتی ، از بلاتکلیفی بدم میومد که یه ناجورش سرم اومد ....
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، 1362amin1362 ، alinima ، لیدا59 ، bahar101 ، Daneshjo ، SAMBAR
دوستان با تجربه لطفا راهنمائی کنن من از سایت turkey.usembassy.gov کیسم چک کردم تو قست یادداشت خاص نوشته some applicants are still undergoing administrative prcessing, please refer to the email from the consular section dated for details.
نه من و نه همسرم ایمیلی دریافت نکردیم.
و زیر processing pending نوشته your visa case been refused under section 221 g of the us immigration and nationality act
منظورشون چیه؟؟؟
تاریخ رویت قبولی:10 jun
ارسال فرم های اول:24 JUL
آنلاک کردن فرمها : 12 oct
تعداد افراد کیس:2نفر
شماره کیس:2015AS00002###
سفارت : آنکارا
تاریخ دریافت نامه دوم :2015/24/3
تاریخ مصاحبه : 4 may
دریافت ویزا : ۴ آگوست
مقصد : نیویورک
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، raminvet ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-20 ساعت 19:03)golli نوشته:  دوستان با تجربه لطفا راهنمائی کنن من از سایت turkey.usembassy.gov کیسم چک کردم تو قست یادداشت خاص نوشته some applicants are still undergoing administrative prcessing, please refer to the email from the consular section dated for details.
نه من و نه همسرم ایمیلی دریافت نکردیم.
و زیر processing pending نوشته your visa case been refused under section 221 g of the us immigration and nationality act
منظورشون چیه؟؟؟

چيز خاصي نيست. نگران نباش 221g مربوط مي شه به كسر مدارك. اما اينو واسه خيلي ها زدن و مدارك هم نخواستن. چيز الكيه نگران نباشيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: alinima ، bahar101 ، الناز٢ ، Daneshjo ، پرسپولیس6 ، بابراس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان