کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-20 ساعت 19:19)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 19:03)golli نوشته:  دوستان با تجربه لطفا راهنمائی کنن من از سایت turkey.usembassy.gov کیسم چک کردم تو قست یادداشت خاص نوشته some applicants are still undergoing administrative prcessing, please refer to the email from the consular section dated for details.
نه من و نه همسرم ایمیلی دریافت نکردیم.
و زیر processing pending نوشته your visa case been refused under section 221 g of the us immigration and nationality act
منظورشون چیه؟؟؟

چيز خاصي نيست. نگران نباش 221g مربوط مي شه به كسر مدارك. اما اينو واسه خيلي ها زدن و مدارك هم نخواستن. چيز الكيه نگران نباشيد

ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ اﺯ ﻛﺠﺎﻱ اﻳﻦ ﺳﺎﻳﺖ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻛﻴﺴﺘﻮﻧﻮ ﭼﻚ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ.ﻣﻦ ﻓﻘﻄ اﺯ ﺳﻴﺲ ﭼﻚ ﻣﻴﻜﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، Daneshjo
تموم میشه این روزای سخت .خدا با همه ما هاست تنهامون نزاشته هیچوقت از این به بعد هم تنهامون نمیزاره . به امید بهترین روزها واسه تمام دوستان. تو این روزهای عزیز واسه کلییر شدن همسر منم دعا کنید .....
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
چقدر امشب سوتو کوره اینجا . خدایا یه شادی نصیب هممون کن
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
دوستان کسی آپدیت نشده!؟

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، r.bazargan ، Daneshjo ، samane1363 ، بابراس ، mamal amrikaei
والا هر وقت خواستیم شلوغ کنیم و انرژی بدیم
یه سری دوستان که حوصلشون کمه و وقتشون طلاست و از ذره ذره وقتشون استفاده می کنن بهمون تذکر دادن

(2015-06-20 ساعت 22:59)Iaccept نوشته:  دوستان کسی آپدیت نشده!؟

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile

Iaccept عزیز آخر هفته است
از ۲شنبه ان شا ا... منتظر خبرای خوب باش دوست من
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
(2015-06-20 ساعت 22:59)Iaccept نوشته:  دوستان کسی آپدیت نشده!؟

Smile زندگی زیباست Smile

Give me five Smile
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Memolk ، bahar101 ، samane1363 ، بابراس ، mamal amrikaei ، Iaccept
ما هستيم. حواسمون هم هست كسي روحيش خراب نشه. فعلاً منتظريم ببينيم اونايي كه دوس دارن تاپيك از حالت خودش خارج نشه اجازه مي دن يكم شلوغش كنيم يا نه. ?? شايدم دوس دارن تاپيك سوت و كور باشه
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-06-20 ساعت 22:56)لیدا59 نوشته:  چقدر امشب سوتو کوره اینجا . خدایا یه شادی نصیب هممون کن

تکون بده از دوشنبه شب شروع میشه ولی خواستین میتونین پیشواز برینBig Grin
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

اول ابوظبی بعد انکارا و ایروان ولی کاش همه به هم باشه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

نه باباجون چی چی از دوشنبه شب!!
نهایتا فرداشب امین جان تکون بده
البته فکر کنم با توجه به بازی والیبال کنسرتت شلوغ نشه ! حسم میگه سطح انرژی خوبه .
نشد هفته بعد level رو میبریم بالا Smile
(2015-06-20 ساعت 23:31)رضا2015 نوشته:  نه باباجون چی چی از دوشنبه شب!!
نهایتا فرداشب امین جان تکون بده
البته فکر کنم با توجه به بازی والیبال کنسرتت شلوغ نشه ! حسم میگه سطح انرژی خوبه .
نشد هفته بعد level رو میبریم بالا Smile

ابوظبی از فردا شروع میکنه
بقیه از دو شنبه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
خدایا دل ما رو شاد کن توی این روزهای بلند ماه رمضان آمین
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
فعلا که حسش نیست تکون بدیم.
دوشنبه همین موقع همه داریم تکووووووون میدیییییییییمم Big Grin Smile
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
آقايون خانوما. دخترا پسرا. فردا شب واسه كنسرت آماده باشيد. داش رضا مجوز رو صادر كرد. هر كي هم مي تونه كمك كنه تعداد آهنگاي كنسرت بره بالا تا ايشالله با روحيه عالي بريم پيشواز هفته جديد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Daneshjo ، samane1363 ، بابراس ، p00ya2001 ، لیدا59 ، mamal amrikaei ، varchandi ، bahar101 ، Iaccept
(2015-06-21 ساعت 01:41)1362amin1362 نوشته:  آقايون خانوما. دخترا پسرا. فردا شب واسه كنسرت آماده باشيد. داش رضا مجوز رو صادر كرد. هر كي هم مي تونه كمك كنه تعداد آهنگاي كنسرت بره بالا تا ايشالله با روحيه عالي بريم پيشواز هفته جديد

آهنگ های درخواستی دهه ۶۰ هم دارید آقا؟؟Big Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان