موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-21 ساعت 01:46)vahid1432 نوشته: (2015-06-21 ساعت 01:41)1362amin1362 نوشته: آقايون خانوما. دخترا پسرا. فردا شب واسه كنسرت آماده باشيد. داش رضا مجوز رو صادر كرد. هر كي هم مي تونه كمك كنه تعداد آهنگاي كنسرت بره بالا تا ايشالله با روحيه عالي بريم پيشواز هفته جديد
آهنگ های درخواستی دهه ۶۰ هم دارید آقا؟؟
وحيد جان تو كلير شو. خودم برات بندري مي رقصم. ???
درخواستي ها رو بايد زودتر اعلام كنن ديگه. چون تبديلشون مي كنيم به حال و روز اين روزامون واسه همين بايد وقت كافي داشته باشيم. ديگر دوستان فعال در عرصه كنسرت هم آهنگاشونو آماده كنن. يه كاري كنيم بچه هاي سالهاي آينده روحيه اين روزاي ما رو ببينن كه شاديم???
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان گلم،باور کنین با اینکه ویزا رو گرفتم بازم از نگرانی پروسه کار شماها همش در حال چک کردن و حرص خوردن و قلب دردم،نمی دونم آخر این داستان برای تک تک دوستان چطور تموم میشه،خیلی سخته آدم شاد و پشیمون بشه،با همه دغدغه هاتون آشنام و میفهمم چه دوره سختی رو دارین میگذرونین،با تمام وجودم براتون دعا میکنم،سعی کنین خیلی قوی باشین و توکل کنین به خدا،برای ما هم دعا کنین چون خیلی استرس دارم،مثل اینکه میخوام برم مریخ زندگی کنم،امیدواذم همتون به این روزای استرسی قبل از مهاجرت برسین و ما رو درک کنین
CN:3###مصاحبه ۸ فوریه،ابوظبی،وضعیت:کلیرنس،آپدیتها۸و۹و۱۰ فوریه و۱۴آپریل با ایمیل هر دو نفر ،۱۶ آپریل نفر اصلی،۲۰ آپریل هر دو نفر
و تاریخ طلایی ۲۱ آپریل: تو سایت ابوظبی کلیر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من 2016 هستم...اینجا رو که خوندم نمیدونم اشتباه کردم یا نه..ولی امیدوارم همتون زودتر ویزا بگیرین و دوباره بیامو هورااااهااتون و ببینم و خوشحال شدم که بعد از کلی انتظار موفق شدین
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-21 ساعت 02:11)amindv15 نوشته: سلام به دوستان گلم،باور کنین با اینکه ویزا رو گرفتم بازم از نگرانی پروسه کار شماها همش در حال چک کردن و حرص خوردن و قلب دردم،نمی دونم آخر این داستان برای تک تک دوستان چطور تموم میشه،خیلی سخته آدم شاد و پشیمون بشه،با همه دغدغه هاتون آشنام و میفهمم چه دوره سختی رو دارین میگذرونین،با تمام وجودم براتون دعا میکنم،سعی کنین خیلی قوی باشین و توکل کنین به خدا،برای ما هم دعا کنین چون خیلی استرس دارم،مثل اینکه میخوام برم مریخ زندگی کنم،امیدواذم همتون به این روزای استرسی قبل از مهاجرت برسین و ما رو درک کنین
اصلاً هر كي اسمش امينِ انقدر خوبه. مي بينيد؟ اينجور آدمايي هستيم ما.
امين جان ممنون از لطفت. سفر بي خطر. انشالله شاهد شادي هات باشيم.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من امروز صیح سایت ارمنستان رو چک کردم یه صدور ویزا به شماره 2796 نسبت به دیروز جدید صادر کرد که دیروز این کیس نامبر نبود . چند تا سوال پیش اومد . شنبه یک شنبه ارمنستان ویزا صادر میکنه ؟
2 - با توجه به خرابی سیستمها چه جوری میشه که اینجوری میشه ؟
از علما و آگاهان و مدیران سایت میخوام بیان تو گود جواب بدن . لطفا خواهشا
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-20 ساعت 12:57)afshin.as نوشته: harki baraye visa miyad baraye 27 be bad barname berize
(2015-06-21 ساعت 07:36)ALISHARIFI نوشته: سلام من امروز صیح سایت ارمنستان رو چک کردم یه صدور ویزا به شماره 2796 نسبت به دیروز جدید صادر کرد که دیروز این کیس نامبر نبود . چند تا سوال پیش اومد . شنبه یک شنبه ارمنستان ویزا صادر میکنه ؟
۲ - با توجه به خرابی سیستمها چه جوری میشه که اینجوری میشه ؟
از علما و آگاهان و مدیران سایت میخوام بیان تو گود جواب بدن . لطفا خواهشا 
دوست عزیز این کیس نامبری که میگی بیش از ده روز هست که در سایت ارمنستان اعلام کلیر شده و جدید نیست
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
خدای مهربونم من می دونم که تو حرف دل ما رو از اون بالا گوش میدی و میبینی , بک بار دبگه ازت می خوام که این هفته دل همه ی ما منتظرین رو شاد کنی و آینده خوبی رو برامون رقم بزنی ... پس خدای خوبم واسه خاطر دل همه ی ما دل ما رو شاد کن .
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-21 ساعت 07:47)rbrb-2015 نوشته: (2015-06-20 ساعت 23:31)رضا۲۰۱۵ نوشته: نه باباجون چی چی از دوشنبه شب!!
نهایتا فرداشب امین جان تکون بده
البته فکر کنم با توجه به بازی والیبال کنسرتت شلوغ نشه ! حسم میگه سطح انرژی خوبه .
نشد هفته بعد level رو میبریم بالا 
خیلی خوبی مدیر جان
امیدوارم این محبت و انرژی که برای ما خرج میکنی هزار برابر به خودت برگرده
شما درست می فرمایین آقا رضا اما ما که هنوز آپ قشنگه رو نگرفتیم
، شمام که که بهم گفتین تا ماه دیگه صب کن.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-21 ساعت 09:18)mfte.teacher نوشته: (2015-06-21 ساعت 07:47)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: (2015-06-20 ساعت 23:31)رضا۲۰۱۵ نوشته: نه باباجون چی چی از دوشنبه شب!!
نهایتا فرداشب امین جان تکون بده
البته فکر کنم با توجه به بازی والیبال کنسرتت شلوغ نشه ! حسم میگه سطح انرژی خوبه .
نشد هفته بعد level رو میبریم بالا 
خیلی خوبی مدیر جان
امیدوارم این محبت و انرژی که برای ما خرج میکنی هزار برابر به خودت برگرده
شما درست می فرمایین آقا رضا اما ما که هنوز آپ قشنگه رو نگرفتیم
، شمام که که بهم گفتین تا ماه دیگه صب کن.
فعلا که جز صبر کار دیگه از دستمون بر نمیاد . خدا خودش بهمون رحم کنه
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ,ﻛﺴﻲ ﺟﻮاﺏ ﻣﺎﺭو ﻧﺪاﺩ.ﻛﺠﺎﻱ ﺳﺎﻳﺖ ﺳﻔﺎﺭﺁﻧﻜﺎﺭا ﻛﻴﺴﻮ ﭼﻚ ﻣﻴﻜﻨﻦ.و ﻗﺴﻤﺖ ﺗﻮﺿﻴﺤﺎﺕ ﺧﺎﺹ ﻛﺠﺎﺱ? ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .