موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-24 ساعت 12:48)bidaad نوشته: تبریک به دوستانی که کلیر شدند.
به نظر میرسه 23 ژوئن جواب یک استعلامی برای ابوظبی رسیده چون خیلی از کیسها آپدیت شدند. چه کیسهایی که مصاحبشون خیلی قبل بوده و هم جدیدترها.
ولی گمون نمیکنم کسانی که بخاطر سربازی یا کار دولتی منتظرن، جزو اونها باشن.
این استتعلام برای ابوظبی بوده. یکم دقیقتر بگین و رنج کیس هایی رو هم که شامل میشه بگین.
بازم در مورد سربازی معتقدم به اون سختی که شما فک می کنین نیست.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال:
درسته که نباید بر اساس آپدیت هایی که رخ میده روند کلیری رو دنبال کرد ولی وقتی به امضای دوستان نگاه میکنی دو حالت بعد از مصاحبه اتفاق افتاده:
1-اولین حالت به این صورت که بعد از چند بار آپدیت در همون روزای چسبیده به روز مصاحبه ؛به صورت یک روال نسبتاً امیدوارکننده آپدیت ها در حال رخ دادنه مثلاً بعد از روز مصاحبه تا قبل از یک ماه یک آپدیت؛در ماه دوم یک آپدیت و......
و این گونه کیس ها با زدن ایمیل پیگیری نیز به راحتی آپدیت های دیگری رو نیز دریافت میکنند و به نظر میرسه بررسی پرونده در حالت یکنواخت در جریانه و نهایتاً نتیجه نهایی که همون کلیر شدنه صادر میشه و البته اینکه بگیم اینا یک ضربی بودن و آفیسر الکی مشکوک شده و چک زده درست نیست چون موارد استثنا زیاده....
2-دومین حالت اینگونه است که بعد از آپدیت های روزای اول مصاحبه روال یکنواخت نیست یعنی ماه ها میگذره و آپدیتی دریافت نمکنن و بعضاً دیده شده با ایمیل پیگیری هم آپ نمیشن و به نظر میاد کیس مورد نظر فریز شده باشه...
همه میدونیم عمده مسائل مربوط به AP خوردن پرونده ها موارد ذیل می باشد:
1-خدمت نظام وظیفه:
1-1 ارتش
1-2س پ ا ه
1-3 سایر ارگانهای نظامی
2-شغل دولتی
2-1 نیمه دولتی
2-2 خصوصی مشکوک
3-رشته های حساس تحصیلی
حال اینجا این سوال مطرحه:اگر بدترین حالت ها رو برای یک پرونده در نظر بگیریم یعنی مثلاً سربازی در س پ ا ه ؛شغل دولتی و رشته تحصیلی حساس آیا نباید بعد از چند ماه حداقل جواب یک عدد از سازمانهایی که
افیسر جهت بررسی ؛ پرونده رو ارجاع داده بیاد و یک آپدیت بر روی پرونده زده شود؟ در صورتیکه خیلی از این نهادها جواب رو ظرف کمتر از 2 ماه در میارن.....!!!!به نظر شما در این موارد چه اتفاقی میوفته؟
بازمانده لاتاري 2015
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
ما هفته پیش ایمیل دادیم اپ نشدیم!مشکل از سیستمهاشون بوده?!!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-24 ساعت 13:02)mfte.teacher نوشته: (2015-06-24 ساعت 12:48)bidaad نوشته: تبریک به دوستانی که کلیر شدند.
به نظر میرسه 23 ژوئن جواب یک استعلامی برای ابوظبی رسیده چون خیلی از کیسها آپدیت شدند. چه کیسهایی که مصاحبشون خیلی قبل بوده و هم جدیدترها.
ولی گمون نمیکنم کسانی که بخاطر سربازی یا کار دولتی منتظرن، جزو اونها باشن.
این استتعلام برای ابوظبی بوده. یکم دقیقتر بگین و رنج کیس هایی رو هم که شامل میشه بگین.
بازم در مورد سربازی معتقدم به اون سختی که شما فک می کنین نیست.
من فقط ابوظبی رو چک کردم. از 171 پرونده ای که طبق فایل سیمون از ابوظبی دارم و ودر وضعیت AP هستند و یا Issued شدند ولی یکی یا بیشتر از اعضا هنوز AP هستند، یک 70 80 پرونده ای بررسی کردم.
حدود بیست و خورده ای پرونده 23 وم آپدیت شده بودند
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
مبارک باشه بچه ها ایشاا..روزی بقیه هم باشه همه باهم پایان لاتاری 2015 رو با شادی وصف ناپذیری جشن بگیریم بازم به همتون تبریک میگم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورک
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سفارت ارمنستان چند نفر رو کلیر کرده که همسر من رو هم شامل شد
[font=Tahoma]شماره کیس: 2015ASxx53xx > تاریخ رویت قبولی: 1may2014 >کنسولگری: ایروان >تعداد افراد منظور در کیس : 3 نفر > ارسال فرمهای [/font]سری اول: 4 جولای > کارنت شدن کیس: 24 اپریل > مصاحبه: 8 جون >دریافت ویزا: یکضرب !!! 30 جون > ورود به آمریکا: نوامبر 2015سانفرانسیسکو > دریافت گرین کارت:
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-24 ساعت 13:26)neda733 نوشته: ما هفته پیش ایمیل دادیم اپ نشدیم!مشکل از سیستمهاشون بوده?!!!!
آره منم حدود ده روز پیش ایمیل زدم ولی متاسفانه هنوز آپ هم نشدم. !!!
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.