کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-24 ساعت 12:48)bidaad نوشته:  تبریک به دوستانی که کلیر شدند.
به نظر میرسه 23 ژوئن جواب یک استعلامی برای ابوظبی رسیده چون خیلی از کیسها آپدیت شدند. چه کیسهایی که مصاحبشون خیلی قبل بوده و هم جدیدترها.
ولی گمون نمیکنم کسانی که بخاطر سربازی یا کار دولتی منتظرن، جزو اونها باشن.

این استتعلام برای ابوظبی بوده. یکم دقیقتر بگین و رنج کیس هایی رو هم که شامل میشه بگین.
بازم در مورد سربازی معتقدم به اون سختی که شما فک می کنین نیست.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

(2015-06-24 ساعت 12:37)sadri54 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 11:12)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 11:03)p00ya2001 نوشته:  من آخرين آپديت واقعي 20 مارچ

منم آخرین آپدیتم واقعیم 24 مارچ بوده. شدیدا باهاتون همدردی می کنم پویا خان. وقعا زور داره
تمام دور بر کیس من ( حتی یک کیس بالا و پایین تر) یا کلیر شدن یا حداقل آپدیت خوردن اما من هنوز اندر خم یه آپدیتم.

منم آخرین آپدیتم واقعیم 24 مارچ بوده. شدیدا باهاتون همدردی می کنم پویا خان. وقعا زور داره
تمام دور بر کیس من ( حتی یک کیس بالا و پایین تر) یا کلیر شدن یا حداقل آپدیت خوردن اما من هنوز اندر خم یه آپدیتم.

پویا خان نگران نباش من و شما با هم کلیر میشیم و با هم هم میریم واسه ویزا ها

تیچر جان نگران نباش ، من از خود شماها یاد گرفتم که تعداد آپدیت ها مهم نیست.
شما با یک آپدیت کلیر میشی .
ما چند تا کیسی که آخرین آپدیتمون همون 20 مارچه و هیچ تکونی هم نمی خوریم، فکر می کنم کارمون یه جایی گیر کرده که کلی هم تنبل تشریف دارن.....
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
دوستان یک سوال:
درسته که نباید بر اساس آپدیت هایی که رخ میده روند کلیری رو دنبال کرد ولی وقتی به امضای دوستان نگاه میکنی دو حالت بعد از مصاحبه اتفاق افتاده:
1-اولین حالت به این صورت که بعد از چند بار آپدیت در همون روزای چسبیده به روز مصاحبه ؛به صورت یک روال نسبتاً امیدوارکننده آپدیت ها در حال رخ دادنه مثلاً بعد از روز مصاحبه تا قبل از یک ماه یک آپدیت؛در ماه دوم یک آپدیت و......
و این گونه کیس ها با زدن ایمیل پیگیری نیز به راحتی آپدیت های دیگری رو نیز دریافت میکنند و به نظر میرسه بررسی پرونده در حالت یکنواخت در جریانه و نهایتاً نتیجه نهایی که همون کلیر شدنه صادر میشه و البته اینکه بگیم اینا یک ضربی بودن و آفیسر الکی مشکوک شده و چک زده درست نیست چون موارد استثنا زیاده....
2-دومین حالت اینگونه است که بعد از آپدیت های روزای اول مصاحبه روال یکنواخت نیست یعنی ماه ها میگذره و آپدیتی دریافت نمکنن و بعضاً دیده شده با ایمیل پیگیری هم آپ نمیشن و به نظر میاد کیس مورد نظر فریز شده باشه...
همه میدونیم عمده مسائل مربوط به AP خوردن پرونده ها موارد ذیل می باشد:
1-خدمت نظام وظیفه:
1-1 ارتش
1-2س پ ا ه
1-3 سایر ارگانهای نظامی

2-شغل دولتی
2-1 نیمه دولتی
2-2 خصوصی مشکوک

3-رشته های حساس تحصیلی
حال اینجا این سوال مطرحه:اگر بدترین حالت ها رو برای یک پرونده در نظر بگیریم یعنی مثلاً سربازی در س پ ا ه ؛شغل دولتی و رشته تحصیلی حساس آیا نباید بعد از چند ماه حداقل جواب یک عدد از سازمانهایی که
افیسر جهت بررسی ؛ پرونده رو ارجاع داده بیاد و یک آپدیت بر روی پرونده زده شود؟ در صورتیکه خیلی از این نهادها جواب رو ظرف کمتر از 2 ماه در میارن.....!!!!به نظر شما در این موارد چه اتفاقی میوفته؟
بازمانده لاتاري 2015
(2015-06-24 ساعت 12:21)Shahriar olad نوشته:  هورررررااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
هوررررررراااااااااا
ولی تا ۲۹جون فزصت دادن

تبریک به همکار عزیز ان شالله همیشه موفق باشید
فقط یک سوال یه دونه اپدیت داشتین این اخری ? ۲۳ جون ?
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
ما هفته پیش ایمیل دادیم اپ نشدیم!مشکل از سیستمهاشون بوده?!!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: ican2015 ، بابراس ، bahar101 ، p00ya2001 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، 1362amin1362
(2015-06-24 ساعت 13:02)mfte.teacher نوشته:  
به نظر میرسه 23 ژوئن جواب یک استعلامی برای ابوظبی رسیده چون خیلی از کیسها آپدیت شدند. چه کیسهایی که مصاحبشون خیلی قبل بوده و هم جدیدترها.

این استتعلام برای ابوظبی بوده. یکم دقیقتر بگین و رنج کیس هایی رو هم که شامل میشه بگین.

من فقط ابوظبی رو چک کردم. از 171 پرونده ای که طبق فایل سیمون از ابوظبی دارم و ودر وضعیت AP هستند و یا Issued شدند ولی یکی یا بیشتر از اعضا هنوز AP هستند، یک 70 80 پرونده ای بررسی کردم.
حدود بیست و خورده ای پرونده 23 وم آپدیت شده بودند
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
(2015-06-24 ساعت 13:03)kingaram نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 12:37)sadri54 نوشته:  

پویا خان نگران نباش من و شما با هم کلیر میشیم و با هم هم میریم واسه ویزا ها

تیچر جان نگران نباش ، من از خود شماها یاد گرفتم که تعداد آپدیت ها مهم نیست.
شما با یک آپدیت کلیر میشی .
ما چند تا کیسی که آخرین آپدیتمون همون 20 مارچه و هیچ تکونی هم نمی خوریم، فکر می کنم کارمون یه جایی گیر کرده که کلی هم تنبل تشریف دارن.....
فک کنم افتاده پشت شوفاژ اما چون هوا گرمه حتی سمت شوفاژ هم نمیرند. [emoji6]
عرفان 20 مارچ رو دریابید، خاصصصصصه! [emoji41]
مبارک باشه بچه ها ایشاا..روزی بقیه هم باشه همه باهم پایان لاتاری 2015 رو با شادی وصف ناپذیری جشن بگیریم بازم به همتون تبریک میگم
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
(2015-06-24 ساعت 13:27)bidaad نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:02)mfte.teacher نوشته:  

من فقط ابوظبی رو چک کردم. از 171 پرونده ای که طبق فایل سیمون از ابوظبی دارم و ودر وضعیت AP هستند و یا Issued شدند ولی یکی یا بیشتر از اعضا هنوز AP هستند، یک 70 80 پرونده ای بررسی کردم.
حدود بیست و خورده ای پرونده 23 وم آپدیت شده بودند
با توجه به شواهد و قرائن، خوشبینانه ترین حالت برای ما دریافت ویزا در جولای هست. این یعنی آپدیت اوایل جولای و کلیر اواسط جولای.
گویا سال پیش هم 20 مارچ عرفان داشته و دوستان اکثرا جولای رفتند پی زندگیشون (کلییر شدند).
دوستان سفارت ارمنستان چند نفر رو کلیر کرده که همسر من رو هم شامل شد
[font=Tahoma]شماره کیس: 2015ASxx53xx > تاریخ رویت قبولی: 1may2014 >کنسولگری: ایروان >تعداد افراد منظور در کیس : 3 نفر > ارسال فرمهای [/font]سری اول: 4 جولای > کارنت شدن کیس: 24 اپریل > مصاحبه: 8 جون >دریافت ویزا: یکضرب !!! 30 جون > ورود به آمریکا: نوامبر 2015سانفرانسیسکو > دریافت گرین کارت:
(2015-06-24 ساعت 07:53)p00ya2001 نوشته:  ما راست قامتان 20 مارچ ابوظبي همچنان استوار ايستاده ايم وبسيار خوشحاليم كه دورو برمون داره خالي ميشه
خوش باشين و مبارك همتون باشه

پویا جان استوار همچون سرو ایستاده ایم و نمیخوایم تکون بخوریم.Big GrinCool
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-06-24 ساعت 08:52)لیدا59 نوشته:  سلام میشه منو یه راهنمایی کنید من از ۱۰ فورییه آپ نشده بودم الان آپ شدم به تاریخ 22 june این به چه معناست ؟

لیدا خانم کلیری دیگه، برو حالشو ببر Big GrinCool
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
ابوظبی ابوظبی دوسِت داریم دوسِت داریمCool

کلیر کلیر . . . Big Grin
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
(2015-06-24 ساعت 13:26)neda733 نوشته:  ما هفته پیش ایمیل دادیم اپ نشدیم!مشکل از سیستمهاشون بوده?!!!!

آره منم حدود ده روز پیش ایمیل زدم ولی متاسفانه هنوز آپ هم نشدم. !!!Sad
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: ican2015 ، bahar101 ، Daneshjo ، بابراس ، p00ya2001 ، samane1363 ، Iaccept ، nora-nora ، 1362amin1362
(2015-06-24 ساعت 13:56)mamal amrikaei نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:26)neda733 نوشته:  ما هفته پیش ایمیل دادیم اپ نشدیم!مشکل از سیستمهاشون بوده?!!!!

آره منم حدود ده روز پیش ایمیل زدم ولی متاسفانه هنوز آپ هم نشدم. !!!Sad

سلام
اندكي صبر سحر نزديك است.
تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، بابراس ، p00ya2001 ، Iaccept ، 1362amin1362

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان