کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-24 ساعت 14:01)ican2015 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:56)mamal amrikaei نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:26)neda733 نوشته:  ما هفته پیش ایمیل دادیم اپ نشدیم!مشکل از سیستمهاشون بوده?!!!!

آره منم حدود ده روز پیش ایمیل زدم ولی متاسفانه هنوز آپ هم نشدم. !!!Sad

سلام
اندكي صبر سحر نزديك است.

یه کم بیشتر از اندکی شده قربونش برم.
دیگه از سحر گذشته داره افطار میشه Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
دوستان کسی فایل سیمون ماه مارچ آنکارا رو داره؟
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: Daneshjo ، mamal amrikaei ، بابراس ، Iaccept ، 1362amin1362
(2015-06-24 ساعت 14:01)ican2015 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:56)mamal amrikaei نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:26)neda733 نوشته:  ما هفته پیش ایمیل دادیم اپ نشدیم!مشکل از سیستمهاشون بوده?!!!!

آره منم حدود ده روز پیش ایمیل زدم ولی متاسفانه هنوز آپ هم نشدم. !!!Sad

سلام
اندكي صبر سحر نزديك است.

ندا خانم من خودم تجربه ش رو داشتتم که با جواب اپدیت نشدم.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: ican2015 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، بابراس ، p00ya2001 ، samane1363 ، Iaccept ، 1362amin1362
Wink 
(2015-06-24 ساعت 11:45)Daneshjo نوشته:  هوووووووورا بچه ها ۸ تا کیس از ارمنستان کلیر شدن
هوووووووررراااااااااااا لطفا شیرینی من رتبه تقدیم کنید SmileSmile
به به، تبریک به تک تک شون، امیدوارم روزیِ دوستان در انتظار باشه ...

(2015-06-24 ساعت 12:21)Shahriar olad نوشته:  هورررررااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
هوررررررراااااااااا
ولی تا ۲۹جون فزصت دادن
یه خبر عالی بعد از مدت هاااااااا. دکتر، روحیه دادید بهمون. بعد از روزها یه خبر جوندار و قوی تاپیک رو یه تکون حسابی داد. موفق باشید.

(2015-06-24 ساعت 12:23)Daneshjo نوشته:  بچه ها همین الان یه خانم و آقای ایرانی هم مصاحبه داشتن خانمه یکضرب گرفت آقا کلیرنس خورد ، به خانم گفتن تا هفته ی دیگه صبر کن که ویزات صادر بشه
خبر نگار واحد اعزامی خبر لاتاری ۲۰۱۵، ارمنستان ، ایروان ، جلوی در سفارت Big Grin همین الان یهوییSmile
حرف نداری Daneshjo جان. گزارش لحظه به لحظه ت انرژی بخشه.

(2015-06-24 ساعت 13:42)faravaz نوشته:  دوستان سفارت ارمنستان چند نفر رو کلیر کرده که همسر من رو هم شامل شد
مبارک باشه. امیدوارم به زودی زود در کنار هم باشید. موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تبریک به همه دوستان عزیز بابت اپدیت و کلییر شدن.
فقط نحوه کلییر کردنشون برام مبهمه. دوستی که با من در یک روز مصاحبه شدیم دیشب اپدیت و امروز صبح کلییر شد ایشون هم سربازی و هم شغل حساس دولتی داشتن. من با شغل شرکت خصوصی و سربازی نه اپدیت و نه کلییر Big GrinSad
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تبریک به همه دوستان کلیر شده،
تشکر کنندگان: ican2015 ، bahar101 ، Daneshjo ، pooyakm ، mamal amrikaei ، بابراس ، p00ya2001 ، Iaccept ، 1362amin1362
شکر خدا که یک سری از دوستان کلیر شدن. تبریک میگم به همشون Smile

وقتی ۴ جون آپدیت شبانه داشتم خیلی امیدوار بودم که زودی کلیر بشیم که گویا فعلا خبری نیست. نمیدونم چی شده و چرا خبری نمیشه. این سربازی لعنتی تو س نگرانم کرده. تازه اونم ۹ ماه بوده و بعدش معاف کفالت شده و دوسال رفتیم لهستان درس خوندیم. شغل و رشته حساس هم نداشته همسرم. توکل به خدا...
کسی تحلیلی نداره؟
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
(2015-06-24 ساعت 14:34)m.ghoreishi نوشته:  تبریک به همه دوستان عزیز بابت اپدیت و کلییر شدن.
فقط نحوه کلییر کردنشون برام مبهمه. دوستی که با من در یک روز مصاحبه شدیم دیشب اپدیت و امروز صبح کلییر شد ایشون هم سربازی و هم شغل حساس دولتی داشتن. من با شغل شرکت خصوصی و سربازی نه اپدیت و نه کلییر Big GrinSad

اقاى قريشى ما هم با شما دريک روز مصاحبه داشتيم سربازى 30 سال پيش و شغل خصوصى و غير حساس ولى کلير نشديم
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
از دوستان عزيز که به مصاحبه شده اند، آیا موردي بوده که با وجود کارمند دولت بودن AP نخورده باشن؟ آخه یواش یواش داره بوي 30 سپتامبر مي یاد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
(2015-06-24 ساعت 14:50)Kia robani نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 14:34)m.ghoreishi نوشته:  تبریک به همه دوستان عزیز بابت اپدیت و کلییر شدن.

اقاى قريشى ما هم با شما دريک روز مصاحبه داشتيم سربازى 30 سال پيش و شغل خصوصى و غير حساس ولى کلير نشديم

جناب قریشی عزیز من خیلی وقته به بی حساب و کتاب بودن کلیرنس پی بردم. هر چند تا بی در و پیکر تر میشه امیدواریم بیشتر میشهBig Grin
فقط اگه تکلیف ما رو هم زودتر روشن کنن خوب میشد. مسلمونم نیستم بگم ماه رمضونی گناه داره مردم رو علاف خودتون کردینBig Grin
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

دوستان ما با این تاریخ ضرب الاجلی که دادن 29 جون چیکار کنیم؟ من خود دوشنبه 29 جون میرسم ارمنستان , هوایی پره اتوبوسم پره , باید با ماشین خودم برم , هیچ راهی واسه پیکاپ نیست؟
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
(2015-06-24 ساعت 14:56)Azer نوشته:  از دوستان عزيز که به مصاحبه شده اند، آیا موردي بوده که با وجود کارمند دولت بودن AP نخورده باشن؟ آخه یواش یواش داره بوي 30 سپتامبر مي یاد.

دوست من حالا کو تا ۳۰ سپتامبر !!! بعد از جون جولای و اگوست را داریم بعد سپتامبر محض اطلاع مجدد بزرگواران ! تازه هنوز تا ۳۰ جون هم یک هفته مونده پر از اتفاقای خوب !
امیدوار و دلشاد باشید لدفن همگی
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
(2015-06-24 ساعت 15:09)pooyakm نوشته:  دوستان ما با این تاریخ ضرب الاجلی که دادن 29 جون چیکار کنیم؟ من خود دوشنبه 29 جون میرسم ارمنستان , هوایی پره اتوبوسم پره , باید با ماشین خودم برم , هیچ راهی واسه پیکاپ نیست؟

باید قاعدتا با توجه به خرابی سیستم هاشون دیگه سخت گیری رو این مورد نکنن ۰ نمیشه دوستان حاضر در ایروان بپرسند که این تاریخ بودنتون حتما قطعیه و بی برو برگرد ه??
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
(2015-06-24 ساعت 15:09)pooyakm نوشته:  دوستان ما با این تاریخ ضرب الاجلی که دادن 29 جون چیکار کنیم؟ من خود دوشنبه 29 جون میرسم ارمنستان , هوایی پره اتوبوسم پره , باید با ماشین خودم برم , هیچ راهی واسه پیکاپ نیست؟

سلام ارمنستان پیکاپ نداره شما میتونید تا مرز با ماشین خودتون برید از اونجا با سواری تا ایروان برید هرجور میتونید خودتونو به موقع برسونید به شنبه،یکشنبه هم نخورید موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
با سلام خدمت دوستان عزیز
سوال من این هستش که وقتی توی سایت کلیر میشم آیا باید منتظر ایمیل سفارت باشیم ؟ اگه اینجوریه حدودا چقدر طول میکشه تا ایمیل بدستمون برسه؟
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، ican2015 ، Iaccept ، پرسپولیس6 ، 1362amin1362

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان