کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-24 ساعت 15:36)nooshinahmady نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
سوال من این هستش که وقتی توی سایت کلیر میشم آیا باید منتظر ایمیل سفارت باشیم ؟ اگه اینجوریه حدودا چقدر طول میکشه تا ایمیل بدستمون برسه؟

شما به هر کدوم از طرق معمول کلیر بشینن صحیح هستش، اومدن ایمیل در این صورت فک نکنم زیاد طول بکشه.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

دوستان جواب ایمیلم بدون آپدیت اومد

Thank you for your E-mail, the case is pending administrative process. Thanks
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

(2015-06-24 ساعت 15:13)zhila1393 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 14:56)Azer نوشته:  از دوستان عزيز که به مصاحبه شده اند، آیا موردي بوده که با وجود کارمند دولت بودن AP نخورده باشن؟ آخه یواش یواش داره بوي 30 سپتامبر مي یاد.

دوست من حالا کو تا ۳۰ سپتامبر !!! بعد از جون جولای و اگوست را داریم بعد سپتامبر محض اطلاع مجدد بزرگواران ! تازه هنوز تا ۳۰ جون هم یک هفته مونده پر از اتفاقای خوب !
امیدوار و دلشاد باشید لدفن همگی

آفرین ژیلا خانم
بچه ها اینجوری باید روحیه بدیدااااااا، هی نگید ۳۰ سپتامبر رسید ۳۰ سپتامبر رسید
هنوز کلی تا پایان راه مونده. خیلیا هم که به مصاحبه نرفتن هنوز امیدوارن. ما که رفتیم مصاحبه که ویزامون آمادسCoolCoolWinkWinkBig Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
سوال من این هستش که وقتی توی سایت کلیر میشم آیا باید منتظر ایمیل سفارت باشیم ؟ اگه اینجوریه حدودا چقدر طول میکشه تا ایمیل بدستمون برسه؟
عزیز جان هرکدوم که زودتر اومد از همون پرینت بگیر و برو الکی معطل اون یکی نباش
مال من و پسرم تو سایت اعلام شد و من ازش پرینت گرفتم اما مال شوهرم ایمیل اومد و دو روز بعد تو سایت اعلام شد اما ما بلافاصله با همون پرینت ایمیل اقدام کردیم
مهم اینه که سریع بجنبی دیگه وقت دلی دلی کردن نیست با این سیستم کلنگ آی تی دوستان Tongue
شانس ما ایرانیاس همیشه امریکا امریکا بود حالا به ما که رسید آسمون تپید و سیستماشون ریخت بهم Big Grin
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود

من ارمنستان رو میدونم که اصلا ایمیل نمیزنه
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، ican2015 ، پرسپولیس6 ، 1362amin1362 ، hamid99
بچه ها سایت سفارت ارمنستان برای دیدن کیس نامبرهای کلیر شده چی بود؟
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
تشکر کنندگان: Daneshjo ، ican2015 ، Iaccept ، الناز٢ ، پرسپولیس6 ، 1362amin1362 ، hamid99
(2015-06-24 ساعت 15:47)laleht نوشته:  
عزیز جان هرکدوم که زودتر اومد از همون پرینت بگیر و برو الکی معطل اون یکی نباش
مال من و پسرم تو سایت اعلام شد و من ازش پرینت گرفتم اما مال شوهرم ایمیل اومد و دو روز بعد تو سایت اعلام شد اما ما بلافاصله با همون پرینت ایمیل اقدام کردیم
مهم اینه که سریع بجنبی دیگه وقت دلی دلی کردن نیست با این سیستم کلنگ آی تی دوستان Tongue
شانس ما ایرانیاس همیشه آمریکا امریکا بود حالا به ما که رسید آسمون تپید و سیستماشون ریخت بهم Big Grin

راس میگید والا، همیشه آمریکا، آمریکا بوده نوبت ما که رسید شد ایران Big GrinBig Grin
حالا نمیدونم چه پدرکشتگی با مارچیا دارن اینا، فوریه که تموم شد و نوبت مارچ رسید سیستمشون قاراشمیش شد و بعد که رفتن سراغ آپریلBig GrinBig Grin
فکر کنم مارچ رو یادشون رفته یا شاید هم میخوام بدون اپدیت یهو کلیر کنن که سورپرایز بشیمBig GrinBig GrinCool
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
(2015-06-24 ساعت 14:41)Marmad نوشته:  شکر خدا که یک سری از دوستان کلیر شدن. تبریک میگم به همشون Smile

وقتی ۴ جون آپدیت شبانه داشتم خیلی امیدوار بودم که زودی کلیر بشیم که گویا فعلا خبری نیست. نمیدونم چی شده و چرا خبری نمیشه. این سربازی لعنتی تو س نگرانم کرده. تازه اونم ۹ ماه بوده و بعدش معاف کفالت شده و دوسال رفتیم لهستان درس خوندیم. شغل و رشته حساس هم نداشته همسرم. توکل به خدا...
کسی تحلیلی نداره؟

بابا محض رضای خدا یکی هم پست های من رو جواب بده Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101 ، mamal amrikaei ، ican2015 ، nora-nora ، 1362amin1362
دوستانی که کلیر شدن تبریک صمیمانه یک 20 مارچی رو بپذیرند
واقعا بعد از چند هفته خبرای خوبی شنیدیم
هوراااااااااااااا هورااااااااااااا ایول ابوظبی ایول ایروان که مارچ رو دارن یواش یواش رد میکنن

(2015-06-24 ساعت 14:13)kingaram نوشته:  دوستان کسی فایل سیمون ماه مارچ آنکارا رو داره؟

از سایت خودش میتونی دانلود کنی
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

(2015-06-24 ساعت 15:09)pooyakm نوشته:  دوستان ما با این تاریخ ضرب الاجلی که دادن 29 جون چیکار کنیم؟ من خود دوشنبه 29 جون میرسم ارمنستان , هوایی پره اتوبوسم پره , باید با ماشین خودم برم , هیچ راهی واسه پیکاپ نیست؟

برید فرودگاه ببینید پای پرواز بهتون جا میده ممکنه بعضیا از پرواز جا بمونن لحظه ی آخر که میخوان کانترو ببندن اعلام میکنن چندتا خالی دارن ، شاید فرجی بشه
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
(2015-06-24 ساعت 15:16)zhila1393 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 15:09)pooyakm نوشته:  دوستان ما با این تاریخ ضرب الاجلی که دادن 29 جون چیکار کنیم؟ من خود دوشنبه 29 جون میرسم ارمنستان , هوایی پره اتوبوسم پره , باید با ماشین خودم برم , هیچ راهی واسه پیکاپ نیست؟

باید قاعدتا با توجه به خرابی سیستم هاشون دیگه سخت گیری رو این مورد نکنن ۰ نمیشه دوستان حاضر در ایروان بپرسند که این تاریخ بودنتون حتما قطعیه و بی برو برگرد ه??

من هم حضوری. رفتم این سوال رو پرسیدم هم ایمیل زدم در هر دو‌مورد گفتن حتما تا قبل از اتمام ماه جون پاسپورتتون باید توی سفارت باشه ، چون شما سهمیه ویزای حون هستید و ممکنه بعد از این تاریخ سهمیه بهتون تعلق نگیره ،!!!
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
سلام من ترکیه هستم سیسماشون راه افتاده من دوباره پاسمو دادم
دیروز 2 تا از دوستامون گرفتن البته دانشجو بودن ولی ویزا 2 شنبه پرینت شده
کیس:   36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
(2015-06-24 ساعت 16:16)afshin.as نوشته:  سلام من ترکیه هستم سیسماشون راه افتاده من دوباره پاسمو دادم
دیروز ۲ تا از دوستامون گرفتن البته دانشجو بودن ولی ویزا ۲ شنبه پرینت شده

خدا رو شکر بازم ی خبر امیدوار کننده اومد Smile

خدایا این مدت که بیکار بودن ویزا نمی زدن الان تلافیشو در بیارن ی عالمه ویزا بزنن Smile
همه بگین آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمین !Wink
(2015-06-24 ساعت 15:13)zhila1393 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 14:56)Azer نوشته:  از دوستان عزيز که به مصاحبه شده اند، آیا موردي بوده که با وجود کارمند دولت بودن AP نخورده باشن؟ آخه یواش یواش داره بوي 30 سپتامبر مي یاد.

دوست من حالا کو تا ۳۰ سپتامبر !!! بعد از جون جولای و اگوست را داریم بعد سپتامبر محض اطلاع مجدد بزرگواران ! تازه هنوز تا ۳۰ جون هم یک هفته مونده پر از اتفاقای خوب !
امیدوار و دلشاد باشید لدفن همگی

خانم دکتر مهربان , بهتون تبریک میگم
خدارو شکر از این آپ ، بوی خوش کلیری میاد عزیزم، ایشالا بسلامتی و خوشی باقی مسیر هم طی بشه ایشالا ماهم بهتون زود ملحق بشیم
مرسی از پیام پرامیدتون
و همچنین تبریک به همه کلیری های جدید ... مبارکتون باشه
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
ﺳﻼﻡ,ﺑﻨﻆﺮﺗﻮﻥ ﺑﺎ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺁﻧﻜﺎﺭا ﺗﻤﺎﺱ ﺗﻠﻔﻨﻲ ﺑﮕﻴﺮﻡ,ﺁﻳﺎ ﺟﻮاﺏ ﻣﻴﺪﻥ ,ﺩﺭﺩﺳﺮ ﻧﺸﻪ?
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان