کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-24 ساعت 22:28)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 22:21)رضا۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 22:01)tandis_n_m نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 21:39)رضا۲۰۱۵ نوشته:  Aghaman هم از بچه های ۱۷ اپریل اپ خوردن کجاس؟

کی میشه بیای اعلام کنی تندیس هم آپ خورد..کجاست?Big GrinBig GrinBig Grin

یکی بیاد بگه رضا۲۰۱۵ کلیر شده Smile

Aghaman عزیز هم که آنلاینه ... آقا بسم الله ...
رضا جون، شما یهو میای میگی من چند ماه پیش کلیر شده بودم !! شایدم بگی یکضرب گرفتم. تعجب نداره که !! Big Grin

محسن جون، شما هم که آنلاینی، چی شدی برادر؟ ویزا رو گرفتی؟

فكر كنم aghaman زير لفظي مي خواد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: jadooo ، mamal amrikaei ، p00ya2001 ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-24 ساعت 22:28)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 22:21)رضا۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 21:39)رضا۲۰۱۵ نوشته:  Aghaman هم از بچه های ۱۷ اپریل اپ خوردن کجاس؟

Aghaman عزیز هم که آنلاینه ... آقا بسم الله ...
رضا جون، شما یهو میای میگی من چند ماه پیش کلیر شده بودم !! شایدم بگی یکضرب گرفتم. تعجب نداره که !! Big Grin

محسن جون، شما هم که آنلاینی، چی شدی برادر؟ ویزا رو گرفتی؟

نه علیرضا جان
امروز خبری نشد تا فردا خدا بزرگه داداش
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
آقایون و خانم های گل و مهربان
سلام
بعد از چند ماه اولین بار بود که 7 ساعت کامل آنلاین نبودم
راستش داشتم یک قسمت زیادی از وسائل خونه رو میفرستادم منزل پدر زن جان که برامون نگه دارند
اومدم دیدم بللللللللله
به نظرم سفارت اینجا جاسوس داره
تا تهدید کردم که بلیطم رو آتیش میزنم یه آپ زدن رو پروندمون
خوب بنده هم از 17 آپریل اومدیم نشستیم رو آپ 24 جون
خوب نظرتون چیه ؟؟ آره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
چه آره و چه نه برای همه ی دوستان آرزوی بهترین ها و کلیری بسیار سریع رو دارم
آقا رضای گل
علیرضا خان مهربان
خیلی مخلصیم
البته الان که مخ less هستيمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
مدیر ها همه جا محبوب نیستن که بهر حال ما هم بعضی ها که مزاحم سایت بودن فرستادیم استعلاجی
حق بدین امضا اینجوری باشه Smile شرمنده
ولی واقعا کلیر نشدم هنوز

التماس دعا Smile
(2015-06-24 ساعت 22:32)Marmad نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 15:58)Marmad نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 14:41)Marmad نوشته:  شکر خدا که یک سری از دوستان کلیر شدن. تبریک میگم به همشون Smile

وقتی ۴ جون آپدیت شبانه داشتم خیلی امیدوار بودم که زودی کلیر بشیم که گویا فعلا خبری نیست. نمیدونم چی شده و چرا خبری نمیشه. این سربازی لعنتی تو س نگرانم کرده. تازه اونم ۹ ماه بوده و بعدش معاف کفالت شده و دوسال رفتیم لهستان درس خوندیم. شغل و رشته حساس هم نداشته همسرم. توکل به خدا...
کسی تحلیلی نداره؟

بابا محض رضای خدا یکی هم پست های من رو جواب بده Big GrinBig GrinBig Grin

دوستان؟؟؟ کسی جواب نمیده واقعا؟ درسته حالا ما رتبه مون پایینه ولی دلیل نمیشه که کلا ندیده گرفته بشیم که! Big Grin

دوست من بعد آپ شبانتون سفارت آپتون نکرده؟
شاید کلیر شدین و تو سهمیه ماه دیگه ویزا اسمتونو بگن
نگران نباشین
در ضمن اینجا رتبه ای نیست دوست من
کسی جواب بدونه دریغ نمی کنه
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
(2015-06-24 ساعت 22:37)varchandi نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 22:32)Marmad نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 15:58)Marmad نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 14:41)Marmad نوشته:  شکر خدا که یک سری از دوستان کلیر شدن. تبریک میگم به همشون Smile

وقتی ۴ جون آپدیت شبانه داشتم خیلی امیدوار بودم که زودی کلیر بشیم که گویا فعلا خبری نیست. نمیدونم چی شده و چرا خبری نمیشه. این سربازی لعنتی تو س نگرانم کرده. تازه اونم ۹ ماه بوده و بعدش معاف کفالت شده و دوسال رفتیم لهستان درس خوندیم. شغل و رشته حساس هم نداشته همسرم. توکل به خدا...
کسی تحلیلی نداره؟

بابا محض رضای خدا یکی هم پست های من رو جواب بده Big GrinBig GrinBig Grin

دوستان؟؟؟ کسی جواب نمیده واقعا؟ درسته حالا ما رتبه مون پایینه ولی دلیل نمیشه که کلا ندیده گرفته بشیم که! Big Grin

دوست من بعد آپ شبانتون سفارت آپتون نکرده؟
شاید کلیر شدین و تو سهمیه ماه دیگه ویزا اسمتونو بگن
نگران نباشین
در ضمن اینجا رتبه ای نیست دوست من
کسی جواب بدونه دریغ نمی کنه

مرسی از پاسختون. نه بعد از اون آپ شبانه دیگه آپدیت نشدیم.
ایشالاااا! ایشالا که همین باشه که شما میگین
اون هم بیشتر جنبه شوخی داشت ؛ بچه های اینجا واقعا خوبن و کمک میکنن. دلگرمی من توی این چند ماه همین فوروم و حمایتهای بچه های اینجا بوده.
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
سلام و کلی تبریک و شاد باش به همه دوستای کلیر شده واسه ما آخری ها هم دعا کنید این لحظه های شادی را حس کنیم
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: HERMES7 ، mamal amrikaei ، 1362amin1362 ، Memolk ، hamid99 ، behjat ، APOLO5321 ، bahar101 ، pooyakm ، بابراس ، SAMBAR ، Daneshjo
(2015-06-24 ساعت 20:50)SAAM_60 نوشته:  تبریک به همهٔ دوستان چه کلیر شدها‌ چه آپدیت شده‌ها چه آپدیت نشدها (مثل خودم)

بعد از گذشت 62 روز از مصاحبه ما هیچ اپدیتی به غیر از 30 اپریل ( یوو اس‌ آی‌ ) و 29 اپریل ( ابوظبی) دیگه آپدیت نشدیم

این رو هم بگم برای دوستان که به غیر از 20 مارچ و 17 اپریل یه چالش 30 اپریل هم داریم که خیلیا بعد از اون روز هیچ آپدیتی نداشتند .

دوستان به نظر شما من به سفارت ایمیل بزنم یا خیر ... ؟!؟ (بابا بچه اولم تو راهه میخوام شناسنامه آمریکایی‌ داشته باشه Big Grin )
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی‌)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو Smile
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، behjat ، bahar101 ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-24 ساعت 22:34)Aghaman نوشته:  آقایون و خانم های گل و مهربان
سلام
بعد از چند ماه اولین بار بود که ۷ ساعت کامل آنلاین نبودم
راستش داشتم یک قسمت زیادی از وسائل خونه رو میفرستادم منزل پدر زن جان که برامون نگه دارند
اومدم دیدم بللللللللله
به نظرم سفارت اینجا جاسوس داره
تا تهدید کردم که بلیطم رو آتیش میزنم یه آپ زدن رو پروندمون
خوب بنده هم از 17 آپریل اومدیم نشستیم رو آپ 24 جون
خوب نظرتون چیه ؟؟ آره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
چه آره و چه نه برای همه ی دوستان آرزوی بهترین ها و کلیری بسیار سریع رو دارم
آقا رضای گل
علیرضا خان مهربان
خیلی مخلصیم
البته الان که مخ less هستيمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Aghaman جون، فدای تو ...
اگه جواب میده تا من برم اون پیت بنزین رو بیارم، بنزین سوپر هم هست، قول میدم یه فندک زیپو هم بیارم واسه اتیش زدن. اینجوری ممکنه ویزای من و خانومو قبل مصاحبه بدن یا باید تهدید شدیدلحن تری باشه؟ Big Grin
ایشالله همون بشه که میخوای.
(2015-06-24 ساعت 22:36)رضا2015 نوشته:  مدیر ها همه جا محبوب نیستن که بهر حال ما هم بعضی ها که مزاحم سایت بودن فرستادیم استعلاجی
حق بدین امضا اینجوری باشه Smile شرمنده
ولی واقعا کلیر نشدم هنوز

التماس دعا Smile
داداش، کی رو فرستادی مرخصی؟ محسوس نیستااا. شفاف سازی کن مدیرجون. حق داری، کاملاً قابل درکه. اینایی هم که میگیم صرفاً جهت مزاحه حاجی. امیدوارم راستی راستی کلیر بشی که حرف نداری خودت.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Aghaman ، Iaccept ، bahar101 ، mamal amrikaei ، smhh7441 ، بابراس ، Daneshjo
دوستان کیس من از 17 آپریل آپدیت نداشته.با توجه به این که همسرم ویزای یک ضرب گرفته و باید تا اول مهر به یو اس یک سفر داشته باشه به نظرتون امیدی به کلیر شدن من برای همراهی با همسرم هست یا نه؟ شرایط تمدید ویزا با تمدید مدیکال برای همسرم که کیس اصلی هست و یک ضرب ویزا گرفته چیه؟ممنون میشم که پاسخ بدید.
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Iaccept ، bahar101 ، mamal amrikaei ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-24 ساعت 22:58)HTQ نوشته:  دوستان کیس من از 17 آپریل آپدیت نداشته.با توجه به این که همسرم ویزای یک ضرب گرفته و باید تا اول مهر به یو اس یک سفر داشته باشه به نظرتون امیدی به کلیر شدن من برای همراهی با همسرم هست یا نه؟ شرایط تمدید ویزا با تمدید مدیکال برای همسرم که کیس اصلی هست و یک ضرب ویزا گرفته چیه؟ممنون میشم که پاسخ بدید.

ان شا ا... تا اون موقع کلیر میشین
نمی دونم بعد دریافت ویزا دوباره میشه مدیکال داد و تمدیدش کرد دوستان با تجربه کمک کنن
به نظرم اگه نشد شاید بهتر باشه همسرتون بره و گرین کارتشو بگیره
به شرط اینکه خدای ناکرده به خانوادت صدمه ای نرسه
تشکر کنندگان: Memolk ، 1362amin1362 ، Iaccept ، bahar101 ، r.bazargan ، mamal amrikaei ، samane1363 ، بابراس ، Daneshjo
این ابوظبی دوباره از آنکارا زد جلو ، بیشتر کیس های مارچ رو آپدیت کرده که احتمالا بزودی کلیر میشن
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

(2015-06-24 ساعت 22:21)رضا2015 نوشته:  

آقا من میام میگم..اجازشم گرفتم.به زودیBig GrinBig GrinBig Grin
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
تشکر کنندگان: Aghaman ، 1362amin1362 ، Iaccept ، bahar101 ، mamal amrikaei ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-24 ساعت 23:08)varchandi نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 22:58)HTQ نوشته:  دوستان کیس من از 17 آپریل آپدیت نداشته.با توجه به این که همسرم ویزای یک ضرب گرفته و باید تا اول مهر به یو اس یک سفر داشته باشه به نظرتون امیدی به کلیر شدن من برای همراهی با همسرم هست یا نه؟ شرایط تمدید ویزا با تمدید مدیکال برای همسرم که کیس اصلی هست و یک ضرب ویزا گرفته چیه؟ممنون میشم که پاسخ بدید.

ان شا ا... تا اون موقع کلیر میشین
نمی دونم بعد دریافت ویزا دوباره میشه مدیکال داد و تمدیدش کرد دوستان با تجربه کمک کنن
به نظرم اگه نشد شاید بهتر باشه همسرتون بره و گرین کارتشو بگیره
به شرط اینکه خدای ناکرده به خانوادت صدمه ای نرسه

محسن جان به نظر من كسي كه ويزاشو گرفته ديگه بايد تا تاريخ انقضاء ورود كنه و نيازي به تمديد مديكال نيست. چون ويزا براي ماها ي بار صادر مي شه و اگه نريم سوخت مي شه. و تمام
البته ببخشيدا. من با تجربه نبودم. فقط نظرمو گفتم
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-06-24 ساعت 12:43)ali-2015 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 12:21)Shahriar olad نوشته:  هورررررااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
هوررررررراااااااااا
ولی تا ۲۹جون فزصت دادن
مبارک باشد

مبارک باشه ان شاالله روزی ما باشه
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد