کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دوستان خیلی ممنونم از تون
m.ghoreishi عزیز، mel عزیز، NEDA 733 ( که خبرش رو بهم دادی) پویا خان، امین خان 1362، رضا خان 2015 ( شما مدیر گل مایی)

از همه تون ممنون
دانشجوی عزیز شما رو کم مونده بود یادم بره
هنوز پروسه من تکمیل نشده ولی به امید خدا استارت خورد و دیگه ایشالا وای نسه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
کسی میدونه این 8 تا کیس که از ارمنستان کلییر شدن ماله چه ماه مصاحبه بودن؟
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Iaccept ، bahar101 ، mamal amrikaei ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-24 ساعت 20:15)samane1363 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 20:05)mfte.teacher نوشته:  بچه ها یکی تحلیل کنه . من خانمم حالا آپدیت شد. برنده اصلی خودم هستم

تیچرجان تبررررریک آقا
بوی کلیر از این واضح ترررررر !!!
بسلامتی دوست عزیز... مبارکتون باشه

سمانه خانم آدم نوبت خودش میشه اصلا آنالیز وضعیت براش سخته
ایشالا خدا قسمت همه کنه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

(2015-06-24 ساعت 23:24)maryamb نوشته:  هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد

هوراااااااااا تبريك فراوان Smile
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
(2015-06-24 ساعت 23:24)maryamb نوشته:  هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد

هوووووووووووررررررررررررااااااااااااااااااا. مباركه مريم خانوم. از طرف ما هم تبريك بگيد بهشون.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Iaccept ، behjat ، bahar101 ، mohammad384 ، mamal amrikaei ، samane1363 ، بابراس ، Daneshjo
هووووووورررررررااااا
یه نصفه نیمه دیگه کم شد
خدا بقیشونم دریاب
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
(2015-06-24 ساعت 20:23)Daneshjo نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 20:05)mfte.teacher نوشته:  بچه ها یکی تحلیل کنه . من خانمم حالا آپدیت شد. برنده اصلی خودم هستم

تیچر جان به حرفم ایمان نداری ، ماهی رو یادت نره Big Grin در ضمن قبل از صفحه ۸۵۰ همگی از این تاپیک خداحافظی میکنیم ، Smile

اختیار دارین فقط یخوده واضح ترش کنین لطفا

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، mamal amrikaei ، smhh7441 ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-24 ساعت 23:20)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 23:08)varchandi نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 22:58)HTQ نوشته:  دوستان کیس من از 17 آپریل آپدیت نداشته.با توجه به این که همسرم ویزای یک ضرب گرفته و باید تا اول مهر به یو اس یک سفر داشته باشه به نظرتون امیدی به کلیر شدن من برای همراهی با همسرم هست یا نه؟ شرایط تمدید ویزا با تمدید مدیکال برای همسرم که کیس اصلی هست و یک ضرب ویزا گرفته چیه؟ممنون میشم که پاسخ بدید.

ان شا ا... تا اون موقع کلیر میشین
نمی دونم بعد دریافت ویزا دوباره میشه مدیکال داد و تمدیدش کرد دوستان با تجربه کمک کنن
به نظرم اگه نشد شاید بهتر باشه همسرتون بره و گرین کارتشو بگیره
به شرط اینکه خدای ناکرده به خانوادت صدمه ای نرسه

محسن جان به نظر من كسي كه ويزاشو گرفته ديگه بايد تا تاريخ انقضاء ورود كنه و نيازي به تمديد مديكال نيست. چون ويزا براي ماها ي بار صادر مي شه و اگه نريم سوخت مي شه. و تمام
البته ببخشيدا. من با تجربه نبودم. فقط نظرمو گفتم
منم همین فکرو می کنم
چون مطمئن نبودم به صراحت نگفتم
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
(2015-06-24 ساعت 20:58)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 18:58)Shaft نوشته:  خواهش ميكنم داش رضا، اميدوارم ٢٠ مارچيها ،١٧ آپريليها ، في ما بينها ،و رفيقم """قريشي""" آپ كليري بخورن

ممنون داداش گلم. منم برا شما ارزوی کلییری عاجل دارم وحشتناااااک Smile

تیچر جان شمام خیالت راحت شد دیگه؟ نبینم غرغر کنیا. مثه ندا Smile

من مخلصتم m.ghoreishi عزیز چشم فقط دعا کنین دیگه توقف نداشته باشه آپدیت هامون

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، behjat ، bahar101 ، mamal amrikaei ، بابراس ، Daneshjo
تیچر تبریک میگم داری هورایی میشی داداش
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mel ، bahar101 ، Memolk ، mamal amrikaei ، sadri54 ، smhh7441 ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-24 ساعت 21:01)p00ya2001 نوشته:  

تیچرجان خوشحالم هرچند داری رفیق نیمه راه میشیBig GrinBig Grin

دانشجو جان به شما هم تبریک میگم

پویا خان ایشالا شمام امشب آپ بشی با هم بریم دوبی پویا خان

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، nora-nora ، bahar101 ، Memolk ، mohammad384 ، mamal amrikaei ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-24 ساعت 23:24)mfte.teacher نوشته:  دستان خیلی ممنونم از تون
قریشی عزیز، مل عزیز، ندا خانم ( که خبرش رو بهم دادی) پویا خان، امین خان 1362، رضا خان ۲۰۱۵ ( شما مدیر گل مایی)

از همه تون ممنون
دانشجوی عزیز شما رو کم مونده بود یادم بره
هنوز پروسه من تکمیل نشده ولی به امید خدا استارت خورد و دیگه ایشالا وای نسه

تيچر جان ايشالا همين يكي دو روزه تموم ميشه و ما هوراي نهايي رو ميكشيم ؛)
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
(2015-06-24 ساعت 23:25)mel نوشته:  
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد

هوراااااااااا تبريك فراوان Smile

ممنونم .... دوست عزیز واقعا الان خوشحالم
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
چه روز قشنگی بود برای دوستان واین تاپیک .انشالا فردا هم شاهد خوشحالی بقیه دوستانم باشم.به همه دوستان که کلیر شدن و دوستانی که اپ شدن و نزدیک هوران تبریک میگم.انشالا همیشه شاهد شادیهای همدیگه باشیم.ماروهم دعا کنيد

خدایا به داده و نداده ات شکر
که نداده ات حکمت است و داده ات نعمت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان