موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه این ۸ تا کیس که از ارمنستان کلییر شدن ماله چه ماه مصاحبه بودن؟
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-24 ساعت 23:26)1362amin1362 نوشته: (2015-06-24 ساعت 23:24)maryamb نوشته: هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد
هوووووووووووررررررررررررااااااااااااااااااا. مباركه مريم خانوم. از طرف ما هم تبريك بگيد بهشون.
ممنونم امین جان ... ایشالا روزی شما
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-24 ساعت 23:24)maryamb نوشته: هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد
مریم جان خیلی تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم دیدم همسرتون کلییر شدن.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-24 ساعت 23:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-24 ساعت 23:45 توسط maryamb.)
(2015-06-24 ساعت 23:38)Iaccept نوشته: (2015-06-24 ساعت 23:24)maryamb نوشته: هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد
مبارکه
کی!؟
ایمیل گرفتین!؟
شرایط کیسو اگه اشکال نداره بگین، ممنونم
ممنونم دوست عزیز
ایمیل گرفتم ... شرایط کیس هم در امضا هست
(2015-06-24 ساعت 23:44)arash56 نوشته: (2015-06-24 ساعت 23:24)maryamb نوشته: هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد
مریم جان خیلی تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم دیدم همسرتون کلییر شدن.
خیلی خیلی ممنونم از لطف شما
2015as9xx
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خدایاااااا یه نظری هم به ما کن
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-24 ساعت 23:48)AliReza.Sh نوشته: (2015-06-24 ساعت 23:24)maryamb نوشته: هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد
دارم فیلم میبینم بعد هر ده دقیقه یکبار فیلم رو Pause میکنم و تاپیک کلیرنس رو رفرش میکنم. فکر نمیکردم این موقع هم هـــــورااااااااا هـــــــــــورااااا ببینم. خیلی خــــیلی خـــــــیلی شادباش maryamb مریم عزیز. امیدوارم همه زوج ها دوتایی و با هم وارد سرزمین جدید بشن و خیلی زود دیگه کیس نصفه نیمه ای نباشه و همه کلیر شده باشن. همیشه شاد باشید مثه امشب.
mfte.teacher جان، منتظر شما هستیمااا، چشمامون رو با کبریت باز نگه میداریم تا کلیر شدنت رو اعلام کنی همین شبااا. Iaccept، نوبت شما هم هست برادر ...
خیلی ممنونم از لطف شما و همه ی دوستان خوبم در مهاجرسرا امیدوارم که هوراای همه ی دوستای خوبم رو همین روزها ببینم
2015as9xx
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-24 ساعت 13:23)zhila1393 نوشته: (2015-06-24 ساعت 12:21)Shahriar olad نوشته: هورررررااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
هوررررررراااااااااا
ولی تا ۲۹جون فزصت دادن
تبریک به همکار عزیز ان شالله همیشه موفق باشید
فقط یک سوال یه دونه اپدیت داشتین این اخری ? ۲۳ جون ?
سلام
ممنون از شما و همه دوستان عزیز
بله یدونه اونهم ۲۴ جون ساعت سی دقیقه بامداد و در ساعت ۱۲ ظهر هم کیس نامبر در سایت سفارت اعلام شد
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه ویزا گرفته ها وکلیر شده ها و اونایی که گرین کارت گرفتن سال 2015 انشالله به همین روال برای همه ایرانی ها پیش بره
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی از آنکارا جدیدا ویزا گرفته ؟؟؟ ویزای منو 2 روزه دادن .
با توجه به روند چاپ ویزا آیا الان هم 3 روزه میدن یا طولانی تر شده ؟؟
2015as9xx