کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-24 ساعت 23:24)maryamb نوشته:  هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد

مبارکه
کی!؟
ایمیل گرفتین!؟
شرایط کیسو اگه اشکال نداره بگین، ممنونمBig Grin
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

کسی میدونه این ۸ تا کیس که از ارمنستان کلییر شدن ماله چه ماه مصاحبه بودن؟
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept ، 1362amin1362 ، mohammad384 ، mamal amrikaei ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-24 ساعت 23:26)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 23:24)maryamb نوشته:  هورررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد

هوووووووووووررررررررررررااااااااااااااااااا. مباركه مريم خانوم. از طرف ما هم تبريك بگيد بهشون.

ممنونم امین جان ... ایشالا روزی شما Smile
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، bahar101 ، Iaccept ، Memolk ، mohammad384 ، mamal amrikaei ، بابراس ، Daneshjo
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد

مریم جان خیلی تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم دیدم همسرتون کلییر شدن.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
(2015-06-24 ساعت 23:38)Iaccept نوشته:  
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد

مبارکه
کی!؟
ایمیل گرفتین!؟
شرایط کیسو اگه اشکال نداره بگین، ممنونمBig Grin

ممنونم دوست عزیز
ایمیل گرفتم ... شرایط کیس هم در امضا هست

(2015-06-24 ساعت 23:44)arash56 نوشته:  
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد

مریم جان خیلی تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم دیدم همسرتون کلییر شدن.

خیلی خیلی ممنونم از لطف شما Smile
2015as9xx
Wink 
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد

دارم فیلم میبینم بعد هر ده دقیقه یکبار فیلم رو Pause میکنم و تاپیک کلیرنس رو رفرش میکنم. فکر نمیکردم این موقع هم هـــــورااااااااا هـــــــــــورااااا ببینم. خیلی خــــیلی خـــــــیلی شادباش maryamb مریم عزیز. امیدوارم همه زوج ها دوتایی و با هم وارد سرزمین جدید بشن و خیلی زود دیگه کیس نصفه نیمه ای نباشه و همه کلیر شده باشن. همیشه شاد باشید مثه امشب.

mfte.teacher جان، منتظر شما هستیمااا، چشمامون رو با کبریت باز نگه میداریم تا کلیر شدنت رو اعلام کنی همین شبااا. Iaccept، نوبت شما هم هست برادر ...
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
خدایاااااا یه نظری هم به ما کن
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
به به چه شبي امشب
تبريك و هوووورااااااااااا
بيل داره تراكتور ميشه
حيفه كنسرت نزاريم Smile
دي جي كجاس؟

دستا بالللللا Smile

امشو شوششه لیپاگ لیری لوله Big Grin
(2015-06-24 ساعت 23:57)لیدا59 نوشته:  خدایاااااا یه نظری هم به ما کن

لیداآآآ خانم اگه نظرکرده نبودی الان داشتی قورمه سبزی سحرو میپختی تو تاپیک کلیرنس نبودی Big GrinBig Grin
ب نظر من تمام آدمایی ک لاتاری قبول میشن و الالخصوص اونایی ک اپ میخورن انسانهایی بسیار بسیار روشن دل و بامعرفتنBig Grin
شما هفته دیگه اینموقع تو تاپیک اولین سفری ، شک نکنRolleyes
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

ایشالا لیدا خانم میاد . آپدیت من که رسید مال همه دیگه هلو بپر تو گلو میشه

(2015-06-25 ساعت 00:03)Iaccept نوشته:  

لیداآآآ خانم اگه نظرکرده نبودی الان داشتی قورمه سبزی سحرو میپختی تو تاپیک کلیرنس نبودی Big GrinBig Grin
ب نظر من تمام آدمایی ک لاتاری قبول میشن و الالخصوص اونایی ک اپ میخورن انسانهایی بسیار بسیار روشن دل و بامعرفتنBig Grin
شما هفته دیگه اینموقع تو تاپیک اولین سفری ، شک نکنRolleyes

داداش نوبیت خودته
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، 1362amin1362 ، mohammad384 ، mamal amrikaei ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-24 ساعت 23:48)AliReza.Sh نوشته:  
خدایا ارت ممنونم
شوهرم کلیر شددددددددد

دارم فیلم میبینم بعد هر ده دقیقه یکبار فیلم رو Pause میکنم و تاپیک کلیرنس رو رفرش میکنم. فکر نمیکردم این موقع هم هـــــورااااااااا هـــــــــــورااااا ببینم. خیلی خــــیلی خـــــــیلی شادباش maryamb مریم عزیز. امیدوارم همه زوج ها دوتایی و با هم وارد سرزمین جدید بشن و خیلی زود دیگه کیس نصفه نیمه ای نباشه و همه کلیر شده باشن. همیشه شاد باشید مثه امشب.

mfte.teacher جان، منتظر شما هستیمااا، چشمامون رو با کبریت باز نگه میداریم تا کلیر شدنت رو اعلام کنی همین شبااا. Iaccept، نوبت شما هم هست برادر ...

خیلی ممنونم از لطف شما و همه ی دوستان خوبم در مهاجرسرا امیدوارم که هوراای همه ی دوستای خوبم رو همین روزها ببینم Smile
2015as9xx
(2015-06-24 ساعت 13:23)zhila1393 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 12:21)Shahriar olad نوشته:  هورررررااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
هوررررررراااااااااا
ولی تا ۲۹جون فزصت دادن

تبریک به همکار عزیز ان شالله همیشه موفق باشید
فقط یک سوال یه دونه اپدیت داشتین این اخری ? ۲۳ جون ?

سلام
ممنون از شما و همه دوستان عزیز
بله یدونه اونهم ۲۴ جون ساعت سی دقیقه بامداد و در ساعت ۱۲ ظهر هم کیس نامبر در سایت سفارت اعلام شد
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
تبریک به همه ویزا گرفته ها وکلیر شده ها و اونایی که گرین کارت گرفتن سال 2015 انشالله به همین روال برای همه ایرانی ها پیش بره
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
Wink 
(2015-06-25 ساعت 00:03)رضا2015 نوشته:  به به چه شبي امشب ... تبريك و هوووورااااااااااا ... بيل داره تراكتور ميشه ... حيفه كنسرت نزاريم Smile ... دي جي كجاس؟ ... دستا بالللللا Smile
امشو شوششه لیپاگ لیری لوله Big Grin

ساعت 12:10 نیمه شب: وِوِوِوِوِوِوِوِ ... آقا رضـــــا ببین چقدر میزبان توی سالن هست برادر: AliReza.Sh، endeavour، farrokh33، houshym، Iaccept، karo.eng، mfte.teacher، SomeOneX، tandis_n_m، لیدا59، مهدی هژ، varchandi، رضا2015، 2 مهمان Big GrinBig GrinBig Grin
2 تا هم مهمان داریم که خجالتی ن نمیان وسط ... Wink
------------------------------------------------------------------------------------------
مهمونا شدن 4 تا، آقا امین صندلی بیار حاجی ... شدن 5 تا !!
------------------------------------------------------------------------------------------
30 دقیقه بعد، آمار جدید میزبان ها و مهمان ها: 1362amin1362، AliReza.Sh، endeavour، farrokh33، ginjer، HTQ، Iaccept، khalilkhah، m.ghoreishi، maryamb، rasoul3711، sara456، Shahriar olad، رضا2015، سجاد دال، 3 مهمان
7 دقیقه بعد نینجاها هم اومدن (کاربران مخفی): AliReza.Sh، b.sarma، endeavour، Hamed.sadeghi@gmail.com، m.ghoreishi، sara456، Shahriar olad، لیدا59، رضا2015، سجاد دال، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان
ساعت 01:20 نیمه شب: 1362amin1362، ALIARAD، AliReza.Sh، amirak7، APOLO5321، arash56، b.sarma، behjat، hilda60، mohammad384، powermohsen، SAAM_60، sara456، Shaft، SomeOneX، tandis_n_m، لیدا59، پرسپولیس6، رضا2015، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
10 دقیقه بعد حضور مدیران دیگر: 1362amin1362، 2015reza، AliReza.Sh، amirak7، APOLO5321، b.sarma، fa15، lordsaroman، mohammad384، powermohsen، Shaft، SomeOneX، TajbakhshSalma، tandis_n_m، لیدا59، پرسپولیس6، رضا2015، 2 مهمان
و این داستان ادامه دارد ...
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
دوستان کسی از آنکارا جدیدا ویزا گرفته ؟؟؟ ویزای منو 2 روزه دادن .
با توجه به روند چاپ ویزا آیا الان هم 3 روزه میدن یا طولانی تر شده ؟؟
2015as9xx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان